88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Haverom betud lépni hozzám :(
Hogy útálom már ezt a nyomorúlt gépemet -
Block #50875 és mivan az sps mana regen nevü skilljével?
azzal úgy tölt neki hogy bármikor jobban fejlödik mint a necro szvsz. -
Úgy úgy kidob ezzel a hibaüzenettl: You have been disconnected from the server, please login again
Pedig addig már eljutottam hogy látom a szervereket, de ha be akarok lépni 1-re, akkor irja ezt ki. Nemhinném hogy tüzfal gondjaim vannak, mert már játszottam ezzel a játékkal másik szervereken, és ott ment minden gond nélkül. -
Culram #50873 # Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# Mintafájl a Microsoft TCP/IP for Windows-hoz.
#
# Ez a fájl IP címek és NT számítógépnevek (NetBIOS nevek) egymáshoz
# rendelésére szolgál. Minden egyes tételt külön sorba kell írni, először
# az IP címet, azt követően pedig a hozzá tartozó nevet. A cím és
# a név között legalább egy szóköz vagy tabulátor karakternek kell lennie.
#
# A # jel általában a megjegyzést tartalmazó sorokat jelöli, néhány
# kivételtől eltekintve (ezeket lásd alább).
#
# Példák:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
# 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás
127.0.0.1 localhost
Na, ha ezt rakd be host filenak. Ha ez sem műkszik, akkor gondolkozz el hogy van e tűzfalad, vagy tűzfalas routered. Engedélyezd neki az IP-ket. -
Upsz, 2x irta be :( -
Hmm, en full buff, aztan dualfegyver+soulshot, es eleg jo igy nekem... -
Hmm, en full buff, aztan dualfegyver+soulshot, es eleg jo igy nekem... -
A shillient eldel buffer egyedul nem tud xpzni!! ezért fölösleges neki a harcos fegyo:)
-
Ez nem host file miatt van! Szerintem most pillanatnyilag nincs szerver. Karbantartas, hasonlo lehet. De majd az off-osok megmondjak. -
Valaki bemásolná nekem a teljes host file-jat?
Mert ha be akarok lépni a Siegehardtra, akkor ezt írja ki nekem:
You have been disconnected from the server, please login again.
És gözöm sincsen miért -
Hmm, ize... Mar nem is egy kepen lattam FeketeVipera-t, aki ha jol latom Shillien Elder. Ezenkivul latom varifegyoval mesz. Ezen az elobb emlitett szerveren nekem hero dualom van Shillien Saint-kent. Most akkor nekem is varifegyo kene?! 

Mert en nem lattam ugy, mintha eros varazslataim lennenek. En Vampiric Rage-et, meg a tobbi buffot magamra, aztan durr bele. Vagy varikent kene mennem??? 
-
"WTB 2 Ring of Ant Queen /2 Earring of Orfen !!!!!!!!!!!"
En ezen a 6000x rates szerveren nyomom most, es hero cuccaim vannak, igy tehat ekszerek is. Namost nekem ez a 2 pont van. (Nem azert, hogy en eladom, elvegre nem 1 szeren vagyunk.) Tehata lenyeg, amit mondani akartam, hogy ha 2 ugyan olyan gyurut/fulbevalot hordassz, akkor is csak az egyik adja meg a bonuszt. Tehat ha neked a bonuszok miatt kell mind2obol 2db, akkor azert mondom, hogy ket ugyanolyan eseteben csak az egyik adja bonuszt. (Ő, izé, kicsit bonyolultan sikerult ezt elmagyarazni, remelem ertheto volt...) -
Itt mindegyik szerver 1X rate-ü? -
És Szekinek MINDENBEN igaza van:):P! -
Klán info:
A hétvégen Raidbost ölünk:) kicsit nagyot mindent! 35-67 ig mindent!
Kérnék mindenkit jelezze nekem emailban melyik nap lenne neki a legmegfelelöbb melyik éjszaka!!
[email protected] -
F I G Y E L E M !
Az össze ifjú TITÁN figyelmébe!
Event kezdődik!
