88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• B@lu
    erre azt kell valaszolni hoyg persze gyere odaadom, es a trade ablakba bele is tenni a fegyot de nem kell leokezni.. ekkor o varja hogy mivan, es ok zik..erre te lecancelezed,, erre o megint beirja a dumajat trade stb nyomja a szoveget te pedig offcourse! mindenben egyetertesz.. en egyszer egy scammerrel 30 percig szorakoztam(eppen epult a party) a gyerek vagy 5millio leutest elkovetett hoyg elkunyizza a fegyot es en vegig azt mondjam hogy oo igen odaadom egy pillanat es mar tettem is a trade ablakba:) mikor megunta kilogolt...
  • B@lu
    C5 ben a torosok lesznek a taposak allitolag
  • B@lu
    ilyasz? ugyerted ah a soul guard be van kapcsolva es 1600 p defe van ROBE cuccban?? erdekes...
  • B@lu
    ja 78 vagy 77
  • matamm
    Szerintem ne az legyne a fő célod h szolokari...szoloban halálra unnád magad és szólóban elég nehéz is...a törpe elég jó abból a szempontból h 1 AOE prtyba beférhet még mint 1 másik poles....ha naon szolozni akarsz akkor vazsit kezdj sztem necro....penzt pedig itt nehezebb csinálni mint freen:)
  • FragStaR
    Erre majd tessék odafigyelni nehogy bevegye vki is HUNFlash vs. HUNiFlash
  • Bucser
    HA majd jön házigazda pls törölje a kérdéseket:) megoldottam a problémákat:)
    az #51575 és 51576-ra gondolok

Újabb Kérdés: Menny idő mire megérkezik a lemezes verzió ha azt rendelem? (azzal mennyi játékidő érkezik? mert ez viszont nem volt világos számomra az oldalon...)
  • Panicky
    1. karaktert kell jól kihasználnod, mert az kap lvl25-ig buffokat npc-től. Talán az a legjobb, ha törpét(spoilost) csinálsz és azzal szedsz össze sok sok materialt, ha szükséges lehet delvlezni is(a buffokat úgyis megkapod). Így tudsz gyüjteni pénzt az igazi karakterre.
  • GAthersw
    1 karaktert nyomj.
  • xt198
    hát természetesen mind1ikkel jobb buffal fejlődni, de végülis a th+bd tud szólozni, de a törpét felejtsd el, az inkább trainparty, vagy hasonlo
  • GamerAdams007
    Ja, sajnos ez lesz a legnagyobb problemam, az 1x rate. Most 3x-oson jatszok, szal kezdem megszokni, hogy lassan lehet fejlodni. Akkor sztem ez a 3 kaszt lesz, de soloba is jok ezek? Jajj, mar annyira varom!
  • xt198
    szerintem ha pénzt akarsz csinálni: dwarf, ha gyorsan akarsz fejlődni: BD
    ha magasabb szinten sok pénzt akarsz szedni+trainelni a farmereket, akkor tőrös.
    egyébként a 3 nemfog egyszerre menni, mert nagyonsok idő felhúzni... itt 1x rate van... nem 20 :)
  • GamerAdams007
    Mit szolnatok, ha BD-vel kezdenek? Mindamellett sztem toros, ESETLEG melle egy Warsmith ingyen gyartas miatt, de ez meg nem biztos. De meg gondolkozom rajta! :)
  • phalanx
    pár remek pvp videó a bartz szerverről:

aden siege (580 mb)
    pvp (168 mb)
    gank4 (78 mb)
    gank3 (172 mb)
    pvp (187 mb)
    battle tournament1 (162 mb)
    battle tournament2 (205 mb)
    battle tournament3 (307 mb)
  • GamerAdams007
    Jupii anyam aszonta, hogy meg atkondolja 1x, de ideiglenesen beleeegyezett, szoval VALOSZINULEG megyek offra!
  • Culram #51564
    Mikusapi-t szerintem csk eventen lehet(ett) szerezni. Itt most a dye-ok sokasaga, GHP, Swiftattack potion, nyusziful, felszemu ize, hajtűk meg ilyenek.

