88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    Mennyiért adod? Vmi konkrétumot is mondj h mégis mennyi adena van nála + milyen cumó?!
  • pharao
    LOL... Miért akarod eladni RiverDeSouza-t?
    Nem tetszik a kari, vagy csak hasznot akarsz huzni belöle, avagy ismét meguntad a gamét?
  • Panicky
    Eladó egy lvl57 aw (official sieghardt) felszereléssel némi adenával, akit esetleg érdekel privátba írjon!
  • Sámán

[/IMG]
  • GamerAdams007
    Megjelöltelek!
  • TruBy
    Emberek, lett iviv regem, TruBy néven megtaláltok, küldjétek a csajokat
    Jah és Vipi szép craft
  • GamerAdams007
    Szerintem inkabb neked kene PM mAilka vagy Shanway, nem nekik PM Hantarex, de te tudod...
  • azirafael
    Úgy néz ki, hogy én is viszajöttem off-ra egy hosszú kihagyás után, és lvl 32 silver ranger jelöltem akcióra kész! Ha a Rising sunban van nekem is egy hely, akkor szivesen dzsojnolnék... PM Hantarex!!!
  • GamerAdams007
  • Sámán

[/IMG]
  • xt198
    akkor valaki elküldené azt a 2filet? pm pls
  • McWolfy
    Nyam, bepróbálnátok az ork scajokat?
    Ha nem teljesítessz megfelelően, bevág a sarokba.
  • xt198
    kösz a helpet, lehet ezért nemtudok belépni az egyik offmodos c4 free szerverre.
    akkor majd kicserélem ezeket a filokat és betudok majd lépni, tegnap már ujraraktam az egész játékot és... majd megnézem ma is... hátha
    eltudja majd vki küldeni nekem ezt a 2 filet?
  • Ogrus
    Ó de aranyosak
  • ZsuzS
    egy kis orc feeling

• fr0z3n
    "7. WINNERS LIST

The winner of this Contest will be posted on http://www.lineage2.com no later than Friday, June 2, 2006."

meg nincs majd penteken lesz eredmeny
  • Cobra.
    ez lemaradt :
  • Cobra.
    Csináktaj valami módosítást az update-ben, ami miatt az update után a free szerverekre se lehetett felmenni, de L2j-sek hamar megoldották a gondot. NCSoftosoknak is tőlük kellene segítséget kérniük a saját munkájukhoz
  • pharao
    A hiba megoldódott... Tesóm átmásolta a systememből a következő fájlokat, amikbe beletörölt az update: s_info, servername-e, servername-k..
    Ezek a bűnösök...
  • Sanca
    A hiba nem az on keszulekeben van!

1 komment teon forumrol:

after update i always got a disconnect after i tried to connect to teon. t

Then i performed a fullcheck... after that i only can see Bartz Server in serverlist

GG NC nice update
  • GibboRamone
    Te miért nem jársz jatszani?
  • TruBy
    Jah, 1*-es és mindent magyaráz...szóval IGEN
  • GamerAdams007
    Biztos hogy az az offos Bartz???
  • TruBy
    Nah bakker, ma jól kicseszett velem a game
    Szitu a következő: Elindítom az L2-őt, és azt irja, hogy rosz a pass, kitöröltem a hostban lévő ip-t, ezzel nincs semmi baj, de miután megint fel akartam lépni, a szerverválasztáskor dc-t kaptam többször is...Újraupdateltem, újrapacheltem, belépek, erre meg csak egy szerver van a listán, a Bartz...
    Megnéztem, nem vmi free, hanem az offos bartz. Nemtom, hogy mi lehet a baj, de ma még 75 volt a cél de így ma már abból sem lesz semmi! Free szerveres haverok, pls segítsetek !!
  • _Neo
    Múví contestel mi lett? Van már győztes film?
  • GamerAdams007
    jovanna, de ő kezdte!
  • pharao
    Ez így van XT bácsi
  • xt198
    én meg tudok egy olyan topicot, az a neve Lineage2, ja és official, nem FREE
  • Anahita
    nekem kerek egy hét alatt megjött. ezek szerint olyan 7-15 nap közt számolhatsz
  • GamerAdams007
    1-2 lövésből fekszik az kicsit túlzás XD Minden kaszt skillje meg az osszeadodo HP révén ami összesen kijön neki HP, az nem 1-2 lövés :D Na meg mivel a buffok is megvannak neki azzal megjobban megnöveli, és az ugy mar eleg brutalis HP mennyiség :D
  • Cobra.
    Abban mi a jó, hogy 1, max 2 lövésből fekszik mindenki? Ennél még a CS is jobb akkor :)
  • GamerAdams007
    Én tok egy olyan 5000x rate-es szervert, ahol ha subclassolsz, akkor minden addigi skill megmarad, es az osszes subot be tod nyomni, tok lol!!
  • MeoH #52583
    Tegnap kicsit mokaztunk freen:

A magyar hoher-brigad:)
  • Tomasius
    OTP azt írja 5-7 nap, de nekem 14 nap alatt jött meg.
  • GamerAdams007
    Úgy kell azt, PK PK PK
  • robotnyk
    nekem anno 1 ígért hétből 2 lett, a CIBes pont 1 hét után jött meg
  • MeoH #52579
    Az Otp 10napot mond, de siman szamolhatsz 15tel. Meg van vele szivas, most pl. az a gondom, ahol 1x mar vasaroltam, tobbszor nem enged, vhogy nem vonja le a lovet... Ez en pofam meg eg, mert nem tudok fizetni. Szoval most megyek be es ha nem segitenek pk lesz...
  • z0l3e
    valaki tudja hogy mennyi ideig tart míg nyitok 1 folyószámlát és adnak hozzá 1 webkártyát az OTP-nél ?
    (ma reggel kértem egy dombornyomott kártyát a K&H-nál azt mondták 3 hét, de 10 nap után már érdeklődhetek mer sose lehet tudni...)

• Tomasius
    Köszönöm neked is a válaszodat :)
  • Szekijoe
    Ah engedi SA val is csak az SA leesik mindíg.