88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Turboman
    Koszi az infot, nekem fist blade-m van, lehet erre nem igazan jo. Szerintetek egy destryer-hez milyen fegyo lenne jo?
  • Cobra.
    Persze, hogy többet sebez vele, mert a Deadly Blow a critical találathoz adja a power-jét. Szóval a VS csak a critical találat sebzését növeli.
  • gPROject
    "A freen valamennyire működtek, ha offon nyomod erről nincs tapasztalatoma"

be is baszna ha éppen az offon nem működne
    vicious stance nem csak a critical dmg növeli, hanem a skillek sebzését is! pl. egy tőrös ha bekapcsolja és deadly blowt nyomat, sokkal nagyobbat sebez vele
    gondolom a skillekhez van a destroyernek is
  • Cobra.
    Vicious Stancenek egyébként fogalmam sincs mi értelme a Destroyernél, full buffban se fogja szórni a criticalokat. Fatal Strike mint ahogy írták sima támadó skill, amivel jóval nagyobbat sebzel az ellenfélre, mint alap ütéssel. Elvileg mindkét skill hibátlanul működik free szervereken, a Frenzyvel meg a Guts-szal vannak problémák.
  • Szekijoe
    Ilu alszik. Infók este.
    A Vicious a critical ütésed erejét növeli, de zabálja a manát mint állat, a Fatal a kardra és bluntra szolgáló skill, ezek ütéserejét növelik. A freen valamennyire működtek, ha offon nyomod erről nincs tapasztalatom, mert Bebo ott Warcrayer lett
  • B@lu
    Na mi volt ilu? leoltetek baiumot?
  • Turboman
    Koszi a gyors reagalast, akkor meg kerdezem toletek ez a skillrol lenne szo Vicious Stance, Fatal Strike ezekket nem tudom mire valok. Valaki segitene nekem
  • ooorrrsss
    Remélem még lessz ilyen! Addigra már én is ott leszek!
  • Sámán
    Jah, magyar oldalt sajna erről én se tudok...
  • Sámán
    Van pár olyan skillje ami csak akkor működik ha a hp-ja 30% alá csökken. Pl Frenzy -akármikor felrakhatod mint saját buffot, de csak akkor dobja meg a patk-ot ha jócskán leverték a hp-dat (30% alá -ami egy destronak annyi kb mint a legtöbbi kari max hp-ja).
  • Cobra.
    Magyar leírás a skillekről nem igazán van (én legalábbis nem tudok róla). Ha viszont semennyit nem tudsz angolul, akkor official szerveren nem sok esélyed van a kényelmes játékra, ha free szerveren játszol, akkor meg annak a fórumán érdeklődd meg a skilleket, mivel elég sokminden nem működik az ingyenes szervereken.
  • Turboman
    Hello Gammerek! Nem tud valaki nekem segiteni, szeretnek tobbet tudni, hogy skill milyen tulajdonsaggal bir. Orc Destryer vagyok, vannak skillek amit bekapcsolok de nem latok semmi plussz, lehet olyan oldalt adjatok, ha sokat kelleni irni, ami magyaruk van. Persze ha letezik ilyen oldal. Koszi a segitseget elore is.
  • Cobra.
    Érdekes, tényleg nem játsza le egyik lejátszóm sem a zene file-okat. Még kicsit nézegetem mit váltotathattak rajta.
  • Frosty01
    :( ja, most ezt a codecet sem rakja fel [hiányzik neki az ogg.dll xD] sebaj majd egy reinstallal megoldon a közeljövőben...
  • McWolfy
    Meg c4 ben már vmi máshogy vannak azok a zenék... c3 asakat lenyomta, c4-et már nem akarta...
  • Cobra.
    Na látod, ha full installal rakod fel ezt a packot, akkor 2-3 codecet is felrak 1-1 formátumhoz, így persze hogy nem fog semmi rendesen működni.
  • Frosty01
    ACE megacodecs pack van fenn
  • Cobra.
