88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Angolul nem tudsz?
Miutan beszeltel Grand Chief Chianta-val, akkor ő elküld téged Seer Manakia-hoz Giranban. Vele beszélj a Breka es Enku Orcokrol. Ezutan eszakra menj ki Giranbol, es az ut vegen ott talalod Breka Chief Voltar-t. Ő hívja 2 fiát, Vultus-t es Pashika-t. Ha oket kinyirtad akkor beszelj megint Perfect Vokia-val Giranban.
A tobbit most nem volt kedvem leforditani, remelem innentol mar megy. -
Turboman #52000 Köszi, ismerem ezeket az oldalakat csak olyan gamert keresek aki túl van rajta és már tapasztalata van. Csak az első része magyar a többi meg angol. -

Orcosodunk
-
Destroyer kasztváltó -
Turboman #51997 Hello Játékosok!
Valaki segitsen nekem Orc destroyer kaszttosodást csinálom abbol a második küldetést Test of Glory, az első része meg van. Ott akadtam el amikor beszéltem a Gandi Chief Chianta emberrel, innentől nem tudom mit csináljak. Tudom van leírás de angol és az nem igazán. Ha valaki meg csinálta ezeket a küldetéseket, az segítsen nekem. Előre is kösz.
-
Vagy Elf/Delf buffer is tudja tolteni a manadat, mert van olyan skillje. -
HentmaN #51995 köszi a segitséget -
Jo3y #51994 Ez csak annyit jelent hogy a karid törölve van csak nyomass 1 reconnectet..offon tényleg visszaszámol pár napot de ez ahol te nyomod valszeg nemaz :)
Amugy az ijjnak van 1 ien tulajdonsága..lovésenként mp-t vesz amit utána üléssel v free servereken lehet venni manna potikat és azokkal tudod visszatölteni. -
HentmaN #51993 Hali nem tudja valaki hogyan tom kitörölni a karakteremet mert ha rámagyek a delet-re, akkor leul és fölötte megjelenik egy sor és ezt irja:
0Days, 0Hour, 0Minute - elvileg vissza kéne számolnia nem akkor, miért van mindegyik nullán?
Még egy kérdés: Human fighterrel vagyok és ha lövök íjjal az miért viszi az mp pontokat, és hogy mivel lehet tölteni az mp-t?
-
Háth jah nem volt egszerűű de majd egy két hét múlva amíg megnőnek egy kicsit jobban a nuukerek...
Taptarap GRATULA

DE aza kompromittáló kép ejj ejj véletlen elfelejtettem elengedni a ctrl-t
Ellenben istennek sem akartak kimenni szoval ennyi
Nah jóéjtet csőváz -
Pedig voltunk azért páran... 
[/IMG]
-
Mai raid -sajna ez a nagy dög sárki nem akarta olcsón adni a bőrét, meg drágán se- De azért pár pikkelyt levertünk róla 

[/IMG]
-
-
csók srácok eladnám 55ös spellsinger varázslómat a sieghardt serveren írj ha érdkel puszi
-
Hali! 
Na mostmár én is RS-es lettem!
-
CactuS007 #51981 Gratula a videóhoz,tényleg nagyon feelinges :) Belinkelnék én is 1et,habár ez nem annyira friss,és nem offos,viszont szintén kellemes a hangulata :P Video -
15-osen hova menjek fejlodni? (Dark elf harcos) -
WAAAAAAAAAAAAAA! Issssszonyat feelinges lett a videjóóó! 

GRAT Mailka!
-
Hatalmas dolog történt a sieghardt szerveren!!!! Csicskaszar meglépte az 57-et!! Gratulálunk neki, de lehetne többször is ingame...
-
Nekem 120-al jön... -
Nem tudnád felrakni vmi más tárhelyre esetleg? Olyanra ahol nem 10-20al lehet tölteni :) -
nah felment a videó adom a lnket:)
RisingSun raids -
Szerintem spórólgass SP-t, mert még 1 szint, és táncolgathatsz vampiricot!
-
Nah haligaliii!!!
GRaat miiiika
Osztán jövő hétvégén is legyen me engem zaklattak osztán nem tudtam menni
-
yeeah végre kész lett a videóóó :) most töltöm fel kb 290MB (19 perc) de sztem Naon jó lett. jójó tudom elfogult vagyok de majd kivi leszek a véleményetekre:) -
grat sracok, elég jól toljátok ahogy látam :P -
GRATU MAILKA 
-
oké
-
nekem jobb ötletem van
inkább adok neked még 10 ilyet ingyé, mert rendes vagyok
-
Valaki megvenne ezt tolem ugy 300-400k adenaert? 
-
Két quest eredmenye :)
-
Grat!!! 
-
Ok, by turn-be mentem, mindig olyan partit inditok. Egyébként meg amit felvettem penzt, az ugyanannyi volt, mint ha soloztam volna... Szoval nem igazan tunt ugy, mintha szetosztodott volna... -
Ha idegenekkel partyzol, akkor csak olyan partyba menj, ahol random vagy by turn a dropelosztás. A pénz meg egyenlően osztódik szét, bárki is veszi fel. -
Na még 1 kérdés... Ha valakivel partyzok, akkor ki vegye fel a manit, meg a cuccot, ami esik? -
Gratz Bosshoz is levelupokhoz is! 
-
WoW (jójó tudom Lineage;PP) Thx to Iluvator ^^ 

-
Jo3y #51959 Wáoh.
Congratz srácok :) -
Köszönöm szépen ezt a remek raidet Mailka felteszi a videot!! Azért ez nem volt semmi off szerveren megolton 2 70 es raidbosst gyerekek le a kalappal!
Csak mindig fegyelmezetten!!
Köszönöm.
-
yeah yeah yeah :) GRAT ls köszike mindnekinek aki ott volt :) naon jóóó volt :PP
FRAPS is készült lehet még ma megvágom és feltöltöm ^^