88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    SP2 + Legújabb catalyst driver + directX és mennie kell ha nem menne vegyel új gépet
  • Fruta
    és amikor néha megtalálja akkor ezért nem indul:
    Video: RADEON 9600 Series (6614)

General protection fault!

History: FL2GameData::HairAcceLocDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine
    ha tud valaki segíteni előre is köszönöm

• Fruta
    Sziasztok
    Már volt fent eccer a gépemen a line és nem volt semmi gondja,
    dde 1 formázás után újra kellett raknom és most a kövi hibaüzenetet dobja ki: OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
    CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1818 MHz with 767MB RAM
    Video: No Video

Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine

annyit értek belőle hogy nem találja a video karit, mit tegyek vele hogy elinduljon?
  • Cobra.
    Nem tetszik nekik a kártyád. Volt már valakinek ilyen itt, talán erre jár és megmondja hogy oldották meg.
  • fr0z3n
    valaki tapasztalt mar ehhez hasonlot elofizeteskor?:

Credit Card Validation

There was a problem processing your request:

* FRAUD SUSPICION

mar fizettem ezzel a kartyaval most meg ezt irja ki.
  • MeoH #53636
    Hat sztem a varik eddig sem a sleep miatt voltak tapok, hanem a dmg/sec osztas miatt. Bar van itt magas szintu nuker, majd kifejtik errol a velemenyuket.
  • matamm
    sleep pvpben eddig se volt fontos...ott van a mental shield...és ha már lecancelelte az ipsét akkor meg úgyis letudja sleepelni
  • Tufa
    szerintem a magek azzal a sleep cast timeal nem lesznek vmi tápok...
  • MeoH #53633
    Aminek te nem fogsz:P
    C5ben a varik meg mindig es a torosok.
  • Nethyrrea
    célleg, c5-ben melyik lesz a tápcsíter class?
  • VipJoco
    Annak gondolom, hogy mindjárt C5 és eljön a törösök ideje
  • Gordis2k
    Te meg minek örülsz he???

^^
  • MeoH #53629
    Es itt van mar hivatalosan is:

Chronicle 5 Public Test Server
    #649163 - 07/21/06 01:00 PM

Chronicle 5: Oath of Blood is coming soon to the Public Test Server! We are currently planning to launch the Chronicle 5 PTS on Thursday, July 27. More details will be released next week about any experience/item rate changes on the test server, reporting bugs, and more. We can say at this time that we are expecting to wipe all characters from the Public Test Server in preparation for the new Chronicle.

Beginning today, the Public Test Server will be unavailable as we get ready for Chronicle 5.

Thanks to everyone for your enthusiasm and participation on the PTS!

--------------------
    Mistryl
    Lineage II Community Coordinator
    http://www.lineage2.com

My stab at Stabby!
    forrras
  • MeoH #53628
    Vegre!!! Ez mar jo jel, lassan eljo a C5!!!
    Preview site
  • pharao
    Az RS1-nek ha minden jól megy vára lesz, de ez is még a jövő meséje (akárcsak a clan hall)
  • mAilkaEVO3
    lol keress meg ingame adok :D még van abbúl amit Szekitől kaptunk. sikitoztam ally chaten akinek kell szoljon lehet pont nem voltál : D
  • GamerAdams007
    Remelem RS 1-nek is lesz ClanHall-ja, nem csak RS 2-őnek, mer kellene a Clan Hall manager-től Healing Potion reci, Swift Attack Potion reci, meg Greater Haste poti reci :) Szeki megtennéd, hogy ha legkozelebb a klan hall-otokba jarsz megnezed, hogy ezek meike mennyibe kerül? Köszi :)
  • Gordis2k
    Szeki válasza a bossolos témára makulátlan:)
  • GamerAdams007
    Aha oks, akkor gyűjtögetem és majd szilveszterkor nem alszoké és majd skkor beváltom... Amúgy ti is észrevettétek, hogy iszonyat kis eséllyel esik a Pollen a mobokból?! Nekem 4 óra alatt esett 7 darab...
  • mAilkaEVO3
    ALT+ENTER :D
  • Jockey
    hol tudom beállítani és hogy, hogy ablakban fusson a gamma? lehet lámaság, de nem találom..
  • FragStaR
    A Remaining nel lathatod h "0" van mindkettőnél ergó esélytelen h beváltsd minden neap hajnali 3 kor van rá egy csöppnyi esélyed h be tudd valtani ugyanis akkor indul ujra mindig
  • GamerAdams007
    Ilyenkor mit hova kell irni, hogy el tudjam adni a kiharvestelt crop-ot?
  • gPROject
    WTB Gold Wyvern coins 10-12k ea pm here or ingame MysticRiver
    köszi^^
  • Szekijoe
    Az ICben a leadernek kell leadni és utána a vezetőség eldönti mi lesz vele (ha eladják akkor az érte kapott zseton a Klán hall fentartására megy az ICnek aktuálisan 2 klánhallja is van ez elég sokba kerül)

Ahogy hallottam az RS ben is a vezetőség gyüjti össze és majd klán hallt vesznek belőle.

Ha csak shoutolás útján bekerül valaki raid boss partyba akkor álltalában akihez esik az szerencsés. A raid boss droppot a legtöbbet sebző party tudja felszedni általában nuker grp.
  • Jockey
    Had kérdezzem már meg, hogy ha van egy raid, és a boss dropol valamit, ilyenkor aki random kapja azé a teljes loot, vagy van valami osztozkodás?
  • gPROject
    grat
    Te dobtad ki vagy ki droppolta? :))
  • GamerAdams007
    Gracc!
  • mAilkaEVO3
    wááááá már ventirn is mondtam élőben, hogy Gratz te makker:D a végén még télleg beköörzöd Szekit :P:P
  • ZsuzS
    Hihihi Grat Oda nem irtad ki hogy : Itt jártam! Ilu
  • xt198
    hax! :D
    egyébként grat
  • Szekijoe
    Gratula Ilu!
    Még a végén kiderül hogy nagyobb maker vagy mindennyiunknál csak eddig ügyesen titkoltad
  • VipJoco
    Gratula!

Ilu ez engem érdekel :P majd ha játékban leszek akkor beszélünk!
  • LineageII
    grat:D
  • LineageII
    csak sh-n???
    nincs kicsit nagy tömeg?:D
  • phalanx

• ZsuzS
    senki sem tud pontos értékeket 8-12 ezer fő kb
  • LineageII
    bocs hogy 2x ment el:S
  • LineageII
    hányan szoktak általában offical sh-n lenni?
  • LineageII
    hányan szoktak általában ofiical sh-n lenni?