88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    Emlékszem Gathernek egy olyan screenshotjára amellyen ugyanekkora trainnél végig avoidolta kb minden 10. találta el.
    Az is olyan időszakban készült amikor az off-on a szerver 2. legnagyobb warlordját(Hibiki) ugyanebben a szobában csak spam heallal tudtuk életben tartani egy SE vel úgy hogy csak 1 szobát húzott.
    Akkoriban még annak örültem, hogy mien fasza, hogy egy másik 8 órás partyzás alatt meg tudtunk ölni 3szor az akkor még az 1. híd elején spawnoló Karikot. És egy free szerveres muki sem akarta elhinni, hogy a Karik űberfasza partykiller, területstunnolós, fizikál rezisztes, íjrezisztes és paralizálós mob lett
  • Szekijoe
    Huh néhány órát nem nézem a fórumot és máris lemaradok mindenről
    Tuti jó ki flame lehetett
  • GamerAdams007
    Lol hát te még nem játszottál offon az tuti. Te teljesen meg vagy zakkanva! Officialon C4 óta varázslattal is lehet interruptolni, azaz félbeszakitani valakinek a varazslatat. Amugy meg olyan gyors az SPS, hogy 4x le-sleep-elte a Necro-t, ami alatt az csak arra gondolt, hogy silence-elni kene. Aztan meg 2-3 lovés és megvan. Az SPS iszonyu gyors, lenyom 2 hydro blastot, egy cancelt es aztan egy sleep, ha meg el a csavo. Ezalatt a necro lekasztolja a Silence felét... (Jó lehet, hogy kicsit eltúloztam, de a lényeg a lényeg...)
  • B@lu
    jo a kep!

Flash te a Huncsuzlee kis karija vagy?? (LOL)
  • pharao
    Híres lettem!!! Köcce mailka!!! (Bowmaster) Na én húztam Pécsre, a baseball útőket már elraktam a táskámba, készüljetek...
  • mAilkaEVO3
    szeki amit meséltem 2 kép a free-t vonatról ALben^^

• Taptarap
    te meg egyszerűen csak hülye vagy
  • FragStaR
  • Block
    pff maradj mar kocka..
    pff necro a fopower silence ellen nincs menekves... pff
    amugy mega aki kepes gladiatort inditani az nem 100-as :P
  • xt198
    nálad a pont
  • Alvarez
    HEllósztok! kéne egy kis segítség. Szeretnék én is normális szerveren játszani, mert már agyamra mennek ezek a szar laggok, bugok. hogy hogy tudok én is rendes szerveren játszani azt plz írjátok meg ide, vagy account-ot is veszek akinek nem kell.
    tehát az e-mailem: [email protected]
  • GamerAdams007
    Hehh
  • B@lu
    Hogy lehet valaki ennyire kocsog:)
    olyan messze van tole a L2-OFF mint nyulnak a farzseb:P
  • Padidiver
    Hehe Miika cool ez a smiley
  • Gumbo
    Büntipontot neki!!!
  • mAilkaEVO3
    drakkulla ;)))

ui: megyek wint-installálni :(
  • MeoH #52228
    Grat!!
  • Taptarap
    hagyjad szegényt gondolom az offon mind a 3 accán 2 noblesse van, tudja mit beszél
  • GAthersw
    Hányszor mondjam még, hogy kerüld a topikot te dilettáns?
  • Padidiver
    Najó lehet de akkoris optimiska vagyok és kész
  • Padidiver
    Khm Gooodi azért gladit magasabb szinten nem 1v1 be nem tudod olyan konnyen megölni
    Egyébként meg grat te kis pvp huszár
  • Szekijoe
    gratula hétvégéte meglesz
  • xt198
    xD
  • Ogrus
    gratuka
  • Gordis2k
    levalogatom a videjokat és felrakom. Az isten sem tudja hogyan bemákoltam egy 3(sws,sh,profet) vs 1 et aazt nyertem azt is felrakom lehet 50+ osak voltak és az a-grade buntetés lenyomta oket azért tudtam nyerni.

Vaaagy mind a harom subb gladiator volt csak nem vettem észre...
  • Gordis2k

Azt a pina ezt most mondod mikor felvitem 73,7 re:(

Bakker most mi lesz nekem a töbi risingsunos azt mondta ez jo kari...

Senkit nem tok megölni majd???

Bakker törlöm ezt a szart titi leszolóz egy Profet...
  • mAilkaEVO3
    LoL hát akkor te még nem találkoztál OFFICIAL-on SPS-el.
    mert freen télleg nagyon fos M.atk-ja van de OFF-on teljessen más. nagyon táp talán túlságossan is ^^ a leggyorsabb c.speed-el bír és ez mellé eléggé nagyokat is lő. eggyetlen negatívuma kb hoyg égeti a mana-t szal sps-nek a legjobb party 1-3 recharger^^
  • ZsuzS
    Köszi Srácok Már nincs messze az 56
  • Block
    pff sps a varik szegyene max kis gladiatort ol meg 4-et ha nagyon bénák!!!
  • matthew 55
    Lehet ekkora topa lennék vagy csak azért mert ilyen késő van, de nem találom a konkrét infokat...
  • Cobra.
    Ha jól emlékszem 25$ a reg kulcs és havi 15$ az account. A hivatalos oldalon nézz körül, ott le van írva pontosan. Dobozos verziót és timecardot itthon nem kapsz, marad a netes vásárlás.
  • matthew 55
    bocs ha vki vmikor már kérdezte de én még1x megkérdem:
    Mennyiből jönne ki, ha én pl reggelnék hivatalos szerveren? és mennyi ideig lesz aktív az accountom?
  • Ogrus
    meg a szemed is kifolyik egy idő után
  • GamerAdams007
    Szerintem is tök ari!
  • GamerAdams007
    Nem lassú, tök folyamatosan megy, ráadásul HDR Rendering C, szoval a valaszthato legmagasabb szintu.
  • rohadtgec
    halo, lvl 55 sps offcial siegheart serveren eladó. priv me
  • Sanca
    Nem tul lassu a game HDR-el?
  • Sámán
    200 valahány hp és hozzá kb 0 pdef
    Ha előveszed elszedi az xp-d 5%-át ezzel fejlődik, cserébe ha megy le a hp-d healel (iszonyatosan keveset, de ahogy lépegeti a szinteket mindig kicsivel többet). C4ben egyellőre nem tud többet -majd fejlesztgetik c-sokban.
    Viszont kaját ne felejts el venni neki különben morci lesz és nem csinál semmit, sőt éhenpusztul! Ha átrakod a kaját az ő inventoryjába (csak át kell húzni) akkor eszik magától ha éhes.

Különben meg szemét???!!! Igenis tök aranyos!!!
  • GamerAdams007
    Jó hát megnézzük, mit tudok vele kezdeni... Manat is tölt? Jól jönne, mert van Drain Health-om, meg Stingem aminel jol jonne... Amugy ezt a dögöt hogy tom fejleszteni? Ütnie kell a mobot? A 200 valahányas HP-jával?
  • SouLTheOne
    A kis állat automata ha lemegy a HP akkor jön a heal de vigyázz rá mert kb egy ütés mindennek és a mobok nem kedvelik amiért téged heal-el!