88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    Már szóltam melóban, hogy olyan leszek, mint a mosott szar :D mikor kezdünk, és meddig kell várni kb?
  • McWolfy
    Reméljük sikerül.
  • Sanca
    Nem mind2ot, hanem mind3at:P
  • Sanca
    Hat en ezt azert nem mondtanam, en hasznalom mind2ot. GHP az elejen azer ad 100hp/1s-t, 10mp alatt kb 500hp-t ad, az sem elhanyagolhato. Meg mosthogymar a QHP-t sem lehet spamolni mint C3-ban, ezert a CP poti is fontos, hiszen a QHP 400/0.5s-hez kepest ha macroval tolod akkor 250/0.5s hp-t ad, ami ugye tobb mint a fele. (az ertekeket nem probaltam ki, de vhogy igy ereztem:D) Es ugye mas pvp-nel(altalaban az van) az a lenyeg hogy minel tobb heal/s jojjon.
  • TruBy
    Kicsit erdekes lesz ez a Baium oles, mivel par embernek (pl en es tesom) masnap mar iskola Sztem szülők nemigazan fogjak engedni, de majd meglatjuk...
  • Szekijoe
    PVP-n csak a qhp pot ér valamit a többi csak holt súly
  • Szekijoe
    Hm... Ha nem jön rá magától az ember akkor a trükköket az ellenségtől kell ellesni!
    Tiszta matematika magas szinten az SS árának növekedése miatt megéri bármit használni. Azt te is tudod hogy a Brez 400k AA, BSOE 150k AA, KlánhallBSOE 110k adena(akinek van klánháza)! QHP-t találni 30k-ért a piacon DE ostromon 5k-ért van a jelenlévőknek. A fragstart még le is fogom tolni mert nem látom nála a GCP poti ikonját

Remélem sok RS tag jön Baium raid-re! A várakozás alatt folyamatos PVP várható (noblesek tudnak teleportálni Toi13ra) (érdemes hozni klántörpét aki sok GCP/QHP potit tud cipelni (vagy adenba alt karit rakni akitől én fel tudom vinni az utánpótlást) A toi13 portspot 2 oldalára 1-1 megfigyelő kell aki figyelmeztet merről jön az enemy! Jah és aki nem lenne 5 pk pont alatt az etessen Sin eatert
  • Facek
    jó legközelebb cenzurázom nem az a lényeg a képen...
  • gPROject
    látom már mindenkinél alap a qhp és a bsoe
    igaz akik overenchantolt a-grade fegyverrel járkálnak...:)
    én még lvl69-en is sima heal potion-nel rohangáltam, persze azért volt nálam greater heal lötyi is, de azt csak végső esetben használtam :DD
  • Facek
    http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=11225079741156927962.jpg&x=960&y=673&galeria=lineage2

berakom inkabb igy :)
  • Facek

hun zerged
  • Sámán
    Csütörtökön éjszaka már dolgozom
    Remélem Szyl azért elvisz...
  • Facek
    http://rapidshare.de/files/31277729/InnadrilSiege.avi

innadriel siege by fragstar , bar mikor belép a kapun crit error :)
  • Szekijoe
    igen
  • ErrOrHUN
    An Arrogant Search?
  • ErrOrHUN
    mi a kveszt neve?
  • Gordis2k
    Dier mindenki!!!

BAIUM ez a kulcsszó!

Csütörtökön éjfélkor baiumot öljük!
    Ezért mindenki kérem csinalja meg a questet holnap 60 as szintöl lehet aki kilépet a klánból az is jöhet!!
    A többi részlet játékban:)
  • dogjoy
    még egy érdekes fdolog hogy ne unjuk szét a játékot.
    már csak az Y-gradet várom...:D
  • pharao
    Ahogy elnéztem ez a lebegés dolog egy bizonyos szobor körűl működik csak, ez valami antigravitációs szoba lehet, vagy valami hasonló bisz-basz
  • McWolfy
    Tudnám élvezni, vörös ruhában repkednék éjjel-nappal Aden egén és menteném meg a szűz elf lánykákat
  • Cobra.
    Nekem úgy tűnik, hogy az új terület sajátossága, vagy valóban bug.
  • mAilkaEVO3
    köffke de azóta már 40% körül járok de a PvP pontok a subnak köszönhetöek^^ hüle tápos HawkEye ^^ szinten bellüli SR 3 lövés BD nélkül :D vane gy tempeztes arc aki mindig FGben hentel néha megszoktam látogatni egy kis mókára ^^
  • GamerAdams007
    Sztem ez inkább vmi bug... legalábbis nekem úgy tűnt, de hát ki tudja, lehet igaz...
  • Szekijoe
    igen
  • Sanca
    A raid bossos weap recis questhez is kell 1000 item?
  • Szekijoe
    Lesz C5ben lebegés?
    Lebegés???
  • Akhi
    Ertem,hat en meg olyan szerencses avygok megint hogy a ... kitorolhetem a questel meg van az 1000 item de nem tudok lejutni, randomra meg nem pocsekolom el mert szerencsem az olyan hogy..... :)
  • Szekijoe
    Nem, én eddig 1 szer csináltam végig a 4sep-et akkor szereztem a 2. recimet. Az 1. recimet bemákoltam randomból, abból lett az íjjam.
  • Akhi
    Szeki voltatok megint Four sepulcherben?
  • dragster
    Akkor úgy látom a weap recit hamarabb össze lehet szedni mint az armor reciket.
    Köszi Szeki :)
  • Szekijoe
    Sg weap recept quest IT bejáratnál van NPC attól kell felvenni 1000relic és random recit ad. Ha 4sepben kinyírod a Raidbosst akkor te döntöd el mien recit szeretnél (ez megcsinálható ha mindenki tudja nyujtani a 120%ot igazi kemény menet végig izzadtam pedig nem volt meleg 78as supportok nélkül nem is szabad megpróbálni.
    Forge of Godsban ennek a quesztnek a párja itt is Sg weap reci a díj.

