88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
lemaradt: illetve akkor van mass pvp, ha az egyik oldal betámadja a másik oldal valamelyik fővárosát... de viszont ott akkor... ilyen jó 160.vs.500 xD+guard -
igen, viszont egyben verhetetlen az l2, az a mass pvp. wowban nincs mass pvp ( "csak" 40vs40) -
Graat!!!
És szorítok hogy sikerüljön!!!
-
set.ini ogwalkerhez:
[DEFAULT]
CountryList=PTS;
DefaultCountry=1
DefaultServer=0
DefaultCharacter=0
DefaultAccount=
DefaultPassWord=
[PTS]
LoginServerIP=l2testauthd.lineage2.com
LoginServerPort=2106
ProtocolVersion=693
ServerList=[1]Bartz;
volt ertelme beszolni. -
Dallie #54565 Ding 52 :)
(csak, hogy témát váltsak a WoW kontra L2-ről).
Este megpróbálom a Greatswordot is elkészíteni:). -
Hmm L2 fórumban Wow? pfujjj 

-
juzosch #54563 Pontosabban mass-pvpre, de abban a legjobb. -
dogjoy #54562 A Lineage 2, mint ahogy az NCSoft is írja róla: kifejezetten pvp-re, és a politikára van kihegyezve, és abban tényleg nincs hiány...remélem a C5-ben már nem lesz akkora erőviszony különbség. -
Ok, ez igaz:P Akko legyen csak c3:) -
"C1-C3ban percekig ment a moka, most meg 2-3loves mindenki."
Emlékszem a hosszú tőrős pvpkre. F1, F2 és vége. -
homeless #54559 igwalker=Ingame bot a lineage 2-höz. -
Jungle #54558 nem wowot akartam feltétlen hasonlítani, hanem a rátelepült ipart :P akármelyik mmorpgt fel lehetne talán hozni, hogy ott mennyire mondják meg mit csináljunk, csak én spec wowról tudom.. (igwalker ><) -
homeless #54557 igwalker elég sok mindent megmutat. Mennyi hp-ja van az ellenfélnek. Ebből lehet következtetni, hogy buffolt e vagy nem. Mennyi mp-je van. Meg lehet nézni, hogy milyen cucc van az embereken. It az enchantra gondolok, mert ha ránézel a karira, akkor is látszik, hogy mi van rajta, csak nem mindegy hogy hány enchant van rajta.
Nekem a wow a pvp rendszer miatt nem jön be. Szerintem ez lineage-be sokkal jobban ki van találva, és ez nekem többet ér mint akármilyen hangulatos questek. Ja meg a nagyon kockák pár hét alatt elérik a max szintet wowba. Sok hibája van a wownak is csak a warcraft világnak kicsit nagyobb múltja van és sokkal nagyobb reklámot kapott, mint az l2.
Mindkettő nagyon jó játék, de tényleg kár azon vitatkozni, hogy melyik a jobb, mert mindenkinek más jön be. -
LineageII #54556 én is levontam a következtetést azok alapján amit írtatok és én tudok.a WoW sokkal jobb Lineage2-nél.Nem értem mért nem hagyjátok ott a lineage 2-t és mentek WoW-ozni:P ugyan anyiba kerül ;) -
Nem rossz jatek a WoW sem, az tuti mert aze tobb mint 6millio acc.ot nem a szelt fujt ossze. DE nem lehet a 2ot osszehasonlitani, mert telejesen mas elvek alapjan keszult. Viszont az L2osok fogynak, a WoWot pedig 1re tobben toljak... Sajna a C4es skillek fossa zuztak a pvpt. Ertem ez alatt a "godmode" buffokat. C1-C3ban percekig ment a moka, most meg 2-3loves mindenki. Tobb Ks dmg ellen meg taktikazni sem lehet. A pvp ritka mar, szinte csak zerg van. Ahol ha nem te tamadsz tutti fekves. Talan ezert lesz fullon az uj szerver, nincs hatalmas szint kulonbseg, overenchantolt fegyverek, ruhak, boss ekszerek, stb.. Kar, nem c4nel indult, akko tuti ott kezdtem volna el...
Na persze, botok lesznek:P -
sajnos ezt csak azért mondod, mert még nem ismered annyira a wowot...
Ezek azért kellenek KÖTELEZŐEN, mert pl. elmegyünk egy instance-ba (értsd. egy katakomba szerű cucc, tele raidbossal, de CSAK és kizárólag a te 40fős csapatod van bent.) és látjuk hogy a boss mikor "fearel" illetve mikor nyom 4000damage-s AOE-t. Aztán az említett addon, amikor látod mit kasztol az ellenséged... ez azért jó, mert a wowban kb. 50x annyi skill van mint a lineage2-ben, és ráadásul nincs meghatározva hogy a nightelf csak tank lehet... szoval iszonyat sok variáció van, és szerintem tök felesleges hasonlítgatni a két játékot, mert wowban 5x nagyobb tömegek vannak a szerveren (ahol én játszok, ott pl. kb. 20.000 hordás van, és 25.000 allyance-s.)
