88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
most olvastam clanwarban van az Unity az IC vel!!!
Lepned kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
JUJ de akárhova is mész free-n de a NF-t naon messzire kerüld el csak egy jótnaács:P -
Ascyra #51493 uhh tényleg köszi
-
Nem 8 oldalt kellett volna átnézned, hanem a nagy színes betűket észrevenni fent a kép alatt
-
Ascyra #51491 Sziasztok,
Mivel kb 8 oldal megnézése után sem találtam a free topicot ezért itt próbálkozom. Azt szeretném megtudni, h honnan lehet letölteni a LA2 c4 et? illetve a nightfall szerveren szeretnék nyomulni. Ezt hogy kell beállítani? -
Inkabb ne kerdezd 

-
Koszi, ezzel most ment :) Amugy milyen geped van? Nagyon siman ment rajta a jatek, meg csak picit sem akadozott. -
Culram #51486 A prima Guideban mar benne van a ha elf vagy es beallsz egy worldtree ala akkor gyorsabban regenelsz. szal ez már él, csak nem mindenhol van worldtree :( -
Azért azt nem mondanám, kicsit többet fog enni a CDL de füvön, víz közelében fák környékén gyorsabb regen, MANA POTION, EMPOWER POTION.... -

(sorry, ez lemaradt...)
-
Szeki látom a szemeden, hogy Bounty Hunter subbot akarsz választani -
Huh necro nerf?
Fejtsd ki bővebben 
Akkor sps-t válasszak köv subnak?
mondjuk az ugyis lvl40en fog maradni egy jó darabig
-
jójó de az ne felejtsükel, hogy ha jól tudom az amcsi server a koreaihoz képest kb 5-6 hónap "késésben" van azaz lehet jön C5 de koreabán ide sztem csak hónapokkal késöbb :)
de ez csak az én véleményem :P -
BaalKain #51479 Baszod tiszta Necro nerf ez a nyomorult c5.. Mindjárt nyomok egy rerollt hogy pusztuljon ki a belük -

Még hiányzik 150%
-
najó #51477 25-én lesz valami review site,ideje lenne már a c5nek mert már tökrégóta c4 van:) -
Ilu! Ez már a C5 előszele??????????????
Huh akkor a Necromantám nagyon le van maradva
-
wow gratz -
Sztem mindenkinek vervoros. De sztem nem erdemes eladni, mert az kompenzalja a kapott xpt. Szoval nem lesz sp tanulni.
Grat Chara!!! -
Hát az nem valami sok, azt reméltem többet ér. Köszi az infót.
Közben már a 4.-et is levadásztam. Úgy vettem észre annál több exp minél magasabb szinten ölöm le. Bár logikus is, hiszen nekem vérvörös. :) -
gratz
-
-
Végre warcryer lettem :) Íme egy kép Chararól 

-
gyanusan C1 szaga va na dolognak -
FG, Devastrated Castle környéke, Blazing swamp -
Tetovator #51467 Sziasztok! Lene egy nagy problémám! 60-as szintű vagyok és nem tudok fejlődni sehol normálisan mert akiket ölök azok már gyengék! Eddig DVC-ben öltem sárkányokat kint utána meg a barlangban a lényeket de azok már kicsik nekem!
Viszont elmentem Giran Cavbe ott meg nagyon erős lények vannak! Valaki tudna nekem ajánlani olyan helet ahol 62-70 közötti lények vannak??
Nagyoin megköszönném! Előre is thx+
Cső -
Szia! Medium aszem 75 k ert szoktak arulni de www.l2wh.com Market es ott meg tudod nezni a cucokat mi menyiert megy. -
Üdv Nektek!
Vasárnap elkezdtem én is officialon játszani. DE tőrős macát indítottam. Gondoltam szólok. 
Találkozott már valaki eventes nyuszikkal? Én 2-t kinyírtam már de csak exp-t és sp scrollokat adott.
Megtudjátok nekem mondani, mennyit ér egy medium sp scroll? -
jé egy Meoh:) Mikor leszel onlány? Kéne a Glave a törpimnek:) -
Roviden itt minden:
http://www.lineage2.com/Knowledge/subclasses.html -
arrol lehet olvasni valahol hogy mi is az a subclass rendszer?
mikortól lehet kezdeni?
kinek mit erdemes valasztani?
számomra nem tiszta a dolog, tudom, hogy alap, de nem tudom hogy is van ez.
köszi aki válaszol.. :D...sorry -
Hat nekunk ilyen nem lesz
-
aoleon #51460 Ha jól emléxem négyezer valahányzáz volt az M.Atakom.a Messenger Angel,majd nem +volt 1 kövésből..De azért elégé bánom hogy eltört. -
Próbáld ezzel a kodek el klite -
bazzeg 45 os som?????????????????
full buffban mekkorat lottel vele? -
Windows Media Player 10-el nem megy!! 

-
PLZ vki 7-es Piros kristályt.Megfizetem Szeki adta áron. :P 
-
Nálam a media player classic 6.4 simán viszi
Nálad codec probléma lehet
-
Se BSPlayer-el, se Windows Media Player nemtom lejatszani! HELP! 
-
Jah 76on a 3. kasztváltó kb 15-30óra szívás.
Ezután a noobles quest kb 10-15óra szaladgálás.(én közben 1-2 hétig figyeltem egy Raid boss respawnhelyét mert benne kell lenni a last hites Raid groupban)
És ha eléred a 75öt a subbal akkor leszel noobles.
Utána már csak nyerni kell az olimpián a kasztodban
Egyszerű, ahogy mondani szoktam "hipi-hopi" ellehet érni