88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
1.) Az sps jó szólokari kijelentés nem álja meg a helyét miután a manája mindig hilyányzik. Egyértelműen jobb szólora az SH,sorceror es a necromanta valamint az ijaszok es torosok.
2.) ellenben pvpben avatot kezekben legyözhetetlen és egy SEvel vagy EE vel a seggén bizony a laggyorsabban fejlodő karakter. Az sps korlátlan sebességgel fejlődik!! korlát csak a mana. Szekibá kedvenc példája egy 70+ os sps képes szólozni! toi tizen de 3 SE es egy elvenelder manakészlete sem elég neki időnként le kell ülniük:)
3.) Divatba jött varázsló az sps mert bár mindenki leírta a necromanták javára a bajnokság óta tudjuk szinte legyőzhetetlen. Viszont tévhit, hogy az sps könyű karakter nézünk csak körül hány sps van a klánban és hányadik szintüek?
SPS in REAL by Shanway: Nem panaszkodni akarok mert bunkoság lenne hisz pvp siege és még száz fronton a legjobb karaktert irányíthatom. És igen erősen eltulzot hatalommal rendelkezik az sps és igen olyan idegesitő hogy minden az ő javára billenti a mérleg nyelvét. Valóban érthettetlen miért bír el anyi cuccot mind egy platos ifa és miért nem jön be raja stun? Miért 90% os sa cancel a nerf utan is és miért ut ki minden varázslót a castingból ha őt senki nem üti ki és miér épen ő kritikáloza a legtöbbet? Mert az NCsoft tulajdonsának gyereke SPS szoktam mondani viccesen.
De ennek a dolognak van sötét oldala is....
No persze én még nem talaltam meg.
Viszont ez a dolog hamar viszaüt majd egy mass pvp ben mindenki tudja az sps viszi be a legtöb DMGt a legrövidebb idő allat igy az EE után én halok meg!
Buffer manazó nélkül semmit nem ér a kari fejlődésre!!
És senki nem akar vinni partyba ls ha fejlődni akarsz hosszú hetekig egy k. erdőben rohadsz magányosan. -
Gyere Tom! ES hozd Baleet meg Wolverinet is kellenek a jo ijjaszok, mert van par segg ami celpont... -
Én csak annyit tudok mondani, hogy gyertek nagyon-nagyon sokan, mert el kellene kenni már a nagyok száját... 

.
Gordi tanácsára a következő két hónap hiper kockulással kell hogy zajlódjon a klán tagjai körében, és utánna majd meglátjuk mi lesz, mindenesetre én bizz, hogy belehúzok...
(110 %!!!!!)
-
srácok eladnám 55ös spellsinger varázslómat a sieghardt serveren írj ha érdkel.
-
Csak azt nem tudom miért Pacmennel hirdetsz GSXR? Tán nincs hiteled errefele? :P -
Sziasztok!
Nemrég találtam rá erre a jó játékra. Eddig free szervereken nyomultam de láttam milyen sokan vagytok a 2es hivataloson. Ezért gondoltam csatlakoznék én is hozzátok. Egy srác árult egy varázsló karit /ami a kedvencem/ de kellene hozzá felszerelés. Ezért kérdezném esetleg ki tudna támogatni pénzel vagy cumóval.
Persze nem gondoltam ingyen ha esteleg van valaki aki komolyabb összeggel tudna támogatni. Kisebb adományokat szívesen elfogadnék csak simán is;) Köszi -
Lehet én is megyek majd hozzátok előbb utóbb :P -
Gyertek csak minél többen! 

-
én megmondtam II. Honfoglalás közeleg
-
Varunk már nagyon!! 

A Végén még majd uraljuk a szervert:P
-
-
Tabi #52073 Akkor rettentő "okos" vagyok, hogy egyből töröltem.
-
Tomasius #52072 Legújabb Winrar kell hozzá. Remélehtőleg hamarosan csatlakozok hozzátok :) -
Tabi #52071 Ninsc valami normális link ahonnan le lehetne tölteni az installert, mert amit a hivatalosról letöltöttem az hibás volt?! :S -
eh xD -
Talán jöv hótól nekünk is kicsit több szabadidőnk lesz 

