88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• deCkman
    Ha jól ertelmezem, elvileg az lenne, hogy itemekbol lehetlesz SAJAT craftot csinalni, es nem lesz szukseg Törpre.Az Adventurer Guildsman nel lehetlesz bevalltani, de ez az en fordítasom!Mondjuk így ertelmet veszti a Törpe egy picit!:(
  • najó
    igen arra,raidelni kell majd egesznap c5be:)habar ha nem dobnak majd csak ilyen crystalokat,akkor az S-es cucc(legalabb most partok esnek hozza) megritkabb lesz mert e link szerint arra nem tudod beváltani(mondjuk a koreai link olvashatatlan,pedig ott csomo targy van irva:))a tobbi grade viszont valszeg olcsobb lesz,juheee!:)
  • deCkman
    Jó, de nem sleep kent fog funkcionalni a Trance?
  • Tufa
    Trance nem ugyanaz mint a sleep! Trancenek olyan casting spdje lesz/van mint a mostani sleepnek.
  • Szekijoe
    Ez raidre vonatkozik?(sajna nincs sok időm olvani melóhelyen)
  • MeoH #53917
    Kizart.. Nem lesz annyi idod, hogy elszivd a manajat. A sleep pedig nem bizti hogy bejon, plan ugy, ha 4mpes. Addigra agyoncsap a nuker...
  • TruBy
    DE az OL és a WC sleep-je is csak 4 másodperces marad :)
  • deCkman
    Az EE es a Bishop kap csak Trancet!
  • deCkman
    El tudnad kepzelni, hogy be tudja verni mondjuk egy EE??Akkor eddig nagyon jónak tűnik!
  • FragStaR
    De tanulmányoztuk és pet nélkül az SH-t 10 ből 8x az SpS-t 10 ből 5x nyomta le ha viszont volt summonja akkor kb cp jét tudták leszedni neki Sorci ellen nem ment de gondolom ott is hasonló lenne a helyzet. Mindenkin maja robe set és acumen es SoM volt. Viszont a Bishop (gondolom a SE és a EE is) kap új sleepet (trance) ami nem lett nerfelve szal kb olyan a kaszt speedje mint a mostani sleepnek ergó ők jól fognak tudni altatni még mindig, valamint a pet eltüntetős skilljük is atom. A mana szívós és a területi mana szívós ról nem is beszelek. Egy 75 ös vazsi manajat 5 vagy max 6 szívasból tünteti el ami az új sleep el nem is nehez
  • deCkman
    Vlki nem tanulmanyozta abba a kicsi időbe PTS-en a Necromancert?Nekem meg Updatelni se engedi!:((( Pont a felenel jart amikor leallt az egesz!:D
  • Sámán
    Jah, nem is... csak 100 milla fog várni... De azért az se olyan rossz
  • Sámán
    Ha beindul pts kuknts be a wárédba, lesz ott némi kis zsebpénzecske (konkrétan 1milliárd adena) -abból talán majd futja erre-arra
  • gPROject
    érdemes elkezdeni, csak hétfő óta nem megy :)
    hétfőn elkezdtem, csináltam 2 karit, amik rögtön lvl75-ösök voltak, rakat sp-vel, semmi adenával
    elindultam a városba tanulni skilleket, de nem volt spellbookra lóvém és castot sem tudtam váltani, így rohantam megkeresni a teszt szerver helper macskákat, de sehol nem voltak
    állítólag volt valami hackkelés megint és azóta sem megy a szerver, mintahogy a rendes is állítólag azért állt, mert valami exploitot nyomattak ezerrel
    remélem azért még egyszer elindul a pts, annyit sikerült a 30 perc semmittevés alatt leszűrnöm odafent, hogy upgradelnem kell a gépet, mert 2 klienssel semmi esélyem a játékra
  • najó
    ha ez igyvan elég érdekes az arcana robenal hogy alapból c5be kap az ember +9%matkot és a +6ra enchanttal pedig felesleges is foglalkozni,legalabbis pdef-ért kár plusszolni
  • Anahita
    AVADON sapit vennék, kölcsönöznék.
    nem tudok játszani amig nincs, eldroppoltam és lenyúlták.
  • Jo3y
    De a mocsok nem fogadja el a beast ss-t fegyo nelkül xD
    Kaját persze fogyasztja 1000 L de semmi jó :(
  • Sanca
    Tudna vki par infot mondani pts-rol? Van meg ertelme elkezdeni, vagy mar volt vmi fele boost? Sokat kell szopni expelessel meg questekkel, vagy vegig a pvp megy?
  • Tufa
    B és C-nél is csak azokról nem találtam képet.
  • McWolfy
    Kis állatkáknak tudtommal csak pet bsps-t lehet adni, meg kaját, úgy nagyobbat gyógyít :)
  • GAthersw
    Sztem minél több cucc +6 anál többet ad talán...
  • Jo3y
    De ez valami ujjitásnak tünik nekme hogy A-s armoroknál is igyvan :)
  • Jo3y
    Én eddig csak S-es fegyoknál és armorknál láttam. Viszont van 1 kérdésem. A baby peteknek lehet valahol felszerelést venni? Vagy ők csak igy naturan vannak? :D
  • Culram #53899
    When a set item = Mikor egy szet rész

Szerintem, csak egynek kell lennie. Bár kérdés mi van akkor ha egy másik rész is hatos, vagy esetleg mind +6-os.
    És ez csak az A, S-es armorokra igaz van mindegyik set armorra?
  • Szekijoe
    A set minden elemének +6 vagy magasabbnak kell lennie? vagy már elég ha az egyik vagy mindegyik rész ad külön bónuszt ha +6os?
  • gPROject
    köcc
  • Tufa

• Tufa
  • gPROject
    az új clan skillekkel nagyon jól járnak megint a nagy klánok
    valahol azt olvastam, hogy az armor szet bónusza növelhető overenchanttal
    tudja valaki, hogyan fog ez működni pontosan?
  • gPROject
    ja van, egy temestest láttam valamelyik nap
  • Szekijoe
    Jaj kifogyott a reflektoromból az elemNo more fény a sötétben.bye bye hero shout

Van már SE heró is. Mondjuk ez a tegnapi szerver leállás nagyon keresztülhúzta a számításaimat
  • xt198
    ? :D
  • Gordis2k
    Jézus 10 orája semmi azt hiszem k. nagy baj van(:
  • FragStaR
    na majd Meoh
  • Szekijoe
    Ez a hero olimpián kibaszás az összes healerrel. Mert eddig én próbálgattam lőni az ijjammal de -8 accuracyval ráadásul kasztolni sem tudok vele még esélytelenebb leszek bármit is elérni olimpián.

Esetleg egy SE-nek lenne esélye root + íjj kombóval de szerncsére eddig az öszes magas SE felvásárlásra került és mana battery ként tengeti életét. Kíváncsi leszek mikorra lesz SE hero.
  • McWolfy
    Nagyon én sem, de egy vazsi tényleg legyen vazsi, bufferek meg sztem Cini kivételével úgysem akarnak verekedni.
  • Cobra.
    Tőrösök meg íjászok megint nagyon erősek lesznek. A varázslóknál viszont nem értem mi értelme volt letiltani a normál fegyvereket.
  • BaalKain
    Némmá úgy tesz mint aki örül
  • mAilkaEVO3
    grrrraaatttuullaa Szekkiii :D
  • McWolfy
    Ja, próbáltam már, srác benyomta UD-t, aztán rányomtam cuccot, hopp, bejött, köv ütésre kifeküdt.