88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sámán
    Itt keresgélj
  • Szekijoe
    Valaki léci rakjon be a neves ékszerek értékeiről/tulajdonságairól linket.
  • TruBy
    én sztem inkább NFI, mint Soa...
  • Szekijoe
    Mert az IC allyra lépett az NFI-vel. És béke van a redemptionnal is.
    De szirintem főleg az NFI miatt.
  • xt198
    xD
    hát érdekesen alakultak a dolgok... és lehet tudni miért állt el a soa IC-től?mert amikor még toltam, akkor még nagyba antharast öltük együtt, giran siegeltünk, meg hasonlok?!
  • Szekijoe
    jah mert ti jóban vagytok velük
    Velünk szemben általában máshogy viselkednek
    Nekem mondjuk nincs bajom velük és volt rá példa hogy egyutas clanwar alatt buffoltak is amikor mentem Akhiékkal ölni a tempestet
    Mondjuk Ant nestben más a helyzetott mindíg idegek háborúja van a pk pontjaim nagy része az ongbeytől van.
  • TruBy
    Az Ondbey kezd rendes lenni...már arénában is buffolnak, sőt nem is bántanak minket... :)
  • Szekijoe
    IC az NFI-vel van allyban
    Unity/blaze barátságos/semleges velünk
    Ellenségek: First, Catalist, SOA
    Az Ongbey-el semlegesek vagyunk De ha kell valami raid boss nekünk akkor leöljük az összeset.(ez vagy sikerül vagy nem)
  • xt198
    wtf? SOA már nincs az IC-vel? wtf wtf
    helyzetjelentést kérek :P
  • Gordis2k
    Reggeli PVP report:)
    Sajna a lag miat nem tudtam xpzni igy arénában bohockodtam kicsit.
    De egy törpe szétrugta a seggem:) ezért elmentem gyorsan egy mobért:) runába.
    Ám szerencsére runában találkoztam 4 soással:) a nevük a screanshoton:)
    Szoval nagyarc nem birta ki,hogy ne szoljon be. "Hi shan i can xp with u?^^"
    Mire én:) "Sure i need 4 pvp point" na erre elkezték osztani az észt hogy ök igy meg ugy a seggem meg anyamhozz mennek xpzni...!
    Ere azonnal kirohantam a városból hogy jól szétrugjam a següket de sajna nem mertek kijönni...
    Átrohantak a másik kijárathoz én utánuk de sajna közben overmind is megérkezett és bár megigérte nem szól bele a gyávák így föleg nem mertek kijöni...
    Na alényeg röviden kitalálták , ha megölnek engem engedjük öket xpzni menni^^
    Nem xpznek és nem mertek kijönni a városból:) Egy egy vs egyet mertek annak a videoja itt:)

