88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    Angolul nem tudsz?

Miutan beszeltel Grand Chief Chianta-val, akkor ő elküld téged Seer Manakia-hoz Giranban. Vele beszélj a Breka es Enku Orcokrol. Ezutan eszakra menj ki Giranbol, es az ut vegen ott talalod Breka Chief Voltar-t. Ő hívja 2 fiát, Vultus-t es Pashika-t. Ha oket kinyirtad akkor beszelj megint Perfect Vokia-val Giranban.

A tobbit most nem volt kedvem leforditani, remelem innentol mar megy.
  • Turboman
    Köszi, ismerem ezeket az oldalakat csak olyan gamert keresek aki túl van rajta és már tapasztalata van. Csak az első része magyar a többi meg angol.
  • ZsuzS
    Orcosodunk
  • GamerAdams007
    Destroyer kasztváltó
  • Turboman
    Hello Játékosok!

Valaki segitsen nekem Orc destroyer kaszttosodást csinálom abbol a második küldetést Test of Glory, az első része meg van. Ott akadtam el amikor beszéltem a Gandi Chief Chianta emberrel, innentől nem tudom mit csináljak. Tudom van leírás de angol és az nem igazán. Ha valaki meg csinálta ezeket a küldetéseket, az segítsen nekem. Előre is kösz.
  • GamerAdams007
    Vagy Elf/Delf buffer is tudja tolteni a manadat, mert van olyan skillje.
  • HentmaN
    köszi a segitséget
  • Jo3y
    Ez csak annyit jelent hogy a karid törölve van csak nyomass 1 reconnectet..offon tényleg visszaszámol pár napot de ez ahol te nyomod valszeg nemaz :)
    Amugy az ijjnak van 1 ien tulajdonsága..lovésenként mp-t vesz amit utána üléssel v free servereken lehet venni manna potikat és azokkal tudod visszatölteni.
  • HentmaN
    Hali nem tudja valaki hogyan tom kitörölni a karakteremet mert ha rámagyek a delet-re, akkor leul és fölötte megjelenik egy sor és ezt irja:
    0Days, 0Hour, 0Minute - elvileg vissza kéne számolnia nem akkor, miért van mindegyik nullán?

Még egy kérdés: Human fighterrel vagyok és ha lövök íjjal az miért viszi az mp pontokat, és hogy mivel lehet tölteni az mp-t?
  • Padidiver
    Háth jah nem volt egszerűű de majd egy két hét múlva amíg megnőnek egy kicsit jobban a nuukerek...
    Taptarap GRATULA
    DE aza kompromittáló kép ejj ejj véletlen elfelejtettem elengedni a ctrl-t
    Ellenben istennek sem akartak kimenni szoval ennyi
    Nah jóéjtet csőváz
  • Sámán
    Pedig voltunk azért páran...
    [/IMG]
  • Sámán
    Mai raid -sajna ez a nagy dög sárki nem akarta olcsón adni a bőrét, meg drágán se- De azért pár pikkelyt levertünk róla
    [/IMG]
  • Taptarap

• rohadtgec
    csók srácok eladnám 55ös spellsinger varázslómat a sieghardt serveren írj ha érdkel puszi
  • GamerAdams007
    Hali!

Na mostmár én is RS-es lettem!
  • CactuS007
    Gratula a videóhoz,tényleg nagyon feelinges :) Belinkelnék én is 1et,habár ez nem annyira friss,és nem offos,viszont szintén kellemes a hangulata :P Video
  • GamerAdams007
    15-osen hova menjek fejlodni? (Dark elf harcos)
  • Cucclee
    WAAAAAAAAAAAAAA! Issssszonyat feelinges lett a videjóóó!
    GRAT Mailka!
  • pharao
    Hatalmas dolog történt a sieghardt szerveren!!!! Csicskaszar meglépte az 57-et!! Gratulálunk neki, de lehetne többször is ingame...
  • GamerAdams007
    Nekem 120-al jön...
  • Tufa
    Nem tudnád felrakni vmi más tárhelyre esetleg? Olyanra ahol nem 10-20al lehet tölteni :)
  • mAilkaEVO3
    nah felment a videó adom a lnket:)
    RisingSun raids
  • GamerAdams007
    Szerintem spórólgass SP-t, mert még 1 szint, és táncolgathatsz vampiricot!
  • Padidiver
    Nah haligaliii!!!
    GRaat miiiikaOsztán jövő hétvégén is legyen me engem zaklattak osztán nem tudtam menni
  • mAilkaEVO3
    yeeah végre kész lett a videóóó :) most töltöm fel kb 290MB (19 perc) de sztem Naon jó lett. jójó tudom elfogult vagyok de majd kivi leszek a véleményetekre:)
  • xt198
    grat sracok, elég jól toljátok ahogy látam :P
  • ZsuzS
    GRATU MAILKA
  • GamerAdams007
    oké
  • phalanx
    nekem jobb ötletem van
    inkább adok neked még 10 ilyet ingyé, mert rendes vagyok
  • GamerAdams007
    Valaki megvenne ezt tolem ugy 300-400k adenaert?
  • GamerAdams007
    Két quest eredmenye :)
  • Taptarap
    Grat!!!
  • GamerAdams007
    Ok, by turn-be mentem, mindig olyan partit inditok. Egyébként meg amit felvettem penzt, az ugyanannyi volt, mint ha soloztam volna... Szoval nem igazan tunt ugy, mintha szetosztodott volna...
  • Cobra.
    Ha idegenekkel partyzol, akkor csak olyan partyba menj, ahol random vagy by turn a dropelosztás. A pénz meg egyenlően osztódik szét, bárki is veszi fel.
  • GamerAdams007
    Na még 1 kérdés... Ha valakivel partyzok, akkor ki vegye fel a manit, meg a cuccot, ami esik?
  • GamerAdams007
    Gratz Bosshoz is levelupokhoz is!
  • mAilkaEVO3
    WoW (jójó tudom Lineage;PP) Thx to Iluvator ^^
  • Jo3y
    Wáoh.
    Congratz srácok :)
  • Gordis2k
    Köszönöm szépen ezt a remek raidet Mailka felteszi a videot!! Azért ez nem volt semmi off szerveren megolton 2 70 es raidbosst gyerekek le a kalappal!

Csak mindig fegyelmezetten!!

Köszönöm.
  • mAilkaEVO3
    yeah yeah yeah :) GRAT ls köszike mindnekinek aki ott volt :) naon jóóó volt :PP
    FRAPS is készült lehet még ma megvágom és feltöltöm ^^