88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• _Neo
    Legjobb tudomásom szerint neked nem a templomot kell keresned, hanem az orc guild nevű heylet, minden városban találsz ilyet, ott tudsz skilleket tanulni. A kasztváltó küldikről sok helyen van leírás pl.: L2 off web page vagy Google...
    a d-s meg c-s ruhák úgy vannak, hogy lvl 20-tól tudsz viselni d-set, 40-től c-set, 52-től b-set és 62-től a-sat, majd kicsit később s-grade-eset.
    továbbá nézd meg a passzív skilljeidet, ott megtalálod, hogy milyen armor masterid van: értsd: robe, light és heavy. amit ott látsz, olyan ruci kell neked.
    fegyvert is olyat válassz, amire van mastery-d és skilled.

Javítsatok ki, ha elírtam valamit...

Amúgy melyik szerveren játszol?
  • MerlinW
    Lenne pár kérdésem, engedelmetekkel:)
    Karakter Ork lvl20

Hol lehet skilleket felvenni, nem találtam sehol(logikusan templomban sem:))
    Hol lehet Kasztot választani neki

Végül, vannak ezek a D, meg stb ruhák, ezek mik, meg hogy?:) Egy Ork-nak milyen ruhát fegyvert kell hordania?
  • Jungle
    Mindegyik off szerveren 1x a rate. Sh-n van a legtöbb magyar játékos.
  • nubyy
    Én úgy értettem, h az 1x rate-et el szeretnénk kerülni :D Csak rosszul fejeztem ki magam :D Sh-n hanyas rate van? Vagy van v.mi leíras a serverekrol, rate-ekrol? Thx
  • B@lu
    1 X es huzos az xp magas szinten tobb ora jatek 1 % ert gyertek a sieghardtra
    ezen a heten 2 % ot fejlodtem:)
  • nubyy
    Cs all!

Az lenne a kérdésem, hogy mienek a rate-k a servereken? Mind1iken 1x? Haverokkal mennénk offra és szeretnénk tudni, h melyik servert ajánljátok? Mi a Franz-ra gondoltunk, vagy a Teon-ra, sztetek melyik a legjobb? Thx
  • gPROject
    Calling All Clan Leaders

If you are a clan leader of a level 4 or 5 clan, you will be able to enlist new clan members by offering your friends a 7-day free trial of the full version of Lineage® II!

Clan leaders with active game accounts will be sent several buddy codes on September 13, 2006. Please make sure that the e-mail address on your PlayNC® master account is updated so you don’t miss this offer. If your clan is level 3 or below, gather your clan members, start working, and get clan level 4 by September 12 to take advantage of this promotion.

Recruit your friends to get firsthand experience of all of the exciting new features of Chronicle 5, including the new Academy system! Take a look at the Chronicle 5 preview site now to learn more about all the new clan features and enhancements coming next week.
  • Szekijoe
    Hm azért mert nálunk régebben mindíg csak átszerveződtek a grp-k és mentek vissza xp-zni. És egy jó party szervező(aki összerugdossa a partyt menetkészre és mennek is utána az emberek) az többet ér mint bármeik kari a partyban.
  • pharao
    2X írtad a szervezést, talán azért mert 2X is meg kell szervezni egy groop-ot?
  • Szekijoe
    Nincs. Csak aki 78on van azoknak érdemes néhány skillt. Az eldereknek a recharge skill enchantolása szinte kötelező(az enyém +3as)nagyon durva hogy full partyban(acumen+BD concentration+2 sws song) 1-2 perc alatt fel tudom rechargeolni magam maxra +1 perc és az egész party maxon van. (a bottereknek kedvez ez a cucc mert elviszi az xp-t SP-t).
  • Sanca
    Hat, olyasmi. Bow az +4es, pancel meg +5
  • gPROject
    van ehhez is blessed enchant? :D
  • Szekijoe
    Ha betörik akkor csak az overenchantok vesznek el meg a könyv.

Csak hogy jobban értsd lvl 76-on egy enchant kb 2%ot visz el (ez nukernek ha a rechargerek partyn kívül vannak 1óra, ha partyn belül akkor 2 óra, kb jól összeállított partyval jó helyen max 0,5-1%/óra-t lehet összeszedni A jó helyekért álltalában pvp van és minden ally küld nukereket az ellenség xp-ző helyére ha van 78as buffer akkor van egy kis esély túlélni DE egy necro bármikor kinyír egy xp-partyt ha az mobokkal van elfoglalva)
    Csak akik elérik a 78at azok tudnak szabadabban overenchantolni lvl 78on -1% egy enchant ez min 2-6óra ősszeszedni és pl +6on betörik ...
    Nah akkor most elkezdhetsz számolgatni TE mennyi időt töltesz xp-zéssel egy héten.(mennyi SS/BSPS, adena, szervezés, várakozás, rábeszélés és szervezés)
  • gPROject
    gondolom a skill addigi enchantjait, tehát visszaáll az alapra hamár enchantoltad előtte, illetve bukod a könyv árát(3-4-5mill)
  • LineageII
    betürik a skill??? és utána nem lesz?:D:D lol:D
  • Szekijoe
    Semmi különös 76+on tudod overenchantolni némeik skilledet kell egy könyv és XP-ért ha betörik buktad. ennyi
  • LineageII
    legysz segítsetek!mi az a skill enchant?
  • VipJoco
    Jah ezt eddig nem mondtad!
  • gPROject
    nem, attól, hogy volt egy full tallum mage szetem, desparions staffom sa-val, full dc light szetem, soul bow-m, majestic és phoenix éxer szetem, doom light szetem demon's swordom, bo szetem 2 is, bw heavy szetem (rengeteg material, a-b partok, 4-5 wh+clanware szinte fullon)még nem volt mellette 80milla adenám is, ezért elkellett adnom cuccokat, hogy legyen
    értve?
    elakartam adni az egészet forintért, de mivel nem úgy alakultak a dolgok és újra is kezdtem új accal így adenát kaptam vissza(150millát) a fenmaradt forintért
  • VipJoco
    "2 évig toltam, alig tudtam 80millát öszekaparni"
    "fél éve se tolom és 150millával kezdtem ami "megmaradt" a régi accokból"

