88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• deCkman
    Nehogy már te mond meg ,hogy ki írjon ide,vagy ki nem:D Megjelölted a területedet,vagy mi?:D Csá:D:D
  • Taptarap
    persze, hogy nem változtat ezért nem is kell ide írnod, bye
  • Taptarap
    nem mind1 egy nonames kis pöts 2 napos reggel mert nem meri vállalni magát szarni rá nagy ívben.
  • deCkman
    De őszintén, a tényeken nem változtat az ,hogy én ki vagyok,szerintem.....:D
    Offon játszok:P És te ki vagy??:)
  • phalanx
    de most komolyan, te ki a **** vagy?
  • deCkman
    Többet tudok ,mint azt te hiszed!Amugy meg kapasbol tudok par embert aki botozik eleg aktívan, de ne vedd magadra.Te legyél megsértődve!:)Egyebkent meg jó, hogy valaszoltal a kérdésre :D NC....
  • Tufa
    Talán a necronak lesz a legnagyobb szopás a c5. Dark attackot nerfelik, bishopnak és a pp,ee,se hármasnak lesz Erase ami eltünteti a summont azonnal...
  • Cobra.
    Az a baj, hogy a Sleep nem is elsősorban PvP-ben volt életmentő, hanem PvE-ben. De ilyen cast time-mal egy lefagyasztott gólem is odaér a varázslóhoz, mire az elcastolja az altatást.
  • McWolfy
    pvp-re legyen külön pvp kari, nehogy már vazsi tényleg űber tank (nekró summon), nuker és pvp király is legyen. Aki pvp-zni akar, csináljon vmi arra kiélezettet. De van egy olyan érzésem, h vazsik ezt a gyengítést 3X visszakapják máshogy...
  • Tufa
    Erről beszéltem.. Egy huszonakárhány perces kóreai pts videót láttam ilyenekről, az összes varázsló, casting spdtől függetlenül ennyi ideig castolja a sleepet..
  • ZsuzS
    tényleg jobb ha nem szólsz bele...főleg ha nem is tudod miről van szó
  • Szekijoe
    Hooooooollllllllllll? Álmaidban??? Mailka nevű karinak még gyurni kell egy kicsit a 136 szintjével hogy utolérje Shaere 193 szintjét

Peace
  • Szekijoe
    A decrese weight nem levesz hanem azt csinalja hogy ~58%ig túlterhelésig nem kapsz buntetést
  • Gordis2k
    Lol te szep kis lehuzo vagy.....

Ja és lol a varázslok meghaltak???

Az egy szorci vagy necro nem tudjuk milyen bufban van..

Amúgy az idejét sem tudom mikor altatam pvp ben.
  • GamerAdams007
    Jah akkor mindet :D
    De nem nagyon fogok tudni visszaadni!!
  • matamm
    amennyit kérsz...nekem most nemkell
  • GamerAdams007
    lol... varazslok meghaltak...
  • GamerAdams007
    Oké :D És mennyi pénzt ad? :)
  • gPROject
    c5 sleep casting time
  • McWolfy
    Ott vagyok!! SZIA MAMAAAA!!
    Ha tudtam volna, hogy fényképeznek, megfésülködök és belemosolygok a kamerába. :/
  • Gordis2k
    Én nem értem mitöl van ez de lassan már játszani sem tudok:(

• McWolfy
    Charát nem ismerem nagyon, de egész biztos vagyok benne, hogy nem őt kellene megdorgálni - vannak mások, akik tényleg dorván nyomják - amennyiben esetleg lenne valóság alapja.
  • matamm
    pm ingame Fragstar ő ad neked pénzt...mond neki h én küldtelek...
  • GamerAdams007
    WTS 2db Enchant Armor D - 100k/db
    WTS 2db Enchant Armor C - 250k/db

Akinek kell az először irjon ide, aztan megbeszeljuk mikor hol talizunk ingame! Remelem kell vkinek, mer nekem nem és el kéne adnom, hogy legyen némi pénzem :)
  • Gordis2k
    Amugy mailka magasabb szintü mind szeki:)
  • deCkman
    Nem akarok beleszólni, de www.risingsun.uw.hu és ott oda van írva, hogy "Tiltot a sétéló használata xpzésre klán vagy ally logo alatt." Akkor nem tom min van a felháborodás?
  • mAilkaEVO3
    1. Te ki vagy?
    2. Mi a **** közöd az egészhez?? ?
  • deCkman
    Sziasztok! Vlki el tudna nekem magyarazni, hogy a Decrease Weight nevű EE skill, hogy működik? lvl35-ön eleg jelentektelen % vesz le. Vlki tudna segíteni?
  • phalanx
    aham, és te ki is vagy?
  • xt198
  • gPROject
    jah ezen a környéken(mirror) valakinek elég hülyén van beállítva botja(ha nem az elnézést), mert 1-2 mob után állandóan pihen
    bár nem értek hozzá, de láttam már sokkal aktívabb alvajárókat is :PP
  • gPROject
    azt hittem találtad a tőrt, mert eddig nem láttam, hogy dropnál kiírta volna a figyelmeztető szöveget
    tegnap volt szerencsém egy egész drophoz és nekem is kiírta

nemtom ez mióta van így, de nekem nem tetszik :)
  • ZsuzS
    nem vitatkozom idiótákkal .....
  • Midas
    Igaza van én se verném magam arra hogy más huz, botbol. Lv 50 en trubyval voltál meg a töbiekkel most meg milkáékkal ahol jön az xp következő megálló szeki?
  • ZsuzS
    hm lol ..... inkább nem mondok semmit erre Flash ,drága ....
  • Taptarap
    hát egen...
  • mAilkaEVO3
    nem csak te furcsállod.....
    (többi véleményem nem ide való ezért ventirn megkapja.....)
  • phalanx
    pontosan értettem mire gondolt ... csak az üzenet tartalmát furcsállom ...
  • pharao
    Pssssssst!
  • xt198
    fordíts le a sétál szót angolra, és rakj hozzá egy "er" -t