88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
deCkman #53721 Nehogy már te mond meg ,hogy ki írjon ide,vagy ki nem:D Megjelölted a területedet,vagy mi?:D Csá:D:D -
persze, hogy nem változtat ezért nem is kell ide írnod, bye -
nem mind1 egy nonames kis pöts 2 napos reggel mert nem meri vállalni magát szarni rá nagy ívben. -
deCkman #53718 De őszintén, a tényeken nem változtat az ,hogy én ki vagyok,szerintem.....:D
Offon játszok:P És te ki vagy??:) -
de most komolyan, te ki a **** vagy? -
deCkman #53716 Többet tudok ,mint azt te hiszed!
Amugy meg kapasbol tudok par embert aki botozik eleg aktívan, de ne vedd magadra.Te legyél megsértődve!:)Egyebkent meg jó, hogy valaszoltal a kérdésre :D NC....
-
Talán a necronak lesz a legnagyobb szopás a c5. Dark attackot nerfelik, bishopnak és a pp,ee,se hármasnak lesz Erase ami eltünteti a summont azonnal... -
Az a baj, hogy a Sleep nem is elsősorban PvP-ben volt életmentő, hanem PvE-ben. De ilyen cast time-mal egy lefagyasztott gólem is odaér a varázslóhoz, mire az elcastolja az altatást. -
pvp-re legyen külön pvp kari, nehogy már vazsi tényleg űber tank (nekró summon), nuker és pvp király is legyen. Aki pvp-zni akar, csináljon vmi arra kiélezettet. De van egy olyan érzésem, h vazsik ezt a gyengítést 3X visszakapják máshogy... -
Erről beszéltem.. Egy huszonakárhány perces kóreai pts videót láttam ilyenekről, az összes varázsló, casting spdtől függetlenül ennyi ideig castolja a sleepet.. -
tényleg jobb ha nem szólsz bele...főleg ha nem is tudod miről van szó -
Hooooooollllllllllll? Álmaidban???
Mailka nevű karinak még gyurni kell egy kicsit a 136 szintjével hogy utolérje Shaere 193 szintjét

Peace
-
A decrese weight nem levesz hanem azt csinalja hogy ~58%ig túlterhelésig nem kapsz buntetést -
Lol te szep kis lehuzo vagy.....
Ja és lol a varázslok meghaltak???
Az egy szorci vagy necro nem tudjuk milyen bufban van..
Amúgy az idejét sem tudom mikor altatam pvp ben. -
Jah akkor mindet :D
De nem nagyon fogok tudni visszaadni!! -
amennyit kérsz...nekem most nemkell -
lol... varazslok meghaltak... -
Oké :D És mennyi pénzt ad? :) -
c5 sleep casting time -
Ott vagyok!! SZIA MAMAAAA!!
Ha tudtam volna, hogy fényképeznek, megfésülködök és belemosolygok a kamerába. :/ -
Én nem értem mitöl van ez de lassan már játszani sem tudok:(
-
Charát nem ismerem nagyon, de egész biztos vagyok benne, hogy nem őt kellene megdorgálni - vannak mások, akik tényleg dorván nyomják - amennyiben esetleg lenne valóság alapja.
-
pm ingame Fragstar ő ad neked pénzt...mond neki h én küldtelek... -
WTS 2db Enchant Armor D - 100k/db
WTS 2db Enchant Armor C - 250k/db
Akinek kell az először irjon ide, aztan megbeszeljuk mikor hol talizunk ingame! Remelem kell vkinek, mer nekem nem és el kéne adnom, hogy legyen némi pénzem :) -
Amugy mailka magasabb szintü mind szeki:) -
deCkman #53696 Nem akarok beleszólni, de www.risingsun.uw.hu és ott oda van írva, hogy "Tiltot a sétéló használata xpzésre klán vagy ally logo alatt." Akkor nem tom min van a felháborodás?
-
1. Te ki vagy?
2. Mi a **** közöd az egészhez?? ? -
deCkman #53694 Sziasztok! Vlki el tudna nekem magyarazni, hogy a Decrease Weight nevű EE skill, hogy működik? lvl35-ön eleg jelentektelen % vesz le. Vlki tudna segíteni? -
aham, és te ki is vagy? -
-
jah ezen a környéken(mirror) valakinek elég hülyén van beállítva botja(ha nem az elnézést), mert 1-2 mob után állandóan pihen
bár nem értek hozzá, de láttam már sokkal aktívabb alvajárókat is :PP -
azt hittem találtad a tőrt, mert eddig nem láttam, hogy dropnál kiírta volna a figyelmeztető szöveget
tegnap volt szerencsém egy egész drophoz és nekem is kiírta
nemtom ez mióta van így, de nekem nem tetszik :) -
nem vitatkozom idiótákkal ..... -
Midas #53688 Igaza van én se verném magam arra hogy más huz, botbol. Lv 50 en trubyval voltál meg a töbiekkel most meg milkáékkal ahol jön az xp következő megálló szeki?
-
hm lol ..... inkább nem mondok semmit erre Flash ,drága .... -
hát egen... -
nem csak te furcsállod.....
(többi véleményem nem ide való ezért ventirn megkapja.....) -
pontosan értettem mire gondolt ... csak az üzenet tartalmát furcsállom ... -
Pssssssst! -
fordíts le a sétál szót angolra, és rakj hozzá egy "er" -t