88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• phalanx
    lol ez a lényegen még nem változtat, így vagy úgy de illegális
  • McWolfy
    Te csinálsz illegális dolgot, nem az L2J fenttartója.
  • GAthersw
    Az L2jnél a játékos nem vonható felelősségre ha nem kell a fájlokon változtatni csak a Host filet átírni, a szerver annál inkább ugyanis annak ellenére, hogy nem az eredeti szerver fileokat futtatják hanem egy általuk fejlesztett javas progival emulálják a kliensből, és mivel visszafejtették az L2 kliens fájlokat ezért illegális.
  • phalanx
    a kliens ingyenes, de te attól még nem használhatod semmire, csak az NC soft által biztosított (fizetett) szerveren való játszásra

• Bucser
    A kliens ingyenes a szolgáltatásért fizetsz nem a programért!!! (nem úgy mint a WOW esetén mondjuk ahol a programot is kötelező kifizetni.)
  • phalanx
    szvsz L2J is illegális, mert az is a lineage filejait használja/módosítja/terjeszti a szerző (ncsoft) engedéje nélkül, nem beszélve a fizetős free (lol) szerverekről ami viszont 100% hogy illegális
  • McWolfy
    Off mod szerverek is időnként el-el költözgetnek, figyeljed meg.
    Amúgy valóban az Off mod az illegális, mert ott L2-t játszol és valóban bele is buherálsz a gémbe, míg L2J-nél egy teljesen házilag lekódolt valamit kapsz kézhez, ami nem L2, kb mint a bogár és a trabant. (Mind2 igenis jó autó!!!)
  • Sámán
    Áh manapság már nincs plágium
    Mindegy, nem lebeszélni akarlak, próbáld ki ami szimpi, aztán gyere offra!!!!
  • Szekijoe
    BSZ xt
    Gratz Mailka
  • xt198
    thx
  • ZsuzS
    JUHÚÚÚÚÚÚÚÚ GRAT GRAT
  • Cobra.
    Szerintem már egyik féle free szerverrrel se foglalkozik az NCSoft, mert már akkora a különbség. C1 alatt még eléggé illegális volt, mert majdnem ugyanazt nyújtotta a free, mint az off, de C3 óta eléggé elmaradtak a free szerverek.
  • juzosch
    Olyanok, mint egy demó, vagy egy próbaidőszak. És nem rossz reklám, én is igencsak elgondolkodtam rajta, pedig nagyon ritkán veszek játékot:)
  • juzosch
    Na utánanéztem. Az offmode illegális, mert módosított klienssel fut. Az l2j-re ez nem igaz, és nincs semmilyen törvény, ami korlátozná. (google - legal l2j server)
  • Sámán
    Viszont a jelenleg fizetősön játszók 90%-a free-n kezdte és néhány idegroham után menekült off-ra, olyan minőségi volt a dolog
    NCSOFT sokat köszönhet lagolós, bugos, ilyenolyan csalós free szervereknek
  • Sámán
    Jaja saját fejlesztés, összehoztak egy tuti online játékot ami véletlenül majdnem tök ugyanolyan mint hivatalos L2
  • Sámán
    Ha hivatalosan fizetős játékkal úgy játszol hogy nem fizetsz, akkor az kb annyira legális mint amikor letöltesz egy jó kis filmet és ingyen megnézed (nem pedig megveszed a méregdrága dvd-t) -kb ennyi a lényege
  • juzosch
    Nem az NCsoft szerverét futtatják, hanem saját fejlesztést.
  • MeoH #52962
    Hat nem mondanom, hogy legalisak... Bar az NCsoft felhagyott a perrel a L2j dev.team ellen, mert ugye latta, hogy 1 halom sz@r. De attol meg nem eppen legalis. Az offmodos szerverkre szerintem jobban parazik, mert az nem bug es lagg halom, de ugye az is messze van az offtol. A lenyeg, hogy nem olyan legalisak, ezek a free(tort!) szerverek. Viszont jo reklam nekik... Mert sztem offon is jatszik par emberke, aki a free ratyikat megunva jott at.

Grat Mail!!
  • pharao
    Bocsi NCSOFT
  • juzosch
    Elég régóta. l2j tuti az (UPC miért is támogatná, ha nem az?), de úgy tudom az offmode is.
  • pharao
    Nemtom miért hiszitek azt, hogy a free szerverek lehetnek legálisak? Eggyik szerver készítője sem beszélt személyessen egy NSOFT-os kóreai ipsével a szerver futtatásának engedéjezéséért, és ez sztem 150%... A másik hülye kérdésre meg csak annyit mondanék, hogy a free szerverek közt vannak az off módos szerverek és az L2j-sek... (ugyanaz vonatkozik mindkettőre, miszerint illegálissak...)
  • Inferno
    BSZ xt198
  • Sámán
    Mióta legálisak???!!!
  • juzosch
    A free szerverek legálisak!!! Csak messze-messze nem olyan jók, mint az offical.(rakás bug, sok lagg, minden rosszul van beállítva stb...)
  • Sámán
    Jeeee +1 76+ HUN !!!!!!!
  • Sanca
    Gz. De +5 dex? o.O
  • GamerAdams007
    Az szép!!! Gratu!!
  • Cobra.
    Nem rossz, grat :)
  • phalanx
  • mAilkaEVO3
    hmmz :P
  • B@lu
    most egyik huje kerdes jon a masik utan?:)
  • NortoN91
    És l2j szervereken?
  • Tomasius
    Az összes L2 free server illegális, Akik itt játszanak, na ők fizetnek érte, és eredeti serveren játszanak és ez legális.
  • NortoN91
    Illegális? Vagy mi?
  • Lynx_TWL
    nem
  • NortoN91
    Hellosztok! Tudok legálisan játszani az l2 free szervereken??
  • ZsuzS
    Chara Lvl 63 warcryer
  • GamerAdams007
    Hello sracok hétfőtől 1 hétig nem leszek, mer táborba megyek, jó kockulást!
  • VipJoco
    Ava szet eladó :P