88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• McWolfy
    Lassan kezdem azt hinni, hogy az ncsoft és tsai próbálják távoltartani a nem farmer játékosokat a szervertől, mert velük csak a baj van... mindig eventekért és javításokért könyörögnek...
  • gPROject
    volt már valakinek, hogy befizetésnél plaync visszadobta csalás gyanu szöveggel?
    van 1 plaync accom 2 lineage game-mel, 1 kártyáról fizetem mind a 2-t, de most az egyiknet nem tudom ez miatt befizetni(a másikat már 1 hete befizettem)
    egyszerüen nem értem...:(
  • Gordis2k
    4%
  • z0l3e
    kérdés a CW-ról:

X klán declare war Y klánra, Y klán nem válaszol rá:

X klán kinyír valakit Y klánból mennyi az exp vesztés (1% v. 4-5% ? )

• ErrOrHUN
    na mitörtént, Gordi alszik? :D
  • Kurgal
    Remélem nem. Na meg azt írták, hogy nem is lesz. Új szerveren, csak alacsony szintűeket szeretnék látni. Bármilyen kari transzfer tönkrevágná az egészet.
  • McWolfy
    Meg elvileg más szerverre is át lehet vinni karidat...
  • Jungle
    szerdától elvileg már minden kari kapja majd a novice buffot :)
  • var
    Csak arra vigyázz, hogy elsőre azt a karit csináld ami szeretnél lenni, mert én nem így csináltam és a többi karinak már nem jár a novice buff.
  • FragStaR
    Mi lenne ha megszereznetek neki a 60+ os warlock accjat^^ lehet szivesen vinné meg az ijjaszok is vinnek utana sztem :)
  • NiuHUN
    na megrendeltem ajátékot elvileg csütörtök-pénteken megis lesz
    azt még milyen karit csinálok még megálmodom :D
    nagyon remélem,hogy boldogulni fogok 1X-es rateken is,mert a legkissebb amin játszottam 7X-es volt :D
  • Sámán
  • mAilkaEVO3
    és 4 percenként NMY-t keresni még egy kis exrta izgalomért :P
  • ErrOrHUN
    nmegáz
    Niu, ha mindenképp partyassist karit akarsz, akkor legyél sws. 40 után éjjel nappal partyban leszel. És garantált az izgalom, mivel 2 percenként kell énekelned, nem 20 percenként buffolnod :)
  • MeoH #54795
    Igen, bufferkent itt nem olyan konnyu az elet. Ha nem talalsz 1 szintednek megfelelo csapatot, akik mindig visznek magukkal, akkor nagyon keserves lesz a fejlodes, mert sokaknak van sajat bufferuk. Es ne jarj ugy, hogy 3 honap utan ebredsz ra, hogy nem ezt kellet volna inditani... Ajanlom figyelmedbe SzekiBa' javaslatait. BD es Sws jobban talal partyt, es ha ugy alakul tudsz szolozni is. (2 swsunk van, Santa lvl73 es Redsasu 35-40 kornyeken)
  • Szekijoe
    A BD és az SWS partyképesebb. Aktuálisan csak 1 aktív SWS van ahogy én tudom (Javítsatok ki ha tévedek) BDből több van ezért én az sws-t ajánlanám inkább. Azért mondom ezt a kettőt mert ezek is supportok és más szerintem eléggé kialakultak a párok (harcosok prophet haverral, nukerek SE ismerőssel) És eléggé fel is fejlődött a banda ezért egy bd vagy sws könnyebben befér a partyba. Sajna szerintem elég sokáig így is szolóznod kell minimum 40 de kapsz buffot a kezdőfalukban NPC-től.
  • McWolfy
    SE-ként vari utánfutóként, prophetként meg harcos oldalkocsiként fogod végezni.
    Mindenképp ízlésed szerint válassz.
    Sokan bánták meg azt, hogy nem úgy tettek.
  • NiuHUN
    köszi a választ!
    mivel én free servereken is mindig buffer voltam így ittis az leszek valószínűleg (partyk miatt--ugyanis solozni nemnaon szeretek)csak azt nem tudom hogy SE legyek vagy Prophet. Melyik partyképesebb offon?
  • McWolfy
    Én is fogok, hogy biztos szem előtt legyen a téma.
  • GAthersw
    Dupla volt és próbáltam törölni az egyiket, de a megszokottal ellentétben mind2t törölte, sry.
  • ErrOrHUN
    ki érti ezt, eltünik a hsz-em :P majd pmezek gordira, hoyg mitörtént :D
  • Gordis2k
    A szokásos funolo körutam ma nagyon funra sikerült:)

Swamp of screamban talalkoztam arad város hösével.. és iluminatraval két drakonikos ijásszal és hamár ara jártam meg is öltem öket.

