88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Szerzel egy bármien verziójú Lineage2-őt feltelepíted és indításkor rányomsz az updete vagy a check gombra
És tuti felupdatelődik C4-re
-
magyar777 #54404 nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a lineage 2 c4-et ami nincs egy darab ba csomagolva hanem fel van darabólva mert nagyon idegesít hogy nem tom ugy letölteni hogy ne legyen sérülve a fájl -
Hi Patron !
Én lennék az aki kiakadt a Questen :))
Nekem is megvoltak a fogak, visszavittem és kaptam 2 papirt (papir / Umbar Orc Head) Tehát pontosan ott ahol jelöli a térkép addig ölöd öket mig nem dobja ki mind a 2 fejet az max 5 perc!Ebböl a Quest MOnsterböl van ott vagy 20 db!Ha pedig Freen jáccol akkor tudtommal a Neutral Zonetól Dél nyugatra elindulva 1 fánál találod meg a szintén Umbar Orc nevezetü egyént, amiböl ott csak 1 db lesz.... Ha igysem müködne vedd fel ujra a questet. Sok szerencsét -
LineageII #54402 ha egyszer officalra mennék én is bishop lennék:D -
Bishop -és nagyon nem értékeli senki, pedig bishopnak a healerek közül 2 tanulós szinttel előre van ghealje. Egy 48as bishop egy 56os elder ghealjét csinálja 
De Dallie-vel most nagyon nyomulnak
-
Pyrosnak mi a kasztja? -
Az biztos hogy Pyroskának nem nagyon kell félnie az oldaladon 
-
Hehe offon is mindenki itt akad el rok rider küldiknél -a leírás szerint ezeket a küldi mobokat addig kell ölni amig nem adják a fejüket -ami nem egyszerű és nem rövid -én még nem csináltam ezt a küldit egyszer sem, de pont mostanság akadt ki rajta valaki offon is -allicsatin 
Dallie biztos elmondja hogy is működik -tuti nem felejtette el, ez minden destro jelöltben mély nyomokat hagy
-
Hi! Kéne nekem egy kis segítség in-game setálóhoz! Tudna nekem vki írni egy SCRIPT-et auto-fegyo-enchantolásra, vagyis hogy nem én nyomkodom rá az enchantot hanem magától? Fontos lenne, mer vagy 10 000 enchantot kell rányomnom a felszerelésemre, és az meg baromi sok idő. Jah és free szerveren használnám, officialon nem botozok, mielőtt még leoltanátok... Na szal aki tud írni egy SCRIPT-et ehhez az küldje el e-mailbe plz, vagy vegyen fel msn-re! [email protected] (msn ugyanez) Előre is köszi -
Newfronter #54396 Sajnos látom már, csak aki fizet, annak elérhető. -
Newfronter #54395 Szevasztok!
Honnan kaphatok acc-ot a C5 public testre?
Mert a PlayNC-nél csak egy 25 jegyú Master kulcsot kér.
-
Kérdezd meg szervered GM-jeit.
Sajna itteni dolgok picit mások, szal lehet, bevinnénk dzsindzsába. -
Ne free szerveren játsz más ötletem nincs
-
Zitus!!! kiütöttem pötyit véletlenül gyere vissza vele nyugodtan én csak délután tudok jönni játszani. -
Hellósztok!
Tudna valaki az Orc Raider kasztváltóban segíteni?
Na szal az a lényeg, hogy tudok angolul, de szerintem megint egy oltári nagy bugba ütköztem, de azért röviden leírom a problémát:
Szal a fogak megvannak odaadtam Prefect Kraukia-nak, ő erre 1árulóról szóló papírt adott, holott nem 2-őt kellett volna adnia? Az angol nyelvű 400 oldalas leírásban is 2 report-ról van szó...
Na mindegy...szal elindultam megkeresni őket: egyiket meg is találtam kinyírtam (azt mondanom sem kell, hogy ahová a térképen mutatott a nyíl, közel sem ott volt az áruló, na mindegy): OK...eddig 1. ......megtaláltam még vagy 4.-et a 10-ből (kb. ennyi áruló van asszem), de azoknak már nem volt sárga a nevük...vagyis kellene nekem még egy név gondolom...eddig csak az "Umbar" nevű egyént öltem meg, róla is szól a papír...de a többit hiába ölöm (már ha megtalálom őket), nem adják a fejüket!
Valaki ötlet? Köszönöm! -
ingy3nfr3g #54390 ijj akkor már értem mér megy ela lóvé :P -
-bsps-t marokra nyelik
-van egy pár és igen
-olyan kveszteket csinálunk, ami oda van, ahol amúgy is ölnénk. -
ingy3nfr3g #54388 Amugy egykét dolog:
-bsps-t használlnak a varik a mindennapi moboláshoz is vagycsak pvp-re?
-hány ember van 55 körül illetve szoktak e partyban fejlödni?
-questelni mennyire szokás? vagy inkább a farmolás megy? -
ingy3nfr3g #54387 cool :)
addig is olvasgatom miket irogattok itt :)
szurjatok be minnél több képet bossolásról mass pvp-ről vagyb bármiről pls :P -
Hely az mindig van.
Elég nehéz pozitív irányba hozni pénzt, főleg gyorsan, 1X es ratek mellett örülhetsz ha 0 szaltóra kihozod magad, főleg sps-el.
Ventri van, de nem tom cuccokat :)
De kölcsön tuti kapsz. -
ingy3nfr3g #54385 Már 1 éve tolom free-n és most tervezem offra menni. Ha minden jól megy akkor egy 56-os sps-el fogok érkezni :P. Lenne pár kérdésem:
-van még hely az rs-ben?
-használltok ts-t vagy ventrit (mármint aki online az felmegy e ts/ventrire is?)
-és érdekelne kaphatok e kölcsönbe egy c-s felszerelést meg némi kpt vagy fizetnék is érte értelmes huf-ot.
amugy elég sokat tolom a gamet szal gyorsan visszakockulnáma kölcsön dolgok árát :P -
Dallie #54384 Majd lvl 70 felett, egy Soul Bow-val ^^
One-shotting ftw! -
Széép, egyszer egy csúzlival is készíthetnél ilyen állapotban képet :P -
Látod mire válaszoltam? -
Dallie #54381 Ilyenkor mindig szeretném, ha valaki lvl 45-50 körüli belénk kötne :)
-
Adre #54380 HEro chat
-
Elárulod micsoda gg rajta? -
RSnel van egy kém-e akinek sikerült közelférközni az egyik tempeztes herohoz^^
aki nem értené ez POÉN :P

