88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ne beszélj már marhaságokat. Már hogyne lennének Betrayal orkok free szervereken? -
Miert nincs leadere?! 
Ezt hogy erted?
-
Milyen kár, hogy nincs a klánnak leadere:(:(!
Ha tud valaki közvetlen telefonsámot amin lehet anyázi!!!
Nem tudom mi kell még nc softnak de már nagyon unom őket!! -
nah lemaradt a smiley 

De akkor még megragadom az alkalmat hogy eddig jól érzem magam
-
Ide is leírom , köszi hogy tagok lehettünk. Gondolom ezt nem csak saját nevemben írhatom -
Én meg nem látam olyat ahol ne lehetett volna :P -
Free:):):)
LOL
szép -
Nem szoltam, de sztem senki nem foglalkozott vele. Amugy meg nem eleg, hogy eltuntette a fegyom, de meg BANt is kapjak???!!! 

-
Salala 
-
Gondolom a lag miatt lett a dupla enchant és L2j ezt már észreveszi (az ismert exploitokat). Ha rögtön szóltál GM-nek, akkor remélhetőleg megúszod, ha nem szóltál emiatt, akkor lehet jön a ban. -
Persze utana a fegyver olyan volt, mintha betort volna, tehat eltunt, de kristalyt meg nem kaptam!!
-
WTF?
-
Lehet, hogy nem hazudott, de en mar jartam vagy 34 free szerveren, es egyiken se lehetett megcsinalni egyik Orc kasztvaltot se. Lehet, hogy az a szerver kivetel, amin jatszol, bar nem latok ra sok eselyt... -
Turboman #51311 Ez komoly? Van aki azt állította, hogy a haverja megcsinálta. Lehet, hogy hazudott? -
Turboman #51310 Nem.
-
Tetszenek, szerintem tok jok lettek!
Amugy Ventrilon beszelgettetek? 
-
Fogadok, hogy free szerveren jatszol. Ha igy van, akkor ne is keresd oket. Egyik free szerveren sem talalhatok meg ezek a szornyek... -
Turboman #51307 De sajnos nem jó a térkép, de alabból meg mutatja holtalálható a hulla jelölt, de nincs senki. -
Turboman #51306 OK.csak mostvettem észre a kereszteket. Köszi
-
De jo:) -
fragstar csinált 1-2 videot és kérte linkeljem be :)
vidi1
vidi2
vidi3 -
A piros keresztek jelzik hol vannak a mobok. -
Turboman #51302 Köszi a segítséget, de nekem nem sokat mond a térkép nem látom a kinyirandó szörnyeket, és azt sem tudom néznek ki.
-
bumbum
chewba
chichi
heitafu
minsku
picubo
sue
umbar
wanuk
zakan
bár ezek c1-es térképek szal nem biztos h pontosak
-
Helyes a diagnózis:)
Határidő szobat este 8!!
Kérnék mindenkit aki tud legyen online!
Adjátok tovább. -
Turboman #51299 Hello Mindenkinek! Kasztváltohoz kéne egy kis segitség. Orc vagyok lv20 az első kasztváltott csinálnám meg "Raider", a kérdésem az mit kell csinálni a második küldetésnél, vagyis hol található meg, és hogy nézki az a két figura akit ki kell nyirni? Köszi a segitséget.
-
A kek szin dominaljon vagy a kek nev mellet dominaljon?
"...jobban dominál a kék szint:)" -
logo
Ha van rá mód, 1 screenshotot lökjetek már plz, hogy, hogy néz ki ingame. -
Amennyire én tudom , 16x12 -es méret , 256 szinű bmp formátum. És a kék szín domináljon. -
Tuti, meg a meglepi is, szánalmas vagyok :( -
LaWMaN #51294 Kérdés az első kláneventtel kapcsolatban. Meddig kell elkészíteni a logot, mekkor méretben milyen fileformátummal és mik a kikötések (pl. átlátszóság, stb.)? -
nah 2 misi? lehet nekem is le kellene majd unom gepezni :) -
najó #51292 tegnap de-ti volt a legjobb:)du-i nagyon villanykörtés:) -
Miutan a hétvégén az uj tagok bevétele után átdolgozzuk az oldalt risinsun.uw.hu
Ide írom egyenlőre:
1. klánevent:)
Új logora van szükségünk melyben jobban dominál a kék szint:)
zért minden klántag vagy leendő klántag készíthet logot logokat amiböl a legjobb 5 öt szavazásra bocsátjuk.
Anyertes logo díja 2millio adena.
U. I. aki szeretne résztvenni köse fel a gatyáját mert én már láttam pár logot:)
küldjétek a [email protected]
-
Nem bujkalok:). Csak gondoltam megcsinalom az elso kasztvaltot es utana jelentkezem. Es mivel a 7en delutan evezek galyaba, csak delelott es este fel11 utan voltam. De ma vagy holnap megkeresek vkit pmben. -
Van hely a klánban.
De meoh téged kb 1 hete kereslek de nem találak 14 új magyart találtam azóta:).
Ne bújkálj PM. mailka, shanway, blackmanta, sharleena, lorelin, eneath, gwenhyfall, santantica,ceriak, feketevipera, shaere, diniz, iluvator,detto,santantica, frozenshade, noellevonhousen, saphyra, frankenstien, baalkain, vipjoco, souchiro, gildhanas, hunflash, fragstar, rexaly, tompi, drenen, konomita, corvinous, chara, akhi, huncsuzlee és még 10 ember kb akinek nem tom a nevét:) vagy elfelejtettem:( mert egyszer láttam csak. -
Gumbo #51288 VÉGRE ELKÉSZÜLT A DEFIANCE THE MOVIE!!!
Ex incosoknak kötelező, a többieknek is, mert van benne jó sok pvp!!!
Kicsit nagy lett, de a minősége annál jobb. Szerintem megéri letölteni és érdemes végignézni, merta végén van 1 kis meglepi :)
Innen lehet lerántani -
Culram #51287 Annyira tele még nincs, csak telítődik. Szvsz még befértek. -
Szia én 22es Warrior vaok ha nincs partyd velünk jöhecc! Ingame pm Tompi -
Hm, megtelt a RS. Az jo, mert akko ma kezdunk sokan lenni:) Es lesz egy masik klan? Nem szeretnek klan nelkul tengodni...
Fizetetlen nem politikai hirdetes:
Lvl20 Shillien O. keresne hasonlo szintu party tarsakat, mert kezd kisse fusztralo lenni a fejlodes. Pm MeoH.
7vegen jon meg 1 uj ember, szvsz tobb lesz itt a vegen mint 3par:)