88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Cobra.
    Lassan köszönetet mondhat NCSoft a free szervereknek, mert felkeltik a játék iránti érdeklődést, de hamar megutáltatják magukat a sok buggal meg nem igazán odaillő GM-ekkel, így aki teheti átmegy off-ra :)
  • McWolfy
    Vigyázz official, jövök máááár :D
    Jövendőbeli Abyss Walker a láthatáron :P
  • Szekijoe
    Jah tuti téged akar visszacsalni mert én még a Sieghardon vagyok
  • Szekijoe
    A 2-3 hetente 1-2 hozzászólás az nálam a nemnagyon kategória
    De legyen neked igazad.

Helyesbítés:

Ha valaki a Teonon akar fejlődni az keresse Sancát (ingame: Aimful).
    Küldjetek neki sok pm-et mert még nem tudja mien amikor Four Sepulcserben vagy Riften éppen túlélőzik a party és 2-3 ember pmezik neki egyszerre.
  • Sanca
    Ha ram ertetted, en mar voltam Sieghardt-on:)
  • TruBy
    Persze szeki, gyere te is Sieghardt-ra :)
  • Sanca
    Teonon szombati siege 20kor van, vasarnapi meg 16kor.

Politikailag a helyzet az hogy 1 full 12 clanos ally van haboruban 3db felig-toltott allyval (eme 4 ally kozott cserelnek gazdat a kastelyok). Ha ezekben vagy akkor pvp-zhecc egesz nap ha kedved tartja. Emelett meg neha 1-2 ally ossze-osszekap 1massal 1-2 hetre azt csokolom. Van egypar carebear ally is, ha pve a kedvenc idotoltesed.
  • Sanca
    Meghogy en nem nagyon jarok az SG-re, hat ez csunya dolog volt toled Szeki:D
  • Gumbo
    bakker. hát nem irigyellek az biztos. jó pár ezer kidobás volt ez az ablakon
  • qwer2000
    az lehet,mert hálón keresztü jön a net.
    kipróbálom erre gépre modemet és majd meglátom milesz!
    köszi az ötletet
  • dadas9999
    igazatok lehet, én is balfék vagyok. csak ideges vadok és már nem normális ilyenkor :P

Online Serial Codes PURCHASE CODE
    NONE

ezt is meg kell venni 25 dolcsiért?
  • GibboRamone
    Your game account ..... for Lineage II has been activated!

Please save this email as your receipt for future identification purposes.

Ezt az en uzimbol vettem...

Bizony, sztem is ez a hiba.
  • azirafael
    Ja és 24 órán belül egy kártyáról csak m1 accot aktiválhatsz... próbáld egy nap múlva ismét (max 3 accot fizethetsz egy kártyáról)
  • azirafael
    Dadas! Biztos, hogy jól másoltad be ide azt a levelet? Mert ha igen akkor te a Lineage-re fizettél elő és nem a Lineage II-re...
  • Cobra.
    Ha minden nates játéknál ez van, akkor megszakad a kapcsolatod. Bár ilyenkor a chatben új üzenetet sem lenne szabad látnod. A processzornak biztos nincs köze hozzá, inkább az internetkapcsolat környékén kell a hibát keresni (router, modem, esetleg tűzfal is okozhatja)
  • qwer2000
    sziasztok!
    nekem olyan gondom van,hogy belépek játékba é m fél óra után én nemtok semmit csinálni de körülöttem mindenki mozog és a chatet is látom,de én írni nem tok :(
    ez szinte minden hasonló jellegű netes játéknál fennál.
    aztmondták,hogy a proci miatt lehet(Athlon 64 3000+) igaz lehet ez vagy van rá más megoldás esetleg? előre is köszi a helpeket.
  • dadas9999
    csináltam game accountot igen, nélküle nem is tudtam fizetni.
    de most regeltem egy ujat. most már fizetni sem tudok.
    azt hittem ma már játszani fogok, de asszem befejeztem, maradok free szerveren :(
  • mAilkaEVO3
    Creűltűl Game Accauntot is fizatés után? mert az is kell hajól emléxem :)
  • dadas9999
    így csináltam, ki van commentezve minden IP cím
  • GibboRamone
    Ha eddig free-n jatszottal gondolom hosts fajlod at lett írva.
    Torold ki belolle a free server ip-s sorat, vagy tegyel az egesz ele egy ilyen # jelet!
  • dadas9999
    tudna valaki segíteni? :
    aktiváltam az accountomat, bejelöltem az egy hónapos fizetést, 205Ft-ot vettek le a számláról. Jun 2.-ig van aktiválva azt irja az oldal.
    kaptam egy levelet:
    Your game account xxxxxx for Lineage has been activated!
    Please save this email as your receipt for future identification purposes.
    Your unique account id is plaync-xxxxxx-xxxxxx-8.
    You are currently on the 1 month credit card plan.
    Your next payment is due 06/01/06.
    Your account is currently set to autorenew.
    (az x-ek helyén az én nevem van)