-
kb július 2-a körülremeglesz a 62
-
Ok
-
oksa gyorsan felrántom a nuker subom 62-re és kipróbáljuk
-
Nem tudom, eleinte nem volt rá sp-m, most meg csak szólóba játszom vele 1-2 buffot, vagy néha olyan partyba ahol nagyon számít a sebzés, szóval gyakorlatilag sose használtam -max 1-1 fotó erejére idéztem meg 
-
Az a baj hogy summoner fullos partyba jó, de oda meg minek...
-
huh akkor nem tudom miért emlékeztem én így de az tuti hogy az ES a nukerpartynak jó. A manareg sokat ad? -
Sps-ből (varikból) sose elég!
-
Amíg együtt volt az ally mi sokszor vittünk partyba summonert. Azt hiszem azt ameikről utána fenn volt a movie hogy afk botter.
Sőt én Zitus és Vipera summonerével is partyztam
Akkoriban te nem nagyon eröltetted az xp-zést.
-
Elf summoner sjna nem m-atk buffot kapott -party uni 3 féle dolgot tud: minden partytagra egyszerre buffol mana reg-et vagy megfelezi a skill recovery időt (ezek 2 percig tartanak), ezen kívül meg egyszerre minden partytagra rá tud nyomni egy purify szerűséget ami leszedi az átkokat (poison stb).
SS-t tudnak használni a petek de 60-62 fölött akkor se az igazi szólóban -tud haladni, de egy buffot csak akkor bír végig ha a mana visszatöltős unival nyomja, az meg 30% xp-t elvesz. Prophet vagy healer utánfutóval viszont állat
Egyébként meg a summonernek kell cipelnie a pet ss-ét is ami baromi nehéz (64es uni egy ütéssel 4et elhasznál), meg saját ss-ét is.
Partyba azért nem az igazi pont a party pet, mert summoner eddig dd-nek jó volt, pet ss-miatt még jobb lett (volna) -de a party peteknek kb fele patk-ja lett a többihez képest, így ss-el se valami nagy ászok.
ES party kockája annyit csinál hogy minden partytag felett megjelenik és akit betargetelnek azokra "lő" -ha mindenki egy targetet nyomat akkor azért jó - iszonyat sok c-cry-be kerül és nem nagyon húzza ki 1 buff végéig.
Azért akkoris imádnivaló kari!
-
a sws critical stunos pole-val egész jó pvp-ben -
ja ez lenne a logikus, én viszont tudom h a unity-be van egy 68-as summoner és alig viszik partyzni -
nem -
Hát én nem hiszem... -
Csulip #52055 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a Temple Knight jó a szólózásra ? -
A C4-ben a human és az elf summonert viszik mint a cukrot (a human +critical buffot az elf +mattk buffot kapott ez +ban rámegy a songra/dancera). A summoner a trükkös gyilkológép warcryeres partyba érdemesebb mennie mert a pet is megkapja a buffokat.
És a summoner petje is tud SS-t ha jól emlékszem.(ergo solo fehér/sárga mobokon)
Jah és a summoner meg tudja menteni a summonjával a letrainelt partyt. -
spellsinger - (viszonylag) könnyű fejleszteni, fasza szóló kari, pvp isten
summoner - tud szólózni, de sokkal lassabban min az sps, pvp-n nem valami nagy szám, partyzni nem nagyon viszik
swordsinger - nem lehet szólózni vele, 100%-osan partyra utalt kari, pvpn se nagy szám ennek ellenére szinte minden pvp partyba közelező lennie egynek, viszont elég keresett kaszt, nincs sok belőle a szerveren (pedig kéne)
uhhh most olvastam vissza destroyert kérdezted nem sps-t
destroyer - nem tud szólózni, pvp-re fasza, partyzni még talán el viszik de tuti nem kapkodnak utána
-
Állítóag 67-8 a magyar ally létszáma, igaz vannak benne botok is, de azok kevesen :P
van pár alt kari is,de így is mondom 59-60 a létszám... -
summoner és spellsinger is jó szólózni, viszont spellsingerből van már egy tucat a magyarok között míg summonerből csak 3-4 :)
tank, tőrös, swordsinger, buffer kevés van :(
állítólag 50 körüli a magyar létszám -
Tabi #52050 Helló!
2év után ráuntam a WoW-ra és arra gondoltam, hogy megpróbálnám L2-t Off-on. Mint profikhoz fordulok hozzátok: napi 3-4 óra szabadidővel érdemes elkezdeni?
A másik kérdés: 3 kaszt között vacilálok; Destroyer, vmilyen Summoner, Swordsinger; előny a szolózó képesség, de ha épp van party, akkor jól jönne, ha nem úgy kellene bekönyörögnöm magamat.
Előre is köszi az infókat!
-Tabi-
u.i.: Ha jól vettem ki Sieghardt-on vannak a magyarok, kb mennyien vagytok?
-
Tapiiiii!!!!!
Délután vegyél egy kib....tt 500Huf-os mikrofont! És este 7-kor login. -
Truby te kis szivtipr0.... -

-
Aranyos!
Az orc fiú ramozdult az orc lányra?
-
Nah vegre összehoztam egy R betut is...igaz csak kolcsonbe volt de ki sikerult raknom egy szó-t