Csak azt nem ertem hogy ekszert miert nem lehet viselni eskuvoi ruhahoz?
  • GamerAdams007
    Ja szoval akkor ilyen sima kiegeszitoket. :) Nyusziful mellett mikulassapkat is lehet? Csak mert van a jatekban az is azt tudom, lattam mar offos kepeken is olyat :)
  • xt198
    így van, pl. nyuszifűl, dye-okat tudod csinálni stb.
  • GamerAdams007
    Ja telleg, a Common Craft-al miket lehet gyartani? Gondolom az ehez valo matikat horgaszasbol lehet kinyerni, igaz?
  • GamerAdams007
    Na az gaz!
  • Gumbo
    de igen. szal dupla pénz
  • GamerAdams007
    Az elobb mar kaerdeztem, de akkor meg1x: a boxolashoz nem 2 acc kell?
  • GAthersw
    Vazsik gyorsan ölnek de ha nincs rechargered (SE leginkább Empo miatt) dual boxolva akkor nagyon sokat fogsz csücsülni. Íjjász kicsit lassaban öl de ha jól csinálod nem kell vele ülnöd. Tőrös... szerintem felejtős.
  • GamerAdams007
    Az leszek!
  • GamerAdams007
    A tőrösökkel mi a helyzet? Azok mennyire jok szolozni? És a 3 közül melyik a legjobb?
  • GAthersw
    Legyél törpe íjjász
  • Gumbo
    Hát legjobb solo kari az SR, és a vazsik
  • GamerAdams007
    Hi!

Na ugy dontottem mostmar ideje lenni atterni off-ra. A Junior kartyamon van nemi love, amit at tudunk utalni anyam OTP Webkartyajara, es azzal tudnank fizetni, de az erdekelne, hogy hogyan is mukodik ez? Az mar megvan, hogy regisztraltam a PayNC-re, csak eztan nem vagyok teljesen biztos abban, hogy mit kell kattolgatni. Ranyomtam ott az ADD GAME-re, aztan eljutottam odaig, hogy valaszthattam a jatekok kozul, hogy meikhez akarok serialt. Namost itt elertem odaig, hogy Mastercard-ot kivalasztom, es utana keri a kartya adatait. Namost ott meg kell adnom a cimemet, de azt mire hasznaljak? Oda kuldenek a szamlat? Csak mert webkartya leven (nem ertek anyira jol hozza) sztem nem kell szamlazniuk, egyszeruen csak levveniuk a penzt, meg kuldeni egy e-mail, vagy valamit, hogy jelezzek, mikor veszik le a lovet, vagy nem? Emellett ha jol emlexem, valaki itt dobozosan rendelte meg. Na az mennyibe kerul? Foleg, hogy azt mondtatok, hogy ahhoz 60 nap ingyen jar hozza, ezert erdekelne, hogy mi eri meg jobban. A serial-ra 25$-t ir, ehhez jar 30 nap, vagy valamennyi? Vagy lenyegeben 25$ az csak maga a serial, es hogy el is kezdhessek jatszani, ahhoz meg 3k-nyi $-t kell utalni nekik? Szoval melyik eri meg jobban, a serial+60napnyi fizetes, vagy a dobozos verzio+60nap ingyen? Melyikkel uszom meg olcsobban, illetve melyikkel jarok jobban?

Mostmar kicsit kezdem megelegelni, hogy olyan uncsi a jatek, mert elvegre szinte semmi C4-es ujitas nincs, csak 3. kasztvaltas, skillek, meg a cuccok: fegyverek, ruhak, de meg C3-asbol sincs minden, ami foleg erdekelne, de nem muxik az a Manor System v mi a fene. Ha jol olvastam l2.com-on, akkor az vmi olyasmi, hogy elultetek vmit a mobba, aztan megolom, es kiszedem belole, majd azt bevaltom matikra, jol ertelmeztem?