Sg armour recept: Kerta vagy sillenos ally (egymás tükörképei)npc a bejáratoknál min 2000 queszt item + 2 raid boss (last hit grp kell) után elérheted a lvl 5 allyt és gyűjtheted a queszt itemet: 2500 item a random testpáncél rec, 750 item 1 random kiegészítő rec (kesztyű/cipő/sapi)
  • Szekijoe
    Mert el vagyok kényelmesedve de nem mindíg van a partyban +1 recharger, hogy felnyomja a manámat az a draco bow egy mana burner és nem akarok vinni másfajta SS-t elég az Sgrade SS. Mondjuk lesz btm C5-ben még az elején letesztelem lehet nem kell majd tőr de ebben nem nagyon hiszek. Jah meg a Bloody orchidem kölcsönvan adva Diniznek hogy össze tudja hozni 78at.
  • dragster
    Írtad a Reliceket,ez az IT-s küldi ahol 1k itemet kell összeszedni? Ezek szerint az is S recit ad?
  • dragster
    Seki plz áruld el,hogy működik az S grade recept quest. Vagyis milyen küldiket kell velvenni ha szeretnék fegyó ill armor reciket.
    Köszi.
  • Sanca
    Angel slayer minek?
  • Szekijoe
    A 2. drac bow recimet 280mért adtam el. lehet le fog menni akkor majd megkraftolom lehet de amíg fenn van az ára addig kellene kifarmolnom a relicet utána kiriftelni és eladni. A DC sapi nálunk is kb 100mre esett vissza.
    Eddig nem voltam ennyire pénzgyüjtögető de mostmár muszály lenne valami boss ékszereket összehozni. Sőt nekem sajna kell egy angel slayer és egy arcana mace is tehát ha leesik az ára akkor lehet nem is dracora váltom.
  • Sanca
    Most mondta 1ik klantarsam hogy neki delvl-zodott az 1st subja 74-re, es megmaradt a 2nd subja ugy ahogy volt, szal ez a problema megoldva:)
    Az meg valoban ugy van hogy ha vmelyik subod delvl-zodik 39-re, akkor nem tudod visszavaltani, csak 40en. 1ik klantarsan delvlzodott majdnem 1 teljes lvl-el meg vagy fel eve es siege elott kb 1 oraval probalta visszavaltani, ekkor latta hogy nem lehet, es ott parazott hogy nem tudja majd idoben visszagrindelni az expet:D
  • Sanca
    Amugy nem ugy van hogy C5-ben sajat magad valaszthatod ki hogy milyen S-es receptet akarsz? Nalunk ezert ment le a drac bow recipe 160m-rol 80m-re, szal elvileg nalatok is lejjebb kell mennie, de ha tenyleg te valaszthatod ki, akkor kurvagyorsan lehet majd szerezni, es valszeg kurvaolcso is lesz.
    Meg elvileg lehet majd spoilolni A grades helmet receptet, ezert nalunk 200m-rol lement pl a DC helmet 100m-ra, es folyamatosan csokken.
  • Sanca
    Hat ha 380m egy drac recept akkor valoban a BEWS ertelmes dolog ha OEzni akarod a drac bowodat. En a teoni 80m-es arral szamoltam, ugy lehet hogy jo otlet, de sieghardton ezekszerint biztos nem:)
  • Szekijoe
    Csak simán add-olni kell. A sub delvl-höz nem tudok mit mondani én felhúztam a HE-t 76ra mert fun volt vele játszani és vele járok ostromra még az sem zavar hányszor esik hanyatt és könnyű vele partyt találni (ez lehet a focus/draco hatása) És a 2. subomat csak pár hét késéssel kezdtem mert össze kellett raknom egy Acus SoM-ot hogy elkapjam kölcsönbe Bailkain overenchantolt homuját
    Nem tudom mi van akkor ha delvl-eződik a sub 74re (mondjuk azért sps-sel könnyen visszahúzod magad 75re) Szerintem le lehet vele bukni 74re a noblesst nem veszted el. (én olyanra emlékszem ha a 40es sub delvl-ődik 39re akkor nem lehet resetelni másik fajta subra de azt meg könnyű visszahúzni)