88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• gPROject
    materiál, ss-sps reciket vennék!
    akinek van elfekvőben felesleges és megválna tőle az nyomjon pm-et RiverDeSouza-nak és az árban megegyezünk
  • BaalKain
    Milyen titkos párbeszédek folyhatnak itt :)
    De azért grat!
  • McWolfy
    Gratu :)
  • Taptarap
    Gratz.....te.............
  • ZsuzS
    én meg 7x-be léptem
  • ZsuzS
    Gratu :)
  • McWolfy
    Jé, néztem a képeket, gratsz népek ^^
  • mAilkaEVO3
    GRAAATZ GRAATZ GRAATZ :pppp
  • pharao
    Vki irjon nekem privát üzenetet pls...unatkozom ^^
  • Akhi
    Grat Grat!
  • GibboRamone
    Igen, reseteltek a jatek es a playNC accomat is! Az uj jelszokat e-mailre kuldtek el! Ja es grat a szintlepoknek!
  • BaalKain
    Csátok!
    Van egy Valhallám 45m-ért ally tagoknak
  • Szekijoe
    Csak új hajstílust nyomott és azzal vagizik most

Grat
  • najó
    csápcsáp minden szint uposnak
  • B@lu
    TE HULE:)))

az 1817 adena! na az valami!!!:)))
  • TruBy
    Diniz az a 14 stem szép drop...
    (vagy ezen a képen nem az a lényeg? )
    Egyébként meg Gratuu
  • McWolfy
    JÁJJJJJJJJJJJJ
  • McWolfy
    Supportból sosem elég sztem.
    Jaja, SH-n van egy fullos magyar ally.
  • Cobra.
    Sieghardton van a legtöbb magyar, van 2 klán is, mert az első már betelt. A support karaktereket eléggé felerősítik most C5-re.
  • Creator
    Több mint egyéve nyomom a L2-t, most szántam el magam hogy megyek officialra, és lenne pár kérdésem:
    Melyk szerveren van a legtöbb magyar?
    Használtok TS vagy Ventit, esetleg az IP-je?
    Legtöbbször support karit csináltam, jó lesz vagy tulsok van belőlle?
    Van olyan magyar klán aki egy kezdőt bevenne?
  • B@lu
    LOL

az az M attack amit ott latsz nem igazan altalanos a WC k koreben:)))

ezt mar csak demon settel lehetett volna fokozni, de az nem lett volna eletszeru :P

sosem hittem volna hogy kozel 1.7K m atatckom lesz valaha.. es ez 78 on meg sokkal tob lesz:)

Akhi! ime errol beszeltem:)

• VipJoco
    Kellene nekem olyan ember akinek van lejárt Account-ja! PM még ma ha lehet
  • LineageII
    köcsög én tejlesen bevettem! xDD
  • mAilkaEVO3
    GRAATTUUUU :D:D:D:D:D
  • deCkman
    skacok lehet en vok hulye, de en 2 levelet kaptam az nc softtol!az egyikbe velemenyt kertek, a masikbe ez volt írva: Am closing this ticket as this issue is being worked in ticket# 040204-001521. Megneztem, a szamot, de a kerdesem van ott, de ettol meg nem tok belepni a jatekba....Aki visszakapta, az kapott masik jelszot vagy a regi jelszoval tudott belepni?

• MeoH #54097
    Ma vegre sikerult par orat eltoltenem a ptsen. Es talalkoztam is a Zariche karddal. 1 profetahoz kerult es igen csak durva volt... Tudta magat buffolni, es kb40 emberke csepelte, siman kibirta. Bar az is igaz hogy 2k-4k dmgt osztott. En full buffban +hawkeye+acc.cal 80-100dmgt, es kb minden 3-4 lovesem talalta el... De ha leolt nem vesztettem xpt. Jo moka lesz ez:P
    Ime a kard maga, a kisasszony kezebe
  • pharao
    heh, ez nem jött össze, itt van még 1szer
  • pharao
    Ha terelsz, minden bizonnyal...
    Én beteszek egy linket egy jó kis szerverröl, remélem ezért nem harapják le majd a fejem, Low rate, de ahogy elnéztem szinte minden megy rajta, és valami újfajta lehet, mert állítólag se nem L2j, se nem off mod, na mind1, itt a link, nézegessétek!
  • matthew 55
    ott nekme is van egy karim lvl 50 prophet, de szerintem egész jó szerver, bár van némi hátulütője...

Egy kérdés:

OFF-on is jönnek a mobok a healerre, akkor ha az healeli a partitársát?
  • PíszLávJuniti
    szerveren múlik?
  • LineageII
    najó nem f@szkodok
  • LineageII
    és egy liket amiben van egy link?:D :D :D
  • Tufa
    nem
  • LineageII
    feltehetek egy linket arrol az off mod szerverről amin én játszok?
    ezen azért elegen játszanak és elég sok dolog jól működik rajta.de officált meg se közelíti!mint minden off mód vagy l2j szar
  • pharao
    Hmmm, jó kis szerveren tolhatod
  • PíszLávJuniti
    nemrég kezdtem a játékot, tökre tetszik, csak a szerveren kevesen vannak :) na mind1.
    azt viszont nem tudom, hogy a későbbiekben is így lesz-e, indítottam egy harcost, és egy varázslót is.. Kicsit könnyednek érzem a harcokat, a harcossal, jóformán annyit tudnak sebezni a velem egyszintű ellenfelek, amennyi fel is gyógyul szinte azonnal.. a varázslónak kis ellenfél egy széllökés, a nagy (uaz lvl) meg két csapással levágja. sőt, még két szintel kisebb ellen is leüt kb, fegyverrel pláne, ( ők is rohadt gyorsan gyógyulnak fel.. ), varázslatomat pedig megtudják zavarni támadással, tehát onnantól kezdve hogy az első támadás az enyém volt, már végem, ha nem futok elég messzire.
    Küldetésekért csak itemeket lehet kapni, vagy xp-t is?
  • TruBy
    Gratu Akhi
  • Adre
    pl én.Szerintem egyszerűbb, és gyorsabb megoldás
  • ZsuzS
    Gratu
  • Creator
    Szeretnék én is off-ra menni, de ez a fizetési rendszer nekem nem felel meg. A gamecard-os rendszerről mi a véleményetek? Valaki vásaárolt már itt: http://www.amextec.hu? Most a Lineage II + 60 napos gamecard adják 11990 ft-ért.