88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ZsuzS
    az első raid :)

overlord buffok by Taraka ;)

• pharao
    Na egy csodálatos napot zártunk officialon!!!! Megtörtént az első közös RAID a csapattal! 67-70es Boss-okat öltünk, de csak 30 Dark Crystal Leggings material esett . De minden esetre óriási élmény volt, főleg mikor HUNTata a 39-es törpénk egyedül betankolta és leverte a 67-es boss-t... (GM support a csávó)
    Na itt van pár kép, hogy el tudjátok magatokban képzelni a dolgot:

• Taptarap
    A szolgáltatod figyelmeztetet talán ha vki nem szórakozott. Ha illegális szoftverekkel foglalkozol ami a bűnüldöző szervek hatáskörébe tartozik azok egy bűncselekmény elkövetésekor nem "figyelmezteti" fognak mert ott ilyen szankció nincs az a szabálysértéseknél van. :D
  • Taptarap
  • MeoH #51952
    Micsoda, lezarjak a neted? A netet nem a szoftverrendorseg uzemelteti, hanem a szolgaltato, vagyis o csatlakoztatt a netre. Sztem a netrol senkit nem lehet "kizarni". Ha a szoftverdisznok 1x elkaptak vmiert, akkoor sem zarhat ki. Viszont akkor jobb ha csak jogtiszta programot hasznalsz. 1ebkent a L2 ingyen letoltheto, szoval sztem abba nem kothet bele, bar nem vagyok jogasz... Szoval sztem nyugodtan nyomhatod. En Off elott tobb mint 1 evet freen szenvedtem. Es nincs 1 eredeti program sem a gepemen:)(Az elozo mondatot a szoftverdiszno leolvassa el!)
  • Gordis2k
    ha freen jatszol levagják a pöcs..ödet!
  • GamerAdams007
    Én fél évig játszottam free szerveren ezalatt kiprobaltam, vagy 60-at, és egyszer nem kaptam ilyen levelet...
  • uNderTow
    Ha free szerveren játszok a neten a lineage2-vel, akkor azt észreveheti a szoftverrendőrség és megbűntethetnek, mert egyszer vmiért már lezárták a netem és asszonták ha mégegyszer illegálisan csinálok vmit, akkor örökre lezárják :\. Csak az a baj h nem mondták meg mit csináltam :\ mert lehetett az torrent,warez stb... A lineagenek meg végülis eredeti a client szal olyan mintha megvennék eredetibe egy fps-t és tört szerveren játszanék vele. Csak nem merek kockáztatni... Szerintetek lehet játszani?
  • GamerAdams007
    Köszönöm mindenkinek a sok PM-et, üdvözlést, segítséget, és tippeket! Jól esik, hogy mindenki ilyen segítőkész! :)
  • GamerAdams007
    Foglalnatok nekem egy helyet az RS1-ben? Valamelyik nap csatlakoznek... kosz
  • Gordis2k
    Mindenkinek szolnek este Raideles kernekmindenkit jelkezzen be 20ig este 20(8) ig
  • GamerAdams007
    Mit gondoltok, megtartsam? Vagy inkább adjam el?
  • GamerAdams007
    Begginer Rod-ot hol lehet szerezni? Ez tuttommal ilyen kezdoknek valo horgaszbot, ami ilyen nee character bonus, és elvileg a horgász csákónál lehetne venni, de ott nincs begginer rod, csak baby duck rod... az meg drága még nekem.
  • GamerAdams007
    Sziasztok! Officialon vagyok már én is!
  • GamerAdams007
    Najjo pénzfeldobás alapján is BladeDancer! :) Máris küldök róla képet :D
  • Szekijoe
    BD-vel könnyebb partyt találni
  • Szekijoe
    BD-vel könnyebb partyt találni
  • GamerAdams007
    Ok, akkor pénzfeldobás fog dönteni... Blade Dancer vagy Dark Avanger...
  • Szekijoe
    Mert most éppen dancerra van igény. És a dancerben nincs semmi rossz.
  • GamerAdams007
    Köszi, meg is tudnád indokolni? Miért jó, és miért rossz?
  • matamm
    Dancer legyél sztem!
  • GamerAdams007
    Mit javasoltok, és miért? Dark Avanger/Treasure Hunter/Blade Dancer? Elonyok/hátrányok? (Felszerelésre a skillek nezegetése kozbe rajottem :) )
  • GamerAdams007
    oks koszi
  • fr0z3n
    aham
  • GamerAdams007
    jah ok, de akkor megint keri a kartya adatait, akkor adjam meg ujbol?
  • fr0z3n
    miutan kivalasztottad hogy 1 honap utanna ne kattints a "Upgrade my existing account" ra mer akkor leszedi a kijelolest az 1 honaprol. az teljesen mas dolog...
  • GamerAdams007
    Hello emberek! Tudna valaki segiteni nekem? Az a gondom, hogy befizettem hivatalosra, és kaptam SERIAL kodot is, es ezutan szeretnem aktivalni az accomat. Rakattintok, hogy ACTIVATE, kiválasztom, hogy 1 honap, meg hogy Mastercard, és hogy Upgrade my existing account. Ezutan keri a serialt, amit beirok, de azt irja, hogy nem jo, és hogy irjam be az Upgrade-kor kapott serialt. Tudna valaki segiteni hogy mi lehet a gond? Meg kéne várni a hónap végét?

Ja és még valami: nem-AOE-es karik közül a Dark Avanger milyen? Mennyire lehet vele szolozni/partizni, meg feleszereles, taktika, ilyesmi. Vagy Dark Avanager, vagy Treasure Hunter, vagy Blade Dancer leszek.
  • VenomHUN
    Gordi..irigykedsz? :)
  • Nethyrrea
    kvázi mivel ellentétes időzónában vagytok nem csodálkozom ^^
  • Gordis2k
    Értem kedves. Köszönöm mostmár zőőőld szuper zőld:).

kytril meg kéék és 100 hogy sharlenaval szexeltek megint.
  • mAilkaEVO3
    Kékül vagy kékit ^^
  • Gumbo
    mi csinál az a Kytril? Overbuffol? :D
  • ZsuzS
    nah erről beszéltem Gordi
  • Cobra.
    Elég gyenge
  • GamerAdams007
    LoL!! bár a Lineage-es dual box-hoz nem sok koze van... vagy csak en nem ertem...
  • VenomHUN
    http://www.grapheine.com/bombaytv/v2/play.php?id=419

no comment
  • GibboRamone
    Igen, nem veletlen valasztottam th-t! En is jobban hajlok a toros feeling fele, de destro( fŐleg BOWal a kezeben:) ) is nagyon tetszik!:)
  • TruBy
    Sztem TH legyel, torosei meg nincsennek a klannak, es a TH a legjobb torosok kozul, de te dontesed...melyiket elvezned jobban?
  • GibboRamone
    Hali! Jovo heten meek eredetire! th vagy destro szeretnek lenni.
    Mi kell jobban a clannak? a RisingSun-ak?
  • GamerAdams007
    Akkor ezekszerint lenyegesen gyorsabb ugy a fejlodes. Akkor szerintem az AoE kari egy Warlord lesz, meg melle egy nem-AoE-es kari, ami talan BladeDancer lesz. Meg nem igazan dontottem el, amugy nemsokara megyek offra, csak meg szenvedek ezzel a grafikus buggal. (Még nem volt alkalmam beszerezni uj hutest ra.)