88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Grat!! 

Remelem lassan en is kovetlek ezen az uton:) -
najó #55455 viharfagyi:)
[/IMG]
-
GRAT GRAT! 
-

[/IMG]
[/IMG]
-
LineageII #55452 nekem nem jó mert még mindig szar az l2... hétfőn megint letöltöm:) -
Erotikus #55451 Okés koszi! :) Joreggelt mindenkinek amugy:) -
BaalKain #55450 Hehe én is játszogattam és a 10 medálos szinten basztam csak el egyet szal egész olcsóm megúsztam :)
Earned badge of wolf
-
Amúgy elviekben csak, mert ha jól játszol, jobban fejlődsz és több cuccod lesz, mint egy 3-4X es szerveren :)
Ugye normális mobok és dropp... -
Tekintve hogy az összes free szerver szorzóinak alapja official ezért ez az 1x, eredeti -mielőtt megkérdezed, minden szerver 1x minden szempontból 
-
pm SpiderHUN és ő bevesz -
Erotikus #55446 Ismér udv! na szoval csak mostanába játszok az eredetin:) és nemtudom a szorzokat :S szoval minden szorzo 1 ? a quest szorzo meg a spoil szorzo is 1 ?
Meg jolenne ha bevene valaki valami magyar klánba :P már lvl8as törpe vagyok :P -
Télleg magasabb szinten jobban esik a medál, vagy mi alapján esik, és mekkora eséllyel? -
ehh :D -
upsz bocsi a nagy képér :( 

-
ingame pm SpiderHUN
más:
Akinek kell vmi az event cicától szoljon ma jáccogattam és megvan a legmagasabb szint :D
-
Erotikus #55441 SziAsztok!
Klánt keresnék! ma keztem a karaktert meg kicsike.. :) de a neve Otr plz pm ha van valahol tgf
-
Sok sikert IRL es ne felejtsel aze minket, Kockak Kockaja!!!
Jo8...
-
Akhi megpróbáltad esetleg a köztes állpotot? Igaz free szerveren, de én jól megvagyok a heti 20-25 órás játékkal is. Ráadásul magas szintűek a karaktereid, szóval nagyon le se maradsz a többiektől. -
Dallie #55438 Majestic Circlet, Plate Armor, Boots és Gloves reciket vennék! -
ingy3nfr3g #55437 accod nemeladó véletlen? :D -
Egyre többen haggyák ott az RS-t...
Sok boldogságot, és szia, visszavárlak!! 
-
WTS DC ROBE és DC LIGHT SET valamint Branch of the Mother Tree, Soul Bow 2 BO ékszer set, fonix fülbevaló és adena.... Keressetek ventrillo-n, vagy MSN-en...
-
Erotik te most manat kersz vagy privat uzenetet?:) na jo nem csesztetlek;)A kov uzi a Volt hun allynak es Szeki,Ilu,Diniznek szol :) : Nagyon szepen koszonom ezt az 5 honapot amit egyut tolthetem veletek,sajnos Barataim es csaladom keresere ki kellet robanom a gep elol mert ez a kockulas nem vezetet sehova, napi 15 orakat nyomtam le ami talan latszik is az eredmenyen.Csak a gepnek eltem es ez rossz... Igy mult heten Gondolkoztam es ahoz hogy az eletem rendbe hozam, amit 5 honapja elfelejtetem.. Ahoz abba kell hagynom ezt a Virtualis eletet. Nagyon megkedveltelek titeket de egyut nalam a ketto nem megy tul kocka vagyok.. Egyszer talan meg vissza ter az egyik lenerfelt sps:P Mindenkinek tovabbi jo jatekot kivanok es sok sok adenat:P dropot Cuccoskanak pedig sok medalt:P 
uzenet vege , megyek mert keszulodok az esti szuretibálba
-
Erotikus #55433 Hi! belépnék 1 magyar klánba:) Törpevagyok még csak 4-es szintü... plz mp Otr-ra! -
LineageII #55432 ati*. és azt nem tudjátok hogy mibaj van a gémmel? -
LineageII #55431 ari 9600 xt-m van és majdnem a legújabb catalsyst driverem:D -
ingy3nfr3g #55430 alaplapi driver fennvan mert lehet pci módban megy a vga-d :P -
ezt a régi geforce3-as kártyámnál állandóan kiírta valamiért de a játék tökéletesen futott így is -
RS -
IC vagy nem IC ez itt a kérdés !
-
Midas #55426 ezt a biosba tod visszakapcsolni meg állítani. -
3 BO gyürü, Soul Bow, BSOE ,Doom Heavy Set Eladó ha érdekel valakit Pm itt vagy TradeElek-re játékban vagy épp Ventri :P -
LineageII #55424 fakk nem megy... így jó ez a link? http://www.sg.hu/forumkepek/2006_09/baj3.JPG -
LineageII #55423 na ez az -
LineageII #55422 meg ezt is kiírja de eddig nem volt baj, leokéztam és indult a game bár most is így van csak utána puff...(azért fekete-fehér hogy fel tudjam tölteni) -
LineageII #55421 áááááá f@szom se a c4 se a c5 nem műxik mind2-nél az van hogyha felteszem, elindítom megjelenik a fekete képernyő aztán egy olyan hang amikor hibaüzenetet ír és escape nyomogatásával kiléphetek -
vagy rossz driver -
Sanca #55419 Nem lehet hogy mondjuk a monitrja nem birja az adott felbontason a frekvenciat? -
Jo3y #55418 Hali all!
Számomra ismeretlen hibával fordulok hozzátok.. Unokatesóm gépére is feltelepitettem a l2öt, viszont 10-15 perc játékidő után kikapcsol a monitor és csak 1 restartal lehet visszakapcsolni. számitógép konfiguráció ugyanaz mint aze enyémen aholis tökéletesen fut. csak a videókártya más..enyém nvidia öcsémé ati...1enlöre ötletem sincs a hiba orvosolásával kapcsolatban. Ha valakinek van valami ötlete pls help. -
BaalKain #55417 Wolfy szoktál még játszani? Sosem vagy bent hiába pm-eznék. És úgy kéne a könyv mint egy falat kenyér!
[/IMG]