88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• xt198
    :D
  • BaalKain
    Van e már sétáló vazz
  • B@lu
    SZOMBAT ESTE JOVOK, ADDIG COVOZZATOK!
    DE AZTAN LEGYEK LVL79 EN!!!!!!!
  • Dallie
    Ezeket a clan armor questeket hol lehet felvenni?
  • B@lu
    csak annyit tegy hogy olvasd el amit a DC robe leirasban talalsz amikor rakattintasz.
    vagy nezd meg mailka altal belinkelt kepen a leirast legalul.
    mondom, 5,2 milliard adenanal jart akkor a bid
    nem tom visszakap E
  • mAilkaEVO3
    Clan academy full ruha set Quest elég könnyő és sztem jó a ruci is :P
  • najó
    mindig tanul az ember:)
  • McWolfy
    Mondjuk SH-k még jobban szívtak a sleep nerffer, mert ugye a lassú nekünk még lassabb, de majd elválik, milyen jó is az a curse fear, csak könyvet kéne szerezni, az meg nem tom, van-e boltban, mert ugye egy csomó új könyv is bekerült, amit eddig csak ütni lehetett.
  • gPROject
    megalakult egy klán a franzon akit esetleg majd érdekel pm cukorfalat
  • FragStaR
    Tanashi rol vmi info ? jatszik meg ? Csak mert nala maradt a cuccom...
  • Dallie
    Igen, a sleep nerf sajnos sima mobozás közben is nagyon betett... Pyrossal eddig mindig úgy mentünk, hogy behúztam x mobot, ő altatta azokat amit épp nem ütöttem - pl. Alligator Islandon vannak azok a swamp tribe-ok, azokat több szinten keresztül így csináltuk. Valamint, nem egyszer mentett meg a haláltól... Most semmit nem ér, remélem, a Trance használhatóbb lesz, mert a spell leírása szerint "Instantly puts enemies to sleep". Na, majd meglátjuk...
  • Anahita
    egy SPS számára történt pozitív változás is? mert a sleeppel jól kibasztak velem. az egyetlen eszköz ami megmentett a haláltól most mehet a kukába majdnem. magam is sleppelek mire lecastolom.
  • Sanca
    Jah, ezzel van a kavaras.

Billion may mean:

* 1 000 000 000, i.e. one thousand million: used by most English-speaking countries (American and usual modern British meaning)
    * 1 000 000 000 000, i.e. one million million: used by most other countries outside Asia (older British meaning)
  • _Neo
    thx :)
  • ingy3nfr3g
    inkább 2 milliárd mert gondolom a 2 billio angolul az 2 milliárd magyarul
  • Sanca
    Ja elirtam, milliardra gondoltam:)
  • najó
    2000 milliard?:OOO ennyit inkabb adna el a neten es kapna erte 200m huffot:)
  • Sanca
    Hmm, akkor nem nagyon eri meg +6-olni az egesz setet(kiveve ebayereknek, azoknak ugyis mind1) sztem. Persze kerdeses hogy mennyi az az extra, mondjuk 10% pdef-ert en nem szorakoznek ilyennel, inkabb boss yewels vagy weapon OE.
    Es mi van akkor ha mondjuk csak az 1-ik part +6-os(mondjuk egy kesztyut vagy csukat be lehetne jaccani)?
  • Sanca
    Hat en ugy tudom hogy 2 bill a max limit, es aze lesz a CH, aki eloszor bidel ra 2b-t. Legalabbis nalunk a clan leader 2.16-ot tett ra, es abbol 160m-t visszakapott.
  • B@lu
    rune ch 5.2 milliardnal jar
  • B@lu
    Jó hír a robe usereknek: ha a set minden egyes darabja +6 vagy magasabb akkor kapnak nemi extra p defet es teherbirast:)
    erdekes lesz a +6 os dc helmet:)
  • B@lu
    en ugy hallottam meg 160 ora van a licitre
  • NiuHUN
    Sziasztok megint én vagyok :)
    lécci küldjön PM-et akit zaklathatok,majd 1 kicsit pár kérdéssel,mert nemakarom fórumot teleírkálni köszi :P
  • Kurgal
    Nem értem miért mindenhova csak a full klienst teszik ki. Ez nagy szopás, nem készültem előre PTS-el.
  • Sanca
    Rune clanhallok el is keltek mar:D
  • najó
    gogogo,megy:)
  • xt198
    ugyis jó lesz hamar.. :D
  • Dallie
    Nyugiii :)
  • B@lu
    osszes server online.. vki be tud logolni?
  • B@lu
    bazze mar a Teon is online....
  • B@lu
    koszi:)
    1 ebkent hivatalos oldalon azt irja hogy a Franz es a Bartz online, de baszhatja ha nem megy a login server
  • najó
    biztaami bizta lehuzom a fileplanetről is,ugyis gyorsan jon:)
    jah és grat az első magyar 78-asnak!:)
  • B@lu
    ja en a c5 test sereremet updateltem es kicsereltem az alabb emlitett file ra, es mingyart nem logol be tehat a login server all ... jo esellyel akkor lent van a C5
  • najó
    mert updatelt es szep c5 képernyös inditasa van,nem c4es
  • B@lu
    miert lenne jo ha C4 es?
    ez nekem is megvolt azt varjuk hogy kicsereljek a C5 osre
  • najó
    Pts to live

remélem ez jó mert,ebbol csinaltam meg ugy 1ora alatt
  • BaalKain
    Nekem nem indul el a letöltés
  • fr0z3n
    http://www.lineage2.com/pds/map.html
  • var
    leeht tölteni fileplanetről a c5 klienst
  • _Neo
    Van ilyen szép C5 térképünk valahol angol feliratokkal? :)