88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Heyho lenne 2 kérdesem..
Pl: Offon a raideknek a petjei ujra respawnolnak amikor le olitek ?
a másik pedig sztetek elemental summoner mijen rucit hordjon illetve fegyot sztetek 52 +osan..
Thx elore is -
Dallie #55255 Rubyca ne add el a Majestic Plate Armor recit légyszi:) -
miert nem szoltal klantarsnak? :) -
Sorbon #55253 Sajna nem volt nála resi, mire meg visszaértem lelépett a cuccal.....de édes dolog a bosszú!!! -
Ha volt a közelben valaki, akkor kérhettél volna segítséget, hogy élesszen fel, talán valami rendes ember ment volna és meglenne a kidobott felszerelésed. Ha meg nem volt senki a közelben, akkor meg csak vissza kellett volna sietni. -
Sorbon #55251 Na szép sikerült kidroppolni rucimat. Összes sporolt zsém elmegy az újra.... 

-
Dallie #55247 Sajna nem elég, party kell. -
Sanca #55246 Lehet. Viszont annyi valtozott hogy most csak akkor tudsz pc-t zerkelni, ha 1 partyban van veled(vagy 1 allyban is elegseges feltetel - ezt nem tudom). -
Úgy tudom, hogy minden CTRL nélkül használható skill good magicnek számít még most is. -
lekell őket traneilni. bd-vel sokszor csináltam, volt is full plate drop :D -
Sanca #55243 Jo ez igy, farmereket lehet szopatni, hacsak egy nagyon kicsi is. -
Sanca #55242 Errol a RB healelos dologrol jut eszembe. A legnagyobb poen az volt, amikor az ellenseges ally hero eva's saintje megzerkelte(-mdef) antharast, es hopp, a sarkany full hp-n volt:D Aztan gyorsan rajottek hogy ez az infinity rod miatt van (When good magic is casted upon a target, increases MaxMP, MaxCP, Casting Spd, and MP regeneration rate. Also recovers HP 100% and enhances damage to target during PvP), ugyanis a zerk meg C4-ben(nem tudom most hogy van) good magicnek szamitott:) Mindez akkor tortent amikor anthynak kb mar csak 5% hp-ja volt:D -
Ezt a 30%-os Healt nem ismertem. Kicsit durva skill, tényleg letilthatnák a mobokon való használatot. -
Sanca #55240 Sztem inkabb tobb millio az:) Viszont csak 1-2 masodpercig tart azt visszaheaelni 2 bishopnak/cardinalnak a Restore Life (Recovers HP by 30%) skillel. -
Gondolom nem pár másodperc alatt gyógyítottak többtízezer HP-t, miért nem vertétek le őket gyorsan? -
nem új dolog. évekkel ezelőtt is csinálták már mások l2-ben. csodálkozom hogy ezt a feature-t még nem szedték ki a játékból. -
Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á!!!!!!!!!!
Nem hiszem el hogy mgint pont akkor nem leszek itt amikor jön egy cool event fak fak fak

-
ezen jot kacagtam :D -
Sanca #55235 Hat ha csak errol a 2-rol van szo, akkor ezek mindigis kulonallo toggle skillek voltak, soha sem szamitottak bele a 20 buffba. Hasonlo jellegu meg a focus skill mastery, arcane power, meg meg van jopar ilyen. -
Midas #55234 sztem meg azert nyernek mert nem 3 honapja tolja a fel klan -
LineageII #55233 bocs hogy szar l2j-röl írok de nem tudtam megállni:D -
LineageII #55232 pedig már 2 órája öltük és többszáz mila volt a sok ass meg poti amit kidobaltunk valakas mellett:( -
LineageII #55231 tök lol a free szerveren ahol játszok megtámadtuk valakast és a buzi ellenséges klán felhealezte maxra 2 cardinallal amikor már tulvoltunk a 3/4-én... 

-
Nem hinném, mivel a vicinius stance és az accuracy növelő buffok, amik folyamatossan eszik a mana-t azok felmennek gondtalanul a 3. sorba...
-
Én úgy tudom van pár self buff, vagy éppen átok ami a 2 sor "fölött" még hathat rád -az hogy vs közéjök tartozik-e azt nem tudom -majd ha lesz Cerinek annyi buffja kipróbálom 

-
Gyerekek csak nekem tünt fel miért is vagyunk esélytelenek az mxg ellen?
Ugyanis vagy Orkor GM vagy az egyész klánjuknak rendelkezésére áll a harmadik sor buff!!!!!!!!! -
10 percig nevettem:) köszi!! -
Dallie #55226 Beb0, ha megvan még az EW-B, este beszéljük meg :P -
Dallie #55225 Nvm, megtaláltam az L2guru-n a képet. Alatta van egy másik is, ahol 26,208-at üt, CoV nélkül, csak ugye nem raidbosson
. 150 accuracy, 1039 attk speed, 200 run speed. Fussatok bolondok :):).
-
dragster #55224 Köszi Sanca az infot :)
Az a TOIs küldi miért olyan nehéz,abba is raideket kell ölni? Amúgy tiszta vicc,hogy az S fegyó reciket viszonylag könnyen ki lehet szedni az armor recikért meg szopni kell :/ -
miez a szarság?? suliban már fizetni kell az iskola tejért? pedig most akartam inni egy jót...sok hülye marha... nem lehet valahonnan ingyen beszerezni?
magyar mentalitás ...mindent ingyen! -
Jungle #55222 Ha valaki tudna adni kölcsön full plate armort meg egy sapit hozzá (esetleg pajzs :3) az írjon légyszíves itt egy privátot esetleg pm ingame, nagyon nagy segítség volna! -
Az L2 evek ota fizetos agyoniskolazott baratom... Csak van nehany ingyenes tort/lopott szerver. lineage2.com-rol letod szedni. Bar nem is tom mert segitek neked ilyen magasroptu hozzaszolas utan... ahh mind1
Ui: legalabb GAther baratunk sem unatkozik... -
mi ez a szarság...??
már fizetős ez a bizz bazz L2? pedig most akartam letölteni...sok hülye marha....vhonnan ingyen nem lehet megszerezni?
hm...sry a csúnya kifejezésekért,de....áhh mind1
-

