88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• gPROject
    Effect of "Instant Kill” has been expanded. Effect 1: Monster’s HP is reduced by 50% or PC’s CP is reduced to 1 with low percent. (Blinding Blow, Backstab, Deadly Blow, Critical Blow). Effect 2: Monster’s HP is reduced to 1 or PC’s CP and HP are reduced to 1 with very low percent. (Lethal Shot, Lethal Blow)
  • gPROject
    CLAN SKILLS
    How they work:
    - Clan skills are all Passive.
    - To learn a skill reputation points and Raid Boss items are needed. The clan must have at least the () level to be able to learn it.
    - Once the clan leader learn them, all the members with the right rank get their effect.
    - If clan reputation goes lowe than 0 the skill effects are nulled.

Skills:
    - Clan Body (5). Clan members Max HP is raised. Reputation 500. Item: Vastland Egg - A grade
    - Clan Spirit (6). Clan members Max CP is raised. Reputation 800. Item: Fake Life core - A grade.
    - Clan Soul (8). Clan members Max MP is raised. Reputation 3900. Item: Soul of an angel - A grade.
    - Clan Health (5). Clan members HP Regeneration speed is enhanced. Reputation 500. Item: Vastland Egg - A grade.
    - Clan Moral (6). Clan members CP Regeneration speed is enhanced. Reputation 900. Item: Fake Life core - A grade.
    - Clan Clarity (8). Clan members MP Regeneration speed is enhanced. Reputation 3900. Item: Soul of an angel - A grade.
    - Clan Might (6). Clan members P.Atk is raised. Reputation 1000. Item: Dragons Heart - A grade.
    - Clan Shield (6). Clan members P.Def is enhanced. Reputation 1000. Item: Vastland Egg - A grade.
    - Clan Empower (8). Clan members M.Atk is raised. Reputation 3900. Item: Soul of an Angel - A grade.
    - Clan Magic Barrier (5). Clan members M.Def is raised. Reputation 500. Item: Dragons Heart - A grade.
    - Clan Guidance (7). Clan members Accuracy is raised. Reputation 1900. Item: Skull of Reaper - A grade.
    - Clan Agility (8). Clan members Evasion is raised. Reputation 4000. Item: Skull of Reaper - A grade.
    - Clan Shield Block (7). Clan members Shield Blocking chance enhanced. Reputation 800. Item: Skull of Reaper - A grade.
    - Clan Shield Defence (6). Clan members Shield Defence is raised. Reputation 800. Item: Dragon Heart - A grade.
    - Clan Resist Typhoon (7). Clan members Resistance against Water/Wind is raised. Reputation 1800. Item: Tombstone of the Ruin - A grade.
    - Clan Resist Lava (7). Clan members Resistance against Fire/Earth is raised. Reputation 1800. Item: Tombstone of the Ruin - A grade.
    - Clan Fortitude (7). Clan members Resistance against Shock attack is raised. Reputation 1800. Item: Tombstone of the Ruin - A grade.
    - Clan Freedom (7). Clan members Resistance against Root magic is raised. Reputation 1800. Item: Tombstone of the Ruin - A grade.
    - Clan Vigilance (7). Clan members Resistance against Sleep magic is raised. Reputation 1800. Item: Tombstone of the Ruin - A grade.
    - Clan Movement (8). Clan members Movement Speed raises. Reputation 3800. Item: Cradle of Creation - A grade.
    - Clan Death (7). Clan members experience loss and item drop rate from PK/Monsters is reduced. Reputation 2200. Item: Cradle of Creation - A grade.
    - Clan Emperium (5). Permission to create Clan leader chat channel. Reputation 0. Tombstone of Ruin - A grade.

• gPROject
    O.o

- Mystic clases get -30% Casting Speed and Accuracy -8 when using Dual Swords, Bows and Polearms
  • gPROject
    az összes skill és sok, sok infó c5-ről
  • GamerAdams007
    Hali! Én 10 napig nem leszek, addig tömködjétek tele a fórumot képekkel! :D Angliába mek, majd jövök 10 nap múlva (illetve most még 11 nap)! Na sok szerencsét szintekhez, meg a soul cryokhoz, meg craftokhoz meg mindenhez! Pápá!!
  • Culram #53877
    Elméletileg, (mert ezt írták valahol) ha az optionsban kipipálsz valamit, akkor működik a wasd, és még az 1 2 3 4 5 6 7 8 9... is.

