88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• najó
    bocs,akko semmi:)
  • Dallie
    Arról a linkről beszéltem Ceri :)
  • najó
    alatta van a link "Pts to live conversion" (ami epp nem müködik,de már müködött)
  • Dallie
    Btw Diniz, a link ott van, de nekem úgy tűnik, még a C4 conversion file-ra mutat, azaz nem működik:). Megpróbáltam átírni a file nevét C5-re, de nem nyert.
  • Dallie
    ésmilennehamegtanulnálhelyesenírniésfogalmazniésközpontozni
  • Looooser
    sziasztok lenne 1-2 kérdésem
    A hátékot holvettétek meg?
    Mennyiért?
    És ez a fizetős szerver ez hogy műxik?
    és hogy eredetin lehet-e tört szerverrel jáccani?
  • Kurgal
    Vki tud adni egy letöltési linket plz!
  • B@lu
    jo nem szoltam ott van az is ami nekem kell
  • B@lu
    azt irja hogy a pts cliensbol at lehet konvertalni a live kliensse, de a linkre amit ad pont az a konvertalo fajl talalhato ami a live cliensbol csinal pts t
  • Szekijoe
    Le
  • B@lu
    Na ennyi volt elallt a server:)
  • FragStaR
  • Szekijoe
    Most miután kinyírt 2 firstös nuker annyi idegig szedték a droppot, hogy szerintem leesett a buffjuk és elmentekfelrezeltem magam és a maradék felszedése közben találtam egy BW kesztyűt
  • Szekijoe
    A 6 pvp ponthoz grat de sajna a dropolás miatt csak az látszik, hogy még gyengén tolod
  • B@lu
    tegnap Iluekkal mar raizgultunk de csak 1 buffkor erejeig.. na majd a C5 ben:)
  • B@lu
    jeee megis sikerult elbaszni:)))

• B@lu
    Na megoldottam:
    az elso a szintlepes, tegnap 7.3 % ot csinaltam ugy is lehet mondani hogy kezzel ugyanis vegigtargeteltem... brrrrr de rossz volt

a masodikon a demon robe set varazsa lathato immar COV val

A 3. on az lathato hogy miert esnek hanyatt az emberek amikor elkezdem utogetni oket arenaban es nem ertik:)
  • Akhi
    GRATUUUUUUUUszemit tapcsiter(-k leszunk)
  • B@lu
    DE:)
    errol probalok kepet betenni
  • Akhi
    DIIIIIIIIINNNNNNNNNIIIIIIIIIIZ ugye nem mondod? 78 letel???? megvan a cov? mert ha igen akko akko egy hun zerg?
  • Looooser
    sziasztok lenne 1-2 kérdésem
    A hátékot holvettétek meg?
    Mennyiért?
    És ez a fizetős szerver ez hogy műxik?
    és hogy eredetin lehet-e tört szerverrel jáccani?
  • Dallie
    Ez nem a te napod :)
  • B@lu
    C4 et kb 20 perc alatt updateltem anno a pts kliensre nyomtam egy updatet
  • Sanca
    Jobb mint a 5k/s -es update csucsidoben:) De a C5 kliens amugyis fileplanet-re lesz felteve 3 ora mulva.
  • Kurgal
    Az official ftp se valami túl izmos, a c4-et 130k/sec-el tudtam tölteni max.
  • Sanca
    Szerintem akkor lehet C5-ot tolni a leghamarabb, ha az ember leszedi a majdani feltett C5 klienst. Ugyanis az update mindig kurva sokaig tartott, mert nagyon lassu, a C5 klienst is kell updatelni, de az mondjuk nem 300 megat updatel mint a pts C5 kliens, hanem csak 50-et, es magat a C5 klienst pedig full savszellel lehet leszedni. Ha jol emlekszem tavaly is ez volt a leggyorsabb megoldas.
  • McWolfy
    Mondjuk vicces lesz az biztos a klánküldi... mert tuti mindenki meg akarja majd csinálni... pl mxg catalyst... de most úgyis felszabadult egy csomó hely összeolvadásos dolog miatt war listában :)
  • Jungle
    köszi, akkor délután frissítek ptsre
  • Gordis2k
    pts update
  • Jungle
    Szerintetek melyik változattal kell a legkevesebb ideig várni c5re?
  • Gordis2k
    Jaj reggel szereztem 6 pvp meg 1 pk pontot. Na azt nem kellet volna egy dc kestyum es egy +5 os éxerem banta fülesemet is kidobtam:( na mindegy sineater fontos!!
  • Gordis2k
    nézd már:)

nem is szolsz hogy itt vagy):
    én megyek aludni ezek jo boszok majd én betankolom!!:)):)
  • mAilkaEVO3
    jóreggelt :)
  • mAilkaEVO3
    Izgi lesz a Clan lvl6 Quest:P
  • Gordis2k
    Holnap délután 16 kor telepitik a c5 öt! Körübelül 6 óra az update!
    Ez első órában felkerül a cliens le lehet tölteni. 3 lehetőség van:
    1. letöltöd a c5 ös klienst kb 17től
    2. updatet nyomsz és átalakul a c4 ed c5 re
    3. letöltöt pts ed egy conversios filével ami kb 17től elérhető átkonvertálod
  • dragster
    Hali.
    Komoly kérdés. Ha saját törpével akarok kraftolni mondjuk 1 Draco Bowt akkor 2 recit kell kiszednem? o.O Ez ugye most csak vicc :'(( Tényleg 1 recit felzabál csak úgy kraft nélkül a recept könyvbe és utánna kell 1 reci a krafthoz is?
    Soha a büdös életbe nem mákolok be még 1 Draconic recit randomból....
  • PíszLávJuniti
    hivatalosan már csak C5 lesz mindenhol?
  • McWolfy
    SH powa :)
  • unknown nick
    Hú de izgulok milyen karit indítsak holnap Franz-on. Spellhowler lesz úgyérzem.
  • GamerAdams007
    lol