88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
mammon kovácsnál (csak catacombákban jelenik meg)
utolsó előtti menűpont "upgrade weap" low D től top Cig crystályérték kategóriánként AAért lehet erősíteni a fegyót elég sok AA de pl a bolti top fegyót szerintem érdemes átváltani a tényleges Top grade fegyóra (az még kb visszajön árban) kivéve spellcasterek mert ugye nekik a crybolti top kell.
low D ről felupgradelni fegyót topCig isznyat pénzkidobás. Egyszer összeírtam mennyibe kerül az upgrade kategóriánként csak azóta elhánytam a papírt
Jah és kipróbáltam minden upgradenál leesik róla az enchant
. Ha van rajta SA akkor nem engedi upgradelni.
utolsó menüpont "change weap" azonos crystály értékű fegyóra ingyen lehet cserélni az enchant rajta marad. Ha van rajta SA akkor nem engedi cserélni.
SA-t leszedni fegyóról Giran főtérről délre nyíló kapualj mögött áll a 3. mammon.
-
Tomasius #52574 Köszi srácok -
Nem kerül semmibe, ha a sage's staffod +5-ös, akkor is +5-ös marad a homo-d, csak a Special ability törlődik róla... -
Nem, ez ingyenes...csak arra vigyázz, hogy fegyón ne legyen SA, mert azt leveszi, de a másikra nem rakja rá
-
Tomasius #52571 Kell hozzá egy dombornyomott hitelkártya vagy az otp nél egy folyószámla amihez lehet igényelni webkártyát. Ha neked nincs vagy nem lehet még ilyen akkor érdeklődj szüleidnél / barátaidnál hátha nekik van. Egyébként neked : 29.99$ -ba kerülne h kipróbálhasd 1 hónapig (ennyibe kerül egy vadi új account) és ha tetszik akkor utána havonta további 14.99$ kéne rá áldoznod.
1 kérdésem lenne nekem is, mégpedig blacksmith of mammonról. C-s fegyvereket hogyan lehet nála becserélni? Kell valamit fizetni pl ha sage's staff helyett homut akarok tőle? -
csasztok! lassan 1 eve l2j serveren tolom es gondoltam kerek par infot h hogyan tudnek belefogni egy officalba gondolok itt eredeti l2re honnan tom megrendelni, arat ha megmondanatok se nagy hatrany meg hogy mennyit fizettek/ho -
Én tavaly még a login képetsem láttam olyan gyorsan be tudtam loginolni más szintü netem volt. -
Az Event lényege, hogy főleg Ivory Tower környékén nagyobb csoportokban jelennek majd meg mobok (azt nem írták milyenek, de gondolom magas szintűek). Elvileg minden nap más típusú szörnyek lesznek. -
Sanca #52567 Haha. En mar kb 1000-2000x lattam ilyet legalabb:D -

Bár nem egészen értem mi is lesz -de ez úgyis csak akkor fog kiderülni ha már megy az event
-
nem szóltam, már műxik -
ehh..ilyet se láttam még :(
mi a s**r ez? -
HIP, HIP, EVENT!
help! semmit nem értek belőle :DD
megint bossokat kell/lehet ölni? -
http://www.metacafe.com/watch/132024/ ez egy picit off, de zombulás után azért érdemes meglesni :D -
milyen okos
-
Kellene egy sablont írni, és ha valaki kérdezi, akkor valaki bevágná ide, vagy az is elég lenne, ha fel lenne írva a fejlécbe megjegyzésként... 
Ja és gratu Chara
-
Tomasius #52559 #52508-as hsz, kicsit nézz körül néha. -
Recsegő hangra legjobb az alt+ctrl+kisbalta. 10 ből 9X működik, a maradék 1 esetben páncélozott a dög. -
NewMoon #52557 Sziasztok!
Szeretnék valakit megkérni arra hogy tárja fel nekem hogyan tudok offical szervern játszani. Kötelezö megvenni az eredeti játékot? Hogyan tudok fizetni? stb. köszönöm segítségeteket
-
Khamwasss #52556 Csak ennél a játéknál recseg a hang, egyébként nem, ezért nem értem... -
Hangfal vagy mikrofonproblémára gyanakszom. Inkább a hangfal
Szerintem kontakthibás a hangfal hangerőszabályzója. Sajna túl sokat tekergetted
-
Khamwasss #52554 nem tudja valaki mi a megoldás arra, ha recseg a hang?
Egy szar AC 97-esem van, de eddig nem volt gond egy játékkal sem.
Nem is igazán recseg, mert hallani a nangokat rendesen, csak az egészet kíséri egy recsegő visszhang. -
gl -
az majd 66nál úgyhogy gyúrjunk rá Ogri bajtárs
msot a 62 a következő cél ,majd utána
-
Gratu -
Gratu! Csak hianyolom a kepet..:P -
a vámpi 3.?
gratuka a szinthez
-
Már nem teszek képet (lassan nem merek) lvl 58 lettem 

vamp 2 . jöhet a következő cél
-
Höhö, várjatok, lassan lesz accom, szal még pár napot bírjatok raid nélkül
-
Egy egész +3-3as greater dye-t bodott 
De azért jó volt
-
Es mit dobott, es mit dobott??
Valami jót? egyébként meg grat :) kira, nemsokara mehetunk megint 70+-os raidre :) -
Végre ismét sikeres magyar raid, tényleg csak magyarokkal 
Ezt az egy dögöt sikerült kinyírni, a többieket életben hagytuk -nem úgy ahogy ők minket...

[/IMG]
-
A fene sem tudja, biztos csak azt nézegettem, hogy milyen szögben, milyen megvilágításban, és milyen grafikai beállításoknál néz ki a karim a legszexibben
-
Anno, most az egekben van az ára, tudván a 3. kaszt skilljeit (meduza, shadow, siren). Iszonyat dúrvák... -
egy (asszem) 74es bd anno ha jol emlexem 120ezer volt... -
hm menyit adnal egy 70-s sps ert?
-
z0l3e #52539 valaki azt mondta hogy az officialon lehet clan leadert cserélni annélkül hogy feloszlatnánk a clant, igaz ez ? és ha igaz mikor lehet ezt csinálni (clan lvl 0-1-2-3-4-5) ? -
Hát igen eléggé LOL a csávó, de ha pl Dionban állok és valaki eldob egy "Hi"-t tuti nem figyelek ra mivel elég sokan vannak még körülöttem:) egy "Hi milka" nah erre tuti felfigyelek. nahmeg ha egy ismeretlen irja hogy "Hi" arra sem vetek ügyet ha nekem akar köszönni vagy PMez vagy odaböki a nevet is :) ezt normálisabbja igy szokta:) (városban ahol több 100 ember van egymás nyakaban) :PPP -
Adre #52537 Akinek van eladó acc.-ja Sieghardt-on,az privizzen rám.Köszi
-
Szerintem nagyon lol a csavo! Különben meg ha télleg 3-4 klantarsunkkal talalkozott, akkor tuti valamelyikunk valaszolt volna... azer sztem egyik RS-es sem annyira bunko, hogy leszarjon vkit, de ha megis, ott volt masik 2-3 ember... Sztem ennek a fele hazugsag... Sztem csak szeretne PvP-zni egyet!!