88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    Orfen up ha van kedvetek menjunk azt gyilkoljuk le^^
  • Szekijoe
    A modememet sikeresen kicserélték! Remélem mostmár vége a netproblémáimnak
  • Sanca
    A lineage2 passt valtoztattak meg mindenkinek, a plaync pass elvileg maradt a regi. Szal ha arra emlexel mi volt ott meg tudod valtoztatni a l2-es passodat a szul datumoddal. Ha nem, akkor irj a supportnak. Kerni fogjak majd tobbek kozott az 1. emailjuk unique kodjat, hitelkartyad uccso 4 karakteret amivel vetted a jatekot, meg hasonlokat.
  • pharao
    A multhéten nekem is gáz volt a ADSL-emmel, csak nálam ahogy pl felmentem a netre a legtöbb oldalt nem tudta megjeleníteni, és írogatta, hogy nem megjeleníthető, meg stb.. Viszont megpróbáltam dotázni és ahogy beléptem egy szerverre kivágott, ha éppen nem, akkor miutánn elindult a game DC-t kaptam...
  • Szekijoe
    A hétvégén alig tudtam játszani
    Minden órában kifagytam és utána általában vissza sem tudtam jönni mert elment a netem.
    Valaki tapasztalta ugyanezt Szeged környékén? (ADSL)
  • FragStaR
    Inkább letrainnelek titeket tarakaval még1x ok? :)
  • TruBy
    sry a ket beirasert, de nem birtam magammal
  • TruBy
    Neeee!! Nem lehetek kraftos torpe??
    Mostmar elrontottatok a jatekomat
  • TruBy
    Neeee!! Nem lehetek kraftos torpe??
    Mostmar elrontottatok a jatekomat
  • PíszLávJuniti
    Szerver listánál az LS és GS rövidítés mit takar?
  • Gordis2k
    Freg healtolj baszus ne ide irogas... IT veszélyes ám.
  • Gordis2k
    Szia OL alapkasztal csak kraftos törpe nem lehet a kasztod!
    De ha sps leszel subban nem lehetsz sorci vagy sh a 3dikban sem!
    Ugyanigy nem lehet 2 toros vagy ijasz subod ha az elso az!:)
    nekem meg 3 szint es a hamadik kasztom veszem fel): Mystic muse(sps)/necro/TH
  • Facek
    Nem,elf nem vehet fel delf kasztokat, de ha utánanézel www.lineage2.com on te is rájöhettél volna :)
  • FragStaR
    Tök felesleges a sub on gondolkodnotok foleg ha Ol t akarsz csinalni azt az életbe fel nem huzod 76 ra
  • Jungle
    Sztem arra irányul a kérdése, hogy ha elf kasztú vagy, sub class választásnál egyetlen dark elf kasztot sem választhatsz és ugyanúgy visszafelé. Ha viszont ő overlordot indít, akkor az első sub választásnál dönt elf vagy darkelf között, akkor második subnál le lesz már ugyanígy tiltva a másik oldal?
  • Cobra.
    Kb másfél hete visszaállították az accokat, csak úgy tudsz bemenni, ha használod a jelszóvisszaállítást. Ha játszan iakarsz, akkor törd a fejed, mi lehet a válasz meg ami még kell hozzá.
    Dogjoy szerintem offon nem sok ember van 2 subclassal, mivel elég sok idő elérni a 75-öt. De elméletben megoldható. Tőrös elég jól tudja használni az íjjat, mert lvl40-ig kapott rá skilleket. De csak másodlagos fegyvernek érdemes használni, mint az íjjásznál a tőrt.
  • Jockey
    hmm, van valakinek accouht problémája?
    Aktiváltam az accountomat kb 1 hónapja, de moat nemtok belépni.
    Ha jelszóemlékeztetőt kérek, ott meg nemtom mi a tetvedék kérdésemre a válasz.
    Érdekes mód eddig nem volt ilyen, valakinek valami ötlet?
  • dogjoy
    Sry, rosszul fejeztem ki magam...
    Ha indítok egy overlordot akkor sub classba szinte bármi mást felvehet, kivéve az egyik törpe kasztot. Ha egy sps-t aztán spellhowler-t akarok felvenni, akkor ez így ok?