Aki tud farmolni annak érdemes az event alatt kicsit többet nyüzsögni! +++Pénz
Betűk esnek az elején tuti jó áron el lehet adni az értéktelen betűket is! De ha beváltjáttok akkor nagyot kaszálhattok (vagy ha nem nagyot akkor kicsit DE az SS/BSPS ára tuti visszajön.
Az eddigi tapasztalatok szerint a mennyiségre kell menni! zöld és fehér mobokat ölni(esetleg sárga DE minek ha a zöld/fehér hamarabb hal meg)
Érdemes tudni, hogy vannak ritkább és gyakoribb betűk!
Hogy mik esnek azt majd kinézitek a lineage2.com-on.
WTB 2 Ring of Ant Queen /2 Earring of Orfen !!!!!!!!!!!
Az árban megegyezünk -
Elméletileg 1 hónap ingyen játék -
C4-ben actuálisan a sorrend szerintem de nyugodtan ki lehet javítani 
1. Necro
2. Sps
3. Sorci
4. SH
Mert:
Necro C4ben a best pvp karakter megidézi a petjét transfer pain és egy kézzel chipset majszolva a másikkal simán lealáz bármit. A fejlődése is majdnem a leggyorsabb a curse death linkkel ha okosan csinálja
SPS gyorsasága miatt pvpben okosan megver mindenkit, xp farmolásnál elég sokat üldögél mert elfogy a mana habár most kapott valami buffot. (Adalékként egy lvl 70es SPS kb 40perc-1 óra alatt el tudja lőni 2 75ös elder manáját kb 3 75ös elder manájából tud folyamatosan ölni. Minél több elder van partyn kívül annál gyorsabban fejlődik. (tehát akár 5ször olyan gyorsan mint akármien karakter perfect partyban ez sajnos actuálisan az ellenségnél nagyon jól látszik mert gomba mód szaporodnak a 70+os nukerek)
Sorci: állítólag ő az átlag nuker. Ha elég magas szintű és elég agressziv a játékos akkor bárkit bárhol megöl (pvp-n egy a lényeg még mielőtt kitenné a lábát a városból eldöntse hogy ölni fog, emiatt mire az ellen feleszmél már majdnem halott)
SH: xp gyorsan jön ha megtalálja a megfelelő mobokat. pvpben viszont érdemes megvárnia amíg elég sok ember lila mert ha túl hamar lilul akkor az összes enemy áttargetel rá és emiatt hanyattesik egyből.
KB ennyi -
Már 2 napja megvan az accountom, de még varok a többiekre. Még az lenne a kérdésem, hogy az account mellé jár 1-2 hónap játék is? -
Ja neked csak holnap lesz meg az accod:) bocsi -
Csak nem értem miért nem fejlödsz ahelyet hogy irogatsz:):):) -
Hasznosság: (leghasznosabbak az ork varik, mert igazából bufferek is egyben, de inkább az egy másik csoportba tartozik) Necro; SPS; sorcerer; SH;
Erösség: SH (atombrutál magic Poweres elemental+ nightmare set, vagy demon's [+5 int]) utánna talán a necro, sorci, és végül az SPS (leggyengébb, de ezzel ellentétben a leggyorsabb)
Na ha tévedtem volna, nyugodtan javítsatok ki... -
Igazából én a varikat szeretm nagyon, így eléggé szomorúan hallom, hogy az SH nem a legerősebb. Igazából nekem az volt idaig a kedvencem, csak mostanában kicsit elbizonytalanodtam benne. :(
Akkor még arra szeretnelek titeket megkérni, hogy a varikból 1 erősségi listát összeállítana nekem valaki, mondjuk hasznossaág és erősség szempontjából. -
A host fileba semmit nem kell írni akkor logol az officiál szerverre 
A Sieghardon kb 20-30fő AKTÍV magyar van. Viszont az ostromon éjjel vannak.
A Teonon kb 5 fő magyar van. (tudomásom szerint majd kijavítanak ha tévedek) Az ostrom kora délután van.
