88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Turboman #51825 Hello! Akarmit csinalok nem akar Raldo meg jelenni. Szerintetek mi lehet a gond? -
a barlangban -
Turboman #51823 Pedig 36-ot joval tulleptem, most beszeltem egy Orc-sal o azt mondja amikor megolte a lenyt egybol meg jelent neki Raldo. Akkor most hol jelenik meg Raldo a banyaban, vagy a barlangban ahol eloszormeg jelent?
-
Nagyon ari -bár egy sötét mellékutcában nem futnék össze vele 
[/IMG]
-
Nézd meg a térképedet. Ha a bal felső sarokban napocska van akkor nappal van, ha holdacska akkor éjjel (egyébként AM 00:00-tól AM 6:00-ig van éjjel -játékidő szerint)
-
Turbonal sztem azért nem jelent meg Raldo, mert még nem vagy 36-os... Én már jártam így :P -
Én ráérek:)
Bár "még" csak 72.:) -
Hehe ikább mákcsíter
GRATULA 
-
Szerintem nem lesz nehéz embereket találni oda
-
Annyian lehet kevesen lennénk még. Amikor én utoljára voltam (full party(BD,SWS,TANK support), Agradeban mindenki, mindenki 74+, +Box SE) Kb 45 perc után mindenkinek elfogyott a manája.
Viszont pvp mindíg volt
-
hát inkább olyan 8-8:30 fele 

de köffke mindenkinek mindent :) -
Szép is lenne ha már itt tartanánk! 
Csak bekukkantottunk, NPC-t is megtaláltuk -majd 74-nél visszakukkantunk
Természetesen veled meg még legalább 2 másik "leecher"-rel -úgy talán megmaradnánk egy ilyen édi kis skorpiós szobában
-
Uh ez imperial Tomb/four sepulchers?
Ha ott kalapáltok esetleg szólhattok nekem is(kellene nekem onnan vagy 1000 queszt item) Asszem a queszt csak 74felett vehető fel(belül a bejárattól balra). Leecher with 4k-6k mana LFG
-
Katarzis... Ja nem! Katraxis! 

[/IMG]
-
Jaja este party saintsbe és kikalapáljuk a sapit
-
Tuti valami új loothack lehet
-
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
MILKA MILKA MILKA ILU ILU ILU ILU!!!
Nagyon nagy csaszárokvagytok!!
És ami még durva!! duoznak SAINTSBE BZM!!!! Két tápcsiter állat:)
-
Jah egyébként Szeki rájöttem hogy nem para mert majd nekünk meg a dc helm esik
-
Turboman #51806 Azt tudom hogy ott van, a kerdesem a kovetkezo, este akkor amikor a jatek ter besottetul, vagy idohoz van kotve,pl. PM 7.00.Es a masik kerdesem le kell utni Barahamot, vagy magatol jon elo Raldo. -
Bazzegh!
GRATULA Miika
Nah látod Ilu most énnis úgy jártam ahogy te amikor eccer elmegyek akkor tuti van vmi pl egy dc robe dropp háth bazz

-
A térképen van a játékon belüli óra ott lehet nézni mikor van este. -
Lehet, nem biztos, talan amugy is lesz mostmar. Miert, olyan nehez megolni? Csak mert en freen nem szenvetdem vele sokat... (3 utes SS nelkul :D) -
Turboman #51802 Igen most is itt vagyok. A leiras szerint tenyleg este jon vissza, csak azt nem tudom mikor van este azaz mikortol lesz este, vagy a gepnek mikor van este, azaz na hadjjuk. Es ahoz elo jonnon Raldo ujra meg kell olni Barahan-tot?
Bocsi a sok kerdesert csak a leiras nem mindig pontos. Koszike tovabbra is.
-
Ha nem jelenik meg, akkor vissza kell menned Raldo-hoz, akivel beszeltel, aki abban a barlangban van, amirol a korabbi terkepet kuldtem. Elvileg csak este van ott!! -
Gratula mailka! A DC robe-t meg nehogy eladd a piacon, bar te tudod.
Remelem, hogy meg nyaron megtobb taggal fog bővülni a fórum, és a klán... -
Melyik szerveren jatszol? -
Turboman #51798 Koszike, rohadt jo a terkeped, meg talaltam ki is nyirtam tobbszor, de a figura nem akar jonni. Mit rontottam el vajon? -
Grat Mail a level-hez meg a drop-hoz is! Jó pénzért megveszem a rucit (100k) :P -
A kijelolt teremben talalhato, de vigyazz, mert az uton sok agro mob van, megha vagy 20 szintel kisebbek is nalad. Sok kicsi sokra megy...
Ha megolted a kiralynot, akkor megjelenik egy pali ugyanabba a "terembe", beszelsz vele, es o megadja a quest itemet, ami a kasztvaltashoz fog kelleni, szal ne dobd el!!
Es itt vege a kuldinek, mar csak 2 quest kell ahhoz, hogy Destroyer legy!
Íme:
-
Nekem még régebben tyrant küldikhez kellett :) -
Succubus csajszi úgyemlékszem mithril mine legmélyén lakozik -kicsit mászkálni kellhozzá -de mintha mostanság raktak volna a bánya bejáratához is párat -mithril mine-ban kell keresgélni az tuti :) -
gratu a lvl uphoz es a drophoz
-
Turboman #51792 Hi mindenkinek! A segitségeteket kérem most csinálom Örc-al destryer kasztváltástm, odáig sikerült meg csinálnom, hogy kinyitam Baraham-ot beszéltem Raldoval. Hogy mennyek törpföldre (leírás szerint), és nyirjam ki Succubus nőcit. A kérdésem, a törpföld az a Dawern village, elméletileg le kell mennem a bányába de hol van a csaj? És ha a csajszit kinyirtam mit kell még csinálnom? Bocsi hogy túl hosszura sikerült a levél. Köszi a segítségeteket. -
Hehe lassan lekörözitek Szeki mákját, ami azért szintén nem kispálya! 

És graaaat!!!
-
Onnan is meg mobok is dobják meg spoilba is jön -
Nyugi a %ból ítélve kb hajnal 6-7 körül esett nekik -
wow gratz -
A piacon talán?
-
Amugy a Dual SlS-edhez az 500 SoP-ot hol gyujtotted be? -
Grat 

remélem percekkel azután történt, hogy kifagytam