88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Mennyiért adod? Vmi konkrétumot is mondj h mégis mennyi adena van nála + milyen cumó?! -
LOL... Miért akarod eladni RiverDeSouza-t?
Nem tetszik a kari, vagy csak hasznot akarsz huzni belöle, avagy ismét meguntad a gamét? -
Eladó egy lvl57 aw (official sieghardt) felszereléssel némi adenával, akit esetleg érdekel privátba írjon!
-

[/IMG]
-
Megjelöltelek! 

-
Emberek, lett iviv regem, TruBy néven megtaláltok, küldjétek a csajokat 

Jah és Vipi szép craft
-
Szerintem inkabb neked kene PM mAilka vagy Shanway, nem nekik PM Hantarex, de te tudod... -
Úgy néz ki, hogy én is viszajöttem off-ra egy hosszú kihagyás után, és lvl 32 silver ranger jelöltem akcióra kész! Ha a Rising sunban van nekem is egy hely, akkor szivesen dzsojnolnék... PM Hantarex!!! -
-

[/IMG]
-
akkor valaki elküldené azt a 2filet? pm pls -
Nyam, bepróbálnátok az ork scajokat?
Ha nem teljesítessz megfelelően, bevág a sarokba.
-
kösz a helpet, lehet ezért nemtudok belépni az egyik offmodos c4 free szerverre.
akkor majd kicserélem ezeket a filokat és betudok majd lépni, tegnap már ujraraktam az egész játékot és... majd megnézem ma is... hátha
eltudja majd vki küldeni nekem ezt a 2 filet? -
Ó de aranyosak
-
egy kis orc feeling 
-
fr0z3n #52600 "7. WINNERS LIST
The winner of this Contest will be posted on http://www.lineage2.com no later than Friday, June 2, 2006."
meg nincs majd penteken lesz eredmeny
-
ez lemaradt :
-
Csináktaj valami módosítást az update-ben, ami miatt az update után a free szerverekre se lehetett felmenni, de L2j-sek hamar megoldották a gondot. NCSoftosoknak is tőlük kellene segítséget kérniük a saját munkájukhoz -
A hiba megoldódott... Tesóm átmásolta a systememből a következő fájlokat, amikbe beletörölt az update: s_info, servername-e, servername-k..
Ezek a bűnösök... -
Sanca #52596 A hiba nem az on keszulekeben van!
1 komment teon forumrol:
after update i always got a disconnect after i tried to connect to teon. t
Then i performed a fullcheck... after that i only can see Bartz Server in serverlist
GG NC nice update -
Te miért nem jársz jatszani?
-
Jah, 1*-es és mindent magyaráz...szóval IGEN -
Biztos hogy az az offos Bartz??? -
Nah bakker, ma jól kicseszett velem a game 
Szitu a következő: Elindítom az L2-őt, és azt irja, hogy rosz a pass, kitöröltem a hostban lévő ip-t, ezzel nincs semmi baj, de miután megint fel akartam lépni, a szerverválasztáskor dc-t kaptam többször is...Újraupdateltem, újrapacheltem, belépek, erre meg csak egy szerver van a listán, a Bartz...
Megnéztem, nem vmi free, hanem az offos bartz. Nemtom, hogy mi lehet a baj, de ma még 75 volt a cél
de így ma már abból sem lesz semmi! Free szerveres haverok, pls segítsetek !!
-
Múví contestel mi lett? Van már győztes film? -
jovanna, de ő kezdte!
-
Ez így van XT bácsi
-
én meg tudok egy olyan topicot, az a neve Lineage2, ja és official, nem FREE -
Anahita #52587 nekem kerek egy hét alatt megjött. ezek szerint olyan 7-15 nap közt számolhatsz -
1-2 lövésből fekszik az kicsit túlzás XD Minden kaszt skillje meg az osszeadodo HP révén ami összesen kijön neki HP, az nem 1-2 lövés :D Na meg mivel a buffok is megvannak neki azzal megjobban megnöveli, és az ugy mar eleg brutalis HP mennyiség :D -
Abban mi a jó, hogy 1, max 2 lövésből fekszik mindenki? Ennél még a CS is jobb akkor :) -
Én tok egy olyan 5000x rate-es szervert, ahol ha subclassolsz, akkor minden addigi skill megmarad, es az osszes subot be tod nyomni, tok lol!! -
Tegnap kicsit mokaztunk freen:
A magyar hoher-brigad:) -
Tomasius #52582 OTP azt írja 5-7 nap, de nekem 14 nap alatt jött meg. -
Úgy kell azt, PK PK PK 

-
nekem anno 1 ígért hétből 2 lett, a CIBes pont 1 hét után jött meg -
Az Otp 10napot mond, de siman szamolhatsz 15tel. Meg van vele szivas, most pl. az a gondom, ahol 1x mar vasaroltam, tobbszor nem enged, vhogy nem vonja le a lovet... Ez en pofam meg eg, mert nem tudok fizetni. Szoval most megyek be es ha nem segitenek pk lesz... -
z0l3e #52578 valaki tudja hogy mennyi ideig tart míg nyitok 1 folyószámlát és adnak hozzá 1 webkártyát az OTP-nél ?
(ma reggel kértem egy dombornyomott kártyát a K&H-nál azt mondták 3 hét, de 10 nap után már érdeklődhetek mer sose lehet tudni...)
-
Tomasius #52577 Köszönöm neked is a válaszodat :) -
Ah engedi SA val is csak az SA leesik mindíg.