88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
var #55013 Nekem az kéne, hogy mit csinál a külső/belső progi. és hogy nonnan lehet leszedni a legújabbat -
letöltöttem külső-belső sétáló progi legujabb verzióját az l2vackok-ról és egyikhez sincs leírás... -
Miért nem offon használod? ott a legbiztonságosabb.
Amúgy leírás az értelemszerű... oda van írva, mi-mit csinál, tapasztalni sokkal jobb, mint elmagyarázni. -
30 télleg van ingyen, de csak akkor ha megadsz egy game card kódot (azaz ha 60 napos a gamecard, akkor +30, azaz 90 napot fogsz kapni), vagy meg kell adnod a dombornyomott bankkártyád, esetleg webkártyád adatait, aztán levonnak róla 1 eurónyi forint összeget, h érvényes-e a kártya, és utána meg is van a 30 nap. -
Ez jöhetne nekem is privibe, de leszögezem előre, hogy nem offon akarom használni, mielőtt beszóltok... -
Erotikus #55008 Valaki leirná légyszi:) hogy hogyan is müködik ez a kártyás regelés ? vagy valami weboldali jo lenne ahol bemutatjo hogy hogyan kel ezt az egészet csinálni... Köszi -
Mondjuk tényleg gáz, h -8% al ébredsz, h azt sem tod mizú...
Gordi... neked meg el kéne kezdened pvp-t gyakorolni, ebben a mai világban nem lehet kiforrott technika nélkül megélni, majd írok egy PM-et, h mikor érek rá elmagyarázni neked a dolgokat. -
Az a k... UUHHH hát papa azért az egy nap az életedből:(.
Hát ne agodj tuti visszakalapálják rád kamatostúl. -
var #55005 Sétáló leírás érdekelne, valaki tudna adni egy linket, vagy csak röviden leírni, h mi is ez az ingame setalo stb..? -
Sorbon #55004 Szevasztok!
Nemtudom mi lehet a gond egyszerűen nem tudom feltenni a chronicle 5-öt! Auto update mindig kifagy, letöltött clienset pedig nemtudom kicsomagolni. Probáltam kicsomagolt cliensel is de az a telepítés háromnegyedénél "katasztrofális hiba" néven leáll. Pls help valaki ilyenlor mit lehet tenni??? -
Sanca #55003 Ertem. Olvastam olyasmit is, hogy vmelyk javitasban(ugy latt hogy a 8.ban) implementaljak az A grades helmet recept droppokat es spoilokat. Ha a 4. javitas 2 honap, akkor ez kb olyan 4-5 honap lesz? o.O -
Nem neked szólt, de te se lehetsz nagy zseni, ugyanis csak ezen az oldalon le van írva egyszer mit kell csinálni, meg az előző 5 oldalon is legalább egyszer oldalanként... -
Erotikus #55001 Jólvan na :D de most akkor mivan ? nemtudok játszani ? ti tutatok vagy az elején vetetek már time card-ot is... -
Nagy zseni lehetett :) -
Erotikus #54999 Sziasztok!
Végre megvetem a l2-öt eredetibe:) de elakatam a regelésnél ! Szoval amikor megvetem rajta volt 1 folia és a folián rajta volt hogy 30 napig játszatok vele utána már havidijas szoval nem vetem game time cardot de mégse tudok játszani vele mert csak 1 game activation cardot kaptam es nemtudok játszani!:( vagy én vagyok béna :S ? plz segitsetek! Elöre is köszi Üdv! -
-8% 
-
homeless #54997 Pont ezért hülyeség a sleep nerfelése. Mert már rég csak mobok ellen volt hasznos. Mass pvp-be én se használtam soha. -
Hat nemtok rola semmit, de a tegnapi siege videon rajt vagy, es a Cat/mxg eroteljesen zergelt letszam elony miatt, megint... -
NEM ERTEM HOGY A PICSABA LEHETETT BUKNI 8 % OT 2 NAP ALATT PLANE HOGY VAN BREZ IS A VILAGON
KURVARA NEM VOLT VICCES BELOGOLNI SZERETNEM TUDNI HOGY EZT KI KOVETTE EL
MAJD MEGKERDEZEM ENDUT IS DE NEM SOK KEDVEM VAN BELOGOLNI EZEKUTAN -
ja gordi teeletdben nem pvp ztel -
Dallie #54993 Az alábbi cuccokat keresem megvételre, ha van valakinek kérem ingame vagy priviben jelezze:
Dragon Slayer recipe
Dragon Slayer edges (még 9 darab kell)
Esetleg az új A-s kard is érdekel, bár eddig még sehol semmit nem láttam belőle :).
A-grade armort nem nagyon tudom eldönteni, melyik legyen. A Majesticet több magas szintű destron is láttam, de úgy érzem, pvp-ben a root/trance sokkal inkább zavaró tényező lehet, mert a magas CON-om miatt amúgy sem nagyon tudnak stunolni, ezért aztána Nightmare is szóba jöhet. A Tallum harci bónuszai jók, a bleed/poison resist nem tudom, mennyire szükséges magasabb szinten. -
Ide még irok nincs tul sok tapasztalatom varázslos pvpben de szerintem a sleep már ott elvesztette értelmét hogy a játék ma már egy pvp orientált harci mmorpg, ergo ki sem megyek a városbol buff nélkül. Tehát magic bariel és mental shield is van rajtam örülhetsz ha 10 böl 1 sleep bejön én átlag 4 másodperc alat ölök meg valakit. Ha felételezük hogy sps és 1 sec a kaszt akor is 2 és félszer meghal mire bealtat nembeszélve arrol hogy kiutom a sleepböl:)
Semmit nem vettek el a sleepel kint sem volt a gyorsmenümön:).
vortex skill vortex halot vagy gloom skill skill skill haott...
De lehet tévedek mondom még nem sokat játszottam nukerrel offon a pvp meg nem nekem való. -
Jaj hát lekéstem egy jo vitát:)
Nem is fűzök hozzá semmit:)
az SPS és a necro a legtápab dolog amiota lineage létezik.
Majd nyomatok akival egyet és kiderül melyik a jobb de az tuti bármelyikkel megölök bárkit ha megyek mert ölni akarok.
-
a 4dik javitasban lesz kb 2 hónap mulva:) -
LineageII #54989 én se tudtam...:D
-

-
Sanca #54987 asszem ja -
player vs environment, nem? -
najó #54985 nem enemy
-
var #54984 azóta leesett :) -
Enemy
-
var #54982 a PvE az player vs Ellenség? :D nem bírtam rájöni h angolum minek a rövidítése :P -
Már 2 napja C5 van. PvP-re SpS jobb, PvE-re, mass PvP-re SH. -
Master Rick #54980 Hi szeretnék csinálni még C4-en egy varázslót csak azt nem tudom eldönteni hogy elf Spellsigert vagy dark elf spellhowlert csináljak. Melyik éri meg jobban???
-
Sanca #54979 Tudja vki kinel lehet elkezdeni ezt a buff bar kiterjeszto kuldit? Vagy majd csak az elkovetkezendo patchben implementaljak ezt? -
-
látom sajna később gondolkodtam, máskor jobban odafigyelek.. mégegyszer bocs ^^ -
homeless #54976 A free-be(amnesia), 100szor többen írnak, mint ide. -
-
óóóh bocs, mindent visszaszívok :S