Nem maradt soem megkértem gwent jöjjön ki értem de mxg haz méltón egy kellemes biztosra menő zerg group is érkezett... egy 5 fős kellemes 76+ os group.
  • Sanko
    amióta kérte hogy csak fontos dolgokkal kapcsolatban legyen pm azóta csak 8pm/sec
  • MeoH #54786
    Jaja Shanway imadja a pmeket!! Sot kivanja a teste, azt a 10pm/sec:P
  • MeoH #54785
    Hellcome! Sztem jobban megeri a doboz+60napGC, mert az 90 nap, de te tod. A legtobben a Siegen vagyunk, szoval ha magyar klant szeretnel akko ez a jo valasztas. Sajan az acc.ot nem lehet igy befagyasztani, ha befizeted, akko fogynak a napok, ugy atlagban 24orankent 1et...:P Azt kezdj, ami tenyleg szeretnel lenni, mert 1x rate mellett nem hip-hop a 78. Ezert en nem is ajanlok semmit.
  • NiuHUN
    Sziasztok most határoztam el,hogy átmegyek offra :) Szeretnék feltenni néhány kérdés remélem nem utáéltok meg érte máris :P
    Ezt a verziót szeretném megvenni LineAge 2 + 15 napos NCSoft Game Time Card ez ugye 45 nap játékot tartalmaz?
    Valamint szeretném megkérdezni van e lehetőség az acc befagyasztására mondjuk ha 3 napra elkell utaznom vhova,hogy ne menjen az idő....
    Sieghardton szeretnék karit csinálni,de tanácsokat szeretnék kérni,hogy mit kezdjek.
    Válaszokat előre is köszönöm és bocs a zavarásért.
  • var
    Jó, nem fogok vitatkozni, én is tudom.
  • Sanca
    6 perc az olyan 1.5-2GB korul van nyersen ha frapsolt. A nyersanyagnak kb semmi koze a majdani compressalthoz. Marmint az hogy most a forras 200mb, vagy 2gb, es azt kompressalod mondjuk 100mb-re, akkor majdnemhogy u.az lesz a minoseg.
  • var
    Több mint 1 giga volt sztem amit tömörített...jól van ez
  • Sanca
    En meg egy 11 perceset 1152x864-ben, full jo minosegben:)
  • Nethyrrea
    6 perces videó több mint 400 mega?

1024x768-ban egy 10percest összehozok 200 alatt, ha kell tanács hogy tömörítsd, szólj.
  • nubyy
    Cs all!

Az kenne a kérdésem, h van v.melyik klánba felvétel? Thx, bb
  • Sanca
    Igen. Minden olyan tamadast ved ami sps-t hasznal. Na meg persze a mobok magic tamadasait is.
  • GamerAdams007
    Jó kis vidi... :) Az elejen van 1 olyan resz, amikor a nevek nem latszodnak, csak a klan emblemak... hogy kell így eltüntetni a neveket?
  • B@lu
    Grat fasza video)
  • PíszLávJuniti
    Az M.Def csak a mágikus támadások ellen véd?
  • Gordis2k
    curse weaknes sohe meg ne tanuld
    froszt bolt az elso pillanattol szinten belulire
  • Anahita
    SPS curse weakness és frost bolt skillek hányas lvl-től lesznek használhatóak? mármint amikor meg is eszi az enemy. )most lv12 mindegyik)
  • FragStaR
    ----------------------> Naa Itt a jó kis videó a Baium ölésről enjoy : BauimRaid.avi Ja és köff a tárhelyet Anarga <--------------------
  • ErrOrHUN
    akadémia asszem csak lvl40ig van. lvl 40et elérni meg napi 5-6 boss öléssel megvan 2-3 hét alatt