88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
najó #51199 csak pár hero lett,classok tobb mint fele még szabad,tehat még van miert xpelni:)
jah és köszi ramones:)
-
Hero a kollegina? -
Lehet kaparni az XP ert... gyanitom hiaba.....
-
Hat mivel Delf lett a kincsem, 1 darabig nem lesz belole prophet:) Es hogy mert lesz SE, mert lentebb azt irtak erre lenne szukseg. -
20 milla???????????????????? BREZ? -
Sajna én nagyon elfoglalt voltam és lemaradtam a jelentkezésről 
De az utolsó Antharasznál ott voltam kb 5-6%om bánta meg kb 20millám
-
SE van eleg es altalaban tutter boxolva viszik
prophet is van, de az elo prophetet meg el is viszik pvp re az se t nem -
A kérdés jó én sajna nem tom a választ. -
Culram #51191 Nah, egy kérdés. Ha az accomat deaktiválom akkor im történik? Nem vesz el a pénzem? Onnan tudom folytatni napjaim számlálását, ahol abbahagytam? -
Ja ertem, nem vagyok teljesen tisztaba ezekkel, csak azert irtam neki, mert a tobbiek hanyagoljak a forumot. -
Gumbo #51189 Az IC nem emgyar klán, csak van benne pr magyar -
Siegharton vannak 2 magyar klan ha jol tudom, az IC es a RisingSun, Teonrol nem tudok semmit, nem vagyok offos, de azt tom, hogy Sieghardton ez a 2 van, de valaki majd kijavit, ha vmi rosszat mondtam. Bar az utobbi par napba nem igazan irogattak ide az illetekesek... -
Gumbo #51187 A Sieghard-on van egy nagyobb magyar klán, elég jók.
A teonon tudtommal csak 1 magyar egyén játszik. (bár ez nem biztos)
Sztem menj a sieghardera ha magyarok közt kívánsz lenni -
Corowick #51186 HI Mindenki!
Most kezdtem el pár napja a OFFICIAL serveren a játékot. Az lenne a kérdésem melyik serveren találhatok magyar klánt illetve a TEON-on van-e vmi ilyesmi kezdeményezés?
Semmi féle anyagi támogatást nem várok .... pusztán annyi vezérel, hogy honfitársakkal még is nagyobb az élvezett:DDDDDD -
Boldog születésnapot!
-
hola,
uj és régi titánok ill. titaniták, van egy eladó off accom ha valakit érdekel pm me pls! -
Gumbo #51183 Jelentkeztetek Grand olimpyadra? (szeki, diniz)? -
MeoH nevu dark mystic megszuletett:) -
Jah Shilien elder mert van overlordotok és az tud adni ww-t, zerket, mdef buffot a többit potionnal ki lehet pótolni. -
Szerintem Shillien Elder mert akkor viszlek party-ban
-
Itt van, megjott:):P Otp+plync meg beveheti, most siman elfogadta a webkartyat billing infonal... Meg 1 kerdes, mi legyek: Prophet vagy Shillien Elder?
-
Tigerson #51178 köszi :D -
chack files fülre klikelj:)
Elhagytuk az allyt mert kinötük:9 és sok volt velük a baj.
és most megyek aludni:) -
Pff szerintem sehogy... automatic update-el mi bajod? -
Tigerson #51175 Hello!
Manuálisan hogy tudom updatelni a játékot?
Mert az automatic update nem megy. :(
-
Koszi, ami leginkabb erdekelt az az volt, hogy duplakard kell vagy kard + pajzs, de mar ezt is tudom :). Bar mivel freen vok ezert lehet, hogy solozni is tok majd... :) -
SwS főleg party, felszerelés sima tank felszerelés (heavy,pajzs,kard, esetleg blunt). PvP-ben ő sem nagy szám egyedül, meg sajnos 49 előtt nem kap igazán jó énekeket, ezért 40-49 között nehéz a fejlődés, mert nem nagyon kellesz partyba. Én legalábbis így látom, ha valakinek van vele tapasztalata, akkor javítson ki.
És persze megint más free és official szerveren. -
Na mivan emberek, elfelejtettetek, hogy van forum?? Na szoval amit mar kerdeztem, de senki nem valaszolt 2 napja: A SwordSingernek mien felszereles, mien taktikaa jo? Solo/Party? PvP? Meg ami meg eszetekbe jut rola erdekelne. Kosz. -
Nem kamu papir dolog. A katonasagnal is meg volt szabva hogy mennyinek kell a szimatszatyorba csucsulnie. Ott is hasonlo volt mertek. Persze mindenki tudta, hogy ez hulyeseg es irrealis, dehat a szabalyzat az szabalyzat:)
Hat most erosodtok support karival, mert en is 1 propheten gondolkodom -
- I pWn nOObs' -
Egyébként Bishop lesz belőle. Csak kevés az SS meg a mana. Altnak asszem SH -
kamu:)
60 cm mire eleg?:) -
najó #51168 sajna hihető:) -
huh sárcok aki akar naon röhögni ezt olvassa el!!!!!!!!!!
Körlevél: WC papír ügyben

-
Mar kerdezgettem az SE-vel, Over-el, WC-el kapcsolatban. Na most a Swordsinger erdekelne. Mien felszereles, mien taktika? Solo/Party? PvP? Meg ami meg eszetekbe jut rola. Kosz -
THE DAHAKA3 #51165 mondták, hogy jó kipróbáltam, és tetszett, és szerintem jó, csak itt is megkérdeztem, hogy szerintetek melyik jó, és a necrót is ki fogom próbálni -
elöbb azt írtad hogy szerinted. -
THE DAHAKA3 #51163 mert utána jutott eszembe, hogy mondták hogy az íjász harcos jó -
Hat neked legalabb nem... En megvarhatok a dobozos verziora.... -
Tomasius #51161 És ezt miért 2 külön postban írod le? Amúgy ha kicsit utanolvasnál és visszamennél 3-4 lappal akkor kiderülni hogy a necro. -
THE DAHAKA3 #51160 szerintem ember íjász, de ha nem jól mondom szóljatok