88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    Hali!

Valaki meg tudna mondani, hogy mit erek ezzel a szeméttel? Én úgy hallottam, hogy ez tudna gyogyitani engem, de nincs skillje. Még ha csak 24-et is adna, mar az is valami, de nincs skillje.

• Ogrus
    PFÚÚJ piszok spellcsitter
  • ooorrrsss
    Felrakhatnád azokat a videókat valahova...
  • Gordis2k
    Így van mass pvpben az hal meg a leggyorsabban aki a legveszélesebb így természetesen az 1vs1 et vagy a 3 vs 3 at kell figyelembe venned:) aholis SPS barátunk egyedul átgyalogol 4 emberen és az 5dik csak azért nem hal meg mert elfogy a manája:) nekem is van pár saját videóm:)
  • dadas9999
    Shanway, a bajnokság amit emlitettél az 52084 hozzászálásodban, ott az áprilisi Battle Tournament-re gondolsz?
    ott hogy derül ki az sps erőssége pl a necroval szemben? néztem az egyik videót, de ott elsőre elfekszik, nyilván azért amiért irtad is, hogy potencális célpont és őt kell ártalmatlanná tenni elsők közt
  • GamerAdams007
    lol ez nekem annyi volt, hogy letoltottem az Ati drivert, utana letöröltem az előzőt, meg fel az újat... nekem semmi alaplapi, meg omegadriver, meg CP meg ATT meg miaszösz nem kellett...
  • Cobra.
    Ha nem akarsz CCC-t felrakni, akkor vagy felrakod csak a drivert és mellé az Ati Tray Tools-t, hogy tudjad állítgatni a dolgokat. Vagy felrakod az Omegadrivert ( www.omegadrivers.net ), ami egy moddolt driver és még a CP-t használja, meg az ATT-t.
    Alaplapi drivert is érdemes újrarakni, de előbb szedd le a régi Ati drivert, utána még ne rakd fel az új videódrivert, hanem előbb az alaplapi-t frissítsd.
  • Blackrav3n
    Hogy lehet az ati driverét frissíteni? honnan lehet ojat letölteni, aminél csak a a drivert kell a frameworks nélkül? Az alaplapot is feltétlen újra kell telepíteni? Más megoldása nincs ennek a problémának?
  • ooorrrsss
    Gratulálok mAilka!!! Ismered Karo-t?! Látnád élőben
  • Gumbo
    Pontosan!
  • Blackrav3n
    Az agp deactivated hibát egy driver update megoldja?
  • Padidiver
    Az lemaradt hogy ha mehetnék*
  • Padidiver
    Háth énnis mennék iluékkal sztem mert valamelyest dd vagyok csak sajna nekem ki****ott suli van és nemtok éjszaka is jáccani sajna
  • Cobra.
    SH elvileg gyorsabban halad, viszont ha valamit elszámolsz, akkor a SR-rel el tudsz menekülni, SH-val nem nagyon. SR elvileg megállás nélkül tud ölni, főleg ha kap buffokat meg az íj mellett van tőre, SH-nak azért néha kell kicsit pihennie.
  • TruBy
    Sorry, így jobb :P

• TruBy
    Elnézést a késéssel, Loool a sok kocka!!!
    GGGGRRRAAATTTTUUULLLLA! Mailkanak meg csak siman DRAKULA .
    Itt egy kép ami imitálja a helyzetet Nah további jóó gyakást!

http://www.sg.hu/galeria/11428016211147702323.jpg
  • Tabi
    Egy tapasztalt ember tanácsára lenne szükségem: PVE-re gyorsabb haladás/kevesebb downtime-ra SR-t vagy SH-t ajánlanátok?

Köszi
    -Tabi-
  • Ogrus
    Gratula te drakula
  • VipJoco
    Grat ti csalók
  • Sámán
    Ilu Mailka látom jól összejöttetek, nehogy 78/100% előtt feladjátok!!!
    Manta azért kockulás téren te sem vallasz szégyent!
  • Padidiver
    GRATULAAAAA itt is Miiika
    Hűű szeki ez nagyon jó ötlet
    ÁÁ egyébként énnis mingyárt szintet lépek ám
  • Szekijoe
    Gratula
    Akkor este cratfolok egy kis ss-t meg nyilvesszőt aztán saints party
  • ZsuzS
    Grat Grat szuper
  • mAilkaEVO3
    ÉÉÉss ugy táncolok mint egy vámpíír :PPPP
  • phalanx
    végre találtam egy sws-t de sajna csak btb 5

• B@lu
    WOW gratz szeki!

szep munka volt
  • Ogrus
    Granula Szeki szép munka volt! hehe emberek felszabadúlt egy piros parti mask
  • Midas
    n1
  • ZsuzS
    Gratu ez már valami
  • GAthersw
    grat szeki
  • najó
    gratula!
  • GamerAdams007
  • fr0z3n
    jaja vagom de az nem olyan szep
  • xt198
    grat szeki
  • GamerAdams007
    Na várjcsak most nézem a lineage2.com-on, hogy felesleges Knight Sword-ot droppoltatnod, mert a Bastard Sword pontosan ugyanolyan jó, és azt pedig lehet kapni boltban.
  • GamerAdams007
    Jah-jaj, csak drop. Azt meg az www.l2wh.com-on tudod megnézni.
  • fr0z3n
    valaki nem tudja veletlen honnet lehet Knight's Sword-ot szerezni? a boltokban nincs es reci sincs hozza. csak droppbol lehet?
  • ooorrrsss
    Coool, gratula! Ezt a szintet mennyi idő alatt érted el, lol?
  • GibboRamone
    Gratu!
  • Padidiver
    Háth nem hiába aki kocka az kockaaaaa!!
    GRATULAAA Szekiii