    Gondolom felraktál valami idióta codec packot, ami jól hazavágta a directshow rendszert. Rakd fel a CoreVorbis codecet, utána valószínűleg jó lesz.
  • Frosty01
    valaki nem tudja véletlenül, miért nem játsza le egy ideje nekem a winamp és társai a .ogg kiterjesztésü L2 zenéket? :(
  • Padidiver
    Öcsém csősztök ilyen dóógok történnek osztán le is maradok róla?Lehet lassan lesz megen gépem meg vinyóm szal még a végén menek majd jáccani ha lesz időm is meg ha a netet nem kapcsolják ki de ha ki is kapcsolják akkor is minden nap fogok gondolatban l2-zni mint ahogy eddig isÉs pont ezért nem is tudjátok de manta már istencsászár 78-as najó csak vicc volt jah és útólag is mindenkinek gratula
  • xt198
    kb.
  • mAilkaEVO3
    hihi sok sok fölös SP ^^
  • ToMaX
    Hi all!Szeretnék kérdezni 1-2 BD skillel kapcsolatba mert van 1-2 tánci ami nem egyértelmű h mire jok...Pl van ez a 62-es Dance of Earth Guard.Az addig nagyon menö h védelem föld tipusu tamadasok ellen de mi sebez olyat? szal mi ellen érdemes felrakni?
    Masik meg a 66-os Dance of Protection ami terrain damage ellen ad védelmet...Na azt tényleg nemtom h mi ellen véd.
    Nah kb ennyi előre is kösz a válaszokat..
  • mAilkaEVO3
    hhihi asse lenne rossz de ez egy idézet egy Hofi kabaréból;)
  • Szekijoe
    Erről még senki sem tud biztosat
  • TruBy
    Mikor lesz már C5 PTS? pls valaki mondja meg ^^
  • Sámán
    Mi a Himnuszunk???? House of the RS???
  • GAthersw
    Jah, tartana egy darabig :)
  • dzsonesz
    ahahaha teso kiraly vagy, koszi h szereztel nekem 1 bokldog napot ugyanis reg rohogtem mar ekkorat
  • McWolfy
    Nagy kő esett le a szívemről.
    DE BAZE A LÁBAMON LANDOLT!!!
  • najó
    lol,végre elolvasod a forumot?:)
  • GAthersw
    Szerintem meg a #2esen :P
  • B@lu
    Nyugi, vicc:)
  • MeoH #53039
    Hianyoltunk is, mint ALAPITOTAGot. De avegen egyutt, kozosen, allva elenekeltuk a himnuszt....
  • Ogrus
    Piszok Mika legközelebb híjjá fel ha ilyen van
  • pharao
    Ma volt egy óriási jelentőségű gyűlése az RS2-nek, természetessen az RS1 tagjai is részt vehettek és sokuk részt is vett a gyűlésen... Az ülés témálya a klán feloszlatásával kapcsolatos gondolatok megbeszélésével folyt, mindenkit sorban meghalgatott, szóval mindenki véleménye számított, szerencséssen megszületett a döntés, miszerint gordi marad, és folytatja világrengető vezérségét egyszóval újra egy tápcsíter SPS egyengeti útjainkat... A gyűlés jelmondata volt: Magyarság, Testvériség, Egyenlőség... Természetessen új szabályzat lépett életbe amit majd késöbb taglalunk... Íme itt egy lesifotó, amit a BEST magazin pletykalapjain találtunk...
  • pharao
    Jah és én is Bishopot szeretnék, mert ahol próbáltam, ott nagyon durva atk. speedje volt alap tőrrel
  • pharao
    Ha a karimmal nem tok belepni, pedig próbálom, akkor mi lehet a baj?
    Talán bannoltak, vagy lejárt a havidíj, vagy csak rossz accal próbálkozom? a log in-nál azt irja alul, hogy üdvözlünk a Nightfall C4 Szerverén...
    Ez is vmi vicc? (vagy csak NF vette át az off helyét, annyira jó lett? )
  • Sámán
    Látom már megint minden törölve lesz