88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hogy milyen emberek vannak...
-
lol -
Lol emberek peace vagy inkább mondjam úgy mint a szépségkirálynők?VILÁGBÉKE
Én battle tounamenten is láttam amikor a törpe megfektette a necrot vagy az sps-t nemtom már melyik volt!Sztem inkább relaxáljatok mint ezen vergődtök és ilyenért azért sztem nem kéne abbahagyni a jáccást
-
Culram #54281 Irígy... -
ILU KRAFT? -
pedig én úgy emlékszem egész normális voltál régen... mi változott? -
Sonic13 #54278 3. mondatot olvasd már el andráskám 

az volt a lényeg
szólj ha felfogtad... -
Sonic13 #54277 akkor jó nagy balfasz lehetsz ha egy törpét nem tudtál kinyirni nekróval, grat hozzá -
thx. Viszlat.
Ui: -Sajna, 1 kis donetra szuksegem volt. De nem oltem bele tizezreket. Nehany eventbol lett penz es kicsit forgatni kell.
-Ertelmes ember, aki 2 nagy allyval all warba, az nem megy ki varosbol buff nelkul, mert az alt. az enemy nem kerdez, vacakol ennyit mint most...
-Setalo van es lesz is. Sztem nincs olyan ember a szerveren akinek nem volt kapcsolata vele, hacsak 1 botbuffer erejeig. De sztem ez mindenki maga dontse el, meddig megy el. Es latni a nagy oregeket is(nem a magyarokat), akik bennt csucsulnek a botpartyba... -
Ez hülyeség hogy a tehetőseg játéka már bocs. Igaz én is donételtem de csak 1x egy kisebb összeget és azt forgatva jött össze amim most van és nem botoztam a karit és mégis sztem elég szép sziintet értem el. csak kockulni kell :D Sajnos elég sok olyan ember van RS ben akik benéznek "hi party van ? naaa milesz már? ok akkor bye" hát igy sajna nem lehet fejlődni :( de ők tudják. Tudom nem minden embernek van ideje de ez jól is van igy csak azt nem értem akkor miért kell a másikat szapulni akinek esetleg több ideje van jáccani. de mind1 :( midnenki azt gondol amit akar ez egy szabad ország én tudom mi az igazság és más ne érdekel :DDDd
uff -
Hát épp ez a baj h pont nem úgy veszik az adenat mint a cukrot, és kénytelen kölcsöncuccba nyomni -
Nem!
Ezek szerint 78.100 ig ne mis erdemes:))))) es utana is csak 80 % eselyig:)
De pl en amikor megleptem 76 ot azonnal enchantoltam, es 80% os esellyel betört a +1 es steel essencePs.: nem tudom mennyire fake ez a txt egyebkent... -
AZt hiszem nehéz lenne egy ilyen csökentértelmű egyénnek elmagyaráznom ezért nem is igazán probálom... De szintén fullbuffban volt csak látom vak is vagy neki meg tánca is volt és igen szintén overtáp ruhákban minden nuker owerpower és épp 10 percel elötte ölt meg egy törpe pvp ben nem kicsit. Looser vagy öcsém grat hozzá. Üdv. Tasi András Pécs -
Sonic13 #54271 neked, diniznek, shaerének respect talán sámánnak is :))) j/k
de ezek az "új" tagok akik free szerverről jöttek...úgy vásárolják az adenát mint a cukrot, botozásról nem is beszélve, tisztelet a kivételnek. -
Sonic13 #54270 Már bocs, de ezt egy 10 éves gyerek is megcsinálja. Full buffban, CP lötyit nyomogatva, jó cuccokban, legerősebb kaszttal...nemtom mire vered magad, csináld meg ezt pl törpével akkor azt mondanám respect, de így...rofl. Ez nem a te "érdemed" hanem a fos L2-é mert ilyen qrva unbalanced játék. 
