88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
najó #55576 nekem errol az jut eszembe eloszor van-e eleg hely a vinyodon:) -
LineageII #55575 szerintem ez lehet a probléma a c5-ömmel:( akkor írja kia mikor a c4-et c5-re patchelem
valaki fel tudja tenni ezt a file rapidshare-ra vagy elküldi az eamailemre? [email protected]
köszi
-
Jo3y #55574 Hali.
elöszöris köszi a helpet a nagyonrégi kérdésemre, de még igysem sikerült megoldani.. :S
Jahés proféta freen is nagyon izmos, de eddig csak azt hittem hogy a más serverkonfig miatt..
Viszont akkor ha esetleg 1x elindulok offon érdemes 1 bishopot vagy 1 profétát kezdeni, vagy esetleg van valami extra kivánságotok hisz nekem tök 8 mit tolok...a játék élvezete a cél, akármien áron ^^ -
aura buuuurn?:) SH-nak nincs olyan az 40alatti spell és az nem sért semmit.. minden lövés fail lenne
sleepre meg nem lenne időd sem mert olyan lassú az SH
-
SH-nál esetleg a Death spike - Shadow Flare - Hurricane és utána sleep, ha meg az nem jön be, akkor aura burn és reménykedni, hogy előbb fogy el az ellen HP-ja, mint a tiéd. Esetleg a Shadow Flare után egy slow, talán az jobban bejön, mint a sleep, bár Dash-sel lehet lassítva is gyorsabb a TH, mint te. -
bár nekem nem volt sps-em, de azt mondom amit láttam anno. történt ez blazing swampben láttuk az ellent és feltételezem ők is tudták már hogy ott vagyunk tehát nem volt váratlan a dolog . Akhi
(77es missmúzsa
) összebunyózott egy Adventurerrel(78+TH). Akhi casting Ice wortex, light wortex, hydro, hydro... a TH kb 120 range-vel esett össze! sleepet nem szabad használni pvpben! szinte mindenki mentalshilddel rohangászik már wc-re is.
-
Srácok egy haver nem hisz nekem...
PLS irjátok le hogy hogyan zajlik (c4-ben) egy spellsinger vs. th
illetve egy spellhowler vs. th
pvp (nem arénában, hanem nyilt területen, akár PK-re menőleg, akár ha már lila a TH) és messziről kezdődik
természetesen egy szinten van mindkettő, és a legjobb elérhető cuccokba.
Szerintem a jo sps nem használ sleepet pvp-be, hanem hydro hydro hydro hydro és halott. oda se ér...
a spellhowler pedig max besleepeli, vagy slowol, aztán lenukolja hurricane-val
de javítsatok ki ha tévedek :D -
sokan elfelejtik de az overkének is van ám manaburn, gloom a neve
-
Looool... 

-
akárki is küldözget nekem név nélküli pmeket, ha már normális hangvételü levelet nem bír írni legalább a nevét vállalhatná
"Mondtam már hogy a jó k***a anyád?
Csak úgy unatkozásból..."
-
Áh idézések marha lassúak, prophet meg ww-vel, (sőt van ugye hevy armor mastery-je is) futkos amíg a többi kari vagy berootolva mana nélkül ácsorog vagy ww nélkül vánszorog mögötte -már legalábbis nekem ilyen elképzeléseim vannak -kis ideig még el fog tartani mire olimpiára bejutok
-
Summonernek csak a summon idézésére meg buffolására kell mana, de gondolom ezt megteheti a meccs kezdete előtt. Galdiator, DA meg Destroyer is max a skilljeit nem tudja használni rövid ideig. TK-nak, SK-nak meg ott vannak a cubicjai a skillek helyett. Mindegy, ti jobban látjátok a dolgokat, mint én, csak furcsa, hogy egy support karakter verne mindenkit 1vs1-ben. -
LineageII #55564 próféta rulz 

-
Sajnos a masik OL is kibukott... 
-
A proféta ölhetetlen.... 1 et lotem ra es nem volt manam... -
te elvagy tévedve :) olimpán a próféta MINDENKIT megver, tőröst, gladit, overlordot, nukereket stb. ne felejtsétek el, hogy ha esetleg nem jön be neki a root (mindíg bejön) 2 mp alatt leszívja bárki mpjét -
Jah nálunk sajnos ez még azzal van megfejelve, hogy van egy olyan bug a játékban ha 80%os inventoryval jelentkezel akkor is elindul az olimpia sorsolás de téged hiába sorsol ki nem kerülsz be. Nah most akkor az képzeld el, hogy feliratkozik egy enemy prophet(78+ arcana robe set+arcana mace w/acumen +Draco bow w/focus +boss ékszerek) és egy enemy OL (79+ arcana robe+arcana mace w/acumen+draco bow w/focus+jah még az OLnek asszem van egy +7angel slayere is + boss ékszerek és ez mellé feliratnak 2 bármien noblesz karit túlterhelve tehát bárki aki regisztrál az a prophettel vagy az OL el fog kűzdeni! ezáltal kicsit esélytelennek tűnik a dolog
viszont ha diniznek valahogy véletlenül sikerül felhúznia a kariját noblesznek akkor majd neki lesz esélye de mivel diniz is alszik 3-6ig tehát vagy ilu vagy én vagy valameik IC-s fogja majd vele tolni állandóan az olimpiát csak sajna diniz subja még kicsi és 2 hete nem is láttam dinizt
-
Hogy mindenki értse miről van szó. A nobles olimpia a self buffos 1 vs 1ről szól. minimum 5 noblesznek kell feliratkoznia hogy elinduljon az összesorsolás és a sorsolás random. Akik harcoltak azoknak újból fel kell iratkozniuk ha akarnak még csatázni valakivel.