Ez a 2 választási lehetőséged van ha magyarokkal is szeretnél találkozni.
SH erős nuker sokat sebez gyorsan fejlődik, 1v1 pvpben csak végső esetben indul mert jó eséllyel hanyattesik. De mass pvpben (9v9) ha van ki mögé elbujjon az elején és nem targetelik ki akkor el tud vinni a 9 pontból 3-5öt. Jó eséllyel hanyattesik egyszer közben de ha nyerésre áll a party akkor van idő felrezelni legrosszabb esetben 20%os rezzel. -
Culram #50852 ha eredetin akarsz játsszani, akkor semmit ne írj a host fileba, legyen üres vagy mittudom én, de nem kell szerver IP-t írni bele. -
Sziasztok! Szeretném töletek megkérdezni az eredeti szerver címét, ami a host file-ban szerepel. A PlaNC account már megvan, elvileg megvettem már az Online Serial Codes-t, és akkor innen hogyan tovabb? Mi a különbség a szerverek között, és melyikre érdemes menni. És kiváncsi vagyok mi a véleményetek a spellhowlerröl. Segítségeteket előre is köszönöm. -
Jo3y #50850 Ennek nem sokan fognak örülni..
Részvétem :D -
Hekii #50849 Inditottam egy magyar HighRate szervert.
Akit erdekel az hosts fileba a kovetkezo ip cimet irja:
217.113.53.99
Autoregisztracio bevan kapcsolva.
GMshop kezdőfalukban es giranban.
Puss the cat kasztvaltashoz.
Mukodo C4 es skillek.
Mokodo subclass rendszer.
Server info:
XP rate: 6000x
SP rate: 7000x
Adena rate 7500x
Technikai info:
100Mbit bix vonal
Pentium D Dual Core 3.2Ghz
2Gb ram
Varok mindenkit szeretettel aki csak kiprobalni, vagy jatszani jon. -
A Raid tetszett. Gratulálok az összes résztvevőnek.
Az első raidnek ilyennek kellett lennie.
Akkor néhány gondolat és szabály ami szerintem megfontolandó, ha lesz később raid akkor azok még hatékonyabbak lehetnek.
Az elején kicsit bénák voltunk az aoe sleep eléggé bekavart, kevés karinál volt awake scroll. Azzal gyorsabban lehet ébreszteni és nincs lilulás sem.
Raid előtt fel kell deríteni a bossok helyét és alt karaktert kivinni, hogy ha raid van akkor egy pillanat alatt tudjuk hogy fenn van-e vagy nem.
Simán meg lehet csinálni az 1 buff/2 boss.
A csapatnak egyszerre kell mozogni mert a nagy rohanásban könnyen hanyattesik az aki lemarad vagy eltéved.
-
Nagyon jó kis raid volt, sajna csak az elsőnél tudtam ott lenni... no meg mindig van egy marha aki a belilulókat leakarja őlni, silverdaw-t le is szedte
-
najó #50846 2ik heinésnél nem csináltam képet a droprol,1kg karmian valami pattern volt,4ik Anakondasos raidnél meg beragadt a film:)ott meg 1tonna sag robe lining jott:) -
najó #50845 dede:)
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
-
egy képen se vagyok rajta
-
Sanca #50843 Es a droppok? -
Hey NAKONDAST is megoltuk:):)):)
4 raidbos:) elindult a nagy dolog hamarosan hulanak a 50+ 60+ os raidek is
-
De attól még kraftolni kell őket -ahhoz meg egyellőre reci kell :) -
Végre sikeres magyar raidek!!!! 

[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Nakondasnál már nem voltam ott -de ő is megkapta a magáét! :DDD -
S-es felszerelést nem csak a Hero-k kapnak? -
Má mé ne lenne pont offon S-reci???? 

Főleg hogy már vannak S-cuccok
-
Az a dropcalculator igen régi, a legtöbb dolog benne C1-es. www.l2wh.com-ot érdemes használni, de S-es recept nem hinném, hogy van official szerveren, free-n meg bármi dobhatja (vagy inkább ott se dobja semmi).
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]