Meg ez a szánalmas "namostjólmegmondomafrankót" szöveg... -
Sanca #54269 Ezekszerint. 76-on lvl3-ig erdemes csak. -
Egy kis kedvcsináló a vasárnapi siege ről. Hang az nincs hozzá de a lényeg látszik. AdenSiege -
BAZD
kisse elkapkodta maz enchantoalst 76 on? -
ez azért nem teljesen igaz, gondolj pl szekire, szinte mindene megvan pedig amennyire én tudom soha nem vett adenát, arról meg, hogy te meggondolatlanságból eladtad a két év alatt összekuporgatott vagyonodat nem mi tehetünk
3000m adena? na ne viccelj már, nekem ötödéből is kijött, ebayerek meg eddig is voltak meg lesznek is, ezen kár bosszankodni... -
Midas #54265
hehe sámi te kis számító :DDD
-
L3-ban spoilos törpe healerrel lesz az első 2 mainunk az tuti
-
Ez a file mire is jó? -
Sanca #54262 De jo a link, csak lehet hogy a geped nem szereti a rapidsharet
skill enchant -
LineageII #54261 sztem direkt így lett kitalálva:P ilyeneken már én is gondolkoztam -
En viszonylag szerencsés helyzetben vagyok, a-ban is lazán elkavarok egy demonsban. Tőrösnek legjobb egy doom light. Néha nem biztos, hogy feltétlen a legdrágább a legjobb. Lehet elég egy mother tree, nem kell som, stbstb. -
maximálisan egyetértek veled, ha nem lenne a klán kölcsöncucca, most vmi low ng-be mászkálnék, lv34en... télleg idegesítő, h minden olyan drága. persze nem arról beszélek, hogy már 20ason legyen mindenkinek top D, de mondjuk 30 felett már azért illene, vagy legalább 35 felett... de 40esre se jön össze, még egy low-C-re se a pénz... -
nekem semmi
befejeztem l2-t, remélem semmi nem húz majd vissza
a sok "ebayer" teljesen élvezhetetlenné tette a játékot
3000m+ adena az s grade, az a gradet sem úszod meg 300-400m alatt
ennyi pénzt adena vásárlás nélkül nem szedsz össze(2 év alatt jött össze ennyi crafterrel 2 accal) és én abból nem kérek(igaz úgy volt veszek én is, de szerencsémre közbejöttek dolgok)
l2 mamára tehetősek játéka és én nem tartozom közéjük
na bye
ha visszajönnék pkzatok le -
aham.. és neked most mi bajod van? pontosan tudod, hogy mire gondoltam, csak kiforgatod a szavaimat -
És milyen igaz... -
"és még jópáran az RS-ből" 
"tényleg megdolgoztak a szintjükért"
aki nem kész karaktert vett az mind megdolgozott a szintjéért(így vagy úgy), mégha csak lvl20-as is
a képviselők és a bányászok is elmondhatják minden nap: - dolgozni voltam -
jellemző, megint melléfogtál, gordi milka akhi (és még jópáran az RS-ből) egyike azon keveseknek akik tényleg megdolgoztak a szintjükért -
nem jó a link vagy csak én vok béna
-
Hát én a régi "szép" időkre nem emlékszem de most istencsászár ez a játék:)
-
Sanca #54251 Ha vki nem tudta volna:
http://rapidshare.de/files/29596588/skillenchantdata.rar.html -
Régi szép idők, amikor 2 hetet farmoltunk egy top ng cuccért
-
Szerintem a megszálott becsület-játékosoknak is lehet néha jó dolog, pl ha el kell menned egy hosszú dologra wc-re, és mondjuk te vagy a healer, vagy ilyesmi, gyorsan benyomod insertet és had szoljon. -
Relaxálj, ha nem mész el már te is leszubolódtál volnaés a BD-d min 77es lenne -
régi szép idők amikor a walkert még csak hírből ismertük........nemcsoda hogy már ennyiedik szintűek vagytok -
-
Alapvető taktika: mindenkire vigyorogjunk, majd vigyük eladni az ajándékokat :)