A prophetnek mindenre van buffja és gyógyítani is tudja magát (a prophet eddig sem volt gyenge csak a buffolás elvitte a manáját alacsony szinten és emiatt ülnie kellett ha jobban vissza emlékszel régen is egy felbuffolt prophet majdnem olyan jó volt mint bármeik bufftalan DD. -
Sanca #55558 En nem mondtam az biztos:) Mondjuk expelni remalom vele, az teny. -
Nem értem, hogy a próféta hogy lehet olyan erős kaszt amikor tudtommal lenerfelték az acc-ját ha nem mágus fegyvert forgat, így más fegyverrel szinte mindíg mellé üt... A mágus fegyverek P.atak-ja meg szar.. -
Az OL-ől senki sem mondta hogy xar kari a legdurvább kasztok egyike. DE csak igazi Hard Core gamer tudja felhúzni 78+ra. Nem nagyon hívják partyba és emiatt könnyen magába fordul és abbahagyja. Az RS is elvesztette az egyik OL-jét mert nem fejlődött, nem tudom a másik OL bírja-e még. -
jah... overlord :P -
mi az az ol, bocs, de nem ugrik be minek a rövidítése :P -
ingy3nfr3g #55553 ejj emléxem még mikor mindenki leoltott hogy az ol igy xar meg úgy meghogy bármi elkeni :P -
Sanca #55552 Ahh, nalunk lvl 77 sps csak a cp-jet tudta leverni a lvl 77 ol-nek olimpian. Pedig full S grade volt boss yewelekkel. Sajna nukerek meg ijjaszok kozepmezonyosek olimpian. -
Eh pedig abban bíztam hogy gordi majd szétrúgja a Jaredi (78+OL) seggét. -
Sanca #55550 Orulj neki hogy nem talalkoztal ES-el vagy OL-el. Ezek csukot szemmel szetbasszak barmelyik prophetet, na meg persze minden masik karaktert ha tudjak mit kell csinalni. -
arcana mace lesz a legkönnyebb mert azt esetleg kölcsönözünk diniztől (kizárólag olimpia időre) jah a +3 az gáz lesz, neked a 78at kell elérni és skill enchant!!! nehogy azt hidd, hogy a 77 elég 
És zaken/Antharasz earringből még akkor is csehül állunk. -
? Te akkor nem érezted a PoF-ot munka közben! -
A prófétát azért csak leverik a summonerek meg a Gladiator, ha nem heavyben van, akkor meg a tőrösöknek/íjászoknak is könnyű préda. Sőt én még a tankokat is el tudom képzelni, mint PP verőt, főleg a DA-t. Hiába az erős buffok a PP-nél, attól még mágus kaszt, így alig van fizikai statja. Root ellen meg ott van az A-s Nighmare set, amit csak be tud szerezni valaki, aki már Olimpiára megy. -
ErrOrHUN #55546 "Megyek leoletem magam olimpian:)"
ergo célod elérted :D -
Ja visszont nincs most fontosabb dolgom mind elérni a 77 et és +3 as acus arcane macét venni a kezembe keddig meg kell lennie!! Ez nem jelent mást mint egész nap rift és esete neked kell töltened az átkozott manámat a group 3 napig minden este te, gwen, acro, celion és én örök mana és ölni ölni ölni! -
Emléxel mikor azt latolgatuk kit is tudok majd megverni és menyire erős az MM.
Na kérlek C5 re sikerült a Mystic Muset a top pvp kariból az alsó közép mezőnybe tenni:(. És sajnos gyenge 1 vs 1 pvp karakter lett. A következő karik 100% hogy legyőzik: Törösök, gladiátor, ork minden formában és a játék legerősebb pvp karaktere a proféta is. A többin kell pontokat gyüjteni és gyakorolni sokat. A cancel játékból való kivétele és a sleepjének elvétele a két alapvető erejét tete tönkre. Ami biztos a Proféta ölhetetetlen és ezzel az mxg szerintem gyakorlatilag uralkodik... a profétájuk napi 50 pontot gyüjt amit röhögve szét is oszt... -
LOL azt hittem nyitott szemmel járkálsz
szerinted miért shoutolok 1-2 hete C normál sps-ért.
-
Uhh hát ne tud meg...
Brutálissan telyesen más mint bármilyen kinti pvp. Azt sem tudotam hova kapjak.
Le is csapot kb. mindenki mind a szart. Pl. az ss kikapcsol ha beteleportálsz az arénába... ami még ennél is rosszabb nem lehet bspst használni ez a durva csak sima spst, rohangáltam mint pók a falon hogy szerezzek. Hát volt ugye amit el kellet vesztenem mert a pont kellet volt amit elcsesztem volt ahol esélytelen voltam és volt ahol nyertem:). -
Jah
WELCOME az új ICA-s magyaroknak!!!!!!!!!!!
-
Huh bealudtam 1-2 körül
Na mesélj, hogy sikerült?
-
Megyek leoletem magam olimpian:)
-
Grat nektek
-