88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Szerver nem állt -viszont aludtam rá egyet és minden rendbejött
-
Sajna offon ilyesmiért nem jár bünti. Mindenki ott pk-zik ahol akar, aztán viselje a következményeit. Kezdő helyeken is ki lehet nyírni bárkit, csak ott pont ezért mászkálnak fegyveres NPC-k és egyből rámozdulnak a pirosakra, de külön bünti nincs.
Nagyobb kari jobb szólóhelyeken pár 100 karmát pár perc alatt le xp-zik magáról -mire visszatérne néhány emberrel akit leölt megint fehér lesz.
-
Áááá HOgyha ezek csak Teleport melett mernek PK-zni akkor S és A-s armort sem vesznek fel hozzá.. C-ben vagy D-ben tolják... -
Tök béna hogy azok a fegyveres őrök nem rohamozzák le egyből az arra járó pirosakat...
Ha esetleg rászokna nem lenne hosszúéletű a dolog -másik irányból simán le lehetne őket vadászni. Valaki feláldozza magát, aztán amikor az egyikük piros és a másik épp öli előugranánk páran a szikla mögül, folytatnánk a leölést aztán villámgyors drop szedés -ha télleg elszór egy csomó cuccot elég ha csak 2-3 S-s eztazt gyájtenénk be
-
Teleport helyen való pk-zásért gondolom offon is komolyan bűntetnek, küldjétek el a screenshotot a GM-eknek. -
Ja biztos nem reg ota csinaljak miutan leolt engem meg acrot ugye lianli leolte hogy ne legyen vörös kb 40 itemet dobot!! -
:(:(:(:(:(
Tesék vigyázni szemét MXG pk törössel öldösi a portalban töltöket:( aztan lianli lecsapja rezelik xplnek kicsit és újra féreg genyok:( gyáva faszok:(.
Ja és ha azt mondja bocs öszekevertünk a soaval ne meny visza mert megint összekevernek:( -6,5% köszi gwen a 40% rest.
-
Azta rohadt na meg a fudejaj.):):):):)
Ez oda fogy b.. de nem kicsit még fel sem ébredtem a c4 sokkbol erre lololol. -
omfgggg
részletesen

-
nem lehet hogy all a server ?? Servermaintanance van... Mintha olvastam volna valami ilyet ma a hivatalos oladlon, hogy valamelyik server le fog állni 2,5 órára... -
O.o
Sámán Razzinak is ez volt meg egy kissebb sps jelöltnek is...
ÉS ők sem tudtak semmit sem csinálni sajna bár bizti van vmi megoldás
-
Csak engem nem enged belépni vagy mást se? 

Odáig hogy acc meg jelszó addig ok, de ott csinálhatok amit akarok semmi, írni se ír ki semmit (pl rossz jelszó, lejárt acc stb) -amúgy az accok még bőven nem jártak le...
-
fg-s pvp videó meg a gank4 -
Grat! -
Koszi mindkettotoknek! 
Közben azert en is nezegettem am a skilleket!
Észrevettem, hogy a Dark Elf es Elf torosnek 66-on lesz Blinding Blow-ja, a Humannak nem! Viszont a Humannak van Boost Attack Speed-je, ami pedig a Dark Elf es Elf torosoknek nincs!
Szal azert erzitek am, enis nezelodtem, nem csak henyeltem!
Na szoval a vegeredmeny az szerintem egy Elf toros lesz, de meg mindig varok a gepemre, addig Anyam gepen netezek, l2com-on is nezegetem skilleket, l2vackokon ruhakat.
Mar nincs sok hatra, es en is offos leszek am!
Majd kuldok en is screenshotokat!
(Csak el ne felejtsem, hogy JPEGbe kell!
).
-
magyarán a TH hp bajnok, de lassan fut...
pw/aw kevés hp-ja van de, de sok criticalt ült/nagy dmg -
Tőrösök: human->legmagasabb con(hp, stun resist, weight limit)), elf->legmagasabb dex(evasion, critikal rate, attack és running speed, acuracy), darkelf-> legmagasabb str(dmg). A human mellett szól, hogy neki van a legtöbb alap stat pontja összesen(str+dex+con)ami azért jó, mert több lehetőséged van dyeokkal játszani. A darkelf rendelkezik támadó varázslatokkal(hp drain, poison, fagyasztás), az elfnek van self healje és fake deathje, a humannak fake deathje van. Naggyából ennyi. Vannak még skillek, de azok mind3 kasztnak megvannak. Most hirtelen ennyit tudok elmondani, talán más folytatja vagy majd én később, mert dolgom van. :) -
grat -
Némmááá a kooockaaa!
GRATULA
-
Neked melyik tetszett legjobban? -
Grat! Szep ilyet latni 1x raten!
#51637-ben tudnal nekem segiteni? Ismertetni a kasztokat? Vagy valaki?
-
Mi minden eljön mostanság?! 

