88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    PVE-ben is nagyon sokat szamit a pajzs.
  • Cobra.
    Szerintem mindegy, a pajzs csak íjászok ellen ad kis plusz védelmet varázslónál. Mindenképp varázslófegyver legyen, a matk számít csak nála. Közelharcban igen hamar kifekszik a DE varázsló.
  • Sanca
    Ha mind2nek u.az az matk-ja, akkor book+pajzs vagy kard+pajzs a jobb.
  • Kurgal
    Level 30 körül mi a jobb egy DW-nek? Kétkezes Staff vagy Magic Book (esetleg kard) és pajzs a kézben?
  • LineageII
    jaja :D :P
  • MeoH #55491
    Sztem meg nem. 2 magas szintu nekro, full buffban nagyon kemeny paros.
  • Jama85
    Üdv mindenkinek, Akik ugy dontenek hogy atjonnek a franz szerverre azokat szivesen varjuk a klanunkban, eleg sulrun fentvagyok Jama neven de kuldhettem mailt is. [email protected].
    bb
  • Cobra.
    2 Necrot 2 SR szerintem offon simán leszed (persze hasonló szinten, hasonló buffmennyiséggel és hasonló felszereléssel).
  • Sanca
    Hat ez az hogy a minap lett 1000+ pvp, es en vegulis 2x75+ vagyok, raadasul pvp karakterrel, Teon leg-pvp-orientaltabb klanjaban, amely warban allt, all, es allni fog a fel serverrel, es meg csak carebear sem vagyok, szal szerintem egy mezei 76-os karinal siman realis a 200 pvp, nem az 1000.
  • Sanca
    Ha valaki mondjuk lvl 79, es 0.2%-ot csinal 1 ora alatt, az azert ovatosabban fog pvp-zni, mint te, aki 1 vagy tobb szintet lepsz 1 ora alatt a private serveren.
  • Sanca
    Hat, szerintem azert a pvp is lenyeg, megiscsak az a jatek lenyege:)
  • pharao
    Sanca nemtudom te mit lol-ozol, de neked van annyid 76-os szintedre
  • LineageII
    jaja mi is 10vs2 be egy pvp szerveren... persze 2 necró ellen micsinálnak?:D
  • ingy3nfr3g
    hát ez más életfelfogás én mindig csak a pvp-re vártam, és csináltama feszkót nemérdekelt ha többen jöttek (6vs2-ben is nyertünk már haverral :P)
  • TruBy
    vszínűleg itt az 1*-es rate, nem hiaba 1*-es...
    Megértem, ha 25*-os raten neked nem szamit az xp vesztes, de offon...
    gondolj csak bele...jah és itt olyan a pvp kis szinten, hogy ha kinyirsz vkit, arrol kiderul, hogy a szerver legnagyobb klanja vezerenek a kisfianak a karija volt...ezt nevezzuk mi racseszesnek :P
    Emlexem, mikor mi balheztunk jocoval es tompival...40-45-osek voltunk, es pvp-ztunk egy arcal...levertuk, majd egy 10 perc mulva a hunally war invitet kapott a redeptiontol XD! Ez még naon az elejen volt...szoval nem lenyeg a pvp, az a lenyeg hogy fejlodjunk :)
  • Sámán
    Ne félj nézni kell így is!
  • ingy3nfr3g
    de mennyivel izgibb fejlődni hogy mindig nézed honnan jön sok ember és már tudod hogy akkor itt balhé lessz :P
  • ingy3nfr3g
    biztos vagyok benne :)
  • Sámán
    De azért ez az matk-ot adó herba se semmi
    [/IMG]
  • ZsuzS
    Gratu Vipi és Ceri innentől nem kötekszem
  • Sámán
    Köszi
  • Sámán
    Áh majd ráérünk ilyesmikkel csesztetni másokat ha "nagyobbak" leszünk
    Sajna itt eléggé gyorsan megsértődnek az emberek ah legyakod őket -és ha utána vadászni kezdenek rád elég nehéz fejlődni
    Egy kimaxolt karinál nem fog annyira fájni 1% -pláne brezzel -de most még az a cél hogy "kimaxolt" karik legyünk
  • Gordis2k
    Háháháháááá édes istenem igen persze én lvl76/75 vagyok és csak 200+ pvpm van érdekes lehet tanulnom kéne töled, tanits mester...
  • Gordis2k
    :) Kretok:) szép fogás 76+ a drága.
  • ingy3nfr3g
    én 25* ös szorzón ahol kicsit gyorsabban fejlödsz ott 40-ig legyilkoltam 100+ embert :P offon meg fölleg többet kell kockulni érte szal ott 40-re vagy 400-500 gyiloknál járnék :P
  • Sámán
    Tessék máris 2 pvp pontunk van
    [/IMG]
  • MeoH #55470
    1000pvp pont, az sok am:) Meg nem mindenki a pvp miatt jatszik. Meg en a lvl76ra gondlotam...
  • Sanca
    76-on min 1000 pvp, na ez lol. Te sem tudod mit beszelsz.
  • Sámán
    Na megszólalt egy nagyon kemény kisfiú aki annyit gyakott már offon hogy ő már csak tudja
  • ingy3nfr3g
    azon az úton hogy a két karin összesen van 1 pvp meg 3 pk pont szánalom már boccs. 76 on offon minimum 1000+ pvp kéne legyen....
  • MeoH #55466
    A bartz az kapufa, mert ott nincs tudtommal magyar. Sieghardton van a legtobb, ott pm Spiderhun. Illetve az uj szerveren, Franzon kezdtek most paran.
  • Sámán
    Köszi-köszi
  • Erotikus
    Ok köszi akor átmegyek sh-ra:) És akkor végra tudok beszélgetni magyaraokal is :)
  • VipJoco
    Közel nem minden magyar (kb fele)! De az igaz, hogy ott van magyar clán!
  • GamerAdams007
    Ne Bartzon játsz hanem Sieghardton, mert minden magyar ott van 1-2 kivétellel... Bartzon nem fogsz találni magyar klánt, egyébként meg sztem úgy illene, hogy te írsz pm-et a leadernek, és nem azt várod, hogy majd neked írjanak... Leader: SpiderHUN
  • Erotikus
    Aki bevene az irjon pm-et Otr-nak
  • Erotikus
    Sziasztok a Bartz-on keresnék klánt! Elértem a lv10-es szintet :)
  • GamerAdams007
    Mennyi adena és mennyiért?
  • VipJoco
    Lenne Adena eladó SH-n ha valakit érdekel PM ME minél hamarabb
  • GamerAdams007
    Grat mindkettőtöknek!! :)