88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Jó le van tiltva. akkor vagjatok ki : http://img162.imageshack.us/img162/4287/shot00064fe4.jpg -
Az új mass rez !
-
Nah tegnap este hazaérkeztem a berándulásból, és egy jó alvás utánn ujjult erővel jöttem vissza játszani... Ma egy kalandokban gazdag reggelre virradtam, stormblaze es AmberJacobs FG-ben ismét az életemre tört, először feküdtem, de a 2. találkán Stormblaze 2X halt Amber pedig BSOE segitségével meneült meg :P (természetessen subclass-ban voltak...) -
Na ezt a képet már rég fel akartam tenni de csak most jutottam el a megvalósításig. Szóval kicsit nagy ez az item nem ? ^^ Nem vágom mitől volt és nem sajnos nem páncél volt benne
-
najó #54038 semmi panik,még nekunk se sikerült egyetlen 60-as craftse -
Nah most lesz az amikor ujra kiprobálom a linega2öt.Aki eligazitana a játékról az vegyen fel msnre lenne1-2 kérdésem [email protected] thx -
Nem tudom Mailka-ék mondták-e!
Akinek van alt karaktere 30-40lvl és szintezni is akarja az NE, ismétlem NE csinálja meg a 2. castváltót! Mert ha C5ben csinálja meg úgy hogy benn van a Clánban a Castváltóért sok reputácio pontot kap a klán. -
Nah hát ez faján sikerűlt! Ennyi az én szerencsém. Multkor 2delut +4 meg 1 homut +5 törtem be most meg ez! 

-
Egész nap pisztolyt fog a fejedhez egy feketébe öltözött alkaidás csákó és fenyegetőzik hogy ha raidre mersz menni azonnal kinyír?
-
kurva jó, nem elég, hogy aki raiden van dropot kap még ezeket is azok kapják akik raidre tudnak járni
valahogy sejtettem, hogy ebből is kimaradok -
najó #54032 amit dobnak majd a raideken a mobok -
és mi az a life crystal?
gondolom valami olyasmi amihez nagy klán kell ismét -
najó #54030 Kis gyüjti a ptsről:
Life Crystals beváltóhelyek:(Adventure Guildsmannal)
Rune:Leather armorok: BW+Doomig
Aden:Egy- ill. kétkezes vari fegyik:SOE ill.Kaim Vanul's Bones, Cipők:Full plateig)
Giran:Ork fegyók:BC-ig,Pajzsok:Full Plateig
Shuttgart:Heavy armorok:BW,Doomig
Goddard:Ijak:BOPig, Glovesok:Divine,Full PLate
Heine:Egy- ill. kétkezes kardok:Damascus+Guardian Sword
Dion:Helmetek:Full Plateig
Gludio:Egy ill. kétkezes balták:AOBA ill.Star Buster
Gludin:Török:Demon Swordig
Oren:Robek:BW(!!)Doomig
HV:Polek:Lanceig
Ivoryba,kezdőkbe nincs beváltás
Most már csak egy vár kéne hogy az A-sak is meglegyenek,de gondolom váranként más lesz. -
deCkman #54029 Köszi a segítseget, megkaptm az NCSOFT tol az emailt!Azt írtak le amit te mondtal, ugyanazon a honlapon az ask a Questionba kuldtem el az adataimat, remelem sikerülni fog!
-
b4m #54028 kösz a tippeket, megpróbálom őket, majd csak lesz vmi. -
Culram #54027 Esetleg vírusírtó.
Esetleg reinstall.
Ne l2.exevel inditsd, hanem hagyd upgradelni esetleg
Vagy tötöld ki a gameguardot, es majd upgraddel ujra rakja magat...
most nincs más ötletem -
"http://support.plaync.com oldalon a My Stuff fül alatt krealsz egy accountot. Bejelentkezel és írsz az Ask A Question fül alatt egy üzit. Fogalmazd meg mi a
problemad. Ezutan valaszolj a kerdesekre:
PlayNC master account name:
First and last name:
Physical Address:
Date of birth:
Serial codes/access keys:
Unique Account ID(s):
Es sztem meg írd a vegere h te gamecardot hasznalsz.
Ezutan varsz es nezegeted a My Stuff fül alatt az üzeneted "Status"-at.
Eloszor a system generalni fog ra egy ilyen auto valaszt, es olyan linkeket ír be amiken hasonló problemak vannak megfogalmazva es megvalaszolva. Ezzel ne foglalkozz mert az nem segít rajtad!( Bar ilyet lehet nem kapsz mert, nem tom mi alapjan kuldi azokat a szarokat. En kaptam...)
