88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MeoH #54529
    Tenyleg volt bot ptsen. Volt velem is volt partyba bot BD.
  • pharao
    Komolyan? Gondolom te már PTS-re is botbol mész fel... (amugy a C5 indulása utánn számítva 2-3 hónap minimum kell a bot megjelenéséhez)...
  • darkmenx
    azota van mar bot C5 -re amiota elinditottak a ptst..
  • xt198
    ne hidd... nagyon sok (free) szerveren van ez így.. D:
  • ZsuzS
    Arról nem is beszélve -nem egy embertől hallottam már- hogy rászabadulnak csak úgy ,,fun,,ból az emberek.És több lesz a piros nevű karakter,mint a fehér. Reméljük ez is máshogy lesz
  • gPROject
    általában így szokott lenni, egy jó ideig nincs walker
    nameg a bot csapatokat szerintem most irtani fogják a népek, én biztos :P
    nem lesz mitől tartani, nagy veszteni valóm ott nem lesz a pk miatt :)
  • dogjoy
    De a walker c5-ben is működni fog? mert úgy tudom arra még várni kell...
  • Gordis2k
    Sajnos egyet kell értenem! Az összes pro walker nekiál és iszonyt durvan 24/7 ben botozik majd!

Totális hatalomátvétel lesz rövid idön belül sajnos:( hát reméljük tévedek mindenesetre bedobok egy fun karit csak a vicc kedvéért):
  • McWolfy
    Sztem meg mint az állat rászabadulnak a farmerek, alig tudsz majd fejlődni, majd mire bármit elérsz, azt látod, hogy lesznek már akik 75 ösek javában és te ott állsz segítség nélkül.
  • Kurgal
    A pingek jobbak, a siege időpontok fehérembernek valóak. Valamint ott lehetek egy új közösség kiformálódásánál. Remélhetőleg low-middle pop szerver lesz.
  • Facek
    emiatt nem kell agódnod ^^ de minek mennél át arra a szerverre ? csak szenvedés lenne szerintem meg kevés tapasztalattal nem érdemes szerintem de te tudod
  • Kurgal
    Ezt azért kérdem, mert a Franz szerveren tervezek karit indítani. Az új európai szerver indítás miatt kezdtem off LA2-zni. De szeptemberig szeretnék ismerkedni a környezettel másik szerveren és nem akarom, hogy a newbiestuffok ugorjanak, mert elérem a 6. szintet.
  • saim
    Hali! "Franki vok." Van egy eladó plaync accom (L2+GW van benne). (L2 sieghardton 61lvl shillien knight, 56lvl phantom summoner valamint 20+ scavenger és 20+ artisan (kb 200mil+ értékbeli felszereléssel, 10mil+ kp, meg jópár mat és recept (+1 healer pet 71lvl^^). GW-ben 2kari 19lvl F/R és 16lvl M/R.) -ha vkit érdekel dobjon meg 1 privel! (nem írtam le mindent)... sztem nem kérek érte sokat :P de ezt nem én döntöm el ^^ Köszönet hogy RS tag lehettem, további jó gamet mindenkinek ;)én itt befejezem pályafutásom. gl
  • Kurgal
    Új vagyok a gameben. Nem tudjátok véletlen, hogy a kezdő kari bónusza az egyszer jár és az accounthoz kötődik, vagy szerverenként kapunk egyet?
  • pharao
    Emléxem a szép időkre, mikor Tompi és én Meoh-val való bossolások utánn Meoh által fáradságus munkával szerzett BSOE-kat örömmel alkalmaztuk társaink elötti feszítésre... Köszönjük Meoh
  • Jungle
    Le akartam ülni picit árulni, de azt veszem észre pár perc (pontosabban még nem néztem) után egyszerűen disconnectel csak nem ír ki semmit (kliensem gondolom nem küld ki infót vmiért és ezért nem is kap). van valakinek vmi ötlete mit csinálok rosszul?
  • MeoH #54513
    En bizok az Ally erejben. DE... Lehet, hogy sokan vagyunk, de az nagy atlag lvl60 kornyeken mozog b-c cuccokban, es azzal meg nehez tulzottan maradandot alkotni. Igaz vannak mar, 70+, es 75+os emberkek, sajna nem vagyunk meg 1 szintben Mxg/Catalyst bandaval. A Soaval feltudjuk venni meg a harcot, de ahol annyi hero van, hogy 2partyba talan befernek, a maradek pedig a 2dik kasztjaval is kozelebb all 78hoz, mint a 76hoz, azok elol csak futas van, hizs 2 eleg beloluk, hogy leverjek a full partyt. Szoval meg van hova fejlodnunk, mar ha van hol es nem lonek hatba:P
    Ezt most nem lehuzaskent vagy fikakent irtam, csak en igy lattom, es sztem ez tukrozi a valosagot. Sot inkabb osztonzeskent!! Go 4 XP!!!
    Ui: Akki meg1x, feleslegesen eltolja Bsoem, az nem kap healt, mert pont befogok laggolni...
