88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    Subclass bug...
  • THE DAHAKA3
    hello! igen high rates szerveren játszok. de tegnap történt 1 olyan, hogy 1 gyerek behozta valakast toi 14-re, és egyedül kinyírta. haverom megkérdezte, hogy mennyit sebez, és azt mondta hogy 154.000-et. és utána csak úgy odahozta baumot vagy kit, és azt is kinyírta. na ez hogy van én is 80-as vagyok de semmi esélyem.
  • Rémember12
    Akkor bocseee és a többit kössz! :)
  • Sámán
    Ha nem offon vagy akkor ilyesmiket pls a szerveredhez kapcsolódó fórumon, csak mert fogalmunk sincs róla!
  • Sámán
    Áh, csak nagy nagy ritkán játszok, nem vagyok annyira ismert, amúgy offon -annak a pár karimnak a neveit/szintjeit megtalálod az aláírásomban
  • Tufa
    Nem tök mindegy ha úgysem ott játszik ahol te? omfg
  • Rémember12
    na most egy kérdés hogyan tudok juccott adni másik embernek :DDDD (többett nem írok :DDD)
  • Rémember12
    na megint én az igaz hogyha elérem a 80-90 körüli szintet akkor új emberrel kell kezdenem?? :(
  • Rémember12
    Sámán neked mi a neved a játékban? (egyáltalán jáccol?)
  • Rémember12
    bazee hogy tudtok cirka 1,5 nap alatt ennyit írni :D Sámán nem offon játszom de tulkép fel viszem a szintemet 50-50 körülire most 31 és akkor lépek be vmi klánba :)
  • GamerAdams007
    Koszi
  • Sámán
    Akkor ismét pár hasznos skill...
  • Sámán
    Szijaaa!!!
  • Gordis2k
    JAJA és a legfontosabb Cuccoska kedvenc krafterem:) fontos megelmlítenem nem fogunk tudni allyba lépni szerintem:( mert mi tervezzük a beépülést az egyik Giga allyba így jó eséllyel lehet várunk és ölhetjük a bossokat antarast annélkül, hogy beleszürküljünk egy nagy szerver nagy világába!

Aminek semmi értelme 10 emberre klánt építeni! Nagyon sok szerettettel várunk titeket a klánunkban és természetesen ha mégis külön klánban gondolkodtok minden partyban és nagyob buliban amit a klán tervez:) nagyon nagyon örülünk nektek:) légyszi ird már le milyen karik vannak kik és mit terveztek még kivi vagyok?
  • Gordis2k
    Huhuuuu ezt a hanyagságot nem szabad enyit kihagyni látom:)

Eneath: kircsi látom az event kényeztet:)
    Sámán: Egész pontosan minden varázslónak van 3 nagy varázslata 68on 70 en és 72 őn. ezeket nem tudja ellőni saját erőből az elsö 68as két seed of ... ot követel amiből egyet magára kasztol és 5secen belül egy másik vele egy faju is rákasztolja majd újjab 5 seccen belül el is lövi! És vannak a nagyoppak ahol mind a három seed kell tehát te akor lösz 500 as powerü speelt ha én egy sorceror és egy spelhovler 5 seccen belül rádteszük a seedunket és te 5 seccen belül el is lövöd!! Egyettelen egyszer lötem el ilyet életembe PTS en amugy raidboszba lottem 3000et de amedig tart sps el 8 at belelövök!! az meg 5k dmg és ugyan anyi manna ezért nem használja senki:) NCsoft lol.

GamerAdams007: Aoe= teruleti partyi Területi varázslatokkal skillekkel ölik a mobokat. Farmolás= droppoltatás egy bizonyos dropp érdekében hoszú ideig ugyan azt a mobt ölöd. (pl: addig farmolod a taik ork supley leadert amig ki nem dobja a REC: vallhalát). célja sokkal inkább a drop mind az XP.
    Boxolás= töb kliens kezelése egy gépről tehát elinditod a lineagét és belépsz a kariddal pl: SPS és mellette ablakban mégegy lineagét elinditasz amin belépsz az SE-del és boxból(második kliensből) tápolod magad!

Meoh: NC soft mostanában megérdemelne egy golyót én is megállás nlköl szívok egy accal. Tyrant szerintem király nyugottan válazd azt! De hamár így rákérdeztél a klánnak leginkább SE, SK, DA kell a klánnak esetleg egy Bishop de azt válaszd amit szeritnél minden karakter kiválo tud lenni jó kezekben.
    amit tudnod kell: a legjobb tank a Dark Avanger, ha íjász akor HE, ha törös akkor TH, ha nuker akkor mindegy SH a legerösebb PVEben, Necro a legerösebb PVP ben, sorci a legerösebb AOEban, az SPS Maga Chuck Noris:), ha healer akkor EE van pvp támogató és manát tölt magasabb szinten party esély 100%, bishop ha mögötted van te lehetsz chuck noris:), SE magasab szinten 100% a party és a gyors fejlödés hála a magyar klánnak most alacsony sziten is jó healernek lenni, ha ork varázsló akkor WC mert OL van, ha vonz a duálkard gladiator vagy BD, ha rámhalgatsz azt választasz amit akarsz!! Ami nincs a klánban vagy sosem elég: DA EE SE SE EE SE EE DA:) persze én SPS vagyok NEED MANA!!
  • Sámán
    Szivi
  • Sámán
    Mirage tud lőni, elég nagyot (servitor empower) ezért kevesebb heal kell neki, boxer viszont manát tölt ami kb fedezi a healjeit :)
  • Cucclee
    Határozott érveid vannak! ...de még meglássuk mit hoz a jövő!
  • najó
    jaja kár csinálni még egy klánt,ez már mindjá full és baromi eros:)
  • Cucclee
    Hmm köszi az ajánlatot, de egyelőre próbálkozunk saját klánnalTalpraálni (Bár Mail már mióta halotta hogy megyünk fűz!)

