88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ooorrrsss
    És ez a Webkártyás dolog hogy működik?
  • najó
    most már akko johetnének az S-es partok!:)
  • ooorrrsss
    Hali srácok! Az a helyzet,h megyek Offra:) viszont ott akadtam el a küldiben hogy a visa classic kártyámat csak akkor vehetem ki ha rárakok 300k forintot...lol. Ezt ki hogy oldotta meg?!
  • MeoH #52121
    Kepzelodok? Az elobb megvolt itt 1 hozzaszolas.. Na mind1
  • MeoH #52120
    Hat van 300k a bankartyamon de nem 1xre raktam ra... Itt a legtobbunk webkartyat hasznal, arra pedig annyi penzt teszel amennyit akarsz.
  • ZsuzS
    Gratu ideje volt
  • pharao
    Na emberek szeretem a barátságos botokat, akik megunva az életüket eldobják azt, hogy másoknak örömet szerezzenek... Ime az egyik kedvenc botom:
  • Gumbo
    Sokkal szenvedősebb mint a WoWban.
    Amíg a WoW-ban el lehet érni a max szintet 1-2 hónap alatt, itt az kb fél év nagyon kockulva, és jóval több nem kockulva.
    Sokkar grind-esebb játék.
  • Gordis2k
    igy van 0.01 kb.
  • VipJoco
    Grat Ogri csak így tovább
  • Ogrus
    Végre megvan a kicsike
  • GamerAdams007
    78 a max szint, de ha 76-ot elérted, akkor valaszthatsz subclass-t, amugy meg 74-esen szerintem kb. 0.01%-okat kaphatsz, es kell 100% egy lvluphoz... de lehet, hogy még 0.01-et se kapsz, hanem kevesebbet. amugy meg www.lineage2.com
  • Aquli
    Csak kíváncsiságból, nem L2 játékos vagyok, más mmo-val játszom:
    Az L2-ben van max. szint limit? Ill. ha nincs, mekkora az a reális szint, amit még elérnek az emberek?
    Mondjuk ilyen 74-es szinten hány szörnyet kell kb. megölni egy lup-hoz?
    Csak kíváncsiságból kérdezem ezeket.
  • Tomasius
    huzzal el disznot vagni ^^

ez nagyon tetszik :D
  • GamerAdams007
    A kis PK-s...
  • matamm
    Nah Hali! 1 pár kép h is telik 1 jó kis nap:)

• Gordis2k
    Jaja gyertek mind:)
  • TruBy
    Hozd a klánodat, téma lezárva
  • LasTM
    Én is DragoNetworon vagyok, és elkezdtem gondolkodni offon, mert ismerősök mondták mennek. A kár az hogy sztem annyi szabadidőm nincs hogy azt az árán ki tudnám használni, meg most ráadásul egy közel 30 fős klán leadere vagyok, szal franc se tuggya....
  • GamerAdams007
    Dark Wizard kasztváltó
  • Bucser
    Official havidíjas.
  • Bloodyboy
    amúgy mennyibe kerül a játék mindenestül? mert szeretném hivataloson tolni ha csak nem havidíjas ez is
  • Bloodyboy
    az az igazság hogy nem eredetin játszom de kell valami ökörség hozzá csak nemtom mi.. valami Dark Forestet ír össze vissza hogy találjam meg azt meg mittomén de azt se tudom hol kezdjem.. DragonNetworkon tolom.
  • Gordis2k
    Igaz ott a pont.
  • Gordis2k
    Lol én csak poénkottam ehhhhhh!

Érmét a macskába ja:) lol
  • phalanx
    na ja, de azt elfelejted, hogy nem csak te vagy rászorulva egy rechargerre, egy tőrös/ijjász szerinted, hogy fog szólózni próféta buffok nélkül?
  • Bucser
    Free válogatja:) Ahol én tolom ott biza a 20-asat végig kell tolni és a 40-eset is lehet de nem muszáj viszont jó pénzért vesztegetik:)
  • ZsuzS
    azon a freen ahonnan én is jöttem kasztváltózni kellett.... www.lineage2.stratics.com <<---- quest leírások ! (quest=küldetés,feladat ..etc)
  • GamerAdams007
    nemnem... freen egyszeruen beszelsz a macskaval 20-ason, meg 40-esen es valaszthatsz hogy mire akarsz kasztosodni... lehet regebben ermeket kellett dobalni, de mostmar nem
  • Gordis2k
    Nem a fontos kérdés az free vagy off mert freen bedobod a csodazsetont a macskába azt az vagy ami akarsz lenni "óriási" munkával tovabfejlődsz 40 ig azt zseto 2 to macska.

Wagy ha wowozol mert ot van night elf:) akor nem tom.

Ellenben ha trendi vagy és vágod mi a nagykirályság hát offon jatszol a lasan 70 fös magyar allyban és biza pm ez rám shanway:) segitek.
  • Bucser
    olvasd át a lineage2.-com-ot... sok érdekes és hasznos információ lelhető fel ott:)
  • GamerAdams007
    játszol*
  • GamerAdams007
    Kezdjuk ott melyik szerveren jatdzol? A hivataloson?
  • Bloodyboy
    Hali emberek én nagyon kezdő vagyok ebbe a játékba ( najó annyira ezé nem :D )
    csak kéne egy kis segítség Night Elf - Mystic -el tolom és kb 17es szint fele
    voltam amikor megkérdezte tőlem egy csávó hogy milyen kasztba lépek ha elérem a 20at? én meg csak néztem mert nem tudtam mi a fenéről beszél szal kéne egy kis segítség mert azóta elértem a 20as szintet és tudom melyik két kaszt van,
    Dark Wizard szeretnék lenni de mit kell érte tennem? valaki segitsen pls mert nem szeretnék 60as szintig single lenni XD hogy lehetek Dark Wizard? valaki segítsen előre is kösz
  • Gordis2k
    Ja és igazábol adunk amit tudunk minden újjonnan érkezőnek de ha valaki töbre vagyik kb. 170-180ft/Millába tudok neki adénát intézni.
    Sok szerettettel várunk titeket bármilyen karakterrel.
    Halottam egyszer hogy egy SPS-t 2 lövéssel megölt egy íjjász igaz ez??

Felujított javitott valtozat.

• Gordis2k
    jaja eszrevettem csak nem tom javitani:).

És igen szeki lehet igazad van és valszinuleg 1 vs 1 ben legyözlek de azért az a tény ,hogy 2 lövésböl ölsz azt jelenti ha meg akarsz ölni meghalok:9.
  • Sámán
    Íjász vs vari oda vissza 1 lövéssel kinyírhatják egymást. Cerinek 20 hp-ja maradt miután benyelt egy kritikált egy íjásztól, viszont mákja volt és ő is kritikált lőtt, ami 7k-ra sikeredett, íjász egyből feküdt
    Persze nem tudom milyen ékszerekbe volt, szint, buffok stb -a páncélja meg az íja top A volt az bizti
  • pharao
    Az utsó kérdésedre a válasz: TELJESÉGGEL KIZÁRT!
  • Szekijoe
    Gordiiiiiiii!
    Az uccsó kérdésed olvasd át! Csak egy t betű hiányzik de így éppen nem lehet érteni, mert nem lehet tudni, hogy honnan hagytad le
    Emlékszem egy esetre amikor megpróbáltalak finoman felébreszteni de szerintem fordítva is bejöhet ha neked bejön a critikál
  • Gordis2k
    Ja és igazábol adunk amit tudunk minden újjonnan érkezőnek de ha valaki töbre vagyik kb. 170-180ft/Millába tudok neki adénát intézni.
    Sok szerettettel várunk titeket bármilyen karakterrel.
    Halottam egyszer hogy egy SPS 2 lövéssel megölt egy íjjász igaz ez??