88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sztem tökmindegy hogy milyen a graf és miika lassan irigykedhetsz arra a rucira meg azokra a mellekre 

-
a lényeg látszik .... örülj hogy ilyen is van
-
Jesszus... legalább a kép erejéig felvehetted volna maxra a grafikát, hogy élvezhessük egy kicsit a képet.... -
juuuj láccik a pucér popóóm ^^
de csini a ruci az orcon :) -
Nah orc harcos ,,lánykán,, az esküvői ruci.Jobb mint vártuk a teszt előtt :)
-
Ugye, ugye... A Nagy Testver mindent lat.... -
Ne merjetek mmégegyszer felveni kamerára:) -
De ismeros 

-
Nekem is kellene egy ilyan gép...jól bírja. -
Az elborult agyú kocka 
-
Es persze mindhozzad esett.... 

-
Claws of splendor 
-
Sziasztok!
Az a macska a DA mögött egy MOB egy sámán valtozik át ezzé Vally os saintsban!!
Hogy hogyan került a DA mögé nem tudom de azt hiszem ez az ncsoft tréfája!! -
grat mindkettőtöknek
-
nah még 1 és csudajó lesz a buffkollekció 
-
Köszönöm a segítséget
-
Biztos a Paladin White Pantherje volt amit már C2 mikor váltott C3ra akkor kiabáltak a Paladinok, hogy most eljön az ő idejük :) -
Nincs invertoryja. :( -
Sanca #52352 Bar ha jobban belegondolok sin eater is pet. Summonnak van 1altalan inv-je? Ha van akkor lehet hogy all az amit mondtam, ha nem nem. -
Sanca #52351 Es? Summonnak (legalabbis sin eaternek) van inventorija, talan ha abba behuzza az ember a cuccokat, akkor megjelik rajta, nem tudom, csak 1 gondolatmenet volt. De te se tudod, szal... -
Áldom a neved amikor parti közben postolod ide a mondodkád, mi meg 3x mentjük meg a segged mert épp netelsz 

-
Huh elfelejtettem írni lehet Mailka/Shanway/rám PM-ezni ha valakinek common recept (potion receptek) Elméletileg minden igényt ki tudok elégíteni ha nincs raktáron akkor legfeljebb másnapra.
-
Hát erről annyit, hogy elbeszélgettünk Ventrin iluval erről még anno, de még egy hero-nak sincs ilyen panthernje, szóval ez valami kamu dolog lehet..
Egyébként meg a mai drop: Zubei heavy aci, adamantine ring, EW B... Majd képek is lesznek róluk idővel....
-
Nem. Iluvator a #52180-as hozzaszolasban berakott egy kepet, amin rajta van ő 75-ösön, meg a Panther-je (asszem az 76-os), és tök simán fekete. -
Nem lehet, hogy C4-ben magas szinten már ilyen a macska? -
Nem a csavon, hanem a summonalt pantheren volt az a jo kis cucc. (Rune Walkthrough videoba van, le tod tolteni es megnezni! Lineage2.com-rol!) -
A panther az summon nem pet... -
Sanca #52343 Lehet venni pet pancelokat meg fegyvereket a pet managernel. Lehet hogy olyan volt rajta. -
Culram #52342 esetleg Hero volt a manus, es szep cuccot kapott a pancelja, de ha az lett volna biztos eszre vettetek volna -
Ja amugy nem is a Goddard-os hanem a Rune-os videoba van! -
Ezt a videot en is pont ma toltottem le es neztem meg, es nekem is feltunt, hogy nem sima fekete parduca van, de megneztem a skilleket, es kiderult szamomra, hogy ez nem egy masik parduc, csak siman mas pancelja van, de en se ertem miert... -
CactuS007 #52339 Sziasztok!
Ezuttal a Dark Avangerekről kérdeznék,bár ez most csak pusztán kiváncsiság :) Letöltöttem nemrég 1 videot a lineage2.comról /Goddard Walkthrough/ és abban láttam,hogy a DAnak a párduca szürkés,és aranyszinű páncélban pompázik.A kérdés: Hogyan lehet előcsalni azt a párducot,a normál fekete helyett?:) -
Zsíír
Akkor menek saintsbe party után magozni

WTB:Thread,Thons,Silver nugget,suede.oriharukon
-
Az IC elfoglalta Inadrilt! 

Ha van rá lehetőség ezeket farmoljátok: Blue Cobols, Golden Cobols, Red Codrans, and Red Cobas és Heinében váltsátok be.
(Nem hiszem hogy nekem is jutna valami, de hátha
)
reward: SilverNuggets/Thons; Varnish/Mold glue; AnimalSkin/Asofe; and Synthetic Cokes/Mold Lubricant. -
még meglehet az is .... -
[URL=http://www.jinx.com/scripts/details.asp?affid=-1&productID=226]No one ever chooses to be the cleric, someone makes you be the cleric because all the cool classes are already taken. There is nothing lamer than having your weapons limited to blunt clubs and acting as the party's healing bitch. "Dude, stay out of the way until we need Cure Light Wounds." Screw clerics.[/URL]
Most találtam :D LOL -
Még csodálkoztam volna, hogy ha a ventri-t is említetted volna, mert akor az egész klánt kelett volna törölni 
-
Tomasius #52333 És RS1 tagsága? :) -
Oks...
-
Szeretnék mindenkit figyelmeztetni , hogy offon a botozásért örök bann jár!!!
Lezárják az accot és a karit is örökre!
Figyelmeztetek mindenkit aki bottal walkerel ingame fityfirittyel kapcsolatos dolgokat ír ide vagy jatékon belül bármikor azonnal megszünik RS2 tagnak lenni a töbiek biztonsága érdekében!!!
LVL74,11