A masik: nem igazan dontottem meg el, hogy milyen karival kezdjek, elvegre free-n tok mas, mint offon. Gondolkoztam toroson is, Gladin, Warlordon, vagy valamilyen bufferen, de meg nem igazan tudom. Melyik kasztal lehet legjobban nyomulni, melyikkel lehet leggyorsabban fejlodni? (Nemhinnem, hogy partiznek nagyon, szoval leginkabb solora erdekelnenek a dolgok.) Es van olyan kaszt, ami nem szorul partira, es 0-rol 78-ra soloba is fel lehet vinni?
    Ahhoz, hogy boxban vigyek 2 karit, ahhoz 2 kulon accon legyenek, igaz? Csak mert amikor 1 accon van a 2, es belepnek a masodikkal, akkor kiirja, hogy already in use, v mit, es ha meg1x rakattolok a LOG IN-ra, akkor mar beenged, de az elso box, az ugymond lefagy ilyenkor, es ha a masodikkal akarnek PM-et irni az elsonek, akkor kiderul, hogy lenyegeben ledobta a szerver. Ilyenkor a kamerat meg tudom forgatni az 1. Boxnal, de inventoryt nem tom megnyitni, skill listat uresnek jelzi stb. Szal a lenyeg, hogy ha boxolni akarok akkor ahhoz 2 acc kell? Csak mert az ugyebar 2x annyi mani is...

Uccso lepes: ravenni anyam, hogy beleegyezzen az off-ba!

(Hoppa, kicsit hosszu lett!)
  • Sámán
    Mind az enyém.
    De SilverDaw, HuzdaHajam és InfernalNyuszi Szyl (Najó) accán vannak -de én játszom velük
    Ephedrának majd akkor lesz esélye ha Ceriak prophet lesz és segít felhúzni -amúgy ES iszonyat szenvedős kari 60 felett szólóba. 1 buff 1% vagy annyi se - azért néha benézek vele is 1-1% kikapcsolódás erejéig
    Én már rég meguntam volna L2-t ha mindig csak 1 karit tolnék
  • Cobra.
    Sámán neked tényleg ennyi karaktered van offon?
    Lehet ha eléred az ES-el a 3. kasztot, akkor azzal leszel a legmenőbb
  • Sámán
    Nagyjából kizárólag az eddigi űberkasztok
  • Cobra.
    Azért így, hogy "mindenki könnyen" szerezhet majd S-es felszerelét, nem lesz akkora a különbség. Sleep/stun/root-ot el kell majd felejteni, bár enélkül jópár kaszt elég kiszolgáltatott lesz.
  • Sámán
    De amúgy kifejezetten inkább a 76+ skillekre gondolok. Pl: Health: resist poison meg bleed, Wisdom: resist hold, sleep meg mental attacks -és ezeket minden harmadik kasztváltón átesett kari megkapja -ez mellé felcsatol valami kicsi resist stun-t adó cuccot és mehet a pvp
  • Sámán
    A-s armor set-ek is adnak azért rendesen a resistekre (hold/stun/sleep/stb) :)
  • Sámán
    Na azért az durva lenne :)))) 76-tól bárki használhatja -azért láttam már nem 1 draconic vagy milyen (az a szupi kis piros) bow-os íjászt aki nem játszott csillagszórót :)))
  • Cobra.
    S-et nem csak a Herok használhatnak? Azokból meg úgyis csak 1 lehet kasztonként.
  • Sámán
    Nem semmi! De szerintem ha több 78as kari lesz nem kicsit meg fognak változni pvp esélyek. Mindenki megkapja a mindenféle rezisztjét, plussz még ez az armor+ékszer kombinációk -inkább az akárhogy bevitt állatnagy vagy extragyors sebzések fognak szemben állni a szimpla p/mdeffel -na meg hogy ki fut gyorsabban.
    Ez a megszokott root/sleep aztán szétlövöm kivéreztetem, beátkozom esetleg stunnolom amíg vége max a kiskariknál fog működni.
    Bár egyellőre asszem nem kell nagyon félni 78as túltelítettségtől, meg az S-s cuccokban rohangátó tömegtől
  • Gugger
    igen megvolt ebben a sorrendben! :D
  • Gumbo
    büntit neki!
  • GAthersw
    Téged is látni erre? Esküvő megvolt már? Kicsi Gugger?