-
ez is eljött :)
-
Culram #51640 Amik érdekelnek, az egyik sem szólózásra való (szerintem). A humán tőrős a legerősebb. A törpi meg nekem nagyon fun. -
Épp azt teszem, sot, be is irtam egy foruma :) (meghozza ide :D). Megvarom, amig valaki valaszol nekem, mert a kulfoldi forumokon mindeki szlengbe beszel, es 8.-adikos Ált. Iskolas tudasom meg nem tartalmaz angol szleng szavakat, igy nem sokat ertek beloluk, azert irtam ide :) -
Csáátok!
Gordi van?

Először is grat koockaaa:)
Másodszor meg hajrá minden újonnan érekzőnek gamer szentem nézz körül egy két fórumon háta. -
Anyam vegre rabolintott, ugyhogy mehetek offra, mar csak a gepemet kell visszakapjam az ujratelepitesbol, meg aztan megvenni, meg befizetni, es mehetek en is offra jatszani!! 
Elotte viszont egy kerdes: valaki tudna nekem ismertetni az osszes kasztot?
Nyugi csak vicceltem, igazabol az, ami telleg erdekelne, az a 3 toros kaszt (Human, Elf, Darkelf), a Blade Dancer es a Craftos Torpe. Valaki tudna nekem ezeket reszletesen ismertetni, ha szepen megkerem?
(Elonyok, hatranyok, solo/party, felszereles, stb...)
Legyen szives valaki ezt az 5 kasztot nekem reszletesen ismertetni, mert kiprobalhatnam en magam is oket, de hat free-n teljesen mas, szoval inkabb a ti szavatoknak hinnem, fontos lenne!
Elore is koszonom!
-
Egy újabb kisvideó csak nektek:) Nem csak 22 mb körül -
hehe, most rajtad tört ki az időmilliomosság 

-
Grat Godi
-
egy kis C5 -
Naaaa alakul ez napi 40% azért már frankon koczka:)
LVL 71 SPS:) -
uhh, jó tudni
-
MOst gondolkodom mivel kezdjek de valszeg kezdem egy raiderrel hogy legyen az SR-re némi alaptőkém... Haver meg lehet megint Destroyert cisnál majd:) aztán majd a subbclass is ki vagyon találva:D ő megy SR-nek én meg destroyernek:D
Bár tudom, hogy a DA meg a Necro a legtáposabb cast:) -
Gyertek csak 
Az elfektől meg a darkelfektől simán elsétálhatsz akár lvl 1-ként Rune kastélyhoz is -főleg ha nem futsz össze agro mobokkal
Az emberektől/törpéktől/orkoktól sajna kell némi induló tőke (kis kalapálás) hogy Gludinig eljuss -de amúgy nincs szinthez kötve
-
Hát ha én jövök mi haverral ketten jövünk:D Itt sem lehet lvl 15 ig elmenni a kezdő faluból?? mert egyedül baromi unalmas:( -
Üdv offon! És további jó kockulást! 

Meg azoknak is akik jöttek még!
-
Nos emberek mától én is off player lettem igaz előtte már toltam 7X-es szereveren majd 1 évet, de most juttotam el odáig hogy offos lettem remélhetőelg ez így is marad. Tom ez épp a kutyát se érdekli na de hogy miért is mondom el mert mostantól remélhetőel én is aktívan forumozok majd illeteve kérdéseket teszek fel valamint próbálok majd azokra válaszolni:D -
Leirtad? Annyi, hogy terveztek vmit, es egy jo ideig nem lesz szerver. Forumba sem talaltam ilyen bejegyzest, ami erre utalna... Engem leginkabb az erdekelne, hogy mikor lesz megint Subi, es, hogy mi az a bizonyos dolog, amit anyira ossze akartok hozni, meg stb... Felolem johetne az itteni forumos privibe is, ha nem akarod kozkincse tenni a dolgot, de erdekelne, hogy most mi is van itt? -
~1600+-ról ~1900+-ra a lvl2-es asszem, akkor ez kb. 20% plusszt jelent