Amúgy a tőrös kaszt ijjal a kezében mennyire hatásos?(l2j-n jó volt, nemtom offon milyen)

És az érdekelne még, hogyan tudnék pénzt csinálni, van erre vmi bevált módszer?

előre is köszi!
  • Cobra.
    Nem tudjuk mit akarsz, official szerveren ha elérted a 75-öt, akkor vehetsz fel subclasst (ha jól tudom 3 subclass lehet). A skillek természetesen nem maradnak meg váltás után, olyan, mintha egy új karaktert kezdenél, csak lvl40-ről indul és úgy néz ki, mint az eredeti karaktered. Free szervereken általában vagy nincs engedélyezve, vagy bugos a subclass.
  • dogjoy
    Megnéztem, és azért kérdem...és a 2-ra a válasz tudom
    De nem ezt kérdeztem.
  • Sámán
    Ja, és egyszerre 2 nem megy -majd ha a szubod is 75 akkor lehet a köv szub
  • Sámán
    l2.com-on megnézheted milyen kasztnak milyen szubjai lehetnek
  • GamerAdams007
    note-ba? milyen note-ba? XD úgy kell hogy regisztrálsz plaync.com-on, és előfizetsz a játékra, ezekután letöltöd a PTS klienst, aztan hagyod, hadd update-eljen, és belépsz a fizetett accal... ingyen nem lehet PTS-re belépni
  • tRsgege
    Sziasztok

Test szerverre hogy kell fellépni ? en megcsinalom ami a noteba van de nemjo valamiert .. valaki segitene hogy kell ?
    elöre is köszönöm
  • McWolfy
    Nem, mert le lehet tölteni a netről, de havidíj, fizetési feltételek és ilyesmik tekintetében kérdezze meg orvosát és gyógyszerészét, miután azok elküldték a fenébe, nézze meg a www.lineage2.com honlapot.
    hbsr-t meg csak egy időre rakták hüsire, mert káromkodott heroban.
    Ombeyt meg sztem sosem fogják banolni, mert felvásárolják szervert :P
  • dogjoy
    Ha egy overlorddal vagyok, és subbot feszek fel, akkor azután felvehetem egymás után a sps-t, és sh-t? Vagy ez máshogy megy?

köszi
  • hardt
    Sziasztok!!azt szeretném kérdezni hogy érdemes e eredetibe megvenni a lineage2-öt??és hogy mennyi pontosan a havidija?légyszi irjatoK!
  • Sámán
    Mindig szárnyra kap 1-2 ilyen bannolós szóbeszéd, HBSR-t is láttam tegnap arénázni, ő se lett banolva. mondjuk az előfordulhat hogy ondbey egy része banolva lett -de gondolom ez náluk bekalkulált, mindennapos veszteség
  • phalanx
    nem
  • GibboRamone
    Igaz az h bannoltak az Ondbey-t?
  • McWolfy
    De folamatosan updatel az a vacak, nem lehet olyan sok különbség a mostani pts és a gém között :)
    Tulajdonképp mi is lenne a változás? :P
  • Sanca
    Asszem Orentol keletre, vagy Ancient batleground port spottol keletre.
  • Anahita
    60 körüli fél HP-s mobokat merre találok?
  • GamerAdams007
    Így majd azt kell várni, hogy fél milla emberke egyszerre updatalje...
  • McWolfy
    Remélem majd pts updeteli magát és akkor nem kellene 2 napot várni, hogy a fél mila emberke egyszerre letöltse...
  • homeless
    Az fasza. Legalább addig is ingyenes az l2wh.com
  • najó
    Chronicle 5: Oath of Blood is planned for release in September.

--------------------
    Mistryl
    Lineage II Community Coordinator

még van idö:)
  • Jungle
    Bár még nem sikerült elérnem Cuccoskát inviteért (majd most fogok próbálkozni mindjárt :P), szeretném kérdezni, hogy Dés harcosnak való cucca is van klánnak, amit ki tud adni kölcsönbe? (jelenleg Ramonetól kapott kölcsön ng szetben vagyok 21en és ahogy pénzem és giran árait néztem, esélyem sem lesz lvl40 előtt javítani rajta ><)
  • Looooser
    ftpl2clientdownload.lineage2.comChronicle05C5_PTS_Client.zip

C5 első publikus teszt szerver kliense 2,81 GB
  • homeless
    Nem sérült egyikse amit leszedtél, csak a legújabb winrar kell hozzá:P