na csak ennyit szerettem volna :P
egyébként lineage2 is jó, nincs is vele bajom ne értsd félre, én is nagyon sokat toltam, csak ne hasonlítsd össze a wowot a lineage2-vel. -
Jungle #54553 bot arra van, hogy a játék eljátszon magában, elfarmerkedik te meg otthagyod akár a gépet is vagy ilyesmi (esetleg számolod a zsét az adéna után :P).. de wowban úgy gondolják, hogy az embernek így kéne "játszania".. azt mondta nekem egy nemkicsit fanatikus barátom (anno ő se jött be suliba, hanem ment hajnali négyre bolt elé álldogálni a limited edition dobozért), hogy a játékban egyetlen olyan dolog van, amit nem tudhatnak meg, amitől még kihívás marad a raidelés, a boss agrozása. most már arra is van mérő program, mindent a júzerért..
nomeg az, hogy mit csinál látszik persze, de azért picit könnyebb volna a dolgom, ha mondjuk elkezdene vörösen villogni a poison recovery skillem amint egy sk elkezdi a poison skilljét castolni :PP -
Kurgal #54552 WOW ban suxx, hogy amit itt felsoroltatok szakkepzettsegeket, csak gyerek szinten lehet hasznalni. Igazi ekonómiát nem teremtenek, csak egy röhelyes csökevény pl.0 az EVE rendszeréhez mérten. -
Sanca #54551 "addon", ez teccik:DD -
L2-ben is van ilyen, botnak hívják :)
Mondjuk olyat nem tud, hogy a másik épp mit varázsol rád, bár az a játékban is látszik, ha valaki castol valamit és nem nehéz kitalálni mit. -
Hy Aki tudna adni linket Duelist kasztvaltóhoz az pls linkele be vagy küldje el pls pm be ingame.
thx -
nekem inkább a karakter generálással és a kevés itemmel(armorok/fegyverek) van bajom, nameg a kevés adena és nagyon nagyon rossz drop rate-val amik magukkal vonják a donatet -
na ezek pont nem hiányoznak nekem l2-ből -
Grafikával szerintem absz. nincs baj, sőt, a helyszinek jobban meg vannak komponálva, városok jobban tetszenek itt, stb.
Amit látok ( javítsatok ki, ha nem ismerném eléggé ), ott a fegyverforgató tanulhat különböző cseleket, rohamot, figyelem magáravonást, vannak neutrális állatok akiket meg lehet szelidíteni, gyógynövény szedés - keresés, szakmák ... -
Jungle #54545 nem grafika v játékmenetileg, engem a ráépült "ipar" zavar, pont ma olvastam mennyi addon letölthető a wowhoz, amiket ha felraksz tudni fogod kinek mennyi hp/mpje van, milyen ruha van rajtad, az miért nem megfelelő az adott szituációban és mire kéne lecserélni, pvpben az ellenfelednél kijelzi éppen milyen átkot (!) készül rádlőni, ilyenkor kiírja mivel tudsz counterelni v leszedni magadról, gyógyítónál felvillan kinél kell heal v vmi purify szerűség stbstb.. ebben hol az élvezet, ha mindenkinek megmondják pontosan mikor mit csináljon és hogyan?! l2höz remélem soha nem fog senki ilyen addonokat készíteni...
én ha jól értettem egyébként azt mondta a fejlesztő, hogy chronicle5 lesz az utolsó olyan frissítés l2ben amit chroniclenek hívnak. ettől még más nevű ilyesmi jöhet még l3 előtt :) -
Midas #54544 Ez igy nem igaz mert öszetetteb a mozgás ha jól megfigyeled mozgatja a fejét mozog a melkasa pislog ha lefekteted becsukja a szemét l2 be ezzel szembe mint akit lenget a szél kb anyi a mozgás. Más a graf stilusa anyi. -
Jaj pls ne hánytorgassátok fel ezt a WOW/L2 vitát, mert valaki még a végén kapni fog az alkalmon és megint vér fog folyni 

-
Nemértem, de a wow-nak mióta olyan jó a graf-ja? Én nem egyszer játszottam már vele, de sztem jobban figyeltek a stílusra és a feeling-re, mint a grafikára... -
Persze, csak látok olyan dolgokat, amiket relatíven nem lenne nehéz belevenni a játékba, és nagyon sokat dobna rajta. -
Kurgal #54540 Wow-al nem érdemes hasonlítgatni, mert a két játék totál más szemléletmódra épül.
Wow, a pozitív ösztönzés módszerén alapszik. Nincs kockázat, könnyen elérhető nagy rewardok. Politika abszolút hiánya.
LA2, a hibákat bünteti, de a nyereség annál ízesebb és nagyobb. Hosszútávú célt ad a nagyon lassú fejlődéssel. -
Kurgal #54539 Valahol azt olvastam a Chronicle V csak a Chaoticbol az utolso. -
Midas #54538 ez nézőpont kérdése sztem jópár dologban jobb mint a wow -
Nem kéne hozzá sokminden, hogy ráverjen a wowra. Többféle skill, cselekvési lehetőség -
Anahita #54536 http://jenova.servegame.com/dm/Hero1711/gallery/ -
Már elavult... nézz a wow-ra... elég sok mindent be kell hoznia, játékosokat fog így veszíteni. -
dogjoy #54534 Sztem amíg nem avul el a játék motorja addig gyártják...nekik csak a pénz a lényeg -
Úgy tervezték ez lesz az utolsó
-
2-3 hónap? LOL max 2 hét! Az összes chronicle után max 2 héten belül szépen visszaszivárogtak a botok mindenhova
-
Kurgal #54531 Tényleg az NCsoft hány krónikát tervez? Vagy L3 előtt ez az utolsó? -
mióta is megy a kóreai pts? hm hm hm