88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• matamm
    Annyit fűznék hozzá hmég nem is nagyon kockultunk beés 1 hónap alatt meglett az 56. AoE partyt nem keresni kell hanem szerevezni...én Bármikor elordítottam magam h Warlord keres partyt 1ből jött az invite....h én mennyit ütök az nem lényeg....amúgy szólóban is annyit ütök mint mindre....és akár ha jól beállnak 1xre10-15mob.....de kell még mellé 1 sorci vagy 1 sps úgy az igazi....
  • GamerAdams007
    Én is Warlordot akarok, ha AoE karim lesz...
  • Szekijoe
    Tompi a magyar WL majd csak nyilatkozik
  • GamerAdams007
    Én ugy vettem eszre, hogyha akar csak 2 mobot utsz, akkoris kevesebbet ut.
  • dadas9999
    a pole hány mobra üt egyszerre? bizonyos mobszám felett kisebbet üt a többire ha jól tudom
  • GamerAdams007
    Akkor AoE-ban ott is gyorsabb ezek szerint a fejlodes... Csak kell egy Shillien Elder egy Bishop, talan Prophet, meg az AoE-sok. Szerintetek mennyi ertelme van offon csinalni AoE karit? Konnyu talalni partyt?
  • Szekijoe
    Nuker AoE gyengébb lett, mert csak max 20 mobra hat a nuker spell. A warlord/törpe pole iszonyat dúrva xp ha megvannak a szükséges classok a partyban.
  • GamerAdams007
    Egy kérdés: Officialon AoE partiba mennyivel lehet gyyorsabban fejlodni? Csak mert gondoltam akkor csinalok egy AoE-ra valo karit...
  • VipJoco
    Letalo jer mindenképp varunk nagy szeretettel! Jah és köszöntsük YafMe-t az RS-ben! :P
  • pharao
    LEEEEEEEEEETTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAALLLLLOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! Gyere hama!!!! Már rég várunk!!!!!
  • matamm
    Végre letalo :D
  • Looooser
    ohh kösz
  • GamerAdams007
    Kézikönyv kezdőknek.
  • GamerAdams007
    Skill: képesség, varázslat
    HP: Hit Point, azaz életpont, ha nullara csokenn lefekszel "aludni" (azaz halál)
    MP: Mana Point, a varázslatokhoz kell (ha ijjal losz, az is manat fogyaszt)
    SS: Soulshot, a kozelharci utes erejet noveli meg, ha jol tudom 2x-esere
    SPS: Spiritshot, varazslat erejét növeli 1,2x-esere
    BSPS: Blessed Spiritshot, olyan mint az elobbi, csak ez 1,5x-osore noveli, a varazslat erejet, noveli a varazslasi sebesseget, es csokkenti a varazslat ujra-hasznalasi idejet (vagyis kevesebbet kell varnod arra, hogy ujbol hasznalhasd azt a skillt)
    LAGG: Olyan állapot, amikor a szever gyengélkedik, és pár dolog nem műxik időlegesen (ez csak free szerveren van így)
    SP: Skill Point, képességek/varázslatok tanulásához kell
    NPC: Non-Playable Charater, gép által irányított emberkek, bolti arusok, orok, stb...
    SOE: (Scroll of Escape) Ez egy tekercs, amit a boltba lehet venni, es arra szolgal, hogy a legkozelebbi faluba teleportaljon.
  • Looooser
    Oks megjegyeztem:)
    az xp mp hp az valahogy ismerős Diabló 2 ből... szal inkább azt kérdezem ha van egy-két ismeretlen kifelyezés a gémbe ugye nem cink ha kérdezek?
  • GamerAdams007
    AoE - Area of Effect (teruletre hato) varazslat.
  • GamerAdams007
    PvP - Player vs. Player, vagyis jatekos tamad jatekost.
    PK - Player Kill (megolsz egy jatekost).
    XP - Tapasztalati pont, ezektol fejlodsz...
    MOB - Szorny.

Most nem jut eszembe tobb...
  • Looooser
    ilyen PVP tk stb-k hez mert kemény 1 hete jáccok a gémmel ( lvl 54 Orc Male Fighter (duble sword, blue wolf objects etc...) és van egy két téma amit jó lenne érteni... mert TS-en a régebbi játékosok mondanak mindent meg a csetbe is írnak és kezdek össze zavarodni...
  • GamerAdams007
    milyen szavakhoz? XD
  • Looooser
    Bocsi tudnátok egy szótárat adni a szakszavakhoz? (magyar legyen) THX
  • GamerAdams007
    Oks. Amugy nalunk Oren alatt 39-es Lankg Lizardmanek vannak LOL XDD. Na mind1... akkor katakomba, utana Garden of Eva :)
  • FragStaR
    Oren alá utána meg Garden of Eva. Most következik Giants Cave, majd meglátjuk mennyire válik be. fraps
  • GamerAdams007
    Fragstar ti 50-esen hova mentetek Tompival vonatozni?
  • Letal0
    Hali emberek ha minden osszejon par heten belul en is csatizok hozzatok offon!!
  • GamerAdams007
    Átküldenéd e-mail-be?
  • FragStaR
    FRAPS.v2.7.2
  • GamerAdams007
    Amugy milyen progival veszed fel a videokat? Mert nekem a beepitett videofelvevo kib*sz a szerverrol... (free szerver...)
  • FragStaR
    Srácok milyen kodeket használtok sima xvid el van tömörítve:) Akinek nincs hang/kép az szedje le ezt és rakja fel. Nagyon jó kodek pack és abszolút friss szinte benne van minden és nem foglal sok helyet sem. klite
  • Sámán
    Ez ilyen kóreai verzió??? Hang van kép nincs...
  • Szekijoe
    dollár
  • Tomasius
    Nekem valamiért nem játsza le, nem tudod milyen codec kellene hozzá?
  • GamerAdams007
    Szerintem jo lett! Grat :)
  • dadas9999
    hali. 15 euro vagy 15 dollár a havidíj? thx
  • FragStaR
    Elkészült az első Official os videóm. Ajánlom kicsiknek és nagyoknak is egyaránt. Töltsétek le sztem érdemes [117mb 2:30] RisingSUN.avi
  • Sámán
    Gordibá asszem kezdesz mindenkinek az idegeire menni!
    Na jó, grat!
  • Sanko
  • Gordis2k
    Helo gordi vagyok kraftoltam egy miraclet köszi pá:)!!!
  • pharao
  • mAilkaEVO3
    hihi jaja erre emléXem de viszont legutóbb a forditottja volt :) chello bontott és Szekiék maradtak bent.
  • GamerAdams007
    Az a baj, hogy letorolted a gameguard.des fajlt a system mappabol. Check File-ozz es letolti ujbol.