88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• phalanx
    Chronicle 5: Oath of Blood

We are happy to announce that we are planning to launch Chronicle 5 on September 6, 2006!

During the server downtime for the Chronicle launch, the following event items will be removed:

* Bead Ornament (Deck the Halls)
    * Star Ornament (Deck the Halls)
    * Fir Tree Branch (Deck the Halls)
    * Flower Pot (Deck the Halls)
    * All alphabet letters (L2 Day)
    * Gunpowder (Playing With Fire)
    * Magnesium (Playing With Fire)
    * Squash Seed (Summer Squash)
    * Large Squash Seed (Summer Squash)
    * Pollen (Summer Squash)

Additionally, the replays you created in Chronicle 4: Scions of Destiny will not be compatible with Chronicle 5 and can only be viewed in the Chronicle 4 game client. We apologize for any inconvenience this may cause.

Finally, in Chronicle 5, the maximum number of clans in an alliance will be reduced from 12 to 3. At the time of launch, alliances will not be forcibly disbanded. However, we strongly encourage clans to re-form their alliances as soon as possible. Alliances may be forcibly disbanded at a later date.

More details will be available closer to the launch of Chronicle 5.
  • Cobra.
    Nem, ő maga a Raid Boss, hála a Zariche-nek
  • LineageII
    nem töltötte fel a képet:S bocs még kezdő vok ebben:D
  • LineageII
    hehe (bocs az offért:P)
  • LineageII
    megnézem:)
  • FragStaR
    Na itt a videó a tegnapi PVP ről saját szemszögből enjoy : PvP@FG
  • McWolfy
    Ez a srác amúgy egymaga akar raidelni? :D
  • Szekijoe
    Gratz!!!
  • McWolfy
    lvl 61 :)
  • Dallie
    Ehh, remélem most sikerül.

• Dallie
    Khm...
    [IMG]ftp://members.chello.hu/pazar.laszlo/destro_ Zariche_hero.jpg[/IMG]
  • Sanca
    Liliht lvl11 meg lvl12, rift lvl13, ez a legkonnyebb. Baium sem tul nehez mondjuk. Viszont C5-ben lesz valami meg konnyebb lehetoseg is, ponntosan nem tudom.
  • najó
    +Anakim+Lilith
  • Sámán
    Ha jól tudom fel lehet húzni rift-en is -de más lehetőség nincs
  • dragster
    Ha szeretnék felnyomni 1 soul cryt 12re akkor tényleg csak Baium,Anti,Valakas,Ember féléken lehet elérni a 12-t? Vagy esetleg van más mód is? Kéne a help mert QR élkül nem olyan jó az az SB :/
  • Szekijoe
    Köszike mindenkinek az Sb-ket!

Esetleg valakinek van elfekvőben SB: Vitalise?
  • McWolfy
    Tudod mi lenne az eredménye? Röhögve legyalulna a fajtársad, amikor erre hivatkozva nem csapnád le, amikor ott van az esély :)
  • Sanca
    Osszes serveren vannak farmerek/botok. Van amelyiken tobben, vagy amelyiken meg tobben:) Pl Bartzon mar Antharast is farmerek farmoljak ahogy 1 kepen lattam:P
  • Sámán
    Többi szerverről érdemben nem tudunk nyilatkozni, de hallomások alapján ott se kell félni hogy tök egyedül leszel a farmolós helyeken
  • dogjoy
    Hallottam róla, hogy milyen farmolós botos klánok vannak sieghardton. A többi szerveren is ez van?!
  • PíszLávJuniti
    Bocs mindenkitől az offért.
    Nekem hiányoznak az igazi RP-s részek, és nem értem hogyha valaki egy mmorpg vel játszik, az miért nem tudja igazából játszani a karakterét, mint ahogy egy asztali szerepjátéknál.. Az ilyenek levesznek nagyon a játék hangulatából. Mert ha valaki nem tud angolul, ok, akkor angolul ne szóljon bele ( elvégre máshol sem beszélnek "közös" nyelvet.. ), de magyarok közt ennyire nehéz kijátszani ezt?
    Könyörgöm legalább egy out ot írna be a hozzászólásai elé..
  • Facek
    az a baj hogy c5 be le fogják gyengíteni és csak kard/bluntal fog nagyot sebezni
  • Dallie
    Nos, sikerült beszereznem egy Eminence Bow-t, gondoltam, ezzel is kipróbálom a destroyert ereje teljében. 2540 patk-om volt minden buff nélkül, és megkértem Tanashit, hadd próbáljam ki a kis játékszert rajta. Íme az eredmény:

Tanashi lvl 55 (ha jól emlékszem), én lvl 50. A számok igencsak bíztatóak :). Bár szegényt majdnem agyonlőttem véletlenül :) .
  • Snau
    Ha jol emlekszem vmelyik karinal van party return.Ha nem tudok este menni keresd meg.:)
  • Facek
    Ez itt az official szerver magyar fóruma. szerintem ezeket nem itt kéne megbeszélni.
  • McWolfy
    Virágokat az öltözőmbe...
  • Looooser
    sima critical error utána kapsz egy gameguardot és csak elindítod újra és nem lesz semmi gond... akik nem officiallal játszanak rengeteg ijet kapnak... -toom-
  • Szekijoe
  • McWolfy
    greater heal van, majd keress meg játékban, adom, van vagy 5 :)
  • Szekijoe
    Kellene néhány SB!
    Greater Heal, Return, Party return.
    Esetleg valaki tud farmolni Ivory tower alatt Greater heal book-ot?
  • GamerAdams007
    Lehet csak 1 sima critical error az elő szokott fordulni...
  • Cobra.
    Futtass egy full check-et, szerintem valamelyik file hibás.
  • McWolfy
    A megoldás alt+ctrl+kisbalta.
  • PíszLávJuniti
    xp okossága :)
  • FragStaR
    CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor AMD pentium pro az bölcs :)
  • PíszLávJuniti
    Nem tudjátok hogy mi lehet a baj? L2 alatt nyomta ki ezt a hibaüzenetet a win..

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1660 MHz with 1279MB RAM
    Video: GIGABYTE RADEON 9200 (Omega 3.8.252) (6614)

Unhashed name 'DarkElf_m006_t90_l_ori'

History: FName::DeleteEntry <- Names <- UObject::PurgeGarbage <- UGameEngine::L2CollectGarbage <- UGameEngine::DetachLevelWithAllSubLevel <- Cleanup <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
  • Looooser
    oh...
  • MeoH #54448
    Csak nyugodtan. Sztem itt mar mindenkinek volt lvl75os karija a c5PTSen...
  • Looooser
    bocs kicsikiék tolódik a dolog behalt a netem :S
  • Looooser
    Bocs múltkor rosszul linkeltem a publikus tesztszerver kliensét
    de ha tényleg nem hisztek nekem pár óra és mutatok képeket:)
    ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle05/C5_PTS_Client.zip
    jah igen jó ha használtok hozzá flash get-et mert a windows letöltőkéje be bugosodik