88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• THE DAHAKA3
    elírtam, 3. kasztváltó.
  • ZsuzS
    4.kasztváltóóóó ???
  • THE DAHAKA3
    huh ez nehéz túl nehéz
  • pharao
    Akkor lehet Hero az ember, ha 76-os a main kasztja, és 75-ös a szubja, valamint megnyeri az olimpiát
  • THE DAHAKA3
    aha, az a hero nagyon jól néz ki. és az mire való ?, és olyat hogy lehet szerezni. valami olyat mondtak, hogy a 4. kasztváltókor kapunk olyat.
  • xt198
    nem a ruhák nem világítanak, csak a fegyver, ha arra gondolsz amikor az ember körül sárga fény van, az egy hero.
  • FragStaR
    Szétesés
  • THE DAHAKA3
    köszi, és a ruháknál, meg kesztyűknél is ?
  • GibboRamone
    A 15. enchant után a 16. már piros.
  • aoleon
    Igaz ez nem a oficalon volt, de akkor is sajnálatos hogy miből gondoltam én azt hogy nem fog öszetörni a SOM-om.
    http://img208.imageshack.us/img208/8528/hiba7fz.png
  • THE DAHAKA3
    hányadik enchanttól kezd el vörösen világítani a fegyó ?
  • THE DAHAKA3
    köszi mindenkinek !!!
  • Szekijoe
    Íjjász kasztnak +4str +5dex -9con és találni kell egy healert vagy buffert duóban gyors fejlődés és a cuccot tudja szedni a support ha elder akkor manát is tud tölteni, ha buffer akkor nagyobb mobokra is lehet menni.
    Ha partyban van szinte mindegy mien dye van rajta.
    melee harcosnak legjobb duóra az SE a vampiric rage miatt de jó a bishop is mert életben tudja tartani.

Viszont a healer/buffernek kell mondani a dd-nek hogy lassítson ha kevés a mana!!!!
  • GamerAdams007
    Lehet modositani, de nem mindegyik harcosnak lehet minden parositast. A hivatalos oldalon az Enchantements reszlegnel meg lehet nezni melyik parositast melyik harcos tud hasznalni. Az INT-MEN-t speciel a Hawkeye nem tudja hasznalni, most neztem meg. Sot, a MEN-WIT-et sem. Szoval annak MEN-re nem tudsz raadni, de a WIT-INT jo neki, csak azzal meg sztem nem fogsz sokat erni.
  • Culram #51438
    Aa a probléma hogy asszem harcos kariknál nem tudod az Int, Wit, Men -t változtatni.
  • pharao
    A HE igazából az erejéről, és a HP-járól híres... Vannak olyan emberek, akik plate leather set-ben még megpróbálják a +4 str-et, ami így a 40-es STR-ből 48-ast csinál.. Mindenképpen a HP-jából, azaz a CON-jából kell elvenni, mert a DEX-e nagyon kicsi (csak 30)...
    Én végül is a következőképpen fogom tolni a karim: +4 STR; +4 DEX; -8 CON; -4 Int; +4 MEN... MEN-re azért tettem, mert alapból alacsony a HE M.def-je, ezért a vazsik ellen csak lattatlanban válik be... a HE alap adatait megnézheted itt
  • Cobra.
    Uhh, ez a videó tényleg a PTS-en készült? Azt hittem valami free szerver, nem gondoltam volna, hogy az offon is megcsinálnak ilyeneket (még ha a teszt vége is volt)
  • Cobra.
    HE-t buffolni kell, a statjainál én max a CON-ból raknék át a DEX-re 2-t.
  • Sanko
    lol :D
  • THE DAHAKA3
    a hawkeye-nek a dye-t az hogy kell beállítani, hogy erős legyen. gondolom a p.atk-jának kell erősnek lennie. valaki írja le, hogy a STR,DEX,CON,INT,WIT,MEN az mennyi alapból, és melyikre mennyi +-ot, és minuszt, hogy jó legyen. (köszi)
  • MeoH #51432
    Asszem itt megtalalod (es meg par franko videot):

http://www2.elliebelly.net/index.php
  • Inferno
    Ezt valaki letudja valahogy szedni ? :P
  • VenomHUN
    3-10 :P
  • Lynx_TWL
    Kb hány órát szánsz L2re egy nap?
  • GAthersw
    Mana Potion már C1ben megvolt csinálva mégse merték betenni, miért pont most tennék? Empower Poti is elég fura...
  • MeoH #51427
    Hat l2guru.com-ra volt beteve, es ott is vitakat valtott ki. Es teny, figyelmesen vegig olvasva van benn par erdekes dolog. De majd kiderul:)
  • Unipsycho
    Az NCSoft es az mmorpg.com együttműködésében 2006 április 10. és május 10. között minden regisztrált mmorpg.com tag 14 napos ingyen játékot biztosító kulcsot kaphat a City of Villains-hoz, amely a City of Heroes társprogramja, s amelyben - mint azt a címe is mutatja - hősök helyett bűnözőket alakíthat a nagyérdemű.

Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes.

http://mmorpg.com/cov_trial.cfm
  • VipJoco
    2-3 ember megbolondúlt giran-ban husvét alkalmából! Jah és még mindig dobálják!
  • B@lu
    kamu
  • Taptarap
    Láttom a rechargerek full manán vannak.
  • Cobra.
    Ez az info biztos hivatalos?
    Mert van benne pár dololg, amine ka varázslók nagyon nem fognak örülni (igazából az egész skillváltoztatás a varázslók nerfelése). A tőrös rész viszont jó, rootoló vagy lassító tőr eléggé megdobja a tőrösök erejét.
  • Taptarap
    Gratula!!
  • TruBy
    Nah boldog husvétot mindenkinek...meek locsolkodni ^^
  • najó
    nemis tünik túlsoknak,ekkora patch simán kijöhet maj végén
    vari+nekro szivacs lesz,kis törös erősitéssel:)
  • najó
  • MeoH #51417
    Friss c5 info (mar majus31-en?):

Hello, this is Lineage2.

Warm rays of sunshine are finally upon us.
    Remember to keep healthy throughout the change in season!
    Meanwhile, here are the planned Chronicle 5 updates for the test server.
    Planned implemation date is May 31st 2006.

* Territorial Changes
    o A new territory along with new hunting areas and dungeons have been added in the Elmore area
    o Fire-Farmers Village has been added
    o Orc Castle has been added (conquer-type clan hall)
    o A new dungeon Fate of the Empire has been added

* NPC-related Changes
    o Frintessa, a boss-type raid monster has been added
    o The AI and reward for party-type monsters have been increased
    o There has been a revisal of all monsters throughout Aden (we've clarified the distinctions between solo-type and group-type monsters)
    o New monsters and lvl80-100 raid monsters have been added in the Elmore area
    o Guard NPCs at all towns have been strengthened
    o You are now able to check the spawn status of raid monsters at the Adventurer's Guild NPC at each town.

* Clan-related Changes
    o Clan rankings based on attributions to clan have been added
    o Penalty for leaving clan has been re-adjusted; from 5 days to 3 days with XP deduction.

* Olympiad-realted Changes
    o Participation requirement for Same-class competition has been reduced from 5 people to 3.
    o Participation requirement for all-class competition has been increased from 5 people to 7.
    o A Rock,Paper,Scissor rule has been added. If the participant decides that s/he is unable to beat the opposition, s/he may choose to activate RPS.
    o If a noblesse, after having signed up for Olympiad, is found to be disconnected or on his/her subclass for an undefinable reason, that player will be considered to have surrendered and will be subjected to a 30% point penalty.
    Players are still able to cancel an application through regular procedure through the NPC.

* Soloing-related Changes
    o HP/MP/CP regeneration is faster under trees, in grass fields and near rivers.
    o Treasure Boxes now store various potions.
    o "Potion of Courage" has been added
    o "Potion of Magical Power" has been added
    o "Mana Potion" has been added

* Skill and Special Ability Related Changes
    o The effect of Acumen SA has been slightly reduced
    o The effect of Magic Power SA has been increased
    o Shield defense rate against magical attacks has been increased
    o Crt.Root and Crt.Slow have been added to daggers
    + Crystal Dagger Crt.Poison -> Crt.Slow
    + Kris BackBlow -> Crt.Root
    + Demon Sword Crt.Poison -> Crt.Slow
    + Bloody Orchid BackBlow -> Crt.Root
    + Soul Separator Crt.Poison -> Crt.Slow
    + Angel Slayer HP Drain -> Crt.Root
    o Creation costs for BSPS have been increased by 1.5 times
    o The effect of the 3rd class passive skill Wisdom has been increased
    o The amount of damage relegated through Necromancer's Transfer Pain has been decreased by 1/2
    o Shield Stun can now be broken by magical attacks
    o The MP cost of Curse Deathlink has been increased
    o Magical Critical damage has been reduced from about x4 to approximately x2
    o Wild Magic now increases movement speed as well as Magic Crit rate
    o Refresh rate on Summon CP Potion has been greatly reduced
    o The effect of Chant of Victory on abilities of magical nature have been reduced

• phalanx
    ha már mindeni, akkor én is
    (hogy havá tünt a chat ablak azt ne is kérdezzétek, nem tudom )

• Ogrus
    Azta nemjóját meg a hét nyóc százát micsoda levél uppok.. szívből gratula ceri 72 milka 69 höz hez.
    Na azért az újoncok is szépen nőnek
  • TruBy
    Kis kínai kocka függő gyermetegek... itt meg még csak kocka papák vannak ^^
    Owned by Zaken!
    A következő képsorok megdöbbentő eseményeket mutatnak, ezért csak erős idegzetűeknek...bár én a gyenge idegzetem ellenére megnéztém
  • Sámán
    Grat és köszi mindenkinek!