88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• LineageII
    bocs hogy olyet kérdezek...de menyi az enchant rate offon? mikor hány %-al törik a cucc?
  • BaalKain
    Jaja minden jól be van írva... Tegnapelőtt még ment is és azóta beszart.
  • najó
    mármint dadasnak?:)
    hostfileba beirtad a "vipeket"?
  • BaalKain
    Ha valaki indítana egy rift vonatot szivesen csatlakoznek necroval meg SEvel...
  • Sámán
    Grat ;)
  • Sámán
    Akkor se tetszik plated! -amúgy meg drake már van, 52től meg ott lesz doom -addig valahogy csak kihúzzuk ilyen hót béna top c cuccban is
  • najó
    grat!!!:)
  • BaalKain
    Nekem sem megy az játékon kívüli pedig jó a protocol version is... Ugyanazt írja mint dalosnak...
  • GibboRamone
    Igen
    http://www.sg.hu/galeria/11320866011158261647.jpg
  • GamerAdams007
    GRATUU! :)
  • McWolfy
    64!
  • Sorbon
    Köszi a tippet kiprobálom!
  • azirafael
    Milye codec kell ehhez a videóhoz, mert nekem csak inverz szinek kavalkádja...?
  • Sanca
    En siman tankoltam lvl40en 3-4 stakatot meg olyan szemet CT1-en, le se ment a hp-m, szal mind1 volt hogy most 1100 van vagy 1400:)
    Mellesleg unbuffolt(csak WW2) statsaim:

• Sámán
    Az előző 2 hozzászólás Ceri volt a nevembe, csak nem volt kedve átloggolni

Szóval... Köszi mindenkinek a gratokat

Drake sokkal szebb mint plated
    -9 con meg kizárt h még 1x akármelyik karimon legyen!!!!
    És jah, prophétunk még nem volt
  • McWolfy
    fene, úgy látszik nem csak én leszek trainelő delf tőrös :P
  • Sámán
    sokat filóztunk rajta melyik legyen,aztán végül hagytuk nameg még nem volt idő átváltani a GSSt,AAvá:)mostmeg még nagyon kevés hpn van,nemkéne inkabb várni mig kb lvl50 lesz és akkor rápakolni a dyest?
    mindjá 52 jólesz a drake addig,meg szép is:)
    és köszi mindenkinek!!
  • Sámán
    lehet,de most a prophetot jobban erösitettek mint a SEt,nomeg SEnk már van:)
  • Sanca
    En az SE-t javasolnam, mert az tud rechargolni is, ami kell foleg az elso 20-25 szintnel a Vicious Stance miatt.
  • Sanca
    Pontosan.
  • Sanca
    Miert nem inkabb plated leather setben tolod? Meg sztem csinalj +5str+4dex-9con tattookat is.
  • TruBy
    Looo000ooOOll...
    Összesítés a HUN-ok eddigi sikereirol IC ally szemében :)
    Köszönjük a fordítást Szekobá!!
    Itt van a Videjó

Jah és grat Cerinek és Vipinek :)
    És a fórum bannerjét is lehetne cserelni...jó5let
  • MeoH #55151
    Fraps...
    Vipi & Ceri GRT!!
  • azirafael
    A fórum banner-jét nem cserélitek C5-ös valamire?
  • Anahita
    láttam egy Trained Cougar nevű petet. ez a baby cougarból lesz? és így megnő?
  • GamerAdams007
    Mármint hogy ami L2Vackokról letöthető verzió az nem
  • dragster
    Stisztok.
    Replaybe elő lehet hozni valahogy a neveket,titlet,stb? Vagy ha normális videót akarok marad a fraps?
  • Szekijoe
    A prophet nem biztos hogy jó választás szerintem a tőrös mellé. neki WC vagy SE jobb lenne! Mert később a VR nagyon hiányozni fog!!!!
  • Szekijoe
    Gratula nektek!!!!!
  • GibboRamone
  • Sámán
    Lemaradt... Kis kiegészítés
    [/IMG]
  • Sámán

• Cobra.
    A C4-eshez van működtető program, C5-öt nem tudom, de valószínűleg már ahhoz is van.
  • azirafael
    A sétálóért még mindíg kell fizetni, vagy azt is feltörték?
  • Cobra.
    De a legjobb, hogy azt hiszed Akhi (m nélkül) neked írta a postot, de látom még az se tűnt fel kinek írta... Így persze, hogy nem tudod egyedül megoldani a gondodat
  • phalanx
    már egyszer beírták a megoldást, tényleg ilyen bonyolult lenne átírni egy számot?

és nem azzal van baj ha kérdezel, hanem azzal ha ilyen hülyeséget, ráadásul ilyen "kényes" témában
  • dalos
    Kedves Akhim.En csak kerdezttem valamit,nem kene az ember ezert kirohogni.Sajan mar megint nem csalodtam az emberek segitokezsegebe.Azert mert valaki nem olyan Super mayer mint te meg nem kell kirohogni.

Koszi a segitseget
  • Akhi
    mivan?ne mukszik c5 be a setalo???:D ember hol elsz te ? c5 elindult mar 10 ora mulva ment... vagy talan meg elobb is lol.Talan kar is
  • GamerAdams007
    MINDEN RATE 1-ES!!!! :(
  • Cobra.
    Érdekes is lenne, ha az official szerverek nem lenének egyformák.
    Sorbon te meg menjél bsps nélkül fél HP-s mobokra, mint pl a Gludio melletti Maille Lizardman-ekre.