88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Fruta
    után
  • Fruta
    Kitöröltem de így se jó... és törlés tán visszarakja a mappát
  • MeoH #51875
    Torold a system konyvtarbol a gameguard mappat
  • Fruta
    Mikerült megoldani a problémát de újabb segítségre lenne szükségem az probléma merült fel, ahogy elindítom a játékot a system mappából ilyet ír ki hogy the gameguard file is damaged. please reinstal damagued error code 610
  • Fruta
    a Bithumenről lett leszedve, próbálkoztam total commanderrel, a winrarom 3.00-as.
  • Strahd_
    datax.cab (ahol x 1 vagy 2) ot nem csomagolta ki rendesen ezért irja a hibaüzit.
  • Cobra.
    Honnan töltöttél le milyen elnevezésű file-t és mivel csomagoltad ki (és hányas verzióval)?
  • Panicky
  • Fruta
    Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem, letöltöttem a játék install.zip-jét
    kicsomagoltam, rányomok hogy setup és install közbe bejön hogy kéri az 1. cd-t. Teljesen el vok veszve.
  • Szekijoe
    Az officiálon ilyen problémával nem találkozni. Nálunk inkább a magyar internet a szűk keresztmetszet. Kb egy hete érdekes volt a party ADSL-es része DC-zett és mAilka ottmaradt egyedül a szoba közepén Bejelentetlen szerverleállásra emlékszem volt egyszer egy kb 3 hónappal ezelőtt.
    Rendszeres szerverleállás kedd 17-19ig, és kb 3-4hetente van egy 30-60perces leállás azt bejelentik előtte.
  • phalanx
    minden szerver amcsiban van a 9-ből asszem 5 a nyugati parton ezért 200+ ping stabilan (sieg is) és 4 szerver a keleti parton 140 ping

és 4-5k kicsit kevés lenne min 10-12k a létszám egy átlagos napon (ennek a nagy részét persze a farmerek teszik ki)
  • fr0z3n
    ilyen laggokra officalon ne is golndolj minden muxik
  • Bucser
    Hivatalos statisztika nincs róla? (mármint létszámról)

Egyébként olyan lagra gondolok ami pl.: free servereken elő szokott fordulni, hogy mozogni mobot ölni tudok a mob visszaüt viszont itemek nem működnek potionök, Soul és Spiritshotok sem. Varázslás ugyancsak megy.
  • Cobra.
    A választható szerverek É-Amerikában vannak, illetve egy ha jól emlékszem Angliában van (vagy csak az idő van európaira állítva?). Szóval ami kis lag van, az állandó mértékű és a szolgáltatódtól függ. Nézz meg más online játékszervert (vagy free L2-t), ami Amerikában van, olyan lesz az Official L2 is. (a különböző netkód miatt érdemes free L2-t nézni)
    Ember elég sok van officialon, egyszerre kb 4-5000 (vagy mégtöbb, szerintem egy játékos se tudja pontosan).
  • Bucser
    Egy dolgo érdekel engem is. Van e lag az officialon ha van mekkora:) És hány ember található körülbelül /szerver?
  • magus
    hm, valahogy ugy erzem hogy ezt a jatekot csak retalien erdemed jatszani. a targyak drop %-a ilyen 0.02, az, hogy nekem esik ki eselytelen. officialon a varosokban van elet nem? sok emberke arulja a cuccat?
  • GAthersw
    Zoleenak elnézzük :P
  • Cobra.
    Egyszerűbb lett volna azt a postot benthagyni, ahol csak az url-ek voltak, azt átmásolva másik ablakba bejöttek a képek.
  • GamerAdams007
    Jah! Bar nemtom o mit fog szolni ehez?!
  • hpzolee #51857
    Nembaj Gather ugysecsinal semmit legalabb van 1 kkis meloja :SSSS
  • hpzolee #51855
    ! nah vágre kösz
  • hpzolee #51854
    w/o dances

w/ dances
  • Tufa
    az imageshack letiltotta az sg-t, nem lehet onnan ide képet linkelni.
    Tölts ide
  • hpzolee #51845
    kk köszi :s
  • GAthersw
    magadat :P Javítsd a linket, töröltem a hszeket :P
  • Cobra.
    Nem tudunk segíteni, de már mondtuk, hogy a free szerveres fórum a színes felirat mögött van.
  • GamerAdams007
    Szerintem probalkozz masik forumon...
  • emkaess
    valaki tudna nekem segíteni linux alá servert csinálni ?
  • hpzolee #51840
    Nah most kit üssek meg ? :)
  • Bucser
    A szakasz jó film!!

Nem is vágom, hogy tud mellette L2-ni:D
  • mAilkaEVO3
    dual box my milka :))
  • dadas9999
    hali.
    a havidíj 15 dollár vagy 15 euro? az oldalon $ van írva, de mintha valaki eurot mondott volna, szóval nem tudom.
    ha euróban fizetek mennyi a váltószám?
    köszi
  • fr0z3n
    koszi
  • Sanca
    Ha cancelezed, akkor miutan lejar az acc, nem fogja automatikusan meghosszabbitani magat, hanem neked kell majd reaktivalnod(reaktivalhatod meg mielott lejarni, akkor olyan mintha nem is cancelezted volna). En pl mindig cancelezem, mer nem jaccom minden nap, es igy sporolok havonta par napot.
  • emkaess
    hmm valaki tudne segíteni servert csinálni linux alá ?
  • Bucser
    Amint lejár az eddig kifizetett idő nem fogsz tudni tovább játszani amíg újra fel nem töltöd az accot:) és nem activálod ha jól olvasom:)
  • fr0z3n
    valaki meg tudna mondani mi tortenik ha CANCEL BILLING et nyomok?

ha jol ertelmezem akkor deaktivalja az accomat is automatikusan.de hallottam olyat hogy nem deaktivalja. most mi az igazsag?
  • emkaess
    köszi
  • fr0z3n
    http://arena.upc.hu/lineage2/index.php?page=forum&job=showgrp&gid=145
    http://arena.upc.hu/lineage2/index.php?page=forum&job=showgrp&gid=63

• emkaess
    sziasztok valaki tudja h kell servert csinalni aki ért hozzá pls help.