Ez nem fér össze nem gondolod?
  • gPROject
    a 2 eladott accomon nem volt 200milla amiket 2 évig toltam, alig tudtam 80millát öszekaparni(csomó cuccot eladtam miatta) amikor kellett valakinek
    a tőrösömnek meg, hogy lett volna annyi amikor fél éve se tolom és 150millával kezdtem ami "megmaradt" a régi accokból, már lvl40-en alig volt 100millám
    azután megvettem a másik accot és mostanra maradt egy doom lightom, divine és demon szetem és egy homunkuluszom(összetört +5+6+7 nirvana/homu/sowd)
    amíg nem volt ásik accom, szólóra nagyon sok lóvé elment(greater swift attack és haste lötyi+healing+ss)
  • Szekijoe
    Az csuzlee volt. Ha jól emlékszem és annál sem zsetonban hanem annyi az össz cucca értéke!

Gproject mellesleg minden olyan eventkor ameikben lehetett szerezni qhp-t iszonyat olcsón lehetett hozzájutni, ha kiültél venni. (jah az első tökös event alatt neked is volt egy zsáknyi amikor órákig csak tököket ütöttünk)
  • gPROject
    mikor?????? 200milla????? plz mutasd, hol írtam
  • LineageII
    mi az a skill enchant?:D
  • VipJoco
    Most had ne szoljak már bele. De mikor kb 1-2hónapal ezelött hirtelen felindulásból el akartad adni a törösöd akkor azt mondtad, hogy 200misi van nálla!
  • gPROject
    annyi pénzem azért sose volt, hogy 400-500 hp-ért 40-50k adenát fizessek
    főleg, hogy a nuker mobok egy lövésre/drainre leszedtek ennyi hp-mat :)
    adena terén sose álltam túl jól, ritkán volt, hogy a 4-5 karekteremnél összesen 5-10 millánál több volt :)
    az új szerveren ezért nem is csinálok 2 karinál többet :)
  • B@lu
    tehat minden hasonlo szintu felszerelesu sr hasonlo stattal bir?
  • B@lu
    szep statok selfbuffban
    mondjuk semmi kulonleges nincs benne vagy tevedek?
    ugyertem nincs oe fegyo vagy valami extra boost
  • Kurgal
    Az miért volt burzsuly dolog? N00b vagyok nem értem.
  • Sanca
    Aimful selfbuffolva (haste2 benn sincs:P):
  • Sanca
    A teleport az meg hagyjan, en arra is emlexem amikor az szamitott burzsujnak, aki megtehette hogy SOE-t hasznalt:)
  • Sanca
    Hat ha ez segit en elmondom a skill enchantolas ram vonatkozo reszet(SR). Csak es kizarolag stun shotot kell enchantolni(+chance), az is csak pvp-re kell, de arra nagyon, pve-re sztem felesleges enchantolni skillt SR-nel(nem tom HE-vel hogy van). Majd lehet hogy hamstring shot-ot is erdemes, olyanom meg nincs szal nem tudom biztosra, ha chance-t ad akkor enchantolva lesz az is, ha meg mondjuk kevesebb manaba kerul akkor meg nem.
  • GamerAdams007
    szegeny :DDDDDDDDDDDDDDd
  • B@lu
    LOL
    ha jol olvasta ma forumon ha atmesz 1 masik klanba vesztesz 1 % ot de csak 1 nap a varakozasi ido
  • B@lu
    Hat ez a sporolossag veszi el a jatek elvezetet.
    szerintem te megtehetted volna hogy hasznald ezeket a potikat scrollokat szarasig
    szerintem ebben a jatekban ha sporolsz akkor nem is lehet elvezni

multkor akkorat rohogtem Jockeyon, aki ramuzent mikor odahivtam a varosba hogy sietek mar feluton vagyok:) szegeny anno meg nem hasznaltunk teleportot:)))

bsps buff es qhp rulz oszt kesz
  • dragster
    Megint itt vagyok 1 kérdéssel,vagyis többel is :P
    Szerintetek 1 Saggitariusnak milyen skill érdemes enchantolni? Igazából nem nagyon értem hogyan működik a dolog nem vagyok túl jó angolból :/ Annyit mondtak,hogy passive skillt nem lehet...talán a Rapid Shot érné meg nekem.
    Vagy esetleg lehet a buffokat is tuningolni? Vagy csak simán adjam a könyvet oda/el valami Nukernek?
    Előre is köszi a helpet,maradok noob tisztelettel :)
  • FragStaR
    Na itt van a link normalisan -----------> Innadril Siege video + még1 ezt ma du vettem fel questeles kozben meoh val Big Boom video (elég jo ez a big boom azért )
  • Szekijoe
    Gratz
  • McWolfy
    lvl62
  • Szekijoe
    1-8 óra Akkor méggázabb ha éppen jön közben az enemy és lenyírnak mielőtt bemennél(mert ki már senki nem jön érted felrezelni)