88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Turboman
    Hello! Akarmit csinalok nem akar Raldo meg jelenni. Szerintetek mi lehet a gond?
  • mAilkaEVO3
    a barlangban
  • Turboman
    Pedig 36-ot joval tulleptem, most beszeltem egy Orc-sal o azt mondja amikor megolte a lenyt egybol meg jelent neki Raldo. Akkor most hol jelenik meg Raldo a banyaban, vagy a barlangban ahol eloszormeg jelent?
  • Sámán
    Nagyon ari -bár egy sötét mellékutcában nem futnék össze vele
    [/IMG]
  • Sámán
    Nézd meg a térképedet. Ha a bal felső sarokban napocska van akkor nappal van, ha holdacska akkor éjjel (egyébként AM 00:00-tól AM 6:00-ig van éjjel -játékidő szerint)
  • pharao
    Turbonal sztem azért nem jelent meg Raldo, mert még nem vagy 36-os... Én már jártam így :P
  • Gordis2k
    Én ráérek:)

Bár "még" csak 72.:)
  • ZsuzS
    Hehe ikább mákcsíter GRATULA
  • Sámán
    Szerintem nem lesz nehéz embereket találni oda
  • Szekijoe
    Annyian lehet kevesen lennénk még. Amikor én utoljára voltam (full party(BD,SWS,TANK support), Agradeban mindenki, mindenki 74+, +Box SE) Kb 45 perc után mindenkinek elfogyott a manája. Viszont pvp mindíg volt
  • mAilkaEVO3
    hát inkább olyan 8-8:30 fele
    de köffke mindenkinek mindent :)
  • Sámán
    Szép is lenne ha már itt tartanánk!
    Csak bekukkantottunk, NPC-t is megtaláltuk -majd 74-nél visszakukkantunk
    Természetesen veled meg még legalább 2 másik "leecher"-rel -úgy talán megmaradnánk egy ilyen édi kis skorpiós szobában
  • Szekijoe
    Uh ez imperial Tomb/four sepulchers?
    Ha ott kalapáltok esetleg szólhattok nekem is(kellene nekem onnan vagy 1000 queszt item) Asszem a queszt csak 74felett vehető fel(belül a bejárattól balra). Leecher with 4k-6k mana LFG
  • Sámán
    Katarzis... Ja nem! Katraxis!
    [/IMG]
  • Szekijoe
    Jaja este party saintsbe és kikalapáljuk a sapit
  • Szekijoe
    Tuti valami új loothack lehet
  • Gordis2k
    Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

MILKA MILKA MILKA ILU ILU ILU ILU!!!

Nagyon nagy csaszárokvagytok!!

És ami még durva!! duoznak SAINTSBE BZM!!!! Két tápcsiter állat:)

• Padidiver
    Jah egyébként Szeki rájöttem hogy nem para mert majd nekünk meg a dc helm esik
  • Turboman
    Azt tudom hogy ott van, a kerdesem a kovetkezo, este akkor amikor a jatek ter besottetul, vagy idohoz van kotve,pl. PM 7.00.Es a masik kerdesem le kell utni Barahamot, vagy magatol jon elo Raldo.
  • Padidiver
    Bazzegh!
    GRATULA Miika
    Nah látod Ilu most énnis úgy jártam ahogy te amikor eccer elmegyek akkor tuti van vmi pl egy dc robe dropp háth bazz

• Szekijoe
    A térképen van a játékon belüli óra ott lehet nézni mikor van este.
  • GamerAdams007
    Lehet, nem biztos, talan amugy is lesz mostmar. Miert, olyan nehez megolni? Csak mert en freen nem szenvetdem vele sokat... (3 utes SS nelkul :D)
  • Turboman
    Igen most is itt vagyok. A leiras szerint tenyleg este jon vissza, csak azt nem tudom mikor van este azaz mikortol lesz este, vagy a gepnek mikor van este, azaz na hadjjuk. Es ahoz elo jonnon Raldo ujra meg kell olni Barahan-tot?
    Bocsi a sok kerdesert csak a leiras nem mindig pontos. Koszike tovabbra is.
  • GamerAdams007
    Ha nem jelenik meg, akkor vissza kell menned Raldo-hoz, akivel beszeltel, aki abban a barlangban van, amirol a korabbi terkepet kuldtem. Elvileg csak este van ott!!
  • TruBy
    Gratula mailka! A DC robe-t meg nehogy eladd a piacon, bar te tudod.
    Remelem, hogy meg nyaron megtobb taggal fog bővülni a fórum, és a klán...
  • GamerAdams007
    Melyik szerveren jatszol?
  • Turboman
    Koszike, rohadt jo a terkeped, meg talaltam ki is nyirtam tobbszor, de a figura nem akar jonni. Mit rontottam el vajon?
  • VipJoco
    Grat Mail a level-hez meg a drop-hoz is! Jó pénzért megveszem a rucit (100k) :P
  • GamerAdams007
    A kijelolt teremben talalhato, de vigyazz, mert az uton sok agro mob van, megha vagy 20 szintel kisebbek is nalad. Sok kicsi sokra megy... Ha megolted a kiralynot, akkor megjelenik egy pali ugyanabba a "terembe", beszelsz vele, es o megadja a quest itemet, ami a kasztvaltashoz fog kelleni, szal ne dobd el!! Es itt vege a kuldinek, mar csak 2 quest kell ahhoz, hogy Destroyer legy! Íme:

• Sámán
    Nekem még régebben tyrant küldikhez kellett :)
  • Sámán
    Succubus csajszi úgyemlékszem mithril mine legmélyén lakozik -kicsit mászkálni kellhozzá -de mintha mostanság raktak volna a bánya bejáratához is párat -mithril mine-ban kell keresgélni az tuti :)
  • Akhi
    gratu a lvl uphoz es a drophoz
  • Turboman
    Hi mindenkinek! A segitségeteket kérem most csinálom Örc-al destryer kasztváltástm, odáig sikerült meg csinálnom, hogy kinyitam Baraham-ot beszéltem Raldoval. Hogy mennyek törpföldre (leírás szerint), és nyirjam ki Succubus nőcit. A kérdésem, a törpföld az a Dawern village, elméletileg le kell mennem a bányába de hol van a csaj? És ha a csajszit kinyirtam mit kell még csinálnom? Bocsi hogy túl hosszura sikerült a levél. Köszi a segítségeteket.
  • Sámán
    Hehe lassan lekörözitek Szeki mákját, ami azért szintén nem kispálya!
    És graaaat!!!
  • Sámán
    Onnan is meg mobok is dobják meg spoilba is jön
  • Szekijoe
    Nyugi a %ból ítélve kb hajnal 6-7 körül esett nekik
  • Szekijoe
    wow gratz
  • Cobra.
    A piacon talán?
  • GamerAdams007
    Amugy a Dual SlS-edhez az 500 SoP-ot hol gyujtotted be?
  • Taptarap
    Grat

remélem percekkel azután történt, hogy kifagytam