ennek ellenére nem tudok belépni:
    password does not match this account
  • TruBy
    Ez tök kira, legközelebb felteszem én is a lv up-os képem :)
    Vki felteszi, és 20-21 Gratulációt kap érte :) Kira
  • TruBy
    Grat!
  • GamerAdams007
    Gratu!
  • matamm
    Grat!
  • MeoH #52425
    Grat! Remelem hamarosan en is kovetlek
  • VipJoco
    Yeee 60
  • Sámán
    Jaaaaa
    Ok, most megvan, csak sajna nem tudom...
  • dadas9999
    franc egye meg! fél délután az otp-ben küzdöttem mire sikerült egy nyomorult webkártyával és a nénikkel zöldágra vergődnöm.
    végre megvan, rajt a lóvé, most meg nem elérhető az oldal ahol be lehet fizetni :(( tűkön ülök és nem tudom befizetni.
    jut eszembe: tud intézni valaki adenát igazi pénzért valahogy? jó lenne ha top grade fegyóval, rucival és némi költőpénzzel tudnék haladni legalább lv40-ig.
  • z0l3e
    most látom elfelejtettem mondani hogy egy kanadai privát szerveren nyomtam, egyedül én vagyok magyar abból a 8-10 emberből aki menni fog az offi-ra :p

miért pont hinde/teon: rengeteg ember ment oda a privát szerverről (régi ellenség/barát) de aki a teonon nyomja az azt mondja hogy a hinde szar, aki meg a teonon annak meg a hinde szar :p

legalább lesz 1 magyar a teon-on v. hindemith-en aki szeret fórumozni :D
  • Inferno
    Ez zip tölsd le ^^
  • Sámán
    Np, de most se látszik
  • Sámán
    Tessék Sieghardtra jönni!!! 1-2 magyar kivételével mindenki ott van (mostanság kb 80an)
  • FragStaR
    Ezzel csak azt akarta mondani, hogy gyertek Siegehardt ra meg Az RS 1/2 be hogy több legyen a magyar meg stb...
  • Szekijoe
    1. igen az első hónap ingyenes
    2. A Hindemith-en tudomásom szerint nincs magyar (esetleg 1-2 eltévedt hazánkfia)
    A Teonon ha jól tudom 5-10 magyar van (ők nem nagyon járnak SG fórumra).
    A szerverek között annyi különbség van hogy az összes szerveren késő éjjel van ostrom 2 hetente vasárnap hajnal 3 és vasárnap este 11kor kivéve a Teonon ahol szombat koradélután és vasárnap koradélután(nem tom pontosan mikor) van ostrom.
    A magyar népesség a Sieghardon van kb 50-70 aktív játékos.
  • GamerAdams007
    Mér pont hindemith mér pont teon?
  • z0l3e
    Sziasztok.

Az utóbbi fél évben egy 3x privát szerveren nyomtam, most pár haverral úgy döntöttünk hogy kipróbáljuk az offi-t, valószínüleg a Hindemithre megyünk (vagy a Teonra), szükségem lenne néhány infóra :)
    - ha valaki megvette a játékot (30nap ingyen) akkor is kell credit card vagy simán beregel a seriallal azt mehet kockulni (30napig) ?
    - pár infó a két szerverről (hinde/teon)esetleg valaki nyomja valamelyiken ?
  • Inferno
    sry (de mikor feltöltöttem láttam mikor meg nézztem :P)
    talán most....
  • GamerAdams007
    Hát nekem egy ingyen webnet.hu-s reklam képet ad ki, ugyhogy nem...
  • Sámán
    Nekem csak egy üres oldal jön be a linről...