88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    Ha SwS leszel az kira, én meg BD vok (illetve most még csak Palus Knight), és majd zúzunk partyzni :)
  • Jungle
    Nekem kész az acc, elvileg mindjárt lépek is be, jeeee :)
    Jelentkezek majd pmen én is, ha lehet szeretnék én is bekerülni a nagy allyba :) (sws szeretnék lenni ><)
  • dogjoy
    Csinálok egy spellhowlert
  • GamerAdams007
    Sztem tuti bevesznek, csak PM-ezz rá mAilka-ra, vagy Shanway-re, de asszem BlackManta is tud invitel-ni. Amúgy milyen karival fogsz kezdeni?
  • dogjoy
    Akkor, ha mennék hozzátok játszani bevenne majd valamelyik klán a magyar szövetségbe?
  • dogjoy
    Nekem vmi tonlineos sima adsl van és eddig még soha sem volt vele a világon semmi baj...

Amúgy Sieghardton szokott lenni rendes siege, ahol harcolnak is, ha igen milyen gyakran?
  • xt198
    hm, igen ez elég gáz :/
    Emléxem én nekem egyszer szarakodott a netem, és mi is FG-ben pvp-ztünk, tempest ellen... 9v27 :D
    Következő volt: elindul a harc, feltáncoltam... megállt a kép... rá fél percre, disconnected... 5perc mulva visszatudtam emnni, mindenki halott volt...
  • Gordis2k
    Rövid reggeli leírás!!

Kiugrottam a szokásos reggeli pvp mókámra.

Miután fgben több elenség is volt nem portáltam ki hanem adenből gyalog.
    Remek ötletnek bizonyult simán hátbatámadtam Soulcaibert mikoris.

A megszakadt a chello és kiestem a játékból persze gattacat és engem is faszán kinyirtak mert addig még bentartot a lagban holot nem ütötek még meg és én sem ütöttem. Tehát regeli jókivánságaim chellonak Elmentek ti a ***** **** ***** ****** *** ****** * **** * **** **** ****** ** * ******** ******* **. És sajnálom az ügyfélszolgálatot miután felhivtam őket...
  • McWolfy
    Ja, már csak azért is megéri SH-ra jönni, mert én ott vagyok ^^
  • Szekijoe
    Huh akinek kellett Dual stamp az majd pm-ezzen rám! Mert elfelejtettem ki volt
  • TruBy
    Azerintem o vmelyik free szerveren játszik a komentjeiből ítélve
    Egyébként Sieghardton van a legtöbb magyar, viszont teonon is vannak, kb 10 fő, és szét vannak széledve külömböző klánokban...
  • Gordis2k
    LOL Bartson sok a magyar???

MErt sieghardton 3klan+2 kis klan 132 tagu ally van amibol 60-70 aktiv játékos és 30-40 kocka sem hiányzik:).
    Inkább gyere át de gyorsan):
  • dogjoy
    Jó engem csak az érdekelne h melyiken vannak a legtöbben ahol hely is van... :)
  • B@lu
    es ott mennyi magyar van? mer ta sieghardton kb 100
  • GamerAdams007
    officialon jatszol? :D
  • Gumbo
    lol a sieghardton 2 full klan van
  • Buci
    a Bartz-on vannak a legtöbben, énis ott vok :)
  • dogjoy
    HAli, lehet megyek off-ra vagyis nagyon valószínű, olvastam h a Sieghardton vannak magyarok, arra mennék amelyiken a legtöbben vannak... :)
    És érdekelne hogy bevesztek-e egy klánba és tudnátok e segíteni anyagilag az elején, mert most hagytam ott egy 70+os varit és kellemetlen kiskarival lenni :D
  • Buci
    bocs, már megoldódott a probléma, pls töröljétek a hsz-em
  • Buci
    hi all