  • LaWMaN
    Valakli el tudná nekem küldeni PM-ben a jelenleg használatos ventrilló beállításokat? (Jól jönne a raidekhez, ha nem csak magamban beszélném meg a dolgokat )
  • _Neo
    Ez inkább hajtóvadászat volt mint pvp :)
  • B@lu
    persze de ne feledd hogy a 24/7 az sokat lendit az XP sebessegen
    es
    hamar osszejon anyni hogy egy homunculust tudjanak venni azzal meg siman oli a feher/zold mobokat... farmolnimeg az a legjobb
  • dogjoy
    A boss partyk tényleg jók lennénkek, és lennénk NPC-től bevehető várak is...
  • gPROject
    azért ez meglepne, 0-ról indulva szar felszereléssel még botban sem fejlődnél gyorsabban, mint a többiek
    szerintem lvl20-ig megnyomja mindenki aztán hónapokig csak a közös raidek mennek a dropok és az exp miatt
    érdekes lesz, semmi overenchantolt fegyver, semmi agyontápolt kari legalább 3-6 hónapig :))
  • gPROject
    eladó a 2 accom(minden megvan hozzá, unique code-tól kezdve minden), ha valakit érdekel
    igaz nincs rajtuk sok minden(1;lvl53 SE divne-ban homuval, lvl21 crafter brigben wo/helm, 2;lvl60,5 AW doom lightban wo/weapon, lvl48 SH demon set wo/weapon) és befizetve sincsenek :)
    viszont szinte az összes wearehouse(klan ware is) tele materialokkal, a grade bladekkel, quest itemekkel, failed enchantoknak köszönhetően kristályokkal, greater lötyikkel, bloody orchid crafthoz minden megvan kivéve a receptet amit a szerencsésebbek akár 500k-ért is tudnak venni(nekem 3milláért se sikerült)
    veszek új accokat az új szerverhez ezért ezek már nem kellenek, akit érdekel írjon privátot
  • B@lu
    persze botpartiban
  • B@lu
    Ha okosan valasztanal karit es grind helyet, akkor hamar fel lehetne huzni egy magust 65-70 re
    es par hetig ownolhatnad a servert
  • ErrOrHUN
    nem, csak mindenki védi a maga várát, és senkisem támad. mikor legutóbb átvonultunk Adent "támadni", akkor voltunk 150 körül támadók. Hunally 3 partyval kb+support. 2 party íjászt simán ki lehet állítani (bár lehet van az 3 is :D ). Az az érzésem, hoyg sokan nem bíznak az ally erejében, pedig mostmár kezd alakulni a dolog :)
  • dogjoy
    A sieghardton 15e a max es 67%-os a telitettseg. szóval 10050-en.
    átlagban 7-10e, én is most kérdeztem meg, onnan tudom:)
  • juzosch
    Kb hányan vannak a szervereken átlagosan?
  • Sanca
    30 fos ostromok? ez komoly? o.O
  • McWolfy
    De nem hiszem, h 0 rol kezdene barki is... sokan nagyon sokat oltek bele ebbe a karijukba... en meg nem annyit, de igy is nagyon fajna, ha elveszitenem...
  • MeoH #54499
    10dik szerver? Nem aza a baj, hogy nehany szerver kicsit kong az uresegtol... Bar nalunk is kicsit vicces neha a 30fos ostromok. A kari atvives meg sovany, tenyleg jobb lenne, a siege idopont. Meghat mindenki 0rol, mert igy kicsit szelhalom harc a lvl77-78as hero partyik ellen.
  • McWolfy
    Jó lenne átvinni karikat, nem kétség, emberibb időpontok :)
    Egyébként nekem is...
  • gPROject
    amennyiben ez tényleg elindul 0-ról, asszem ott a helyem
    lol
  • Sanca
    Mellesleg nalatok is kijon ilyen chellos felhasznaloneves szarsag itt? Hogy lehet azt megszuntetni?
  • Sanca
    Hmm, kar hogy nem elobb jott ez az egesz. Jo lett volna felhuzni vmi 50es maget vagy archert es szarraloni mindenkit:) De igy szigora kell tanulni, ahh:(
  • phalanx
    LOOOOOOOOOOOL
    Indul egy 10. szerver is, európaiaknak (mint a teon)

New Lineage II Server

The tenth Lineage® II server, Franz, is planned to open with the launch of Chronicle 5. This server will be designated as a European server like the Teon server. All players are free to choose any server, but Franz will use European-centric time for castle sieges and other game systems.
  • MeoH #54493
    Majd kiderul. Viszont a klanok majd 120+20fo letszamuak lehetnek.
  • Cobra.
    Az mire jó, hogy ezentúl csak 3 klán lehet egy allyban?
  • Gordis2k
    Pvpzni jöttek megöltek engem portalas közben:) ez a bosszú:)
  • GAthersw
    MXGék aludtak vagy mi?