hinnyeannyát -
http://img396.imageshack.us/img396/5858/lilithkv6.jpg
Ezt a linket addig frissítsd amíg be nem tolti a kepet! -
Sanca #55217 Ja igen, a helm recipe droppok/spoilok majd csak vmelyik pecsben lesznek implementlva. -
Sanca #55216 Nah kicsit utananeztem:
From C5 PTS notes:
Recipes for the A Grade items below are now dropping from monsters.
* Sealed Dark Crystal Leather Mail (60%)
* Sealed Tallum Leather Mail (60%)
* Sealed Nightmare Leather Mail (60%)
* Sealed Majestic Leather Mail (60%)
* Sealed Dark Crystal Leggings (60%)
* Sealed Tallum Tunic (60%)
* Sealed Dark Crystal Robe (60%)
* Sealed Robe of Nightmare (60%)
* Sealed Majestic Robe (60%)
* Sealed Tallum Stockings (60%)
* Sealed Dark Crystal Shield (60%)
* Sealed Shield of Nightmare (60%)
* Sealed Dark Crystal Boots (60%)
* Sealed Tallum Boots (60%)
* Sealed Boots of Nightmare (60%
* Sealed Majestic Boots (60%)
* Sealed Dark Crystal Gloves (60%)
* Sealed Tallum Gloves (60%)
* Sealed Gauntlets of Nightmare (60%)
* Sealed Majestic Gauntlets (60%)
* Sealed Dark Crystal Breast Plate (60%)
* Sealed Tallum Plate Armor (60%)
* Sealed Armor of Nightmare (60%)
* Sealed Majestic Plate Armor (60%)
* Sealed Dark Crystal Gaiters (60%)
And this is what they added in Korea. Thsi report came before PTS C5 patch notes and was posted on Blah.
D=Drops
S=Spoils
1. Majestic
1) Plate armour : TOI - Hallate's Guardian (D), Platinum Guardian Prefect (D)
2) Leather mail : Antharas Cave - Pytan (D), Bloody Banshee (S)
3) Robe : Forest of the dead - Bone Sweeper(D), Vampire Magician (S)
4) Circlet : Beast Farm - Alpen Cougar (D,S)
5) Guantlets : Argos Wall - Homunculus (D)
5) Boots : Argos Wall - Buffalo Slave (D) EyE of Watchman (D)
2. Tallum
1) Plate armour : TOI- Slaughter Bathin (D), Mul's Knight (S)
2) Leather mail : Anthras Cave - Malruk Berserker (D)
3) Tunic : Forest of the dead - Corrupted Knight (D) Resurrected Knight (D) Trampled Man (S)
4) Stockings : Forest of the dead - Corrupted Guard (D), Slaughter Executioner (S)
5) Helmet : Beast Farm - Alpen Buffalo (S)
6) Gloves : Valley of saint - Judge of Light (D), Wailing of Splendor (D)
3. Dark Crystal
1) Brestplate : TOI - Hallate's Warrior (D), Platinum Tribe Soldier (S)
2) Gaiters : TOI - Hallate's Knight (D), Hallate's Commander (S)
3) Leather mail : Antharas Cave - Plando (D)
4) Leggings : Antharas Cave - Cave Howler (D)
5) Robe : Forest of the dead - Trampled Man (D,S) Valley of saint - Alliance of splendor (S)
6) Helmet : Beast Farm - Alpen Buffalo (S)
7) Gloves : Valley of saint - Punishment of Splendor (D), Judge of Splendor (D) Boots : Beast Farm - Alpen Kookaburra (D), Alpen Buffalo (S)
4. Nightmare
1) Armour : TOI - Platinum Tribe Warrior (D), Bound Warrior (D)
2) Leather mail : Antharas Cave - Pytan Knight (D), Bloody Keeper (S)
3) Robe : Forest of the dead - Requiem Lord (D), Vampire Wizard (S)
4) Helmet : Beast Farm - Alpen Cougar (D,S)
5) Guantlets : Argos Wall - Gaze of Nightmare (D)
6) Boots : Argos Wall - Sly Hound Dog (D), Beast Farm - Alpen Kookaburra (D,S)
7) Shield : Alpen Cougar (D,S) -
Sanca #55215 Hat en direkt neked megneztem l2wh-n, es tenyleg nincs ott, csak majestic van meg ilyenek. Biztos dobja vmi, de nem tudom mi. C4-ben(meg most is) a TOI-s questbol lehetett megszerezni, de az kurva nehez, es inkabb csak a helmet miatt van ertelme. En azt ajanlom hogy ha lesz ez az event akkor farmolj sokat es siman meglesz ra a zse(addigra le is megy az ara sztem). Vagy pl en ma oltem kb 100 Eye Watchmant, es dobott maj boots recit, pl 1 olyat sztem 1:1-ben be lehetne cserelni nm gloves recire. -
Dallie #55214 Ilu, nem tudod valahova áthostolni a képet? Az imageshack túlcsordult a jelek szerint:(.