-
az gg -
Snau #54376 Igaz event cicuk ott vannak de most nincs a wareban love -
Snau #54375 Hat Pts-t most inditottak ujra uj pathek stb es mindenki 0-rol nem 75-rol nincs semmi + mani es szint csak xp rate noveles+dropp.Leg 3 utesbol harom full esett es lvl 3 lettem. -
IGEN???? Már csak kb 10 nap??? Kb akkor lesz vége a szabimnak... 

De azért jöjjön csak!!!!
-
max 10 nap -
fr0z3n #54372 valaki tudja mikor indul elesben a c5? -
Sanca #54371 Jol hangzik:) -
Én még azon a bizniszen gondolkozom, hogy most kiülök venni minden fajta Ag sapi darabot extra olcsón (az sem fog zavarni ha nem adnak el habár szerintem tuti kapok) És C5 elején 1 max 2 napot rászánok 60as spoilos törpe(Ogri) van és bepróbáljuk egy kis plusz zseton nem ártott meg még senkinek 
Valahogy mindíg ilyen bizniszeket találok ki
ezen sem lehet bukni semmitha nem esik semmi akkor végig poénkodjuk az egészet. Pont ezért húzom örült tempoban a nukerem hogy azzal tudjak ott ölni és ha enemy jönne nem gáz mert visszük Ilut(a titkos Jokert) is.
Fun lesz és izgis.
-

-
jah a dc helm recit add el most még jó áron. -
Carebear ally
nem szeretünk 78as buffer nélkül pvp-zni
De ha allehandra azt mondja hogy pvp grp forming akkor hirtelen megélénkül az allychat
C2 C3ban a szerver legerőssebb klán allyja 2 Adeni klánházzal és 2 várral Giran/Oren. A bekerülés egyik feltétele volt, hogy saját kézzel húztad fel a karidat a egy másik feltétel hogy hard core player legyél. Háborúban álltunk az összes botter és bot/farmer partyba beülős klánnal.
C4 re meggyengültünk, szétszakadtunk és újjászülettünk most az IC allynak 1 adeni és 1 Goddardi Clanháza van és miénk Goddard és Inadril. És mostmár ha nem jön enemy a várhoz akkor megyünk funnolni és poénból betámadunk egy másik várat csak azért hogy ne unatkozzon a társaság (sok lázadozás volt a 2 órás here fényesítés ellen mert nagyon unalmas várni ha nem jön senki)
Ostromra 3-5 partyt tudunk összehozni ha nagyon szájba rágósan fel van mindenki szólítva, hogy jöjjön akkor 6-8.
Kb hetente 2 neves raid a boss ékszerért. Aktuálisan nem vagyunk elég erősek megölni Antharaszt talán ha az RS felnő akkor velük.
Kb ennyi
-
Sanca #54366 Sikerult bemakolnom 1 DC helmetet TOI questbol, akkor gyorsan tul teszek rajta:)
Azt meg nem tudom hogy lesznek-e uj armorok C5-ben, csak gondoltam. A +6-os armor bonusok le vannak irva valahova?