Na meg is van. Az options-->game fül-->Enter Chat. Pipáld ki, és működni fog. Most próbáltam. :D
  • phalanx
    ebben a játékban nem lehet billentyűkkel játszani, jobb ha elfelejted
  • Szekijoe
    Nem Pedig 1 szer kinyirtuk már a bosst!
  • Gordis2k
    Grat!! Sikerült lvl 13at huzni?
  • panther112
    Üdv,

nem tudjátok, lehet valahogy a járkálással wasd-ra állni, mint ami alapértelmezett a wow-ban. Baromi idegesítő ez az egeres mászkálás.
    Köszi
  • phalanx
    grat
  • Szekijoe

• McWolfy
    LOL
    UnchihaSasuke jössz? :DD
    Mik nicnsenek... majd sieghardtra gyere, itt van magyar ally, meg magyarok 90%-a.
  • McWolfy
    ha neten veszed meg az nc-s accot, akkor is kapsz egy hónap játékot, de ez ízlés kérdése, úgy tudom a dobozos cumóban van 1-2 extra mütyűr is.
  • Jungle
    tyty a segítséget :)
  • Sámán
    CIB bankos webkártya kira, nekem is az van (MasterCard) -ha volt rajta pénz akkor még sosem hagyott cserben
  • azirafael
    Na szúrjatok be néhány PTS-es képet!!!
  • Culram #53865
    ha meg nincs accountod akkor en a gamecardot valasztanam.
  • FragStaR
    Az jó lesz sztem ha meg megse akkor veszel 2 havonta egy gamecardot nem nagy cucc pénzben ua. mind2.
  • Jungle
    gamecardot éppen, hogy ki akarom hagyni :P
    cib bankos webkártyám lesz jövő hétre elvileg
  • Culram #53862
    Igen a dobozban benne van a kulcs. A gamecard semelyik bankos izének nem felel meg. Az külön opció, szal kiválsztod majd mikor felakarod tölteni az accot, valahol gamecard. Majd kéri a kártyán lévő kódot azt kész.
  • Culram #53861
    Igen a questekre gondoltam.
  • Jungle
    Sziasztok, én most jutottam el odáig, hogy offra szeretnék jönni hozzátok a sok frees zűrzavar után.. :)

Annyi volna a kérdésem, hogy ha a játékot megveszem itt dobozosan: http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=8756 az ugyanúgy azt a serialt tartalmazza, amit playNC-n is meg lehet venni, és még a dobozzal jár 30 nap játék, ami viszont a 25 eurós plaync serialban nincs benne?

Jah még azt szeretném megkérdezni, hogy a webkártyák általánosan mind mastercardnak számítanak, vagy csak az otp-s, és én meg lehet majd jól megszívom a cibes kártyámmal, ha elkészül jövőhéten.. :P
  • Cobra.
    A questekre gondolt szerintem.
  • McWolfy
    Mert így végig lehet jászani?
  • GamerAdams007
    Top Grade cuccok 1-2 napos küldikkel :D Mondjuk D-s az lehetne 2 nap, a Cs az már 3-4, B 5-6, A 7-8, S 10 nap kb... :D Sztem állat lenne :DDD
  • Culram #53856
    Oh, ha itt mindenki tudna küldit írni, akkor sose lenne végig játszva. Vagy olyan jó rövidek lennének és kapnánk érte durva cuccokat. :D
  • Sámán
    Elméletileg csak a fizetős legális, külik már előre ki vannak találva, neked már csak meg kell oldani őket (azért van olyan küldi ami több emberre van kitalálva) -multiba viszont nagyon jól lehet gyakni pl
  • norbre
    ja és még1 kérdés:
    ez a game most fizetős vagy ingyenes? nem tudom kiigazodni azon amiket találok
  • norbre
    jaj rosszul kérdeztem
    tudok-e olyat csinálni, hogy én kitalálok egy questet és a haverek multiba végigjáccák?
  • Culram #53852
    Jah, televan questekkel a progi. Van egyéni, és van partys is, van olyan amit a végtelenségig is lehet csinálni....
  • norbre
    hi
    ebben a gaméban lehet egyéni küldetéseket csinálni?
  • McWolfy
    Enyémben van :)
  • Romel
    thx
  • Culram #53848
    Ha meg még is off, vagy másik :D, akkor... A passban ne legyenek számok.
    Nekem ugy sosem megy.
  • McWolfy
    meg Mayáékkal már kb szintedben vagyunk, jöhetnél velünk, vagsy mi mehetünk veled :)
  • phalanx
    ha offról van szó, nézz körül a plaync oldalon ha meg valami free szerver akkor meg egy másik fórumon ..
  • Romel
    SZIASZTOK! Helpet kérnék, mert nem akar belogginolni ez a mocsok. Hiába korrektek az adatok, egyszerűen kiírja, hogy a felhasználónévhez tartozó pass nem jó. Hallottam valami msn gányolódásról, köze van hozzá ha msn live-ot használok? Valami gyógyírt tudnátok adni? (format C:-kívül) mert 2 napja lett újrarakva az egész rendszer és nincs kedvem pöcsölni, mire mindent feltelepítek. Thx!
  • xt198
    joco, ha elfogadsz egy tanácsot, várd meg a c5-öt, mert elvileg majd lehet solozni, hátha ugy könyebb lesz...
  • VipJoco
    Nem vagyok annyit gép elött, hogy megérje fizetni az acc-om. A másik meg, hogy akikel szoktam party-zni azok az emberek vagy nincsenek gépnél mint én vagy elhuztak szintileg!