88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• dragster
    Kérlek válaszoljatok erre az NM Gloves recis dologra :) C4be hogy lehetett megszerezni,mert elkezdeném kiszedni. Köszi.
  • phalanx
    nézd csak miket üt egy destroyer lilith-re

• Dallie
    Hogy mennyi damaget lehet belőlem kipréselni? :) Egyelőre csak sejtéseim vannak, lévén még csak lvl 56 vagyok, de szerintem lvl 61-en, Dragonslayerrel ez a szám 14 ezer fölé fog csúszni, mert tegnap is ütöttem a screenshotnál levőn nagyobbat (10,840)de azt a nagy rohanásban már nem printscreeneltem.
    Valószínűleg egy Titan, Heaven's Dividerrel és full "normál" buff + CoV akár 20-25 ezer fölött is üthet :) .
  • Sámán
    jah, és eddigi tapasztalataim alapján recharge+skillekkel gyakás csak arra jó hogy minden buff után űcsöröghess
    Úgyse tudja megállni az ember hogy takarékoskodjon a manájával, heal meg azért mindig kell
    Én abban reménykedem hogy prophét buffok mellett elég manája marad majd Cerinek a heal-re (gheal iszonyat béna lett sajna) -de herbák is sokat segítenek
  • najó
    érzitek a 12órás farmolósnapok előszelét??!!!!!:DDD
    12-es SOULCRY!!!!:)HEAVY MEDAL EVENT
  • Sámán
    Igen, meg szerintem az új greater might sokkal-sokkal jobban hiányozna mint vr fog
  • dragster
    Nekem a C4es drop is jó,vagy esetleg annyi,hogy melyik questet kell felvenni :)
    Köszi.
  • gPROject
    tökéletes a prophet szerintem, a magic barrier és a btb sokat jelent, de én leginkább a holy weapon miatt szerettem
    mindenképpen undeadeket ölj, sokkal gyorsabban haladsz velük
  • McWolfy
    bűvész csaj
    http://www.dailymotion.com/blog/video/431648?key=fzkyzjudxyf9c7z3jdbtk60mql3vksr89adc00na&play=1&referer=http%3A%2F%2Fwww.tastelikepizza.com%2Findex.php%3Fitemid%3D651
    Egyik csak jó lesz...
  • McWolfy
    Még nincs c5 re updatelve l2wh
  • dragster
    Na még 1 lama kérdést :)
    NM Gloves recit honnan tudok szerezni,azis csak quest? Jobb lenne ha kijönne spoilra is :/
    L2WH-n néztem de ott nem leltem A-s Armor reciket.
  • fr0z3n
    nem muxik a link
  • McWolfy
    Ha tobb zoldseget ennel, meg jobb lenne, eccer tenyleg megneznem, mennyi sebzest lehet beloled kipreselni :)
  • McWolfy
    Bűvész csaj. Hogy csináljünk műsort, ha csak egy trükköt tudunk, de azt sem túl jól :)
    (szigorúan 18 éven felül)
  • ErrOrHUN
    hogy én mennyire utálom a közgazdaságtant...
  • LineageII
    lineage izgalmasabb téma mint ez a virtuális hulladék(winfos) inkabb arról beszéljetek
  • MeoH #55197
    hat elmeletileg igen, gyakorlatilag a vistanak meg vnnak bajai... probald be, bar en meg nem tennek vistat a gepemre.
  • FragStaR
    Az új winfos és sztem fut mert lefelé kompatibilis kell h legyen
  • Szekijoe
    A mi a mi alatt? ezek mik????
  • pera
    Nem tudja valaki, fut az L2 Vista RC1 alatt?
  • B@lu
    jetus az a sebzes
    Szuper a BD, de azért van ott más buff is. Azért ne felejtsük el a WC és SE buffokat sem.
    Különben tényleg brutál voltál, néha majd megbújok a nagydarab tested mögött
  • Sanca
    Uhh nem tudom. Kb 200k-er aruljak az IC partsokat, gondolom drac sem lehet sokkal dragabb, mondjuk nalunk kevesebb S grades kari van.
  • Szekijoe
    Sanca!!!!

Nálatok mennyiért lehet venni Draco armour partokat?(végre sikerült kikalapálnom hozzá a receptet)
  • Gordis2k
    Hát valamivel rosszab a ruhák enchantja kb. 58% na nalam 5 nap áramszunet... Ugyhogy késö este leszek csak
  • Jockey
    egy 31es darkelf healerem van talonba(nemtom mi a pontos neve már), szivesen veszem ha húzod, havi accát én füzetem of corse...
    többi privibe
  • MeoH #55187
    Oh, vazze...Tuti nem subclassos nuker vagy..???:P
  • Dallie
    Kezdem megszeretni a BD buffokat :)

• GAthersw
    Ha jól etetgeted őket egy idő után a fél HPsből szimpla HPs lesz, utána megint eteted (jobb gombbal) lesz belőle dupla Hps és utána lehet belőle 4x HPs tűzgolyós pusztító vagy 4x HPs 820at healelő, buffoló szelíd bikácska. Én úgy szoktam, hogy felváltva gyorsan barból nyomkodom felváltva a spicét és akkor gyorsan felfejlődik, arra vigyázz, hogyha eteted rád támad és a mellette lévő passiveok is rádtámadnak.
  • var
    Ha valakinek lenne Shillen Oracle karija(vagy esetleg Elven Elder kezdemény), szívesen partyznek vele, akár sétálhat is, vigyázni fogok rá, és csak akkor használnám, mikor sokáig folyamatosan játszom.

Itt a fórumban jelezzétek pls, ha tudtok segíteni.

Köszi
  • Sanca
    Ez ha jol tudom csak weaponoknal vagy igy, armornal ennel joval(?) kisebb az esely.
  • Anahita
    ugyanígy nézett ki, mint a képen, csak éppen szelid volt és ment a csávóval.
    multkor voltam beast farmon, vettem is ilyen spice-t, dobáltam nekik de semmi nem történt. leverték a vesémet majdnem :)
    van golden spice és crystal spice, melyik mire jó?
  • GibboRamone
    Jaj bocsanat, hirtelen azt hittem a a beast farmos mobok neve babyvel kezdodik, es hogy azokat kerdezed.:S
  • Gordis2k
    kb. 68% a sikerességre
  • Ogrus
    nem sajna. beast farmon tudsz "befogni" egyet magadnak ha eteted cry spice nevü szirszarral, de ha nem izlik neki jól leveri a vesédet
  • LineageII
    köcce
  • GamerAdams007
    l2wh.com-on van vmi táblázat erről
  • var
    Ja ez engem is érdekelt már rég
  • LineageII
    ilyet* xD bocs...
  • LineageII
    ilyet?:S