88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Háát köszi truby, hogy reklámozol, egyébként BowMaster olyan sarmos, mint a gazdája...
-
hehe.. Bowlimaszter eNeF Ce3 

-
Jóvanna, de amikor elmegyek a géptől akkor így mindig látom mire kell bepakolni... jah és eredetileg nem háttérnek készült, hanem nyomtatni való órarendnek, csak így alakult, de azé még nem kell cikiznííí!!! 

u.I.:
-
Nekem ez a háttérképem...egyszerűen gyönyörű...mondhatnam, hogy nosztalgikus :P
Paran meg emlekeznek erre a karira...
Ui.: Lehet kicsit nagy lett...és az órarendemet nem raktam ra
-
z0l3e #55412 UD király de ez a villogó gömb körülötted amikor benyomod, nagyon szar
most már összes hülye tudja mikor használom
-
Ház az buli lehetett :D -
ja elég gáz...
emléxem voltam egy szerveren, ahol bugos volt, asszem !30percig tartott és tudál közbe mozogni (nagyon régen volt, vmi l2j-s ratyin :)
mindenkit vertem vele :D -
Miket kapott? -
Hááát nemtom igazából DA szeretnék lenni... -
Ha meg tovább tartana, az lebne a gond, h addig nem tudsz mozogni ^^
Szerintem jó ez így. -
Neo sztem majd Paladin legyél nagyon durva lett c5ben! -
Tudom, ez inkább PvP-be tud nagyon jól jönni, meg bossnál. Meg ha rámjön az aggro, akkor is jó. Bár télleg tarthatna egy kicsit több ideig... -
Annyira nem nagy szám ha figyelembe veszed hogy 30mp-ig tart csak és közben nem tudsz mozogni. Arra jó, hogy feltöltsd kicsit a HP-dat, amíg aktív az UD. -
Hát besz@rok, ez az UD nagyon odab@sz!! 

Csupán Effect 1-es, és még csak a ruci se TOP A, de így is nagyon kemény statokat ad ám.
-
Ezt én csináltam Photoshop-al, de magát a hátteret azt a Lineage2.com-ról le tudod szedni. -
DaniSun bazzeg tanulj meg rendesen magyarul írni... -
Nagyon király az asztalod, honnan lehet megszerezni? Már a fél netet felturtam de nem akadtam rá, vagy ez valami egyéni készítés? -
Lófasz pénz??? milliárdok apám milliárdok az majd 3milla adéna jézus életemben anyit még nem láttam egybe... -
Tűzfal/Router nem engedi ki talán. Nem ír ki semmi hibaüzenetet alul?
Esetleg rakd újra a játékot, nekem is volt ilyenem, bár én kiestem desktopra login után még a szerverablak előtt.
Zakker neked meg szerintem átállt 16bit-re a színmélység, álítsd vissza a kijelzőbeállítások alatt (vagy hogy van magyar Win alat). -
Sanca #55397 Hat ez lofasz penz akkor, thx. -
maga a ruci 600k AA kesztyü, búúc 132kAA / db és a sapi 200k AA ha jól emléxem :D -
Sajna egyik se -sőt Ephedra aztán a slow-tól kezdve a silence-ig minden átkot leszed uniról, na ezt ő se... Olyan mint az ork féle "véreztetés" -azt se healeli semmi... 

Amúgy pl a splendorok osztogatják... -
hali,nem tudjátok h mi lehet az h ahogy kilépek a játékból kifakul a színe az egész háttérnek..elég zavaró...és mostmár hiába indítom újra akkor is ilyen fakó....mi lehet a gond? -
Nem tom én pl aludtam kb 9-től reggel 6ig
-
DaniSun #55392 Nem indul a játék hogy kell elinditani????? -
És Be Cool Fuck The School ezt jegyezd meg...
-
LOL LOL ÉS nem utolsó sorban LOL!
Tetszik az ötlet de remélem nem vagy ennyire STÉBER! hogy háttérbe ott figyel az órarend sztem szedd ki vagy pk

NC -
Tudom erre van egy külön topic, de úgy gondoltam ez eléggé kötődik L2-őhöz ezért inkább ide rakom be. Lehet véleményt mondani :)
Így néz ki az asztalom -
DaniSun #55388 Hellótok!! Segítene valaki??? Nem tok játszani a játékkal mert mikor bejelentkezek és szervert kell választani hogy melyiken mennyek akkor onnan nem lép tovább!!! -
ErrOrHUN #55387 na mitörtént? nem talált haza ic vezetés? :D -
Köszi. -
Igen az SA-t ki lehet venni Giran déli kijárat felé van egy mammon törpe. A kristályt nem kapod vissza. -
cryt nemtom visszakapod-e de le lehet szedni sa-t... asszem blacksmith of mammon és a black marketeer of mammon is le tudja szedni -
Vitalyse és a purify sem gyógyítja? Mert nekem az utóbbi időben Ilu mindíg a vitalyse-vel menti meg a seggem
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna ,hogy az SA -t ki lehet-e venni fegyverből és ha igen visszakapom-e a soul kristályt ? -
z0l3e #55381 amit például VoS-ba dobnak rád a mobok (folyamatosan megy le a hp-ed 1 darabig)
még én se tudtam leszedni -
Sanca #55380 Tudja valaki hogy egy majestic light set unsealezese hany AA-ba kerul? -
Mien flame átok? -
De még így is meg kell gondolni, hogy reggelente mennyi szelet párizsi megy a zsemlébe...
-
Sanca #55377 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD