88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Emlékszem Gathernek egy olyan screenshotjára amellyen ugyanekkora trainnél végig avoidolta kb minden 10. találta el. 
Az is olyan időszakban készült amikor az off-on a szerver 2. legnagyobb warlordját(Hibiki) ugyanebben a szobában csak spam heallal tudtuk életben tartani egy SE vel úgy hogy csak 1 szobát húzott.
Akkoriban még annak örültem, hogy mien fasza, hogy egy másik 8 órás partyzás alatt meg tudtunk ölni 3szor az akkor még az 1. híd elején spawnoló Karikot. És egy free szerveres muki sem akarta elhinni, hogy a Karik űberfasza partykiller, területstunnolós, fizikál rezisztes, íjrezisztes és paralizálós mob lett
-
Huh néhány órát nem nézem a fórumot és máris lemaradok mindenről 
Tuti jó ki flame lehetett
-
Lol hát te még nem játszottál offon az tuti. Te teljesen meg vagy zakkanva! Officialon C4 óta varázslattal is lehet interruptolni, azaz félbeszakitani valakinek a varazslatat. Amugy meg olyan gyors az SPS, hogy 4x le-sleep-elte a Necro-t, ami alatt az csak arra gondolt, hogy silence-elni kene. Aztan meg 2-3 lovés és megvan. Az SPS iszonyu gyors, lenyom 2 hydro blastot, egy cancelt es aztan egy sleep, ha meg el a csavo. Ezalatt a necro lekasztolja a Silence felét... (Jó lehet, hogy kicsit eltúloztam, de a lényeg a lényeg...) -
jo a kep!
Flash te a Huncsuzlee kis karija vagy?? (LOL) -
Híres lettem!!! Köcce mailka!!! (Bowmaster) Na én húztam Pécsre, a baseball útőket már elraktam a táskámba, készüljetek... 
-
szeki amit meséltem 2 kép a free-t vonatról ALben^^
-
te meg egyszerűen csak hülye vagy -
-
Block #52242 pff maradj mar kocka..
pff necro a fopower silence ellen nincs menekves... pff
amugy mega aki kepes gladiatort inditani az nem 100-as :P -
nálad a pont
-
Alvarez #52234 HEllósztok! kéne egy kis segítség. Szeretnék én is normális szerveren játszani, mert már agyamra mennek ezek a szar laggok, bugok. hogy hogy tudok én is rendes szerveren játszani azt plz írjátok meg ide, vagy account-ot is veszek akinek nem kell.
tehát az e-mailem: [email protected] -
Hehh
-
Hogy lehet valaki ennyire kocsog:)
olyan messze van tole a L2-OFF mint nyulnak a farzseb:P -
Hehe Miika cool ez a smiley
-
Gumbo #52230 Büntipontot neki!!! -
drakkulla ;)))
ui: megyek wint-installálni :( -
Grat!!
-
hagyjad szegényt gondolom az offon mind a 3 accán 2 noblesse van, tudja mit beszél 
-
Hányszor mondjam még, hogy kerüld a topikot te dilettáns? -
Najó lehet de akkoris optimiska vagyok és kész
-
Khm Gooodi azért gladit magasabb szinten nem 1v1 be nem tudod olyan konnyen megölni 
Egyébként meg grat te kis pvp huszár
-
gratula hétvégéte meglesz
-
xD -
gratuka
-
levalogatom a videjokat és felrakom. Az isten sem tudja hogyan bemákoltam egy 3(sws,sh,profet) vs 1 et aazt nyertem azt is felrakom lehet 50+ osak voltak és az a-grade buntetés lenyomta oket azért tudtam nyerni.
Vaaagy mind a harom subb gladiator volt csak nem vettem észre... -

Azt a pina ezt most mondod mikor felvitem 73,7 re:(
Bakker most mi lesz nekem a töbi risingsunos azt mondta ez jo kari...
Senkit nem tok megölni majd???
Bakker törlöm ezt a szart titi leszolóz egy Profet... -
LoL hát akkor te még nem találkoztál OFFICIAL-on SPS-el.
mert freen télleg nagyon fos M.atk-ja van de OFF-on teljessen más. nagyon táp talán túlságossan is ^^ a leggyorsabb c.speed-el bír és ez mellé eléggé nagyokat is lő. eggyetlen negatívuma kb hoyg égeti a mana-t szal sps-nek a legjobb party 1-3 recharger^^ -
Köszi Srácok
Már nincs messze az 56 

-
Block #52216 pff sps a varik szegyene max kis gladiatort ol meg 4-et ha nagyon bénák!!! -
Lehet ekkora topa lennék vagy csak azért mert ilyen késő van, de nem találom a konkrét infokat...
-
Ha jól emlékszem 25$ a reg kulcs és havi 15$ az account. A hivatalos oldalon nézz körül, ott le van írva pontosan. Dobozos verziót és timecardot itthon nem kapsz, marad a netes vásárlás. -
bocs ha vki vmikor már kérdezte de én még1x megkérdem:
Mennyiből jönne ki, ha én pl reggelnék hivatalos szerveren? és mennyi ideig lesz aktív az accountom? -
meg a szemed is kifolyik egy idő után
-
Szerintem is tök ari!
-
Nem lassú, tök folyamatosan megy, ráadásul HDR Rendering C, szoval a valaszthato legmagasabb szintu. -
halo, lvl 55 sps offcial siegheart serveren eladó. priv me
-
Sanca #52208 Nem tul lassu a game HDR-el? -
200 valahány hp és hozzá kb 0 pdef 
Ha előveszed elszedi az xp-d 5%-át ezzel fejlődik, cserébe ha megy le a hp-d healel (iszonyatosan keveset, de ahogy lépegeti a szinteket mindig kicsivel többet). C4ben egyellőre nem tud többet -majd fejlesztgetik c-sokban.
Viszont kaját ne felejts el venni neki különben morci lesz és nem csinál semmit, sőt éhenpusztul! Ha átrakod a kaját az ő inventoryjába (csak át kell húzni) akkor eszik magától ha éhes.
Különben meg szemét???!!! Igenis tök aranyos!!!
-
Jó hát megnézzük, mit tudok vele kezdeni... Manat is tölt? Jól jönne, mert van Drain Health-om, meg Stingem aminel jol jonne...
Amugy ezt a dögöt hogy tom fejleszteni? Ütnie kell a mobot?
A 200 valahányas HP-jával? 
-
A kis állat automata ha lemegy a HP akkor jön a heal de vigyázz rá mert kb egy ütés mindennek és a mobok nem kedvelik amiért téged heal-el!