88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ha SwS leszel az kira, én meg BD vok (illetve most még csak Palus Knight), és majd zúzunk partyzni :) -
Jungle #54203 Nekem kész az acc, elvileg mindjárt lépek is be, jeeee :)
Jelentkezek majd pmen én is, ha lehet szeretnék én is bekerülni a nagy allyba :) (sws szeretnék lenni ><) -
dogjoy #54202 Csinálok egy spellhowlert -
Sztem tuti bevesznek, csak PM-ezz rá mAilka-ra, vagy Shanway-re, de asszem BlackManta is tud invitel-ni. Amúgy milyen karival fogsz kezdeni? -
dogjoy #54200 Akkor, ha mennék hozzátok játszani bevenne majd valamelyik klán a magyar szövetségbe? -
dogjoy #54199 Nekem vmi tonlineos sima adsl van és eddig még soha sem volt vele a világon semmi baj...
Amúgy Sieghardton szokott lenni rendes siege, ahol harcolnak is, ha igen milyen gyakran? -
hm, igen ez elég gáz :/
Emléxem én nekem egyszer szarakodott a netem, és mi is FG-ben pvp-ztünk, tempest ellen... 9v27 :D
Következő volt: elindul a harc, feltáncoltam... megállt a kép... rá fél percre, disconnected... 5perc mulva visszatudtam emnni, mindenki halott volt... -
Rövid reggeli leírás!!
Kiugrottam a szokásos reggeli pvp mókámra.
Miután fgben több elenség is volt nem portáltam ki hanem adenből gyalog.
Remek ötletnek bizonyult simán hátbatámadtam Soulcaibert mikoris.
A megszakadt a chello és kiestem a játékból persze gattacat és engem is faszán kinyirtak mert addig még bentartot a lagban holot nem ütötek még meg és én sem ütöttem. Tehát regeli jókivánságaim chellonak Elmentek ti a ***** **** ***** ****** *** ****** * **** * **** **** ****** ** * ******** ******* **. És sajnálom az ügyfélszolgálatot miután felhivtam őket... -
Ja, már csak azért is megéri SH-ra jönni, mert én ott vagyok ^^ -
Huh akinek kellett Dual stamp az majd pm-ezzen rám! Mert elfelejtettem ki volt
-
Azerintem o vmelyik free szerveren játszik a komentjeiből ítélve 
Egyébként Sieghardton van a legtöbb magyar, viszont teonon is vannak, kb 10 fő, és szét vannak széledve külömböző klánokban... -
LOL Bartson sok a magyar???
MErt sieghardton 3klan+2 kis klan 132 tagu ally van amibol 60-70 aktiv játékos és 30-40 kocka sem hiányzik:).
Inkább gyere át de gyorsan):
-
dogjoy #54192 Jó engem csak az érdekelne h melyiken vannak a legtöbben ahol hely is van... :) -
es ott mennyi magyar van? mer ta sieghardton kb 100 -
officialon jatszol? :D -
Gumbo #54189 lol a sieghardton 2 full klan van -
a Bartz-on vannak a legtöbben, énis ott vok :) -
dogjoy #54187 HAli, lehet megyek off-ra vagyis nagyon valószínű, olvastam h a Sieghardton vannak magyarok, arra mennék amelyiken a legtöbben vannak... :)
És érdekelne hogy bevesztek-e egy klánba és tudnátok e segíteni anyagilag az elején, mert most hagytam ott egy 70+os varit és kellemetlen kiskarival lenni :D -
bocs, már megoldódott a probléma, pls töröljétek a hsz-em -
hi all
Lenne 1 kérdésem. Amint elindítom a játékot 1ből lelövi a netet a gépről. Ez mitől lehet? -
lol, de ha bárki jön akkor az sps-ednek illene megvédenie magát, ha meg sokan jönnek akkor pr. -
Sanca #54183 Hat IT ent nem tul biztonsagos:P -
Nem tudom nálatok hogy van, nálunk inkább a 13as Cry hiánya miatt nem volt sok Sg fegyó. De utóbbi időben nagyon rááltunk kb aki tud venni 12est annak felhúzzák 13ra. És a rift még biztonságos is. Amúgy szinte mindenhonnan party recalllal távozunk de valahogy mindenki kűzdi előrre magát. Az SG fegyó recit meg ITentrance-on te+SE+EE simán tudnád farmolni akár, csak ha jön az enemy akkor kell relog vagy pr. -
Sanca #54181 Hat, kb majdnemhogy 2x akkorat sebeznek belem(beleszamolva a focus SA meg boss yewel crit rateket meg powert). Ha meg lehetne SS-t hasznalni akkor kb a 2.5% eselyem felmenne 5%-ra, ami mar teljesen nem eselytelen, de a 2.5% sztem az:)
Meg C4-ben ijjaszoknak semmi ertelmuk heronak menni, persze en kivetel vagyok mivel szaros soul bowom van csak:P -
Akkor is jó esélyed van az elf ijjászokat iszonyat nehéz eltalálni. -
Sanca #54179 Hat noblesshez mar nem kell sok, bar idom sincs most tul sok sajna:(
Hero meg nem lesz konnyu mert enemy allyban az MS-ek +6+ drac bowwal meg OEs drac setben rohangalnak boss yeweleryvel en meg doom setben soul bowwal:D -
Eh nehogy már emiatt ne tudj játszani gogo legyél nobles gyorsan és jövő hónapban tuti eléred a HERO státuszt
-
Sanca #54177 Hat, megfejtette a kodot ja, lovesem sincs hogy csinalja:D -
najó #54176 kitalálta a kódod?:) -
Sanca #54175 

Szeki

-
mindegyiken 1x rate van -
általában Sieghardt szerveren van nagyon sok magyar -
Üdv :D
Én MÉg Free player vagyok de szeretnék már váltani
csak nem tudom hogy mejik serverre mert nem ismerem a rateket sem azt hogy hol van többm magyar mert az Offical oldalon nem nagyon találtam ilyen infokat
:D:D ha valaki dobna nekem 1 mailt nagyon megköszönném [email protected] előre is köszi szepen -
hát, ezt eddigis tudtuk hogy a tempest és társai, egy nagy rakás kaki :P -
Az első kép nem tudom miért nem jó!
-
Nagyon fontos! Tanulságos kis történet! Csak , hogy tudjátok.
AmberJacobbs A Szerverünk heroja(nagyon kis betükkel) kitalálta, hogy mi a RisingSunosok nem merünk már XPzni. Mire természetesen azonnal kihivtam, hogy ö szemétládája mutasa meg milyen tökös legény és kiportáltam FG be! Ezt természetesen közöltem 5 tempeztes elött. Kihivtam 1 vs 1 re. A szánalmas kis szerencsétlen hero(csupa kis betüvel) 10 pm et küldöt biztos egyedül vagyok e...
Irtam neki igen és nem kempelem a portot!Beszari...
Ezután a beszari egy nukert küldött, hogy megöljön aztán irta ,hogy mit akarok egy 76os sorcival sem birok:)
És ezután jött az ami fontos a gyáva féreg rám pm ezet, hogy hazudok nem vagyok ott miután kiteleportaltam láthatoan kevés hpval cpvel. Mire közöltem vele ja még ál az 1 vs 1 okok akkor jövök vissza!
Féreg gyáva Tempezt 1 vs 1 e! Semmi bizalommal ne legyetek! -
Nice, grat
-
ha jol emléxem nekem van egy a wh-ban -
fr0z3n #54166 

-
Culram #54165 Ogri asszem royalcoinos. Taraka a karijának a neve.
Meg jobb ha vagytok legalább egy party szerintem...