A lenyeg h amikor valodi valaszt kapsz, kulon irnak majd e-mail-t is! Gl!
-
b4m #54025 Azt már próbáltam, sajnos nem oldotta meg :( mi lehet még? -
deCkman #54024 Sok oka elehet, nekem eloszor a TŰZFAL miatt nem indult....Kapcsold ki es probald meg úgy! -
b4m #54023 császtok!
Amikor indítanám a lineage2-t akkor nem csinál semmit, nem tudjátok miért van ez? -
deCkman #54022 En tudom a "Unique Account ID(s)", meg a serialtcode ot is, de nem kartyarol fizetem.Ezeket az adatokat hova kuldjem el???????????? -
BaalKain #54021 Ja és én 3-án 16:40-kor küldtem el a levelet
-
BaalKain #54020 Loll hát akko nekem ennyi volt a játék. Az unique ID-t sem tudom meg a serial codet sem.
-
Én is írtam. Ügye nekem a születési dátummal volt a baj.
Ezeket az infokat adtam meg én is, csak az "Unique Account ID(s)"-t nem töltöttem ki. Nos ekkor írtam nekik:08/03/2006 10:30 AM és ma (08/05/2006 05:01 AM ) válaszoltak. A válaszban a sok blabla után azt írjak h cak akkor tudnak segíteni ha megadom ezt az "Unique Account ID(s)"-t meg, pluss adjam meg a bankkártya számának uccso 4 karakterét amiről fizetve van az acc. -
deCkman #54018 En is írtam, de nem valaszoltak, vagy egyaltalan hova írnak?????Pedig mar 2 napja írtam :( -
szeva mindenki
visszajottem a Balcsirol -
Végre lenne pár órám játszani erre elment a külföldi net... -

-
Hogy neked mekkora a.... Patakod :) -
Ja, jo kis tested van... 
-
hmmz :D
-
Ma értekezem Kaviccsal, accom eredeti tulajával. Remélem menni fog, ha nem, akkor szívok egy kört, de reméljük a legjobbakat -_- -
Sanca #54010 En nem tudom sem a datumot, sem a kerdest, ugyhogy 1 ilyet irtam ncsoftnak, sztem segiteni fog, akinek hasonlo a problemaja irjon vmi effelet.
http://support.plaync.com oldalon a Ask a Question fulre kell kattintani.
Amik a level elejen vannak ...-al, azok mind szerepelnek az egyeni plaync oldalon.
Subject: I forgot my PlayNC master account password and I can't reset it using the FORGOT PASSWORD feature.
Here is my account information:
PlayNC master account name: ...
First and last name: ... ...
Physical Address: .............
Date of birth: I dont know this. I typed something random, and I dont remember it now.
Serial codes/access keys: ...
Unique Account ID(s): Ive deleted the email contained this a logn time ago.
Some other information whitch may prove that this account is mine:
My main character on Teon is Aimful, male lvl 76 Moonlight Sentinel with ~X% exp, around Xk adena in his inventory, he has a lvl 73 Spellsinger subclass with ~X% exp. Current place of Aimful is at the XY on the Spellsinger subclass, geared with +X ... yewellery set, +X ... set(the robe is +X), +X ... and a +X ... shield. In the warehouse there are +X ... set(light armor is +X), +X ... with ... SA, and a lot of other items. All of the other characters on Teon are lvl 1 characters - ... (dwarf female), ... (dwarf female, with ~X millions adena on her and a lot of items including Dark Crystal Robe Recipe), ... (elf fighter female), ... (elf fighter female), ... (elf fighter female, dead at XY at X% exp), ... (im not 100% sure about the name, but she is an elf fighter female on Tower of Incolence lvl 10 port spot). -
Sztem se ad fel, mert nem te vagy az 1duli, akinek az a problemaja.
Banatos macskat vissza tehetnek. van 1 lvl75s karim lvl20 skillekkel, cucc nelkul... Jo nagy tetuseg, hogy aki a elso 3 nap nem menfel, az mar ne is menjen felfogas. Ncfosnak 1re f@szabb huzasai vannak... -
Szerintem próbáld meg most! Mert most tuti rengeteg ilyen jellegű kérést kapnak csak kitartónak kell lenni. -
najó #54007 azt nem neztem mert miert valtozott volna?:)meg semmim sincs meg mindig mert nincs macs -
Anahita #54006 hova lett a PTS-en a gmshop? -
Nekem nem tudták :( -
Ne add fel!!!! Emil az NC softnak és megoldják!!!! -
Az ketra ork és silennos hely ugyanolyan marad C5ben?