Lenne 1 kérdésem. Amint elindítom a játékot 1ből lelövi a netet a gépről. Ez mitől lehet?
  • Szekijoe
    lol, de ha bárki jön akkor az sps-ednek illene megvédenie magát, ha meg sokan jönnek akkor pr.
  • Sanca
    Hat IT ent nem tul biztonsagos:P
  • Szekijoe
    Nem tudom nálatok hogy van, nálunk inkább a 13as Cry hiánya miatt nem volt sok Sg fegyó. De utóbbi időben nagyon rááltunk kb aki tud venni 12est annak felhúzzák 13ra. És a rift még biztonságos is. Amúgy szinte mindenhonnan party recalllal távozunk de valahogy mindenki kűzdi előrre magát. Az SG fegyó recit meg ITentrance-on te+SE+EE simán tudnád farmolni akár, csak ha jön az enemy akkor kell relog vagy pr.
  • Sanca
    Hat, kb majdnemhogy 2x akkorat sebeznek belem(beleszamolva a focus SA meg boss yewel crit rateket meg powert). Ha meg lehetne SS-t hasznalni akkor kb a 2.5% eselyem felmenne 5%-ra, ami mar teljesen nem eselytelen, de a 2.5% sztem az:)
    Meg C4-ben ijjaszoknak semmi ertelmuk heronak menni, persze en kivetel vagyok mivel szaros soul bowom van csak:P
  • Szekijoe
    Akkor is jó esélyed van az elf ijjászokat iszonyat nehéz eltalálni.
  • Sanca
    Hat noblesshez mar nem kell sok, bar idom sincs most tul sok sajna:(
    Hero meg nem lesz konnyu mert enemy allyban az MS-ek +6+ drac bowwal meg OEs drac setben rohangalnak boss yeweleryvel en meg doom setben soul bowwal:D
  • Szekijoe
    Eh nehogy már emiatt ne tudj játszani gogo legyél nobles gyorsan és jövő hónapban tuti eléred a HERO státuszt
  • Sanca
    Hat, megfejtette a kodot ja, lovesem sincs hogy csinalja:D
  • najó
    kitalálta a kódod?:)
  • Sanca

Szeki
  • GamerAdams007
    mindegyiken 1x rate van
  • xt198
    általában Sieghardt szerveren van nagyon sok magyar
  • vakondo
    Üdv :D
    Én MÉg Free player vagyok de szeretnék már váltani
    csak nem tudom hogy mejik serverre mert nem ismerem a rateket sem azt hogy hol van többm magyar mert az Offical oldalon nem nagyon találtam ilyen infokat
    :D:D ha valaki dobna nekem 1 mailt nagyon megköszönném [email protected] előre is köszi szepen
  • xt198
    hát, ezt eddigis tudtuk hogy a tempest és társai, egy nagy rakás kaki :P
  • Gordis2k
    Az első kép nem tudom miért nem jó!
  • Gordis2k
    Nagyon fontos! Tanulságos kis történet! Csak , hogy tudjátok.

AmberJacobbs A Szerverünk heroja(nagyon kis betükkel) kitalálta, hogy mi a RisingSunosok nem merünk már XPzni. Mire természetesen azonnal kihivtam, hogy ö szemétládája mutasa meg milyen tökös legény és kiportáltam FG be! Ezt természetesen közöltem 5 tempeztes elött. Kihivtam 1 vs 1 re. A szánalmas kis szerencsétlen hero(csupa kis betüvel) 10 pm et küldöt biztos egyedül vagyok e...
    Irtam neki igen és nem kempelem a portot!Beszari...

Ezután a beszari egy nukert küldött, hogy megöljön aztán irta ,hogy mit akarok egy 76os sorcival sem birok:)

És ezután jött az ami fontos a gyáva féreg rám pm ezet, hogy hazudok nem vagyok ott miután kiteleportaltam láthatoan kevés hpval cpvel. Mire közöltem vele ja még ál az 1 vs 1 okok akkor jövök vissza!

Féreg gyáva Tempezt 1 vs 1 e! Semmi bizalommal ne legyetek!
  • Cobra.
    Nice, grat
  • phalanx
    ha jol emléxem nekem van egy a wh-ban
  • fr0z3n

• Culram #54165
    Ogri asszem royalcoinos. Taraka a karijának a neve.
    Meg jobb ha vagytok legalább egy party szerintem...