Egyelőre necroval nyomulok.
  • najó
    elképzelhető:)
    neked mia karid neve cuccos?:)belépsz teis aRSba?
  • Cucclee
    Köszönöm! ;)
    Hála az égnek ebből megvolt a kezdőtőkénk!:) Viszont akkor elképzelhető ugye hogy a "népszerű" és ritka betűk ára megy fölfelé?
  • najó
    igen beváltani mindig tovább lehet,utana kezdődik a tradelgetés a betükkel,ezt mondjuk jobban is megoldhatnak,mert mindenki tudja hogy a R,S,II-n kivul a tobbi szinte semmitse er,pár extrém felvásárlos esetet kivéve
  • Cucclee
    Az aktuális eventtel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy vajon jól értettem-e, hogy beváltani(!) a betűket ápr. 4.-ig lehet??? Azt írják, hogy az event manager ápr. 4.-ig marad...
  • SouLTheOne
    Tudomásom szerint nincs Lineage2 höz olyan cheat amivel letudnád az agyontápolt karaktereket győzni! :P
  • Gumbo
    a mirage miért jobb minta boxer? ahogy nézem ugyannanyit tudnak ,de a boxer nem eszik 90%ot
  • MeoH #51046
    Ha high raten jatszol ne lepodj meg ilyenen, foleg olyan szerveren ahol meg donacio is van. Ezeknek a fullenchantolt-lvl80 szervereknek kozuk nincs a pvphez, az nyer aki eloszor ut...
  • THE DAHAKA3
    hello valaki nem tud trainert vagy cheat-et a lineage 2 c4-hez. mindig legyoznek olyan csíterek, akiknek több mint 2000-es az ütésük, és ezt nem értem hogy ezt hogy csinálják (köszi)
  • MeoH #51044
    Irtam a supprtnak, remelem kisse berozsdasodott angolombol vagjak mi a szitu... es remelem tenyleg naluk van a hiba.
  • Cucclee
    Jah és ugye, mint itt a régi motorosok kiokosítottak /thx Mailka;)/ egy bankkártyára max. 3 acc vehető ;)
  • Cucclee
    Úgy értettem hoyg a saját PlayNCden belül :) /Mert mi először úgy probaltuk hoyg a kartyatulaj megcsinalta a sajatjat es utana a masodiknal más playNC-re már Fraudot kapott:( /

Ellenben ha az első accod akkor SZVSZ próbálkozz náluk a PlayNC supportnál!!!
  • MeoH #51041
    2dik, 3dik Accot? azt hol?
  • Cucclee
    Szia!

Ez a FRAUD nálunk is a kedvenc üzenet volt!:( Próbáld (ha még nem tetted) saját playncden belül csinálni a második, harmadik accot. Ha ez sem válik be azt tudom tanácsolni ami nálunk végülis eredményre vezetett, hogy a SUPPORTnak irj es várhatoan ők megoldjak hamar mert lehet hogy náluk lesz a gond...:(
  • MeoH #51039
    Tompi bazz kirazott a hideg es elallt a lelegzetem es konnyes lett a szemem.... Szep video. Grat!!! Amugy qrvara csalas gyanus vagyok meg mindiga tetves playNCnek...
  • matamm
    a Régi idők

itt a movie remélem innen már nem törlik :D
  • Sámán
    Ha már használtad akkor aktiválva van (nálam) csak új kártyánál van hogy fel kell hívni a bankot, aktiváltatni és csak utána tudsz akármit is csinálni vele. Én úgy tudom L2-nél nincs ilyen próbálgatási határ, akárhányszor kisérletezgethetsz a fizetéssel...
  • MeoH #51036
    Datum jo, fizetesi limit akkora, hogy annyi lovem az eletben nem lesz....Aktivalas alatt mit ertesz? Sztem el, mert penzt tudtam utalni. Lehet mar sokxor probaltam azert visit?
  • Sámán
    Lejárati dátumot jól írtad be? Év/hónap nem fordítva? Nálunk ez volt egyszer gond, meg hogy a napi fizetési limit max 5k-ra volt beállítva...
    jah, meg mire rájöttünk kártyacserénél hogy új kártyát aktiválni kell...
  • MeoH #51034
    Hat nalam a kockasag 9-10oranal kezdodik. De ennek orulok, hogy nem talaljatok kevesnek. De a playNC meg mindig szivat... Pedig love van a webkartyan es tutti jo szamokat adok meg. es allando jeleggel csalas gyanus vagyok. PLZ HELP!!
  • Midas
    Thx Sámán :))