Sajna csak replay de azert latszik

• McWolfy
    Fenét, max a virtuális barátnőjükkel koccintanak virtuálisan... De ha ez nekik jó... üssenek ki még egy dc helmetet én inkább töltöm azzal a szilveszter estémet, amivel már jó pár éve, az aktuális barátnőmmel :D
  • dogjoy
    Olyankor kell nekikmenni siegen, olyan részegek lesznek, hogymég téged buffolnak :P
  • xt198
    azt Lfelejtettem irni..
    emléxem mikor szilveszterkor volt egy siege...
    hát nemtom, szoval én csak azért voltam ott, mert már nemvolt más dolgom.
    az ellenség (asszem tempest) meg kb. jó 100 emberrel... sok kocka :P
  • xt198
    ha mondjuk este 9,10kor lenne siege, sokkal többen lennének, ellenség is, meg a védők is. csakhát usa...
  • McWolfy
    Igen, hajnali 3 az egy picit késő, vagy inkább korán van sokaknak.
  • Szekijoe
    Az IC-nek van vára Goddardot védjük vasárnap hajnal 3kor és Inadrilt vasárnap 23kor. Az RS szokott jönni segíteni. A RS allynak akkor lesz vára szerintem ha felfejlődnek annyira hogy minimum 3 full grp-t össze tudnak hozni állandó jelleggel ostrom idejére. Mert nem csak elfoglalni de meg is kell tartani a várakat. A magyarok általában a vasárnapi ostromon szoktak többen jelen lenni.
  • Sámán
    Jah igen, arról nem is beszélve hogy egy demons cipőt vagy akár a robe-ot is (kb300k) eddig mindig vissza adták, egy nightmare kiegészítővel tuti lelécelnek ha eldobálod véletlenül
  • Sámán
    Nightmare-ben is kisebb az matk-od mint demons-ban... Cerinek 75nél még mindig demons a legjobb Arcane robe lesz csak jobb (majd 76tól, majd egyszer...), az is csak c5től (c5ben +17% matk ot fog adni most az is csak +8%)
  • McWolfy
    Igen, én is matakra megyek most rendesen... egyre szilárdabb képet ölt bennem egy nightmare robe set tervezete. Csak erre lenne értelme lecserélnem farmolás céljából a demonst, arról nem is beszélve, hogy olcsóbb, mint dc, vagy bármi :P
  • Sámán
    Szerencsére nincsenek egységes cuccaink -mindenkinek olyan amilyet szerez/kap a klántól -mi pl a farmolást/xp-zést tartjuk egyellőre szem előtt -vagyis minden más rovására (cast speed, mdef, pdef) minél több matk Cerinek (Ceriak sh -Vipera mindig vele megy) ahol gyakunk ott minden mob max 2 lövés, így nem lényeg milyen lassan lő -pvpben viszont max az első variját viszi be, a többiből rendszerint kiütik mielőtt elkasztolná -de majd ha 78+ lesz...
  • dogjoy
    Milyen cuccaitok vannak?
    Eddig csak l2jvel játszottam, nem tudom ott mi a dörgés.
  • Sámán
    Nekem kifejezetten szimpi ez a clanwar-osdi... A mostani ellenségeink eddig is kb mindig legyaktak ha véletlenségből megláttak az "ő xp-zős helyükön" -hát még ha véletlenül egy mobot is legyaktam -annyi hogy eddig minimum 5%-t buktam rajta, most meg max 1%-t -ami azért nem mindegy
    1%ra nem fogok brezt pazarolni, annyira nem vet vissza a fejlődésben, sp meg úgyis kell
    Nem felejtünk el visszaütni sem, bár a jelenlegi cuccainkban ez elég esélytelen, de azértis
  • dogjoy
    Nyugi én békés vagyok, amíg ők ne kötnek belém. :)
    Amúgy érdemes warlockot vagy vmi summonert kezdeni?
  • McWolfy
    Nyugi, készül az utánpótlás válogatott :)
    Dogjoy, a magyar ally az egyik legerősebb, csak sajna most általam ismeretlen okok miatt háborúban vagyunk 2 másik, nálunk picit erősebb klánnal, de még talán mindig jobb, mint ha ombeyjel lennénk warba o.O
    Kötekedni meg azért tulzottan ne kötekedjél allylogóval, mert lehet téged nem zavar, ha vadásznak az emberre, de másik 40 et igen és így is van elég ellenség.
  • GamerAdams007
    lol :DD
  • Sámán
    Majd ha lesz úgy kb 30 78+ karink, lehetőség szerint ebből minimum 25 nuker
  • GamerAdams007
    Télleg saját várunk mikor lesz?
  • dogjoy
    És szoktatok ilyenre vetemedni?
  • Szekijoe
    Védeni vagy támadni való vár mindíg lesz
  • dogjoy
    váratok az van?
  • Szekijoe
    Büntetendő, de itt általában train-nel büntetik a klán waros embereknél ha afk botter akkor általában a mobot szokás healelni mert akkor bejátszik az 5% os halál + item drop
    Amikor Csguns-t megtaláltuk bírtuk manával úgyhogy hanyattesett szépen az egész partyja úgy hogy csak az elején ütögettük addig amíg a healer kifogyott a manából
    A magas szintű kariknak pláne az a szórakozása, hogy botokat trainel.
    Az NCSOFT utóbbi időben nem nagyon szól bele. Általában gyűjtik az adatokat aztán kb 2-3 hónaponta lefeleződik a botter álomány de mindíg van utánpótlás. És az okosabbja átcsúszik a rostán.
  • Sámán
    Á, csak ha lebuksz vele, amúgy nem
  • dogjoy
    A botozás nem büntetendő?...
  • Szekijoe
    Jah, hogy mien karira lenne szükség.
    Magas szintűre, mert ha kicsi vagy akkor csak az ellenség pvp pontjainak növelését segíted elő.
    Stabil emberekre ha pl. lezergelik párszor akkor ne fontolgassa egyből hogy kilép a játékból, hanem legyen benne annyi erő amivel fel tudja húzni olyan szintre a kariját amivel már vissza tud ütni az ellenségnek.
    Legfontosabb: a pvpre élő emberekkel érdemes elindulni mert ha a fél party box/bot akkor jó esélyel vereséget szenved a csapat.

• Szekijoe
    Siege 2 hetente Vasárnap hajnal 3kor és éjjel 11kor kezdődik.
    De ahogy hallom már az RS is a nap bármely szakában részesülhet pvp-ből. (nem kell túl sokáig keresni az ellent) Úgyhogy kb 60 felett érdemes betárazni BSOE-kból. (habár jó eséllyel nem lesz időd használni de legalább biztonságérzetet ad)
  • dogjoy
    Amúgy milyen karira lenne szüség, és milyen gyakran van siege amin harcolni is lehet?
  • GamerAdams007
    xD
  • Jungle
    :P kistáposok leszünk

mivel minden elképzelhető karinevem foglalt volt szinte, maradtam RedSasu :) hejho
  • pharao
    Végre lesz még1 SWS, santa már eléggé elhúzott
  • McWolfy
    Jungle énekel, te meg táncolsz rá?
    Tánc-dal fesztivál?